NordVPN за Android: Ръководство за настройка за Android TV Box

Когато хората търсят VPN приложение, за да отговорят на техните специфични изисквания, те се опитват да получат възможно най-безпристрастна информация. Ако сте потребител на Android, който търси подходящ доставчик, може да се натъкнете на скандално известния доставчик, базиран в Панама, NordVPN.

Като една от най-известните услуги за поверителност в бранша, тя получава доста похвали в почти всички аспекти. Това ръководство се фокусира върху предложенията на NordVPN за Android. За по-обширна перспектива можете дори да прочетете този преглед на NordVPN, който ни отведе в BestVPN.co цял ден за анализ и надписване.

Contents

NordVPN Android Review

Прегледът на приложението за Android беше доста лесен, тъй като приложението буквално покри всички краища, за да предложи максимално удобство на своите клиенти. В допълнение към красивия и лесен дизайн, приложението е доста интуитивно казано най-малкото и тази VPN услуга работи безпроблемно за деблокиране на уебсайтове и VoD услуга, като ви предлага максимална сигурност. Други предимства на използването на NordVPN за Android:

 1. Пропуснете досадни реклами – Едно от най-лошите неща в изследването на интернет в днешно време е прекомерното зареждане на дразнещи / напечени реклами, които постоянно ви бъгват, като изскачате на екрана. NordVPN предлага функция CyberSec, която автоматично блокира тези нежелани изскачащи прозорци, реклами с автоматично възпроизвеждане и други материали – което ви позволява да се наслаждавате на безпроблемно сърфиране. Блокирането на реклами и тракери дори увеличава скоростта на зареждане!
 2. Защита от вируси / зловреден софтуер – С включената функция CyberSec можете да се чувствате сигурни, че получавате максимална защита срещу тракери, злонамерен софтуер, вируси, контрол на ботнет и други кибер заплахи, насочени към хакване на вашето устройство и кражба на лична информация. Потребителите дори получават добра сигурност от DDoS (разпределено отказване на услуга), прекъсвайки комуникацията между контролния сървър на ботнет и компрометиращия актив.
 3. Сигурност от опасни уебсайтове – Въпреки че интернет се разраства масово през годините, все още има добър шанс да попаднете на някои сенчести / опасни уебсайтове, които заблуждават потребителите в измами чрез фишинг и други кибер заплахи. Функцията CyberSec редовно сканира адресите на уебсайтове срещу популярни списъци, което ви предпазва от всеки фалшив уебсайт, който търси да ви подмами да закупите нещо или да разкрие лична информация.
 4. Защитава вашата цифрова идентичност – Благодарение на стриктната нулева регистрационна политика на NordVPN, функции като защита от течове на DNS, автоматичен превключвател за убийства и протоколи като DoubleVPN и Onion през VPN – VPN обикновено е една от най-сигурните услуги на пазара в момента. Можете да се чувствате сигурни, че вашата самоличност остава анонимна по всяко време, дори при деблокиране на VoD услуги или стрийминг на пиратско съдържание чрез неофициални / приложения на трети страни / SaaS.
  NordVPN Linux - Как да настроите NordVPN на Linux чрез мрежов мениджър

NordVPN за Android

NordVPN Изтегляне на Android

Изтеглянето на NordVPN на устройството ви с Android не изисква ракетна наука. Обикновено потребителите имат две възможности да получат приложението. Първото е просто да преминете към https://nordvpn.com/download/, да превъртите надолу и да кликнете върху връзката за Android. Второто е да посетите Google Play Store, въведете “NordVPN” в лентата за търсене и натиснете “Инсталирай” бутон. И двата процеса трудно отнемат 2-3 минути!

NordVPN Изтегляне на Android

Как да настроите NordVPN за Android

Когато става въпрос за настройка на NordVPN за Android, имате две възможности: използвайте VPN услугата ръчно или чрез приложението. Независимо за коя опция се насочвате, вие ползвате същото ниво на сигурност. Въпреки че имате повече свобода да конфигурирате и добавите допълнителни слоеве на сигурност, ако изберете ръчния маршрут. По-долу ще обсъдим и двата процеса, за да улесним процеса на вземане на решения!

Настройване на официалното приложение NordVPN

 1. Отидете на NordVPN’s официален уебсайт и се абонирайте за подходящ план.
 2. Изтеглете приложението за Android от уебсайта или Google Play Store.
 3. След инсталирането въведете идентификационните данни за плана, в който сте се регистрирали.
 4. Натиснете бутона за влизане, за да получите достъп до функциите на VPN.
 5. Отидете на настройките и активирайте “CyberSec” за повишаване на защитата.

Как да настроите NordVPN за Android

Настройка на NordVPN ръчно чрез OpenVPN Connect

 1. Отворете браузъра и изтеглете от тук конфигурационните файлове NordVPN .ovpn.
 2. Отидете в Google Play Store и изтеглете / Инсталирайте OpenVPN Connect.
 3. След като инсталирате, стартирайте приложението и натиснете бутона на менюто.
 4. Изберете “внос” и намерете конфигурационния файл .ovpn, който сте изтеглили по-рано.
 5. Въведете потребителско име и парола за вашия NordVPN акаунт. Натиснете за връзка!
  NordVPN для iPhone - Как настроить NordVPN на устройствах iOS

NordVPN Android не работи

NordVPN Android TV Box

Едно от най-добрите неща при регистрацията с NordVPN е, че винаги можете да се чувствате сигурни да получите съвместимост на редица устройства / хардуер. Ножиците за гледане на шнур, гледачите на биене и отрепки за филми / телевизионни предавания вече могат да въздъхнат, като знаят, че има приложение NordVPN и за Android TV! Той е достъпен за изтегляне както в Google Play Store, така и в Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

Най-добри оферти на NordVPN за Android

Като една от най-известните VPN услуги на пазара, много хора търсят най-евтиния vpn. След извършване на задълбочен анализ на официалния уебсайт и множество други форуми / общности, научихме, че в момента няма специални оферти за Android. Въпреки това, все още можете да изберете специалната им годишна сделка, която ви дава масивна отстъпка от 41%, намалявайки месечните разходи от $ 11.95 на $ 6.99 (таксувани $ 83.88 на всеки 12 месеца).

nordvpn ценообразуване бокс

NordVPN за Android грешки / проблеми

Когато използвате NordVPN за Android, понякога може да попаднете на определени грешки / проблеми, които изискват помощ. По-долу сме обсъдили общите проблеми и техните най-добри решения.

NordVPN Android не работи

Има много причини защо NordVPN за Android може да не работи безпроблемно. Въпреки това прекъсването на интернет или липсата на сървър за различни протоколи често са основните причини. Уверете се, че вашият интернет е свързан, за да отстраните проблема. Ако нищо друго не работи, помислете за повторно инсталиране на приложението.

Не може да се свърже NordVPN за Android

Проблеми със свързаността могат да възникнат поради това, че приложението NordVPN за Android не получи подходящо удостоверяване. Уверете се, че разрешавате достъп до всички функции на NordVPN. Ако нещата все още не работят, помислете за отстраняване на проблеми с вашата интернет връзка.

  Как настроить VPN на Samsung Galaxy S6

Опаковане на нещата

След като прекарате около 3 до 4 часа за оценка на работата и характеристиките на NordVPN за приложението за Android, е безопасно да се каже, че получавате голяма анонимност и поверителност онлайн. Има много функции за повишаване на сигурността ви, а приложението предлага доста невероятна съвместимост и за Android TV. Проведохме също тест за теч на WebRTC и DNS, но не можахме да открием пропуски в сигурността.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me