NordVPN за Mac – Ръководство за настройка на 3 минути за начинаещи потребители

Панамският доставчик набира популярност с всеки изминал ден, тъй като е най-добрият избор за получаване на отлична поверителност / анонимност онлайн. NordVPN върви допълнителната миля в създаването на удобно за потребителя, лесно за използване и последователно изживяване във всичките му устройства за поддръжка, включително Windows, iOS, Android, Linux, платформи. Потребителите са посрещнати с приятен и естетичен син интерфейс, изграден около карта, показваща наличните места на сървъра. Приложението NordVPN за Mac не пропуска да разочарова и това, което можете да видите в това ръководство и нашия преглед NordVPN тук.

NordVPN за Mac преглед

На пръв поглед приложението NordVPN Mac изглежда / се чувства идентично със своите колеги за Windows и Linux. Той използва същите анимационни подводници и кораби в дизайна, заедно със стандартния син цвят. Въпреки това, само когато изследвате версията на macOS напълно, откривате няколко уникални разцвета. Например, вместо картата да се вижда директно в приложението Mac, има скрита лява тава, която се плъзга, за да разкрие пълен списък от сървъри.

По отношение на удобството за ползване, ние също почувствахме, че приложението е по-отзивчиво и интерактивно от клиента на Windows. Въз основа на вашето текущо местоположение голям бутон в горната част бързо ще ви свърже с най-близкия сървър. Ако обаче искате да преместите местоположението сами, изберете някоя държава от картата или щракнете върху лупа в горния десен ъгъл.

NordVPN за Mac

Като цяло приложението успешно успява да доведе до същото преживяване NordVPN, което бихте очаквали и в други платформи. Единственият проблем е, че някои функции всъщност не са толкова видими за потребителите. Можете да видите Tor само чрез VPN, двойно криптиране и стрийминг на специализирани сървъри, като приложите конкретни филтри към изгледа на списъка или щракнете върху “настроики” в долната част на екрана за търсене.

Информацията за зареждането на сървъра също не е налична в VPN клиента. По отношение на функцията за мрежово заключване, приложението Windows обикновено ще попречи на всички приложения с интернет да изпращат / получават информация. С версията на macOS обаче имате възможност да изберете кои приложения трябва да получат това лечение ръчно. Ето защо е лесно да заключим, че с някои попадения и пропуски, приложението NordVPN остава невероятно да се използва както винаги (дори и на Mac)!

Ръководство за настройка на NordVPN Mac

Когато става въпрос за настройка на NordVPN на вашата Mac платформа, потребителите имат две възможности: да изтеглят / инсталират приложението директно от уебсайта или да се насочат към iTunes Store. Като друга опция можете просто да кликнете върху тази връзка и да изтеглите моментално .PKG файла. Други потребители, които не се интересуват от клиентска версия, могат също да настройват Mac ръчно, като инсталират Tunnelblick, изтеглят .ovpn сървърните файлове от NordVPN, въвеждат вашите идентификационни данни и се наслаждават на използването на VPN услугата без никакви излишни проблеми.

Ръководство за настройка на NordVPN Mac

Изтеглете NordVPN клиент за Mac

Намирането на връзките за изтегляне на клиент NordVPN за Mac не изисква никаква ракетна наука. Уебсайтът предоставя подходяща информация и връзки към всички полезни ресурси. Можете да посетите тази страница за по-задълбочен преглед на приложението, заедно с връзката за изтегляне. За потребители, които искат да започнат с изтеглянето и инсталирането, вижте тази връзка от магазина на iTunes?

Изтеглете NordVPN клиент за Mac

NordVPN IKEv2 Mac (метод за ръчно свързване)

 1. Изтеглете сертификата IKEv2 за вашия Mac, като щракнете тук.
 2. Отворете сертификата от “Downloads” директно папка.
 3. Една “Добавете сертификати” ще се появи изскачащ прозорец. Кликнете върху “Добави”.
 4. Изберете “Получете информация” след като щракнете с десния бутон на мишката върху NordVPN Root CA.
 5. Кликнете върху “Винаги имайте доверие” до “Когато използвате този сертификат”.
 6. Въведете идентификационните данни на вашия лаптоп Mac и щракнете върху OK.
 7. Кликнете върху “ябълка” и след това изберете “Системни предпочитания”.
 8. Избери “мрежа” и щракнете върху “+” икона.
 9. Въведете следните входове: VPN, IKEv2 и NordVPN (IKEv2).
 10. Намерете настройките на сървъра и наличния адрес за връзка тук.
 11. Кликнете върху “Настройки за удостоверяване” и Въведете NordVPN идентификационни данни.
 12. Удари “Connect” бутон и се наслаждавайте, като използвате NordVPN за Mac.

NordVPN за често задавани въпроси за Mac

Що се отнася до използването на NordVPN за Mac, много потребители могат да се натъкнат на заявки за приложението. BestVPN.co изброява всички често задавани въпроси, които получаваме за Mac клиента.

Коя е най-добрата безплатна VPN за Mac?

След извършването на задълбочен анализ на 80+ доставчици, които включват freemium VPN услуги, със сигурност може да се каже, че в момента TunnelBear, Windscribe и Speedify се нареждат като най-популярните за Mac. Макар че трябва да понасяте строги ограничения за данни, използването на такива VPN не е задължително лошо за деблокиране на гео ограничени уебсайтове, за да получите достъп до локализирано съдържание. Прочетете NordVPN 7-дневен безплатен пробен процес подробно за Mac.

Как да премахна NordVPN от моя Mac?

Премахването на NordVPN от вашето Mac устройство не изисква никаква ракетна наука. Трябва да следвате същата процедура за деинсталиране на други приложения на трети страни. Просто отидете на “търсач” меню и отидете до “Приложения”. След това изберете приложението, което искате да премахнете, като го хвърлите в кошчето или щракнете с десния бутон и изберете “Преместване в кошчето” опция. Изпразнете кошчето, за да завършите процеса!

Опаковане на нещата

Надяваме се, че нашето ръководство помага на потребителите да получат безпристрастно мнение за приложението NordVPN, заедно с процеса на настройката му на Mac устройства, така че да можете да се насладите на най-високото ниво на анонимност / поверителност онлайн. Независимо, ако срещнете проблеми, не се колебайте да коментирате по-долу. Чувствайте се свободни да споделите ръководството с други, които също се нуждаят от максимална защита на своите Mac платформи!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me