NordVPN за iPhone – Как да настроите NordVPN на iOS устройства

аз’вече покрихме всички подробности относно най-добрите VPN доставчици с NordVPN в него’цялостен преглед за 2019 г. Въпреки това, все още има някои потребители, които искат конкретна информация относно неговото iPhone / iPad приложение.

За да ви предоставим пълна информация за NordVPN’s iOS функционалност, аз’създадох това задълбочено ръководство за iOS. Тук ще намерите информация относно приложението и неговата производителност на различни устройства с iOS и стрийминг платформи като nordvpn netflix съвместимост.

Те включват скандалните 7, 8, X и техните Plus модели. Така че, ако искате информация за NordVPN за iPhone, вие сте на точното място. Продължете да четете по-долу!

BestVPNco’s Експертите обхващат най-добрия анализ на VPN App за iPhone, прочетете 3 минути ръководство за подробно проучване.

NordVPN за iPhone X / 8/8 Plus / 7 преглед

Тествах NordVPN iOS на всички най-нови версии на iPhone. За моя изненада нямаше съществени промени или разлики, независимо от модела на iOS, който използвате.

Стартирането на приложението ви дава достъп до същия интерфейс на картата като останалите клиенти. В сравнение с Android обаче картата на iOS е по-лесна за използване и навигация за избор на сървър.

Потребителите също могат да увеличават и намаляват доста плавно, като добавят към удобството на приложението. Не изпитах проблеми с изоставането или свързаността, рядка гледка за потребителите на iOS.

Има “Бърза връзка” опция налична, ако искате моментална анонимност. В същото време разработчиците са добавили a “Държави” опция, която липсва в приложението за Android.

Във версията за Android трябва да прекарате пръст нагоре, за да получите достъп до места. Въпреки това, нямате на разположение a “област” меню, което се намира във версията на iOS.

Това означава, че можете директно да изберете американски сървър в Лос Анджелис, Сиатъл, Бостън, Филаделфия, Детройт и много други градове. Така че това определено работи в полза на потребителите на iPhone 7/8 / X / Plus.

NordVPN за iPhone

Въпреки това, където има позитиви, аз също срещнах някои негативи. Беше разочароващо да видя, че списъкът на специализираните сървъри е по-кратък от версиите за Android и Windows.

Единствените опции, които iPhone 7/8 / X / Plus имат на разположение са: P2P / Споделяне на файлове и Onion през VPN. Не можах да видя специални IP адреси или DoubleVPN сървъри, към които да се свържа.

Разработчиците също така са ограничили достъпа на потребителите на iOS до няколко важни функции, като Обсечени сървъри (за деблокиране на уебсайтове / услуги в Китай), автоматично свързване, контрол на протокола TCP / UDP или CyberSec (което помага при злонамерено филтриране на IP).

Въпреки това, след като разгледах въпроса, разбрах, че това не е проблем с NordVPN. Това е проблем относно iTunes’ политики за сигурност.

Магазинът технически поставя ограничения за това какво могат да правят разнообразните приложения. Това е доста подобно на това как Google Chrome се разраства срещу VPN приложения по целия свят.

Например, популярният браузър премахва VPN приложения, които са оборудвани с рекламни / проследяващи блокери, тъй като не отговаря на техните насоки на общността.

Как да настроите NordVPN на iOS устройства (iPhone и iPad)

Настройването на NordVPN на iOS не е ракетна наука. Процесът всъщност е доста прост, точно като изтеглянето / инсталирането на всяко друго приложение за iOS.

  1. Абонирай се до всеки подходящ план от NordVPN, като щракнете тук.
  2. Отивам до вашия iTunes магазин и Търсене за “NordVPN” в лентата за навигация.
  3. Кликнете на първия вариант и след това хит на “Инсталирай” бутон.
  4. изчакайте за да завърши процеса на изтегляне и инсталиране.
  5. хвърлям заявлението и “приемам” изскачащите прозорци, които изискват права.
  6. Въведете потребителското име и паролата, които сте задали, докато се абонирате за NordVPN.
  7. Наслади се използване на VPN за деблокиране на VoDs, NordVPN torrenting или за скриване на вашата самоличност.

NordVPN iOS Китай

След като китайското правителство прекрати работата на VPN услугите, намирането на такава, която всъщност работи в континенталната част, може да бъде задача. Жителите и експатрите, посещаващи страната, имат достъп само до няколко имена. Повечето от тези доставчици са склонни да бъдат одобрени от правителството.

Това означава, че те не защитават вашата поверителност и могат да записват цялата информация за сесията / връзката, като пречат на правото ви на поверителност онлайн. NordVPN съществува като единствен доставчик на пазара в момента, като вторият е ExpressVPN, за да предложи подкрепа на китайски потребители.

Те пуснаха специална китайска страница. Просто посетете http://nord-for-zh.com/ и следвайте стъпките за изтегляне на NordVPN на iOS. Това трябва да ви помогне да заобиколите “Голямата защитна стена”, което ви позволява да продължите да използвате любимите си чужди приложения / услуги в страната.

Прочетете ръководството за VPN на Китай за повече подробности.

NordVPN Обсечени сървъри iOS

Както споменахме по-рано, докато преглеждах приложението за iOS NordVPN на iPhone 7/8 / X / Plus, забелязах, че липсват множество функции. Това включва менюто „Обсечени сървъри“.

Това обаче не означава, че не можете да ги използвате. Ако имате лаптоп, можете да намерите тази функция на вашето Mac или Windows приложение. Просто го активирайте за сайтове, които смятате, че изискват допълнителна сигурност.

След като свършите, опитайте да се свържете с някой от изброените по-долу сървъри. Те са склонни да предлагат по-добра производителност и анонимност на потребителите в Китай или експатрите, посещаващи страната.

Съединени щати # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Сингапур # 132-133, 138-139, 141-150;
Франция # 280-285, 295-302;
Япония # 135, 150-164;
Холандия # 253.

Опаковане на нещата

С това стигам до края на това ръководство за NordVPN за iPhone. Надявам се да ви даде съответните знания, които сте изисквали относно приложението iOS и неговото използване в iPhone 7/8 / X / Plus колеги.

Независимо, ако имате някакви допълнителни запитвания или се нуждаете от помощ, не се колебайте да пуснете коментар по-долу. Ще отговоря лично с отговор.

Освен това, не се колебайте да споделяте прозрения в това ръководство с други потребители, които търсят конкретна информация за NordVPN и нейната съвместимост на iOS устройства. Приятен ден!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me