Modem Router VPN – Осигурете поверителност на вашето устройство за свързване

Тъй като светът става все по-населен с устройства, свързани с интернет, определено трябва да научите повече за модемите на рутери, които захранват тяхната свързаност и правят възможностите им възможни за използване.

Модемите и маршрутизаторите са различни устройства, но сега можете да получите достъп до тях като едно устройство, известно като Модем рутери, които комбинират функционалността и на двете. Тези устройства имат невероятни възможности и можете да ги увеличите още повече, като използвате Best VPN.

Обзор на ръководството за модерен рутер

 1. Какво е модем?
 2. Какво е рутер?
 3. Спецификации на модерен рутер
 4. Защо имате нужда от VPN на рутер модем?
 5. Модемен рутер VPN
 6. Разлика в маршрутизатора на модема
 7. Какво е безжичен рутер?
 8. VPN връзка с рутер за модем
 9. Оптична линия модем
 10. Байпас Интернет дроселиране на рутер с помощта на VPN

Ако искате да знаете повече за това как се прави това и какви предимства натрупва VPN на модемен рутер, тогава прочетете това изчерпателно ръководство за VPN на модем рутер.

Modem Router--VPN

Какво е модем?

Повечето хора определено са объркани с това устройство и питат какво е Модем? Е, Модем е устройство за свързване / периферия, което изпълнява функцията на модулация и демодулация на данни.

За да отговорите по-просто на въпроса какво точно представлява модем, той кодира вашата цифрова информация, така че е много по-лесно да се предава като лек сигнал на дълги разстояния. Той също така декодира информацията при пристигането си, така че данните да могат да бъдат извлечени в оригиналния си вид.

какво-е-а-модем

Този трансфер е необходим, защото компютърът разбира само цифрови сигнали, докато сигналът се прехвърля по интернет в аналогова форма. Модем оптимизира този процес, като действа като агент, когато това прехвърляне под формата на сигнал се случва, когато е необходимо.

Какво е рутер?

Ако все още го правите’не знам какво е рутер, тогава нека да го определим за вас. Рутерът по принцип прави това, което му подсказва името, т.е. маршрутизира пакети данни, идващи от интернет, към различни устройства, съществуващи във вашия дом / офис. По принцип има два различни типа рутери, малкият рутер за дома / офиса и бизнес рутера. Малките рутери за дома и офиса са това, което обикновено се използва, така че ще се придържаме към обсъждането му тук.

какво-е-а-рутер

По-разпространеното разбиране за това какво е рутер е, че неговата точка за достъп, която ви е необходима, само когато имате повече от едно устройство. Модем е всичко, от което се нуждаете, за да получите интернет vpn връзка до едно устройство Когато броят на устройствата се увеличи от едно, е необходим рутер, за да се разпръсне интернет връзката към тези допълнителни устройства.

Спецификации на модерен рутер

В по-стари дни модемът и маршрутизаторът се появиха като две отделни устройства, но тъй като вече е възможно да ги обединят в единен физически продукт, който предлага функционалността и на двете устройства, модем рутерите стават все по-често срещани сред интернет потребителите.

Вече рядко ще намерите модеми и маршрутизатори като две отделни устройства в много домове и офиси, така че вместо да задавате въпроси като какво е рутер, трябва да разберете, че сега рутерите са вградени в рамките на модемите.

Защо имате нужда от VPN на рутер модем?

VPN мрежите осигуряват анонимност онлайн и гарантират поверителност на потребителските данни и те бързо стават незаменими за всички онези потребители, които желаят да се свържат с интернет по-безопасен начин.

Модерните виртуални VPN кодират вашите пакети с данни и ги предават през защитен протокол, за да се гарантира, че никой не може да прослушва в личните ви пакети данни и те остават защитени от любопитни погледи на държавни органи, хакери, интернет доставчици, крадци на данни сред други онлайн заплахи.

И може би VPN са най-подходящи за модеми на маршрутизатори, защото ако инсталирате и VPN на това устройство, всичките ви устройства автоматично се маршрутизират чрез сигурна и високо защитена връзка, като по този начин се елиминира необходимостта от конфигуриране на VPN на всяко отделно устройство поотделно.

модем-рутер спецификациите

В днешно време VPN предлагат много допълнителни предимства, освен сигурността, те стават все по-удобни, за да позволят на потребителите да имат достъп до гео ограничени стрийминг сайтове, например. с помощта на VPN можете да получите достъп до Netflix US, дори когато се намирате в момента в Япония.

Модемен рутер VPN

Не всеки VPN е достатъчно добър за вашия модерен рутер, тъй като трябва да осигурява правилната функционалност, която съответства на изискванията на вашето модемно рутер устройство. Тези функционални функции включват поддръжка за неограничена ширина на честотната лента, множество едновременни връзки, най-добрите стандарти за криптиране, нулева политика на регистрация, голяма поддръжка сред другите. Най-добрите 3 VPN, които предоставят точно тези функции и повече, са:

ExpressVPN - Перфектен избор за модем рутер

Утвърдено име в индустрията, ExpressVPN е перфектен избор за вашия модерен рутер, тъй като предлага повече от 2000 глобални сървъра, бърза поддръжка на чат на живо, криптиране на военни класове, специализирани ръководства за поддръжка на рутери и още много други.

EpressVPN-за-модем-рутера

Най-добрият им план в момента струва $ 99,95 за година’струва абонамент, включително 30 пробен период.

Прочети: Expressvpn Apple TV Ръководство за настройка

NordVPN

Предлагайки над 4000 сървъра като VPN за модерен рутер, NordVPN разполага с изключителни идентификационни данни като сигурна VPN. Той осигурява допълнителни елементи на защита чрез предоставяне на функции като Double VPN, Onion over VPN и други. За рутер модемите има лесни ръководства за инсталиране, до които имате достъп от неговите хранилища за отстраняване на неизправности или като се свържете с поддръжката му в чат на живо.

Nord-VPN-за-модем-рутера

Тригодишен абонамент с този доставчик струва $ 79,00, таксувани еднократно. Проверете неговата съвместимост netflix в този блог на nordvpn netflix.

PrivateInternetAccess

Един от най-добрите VPN за модем рутер за стрийминг и деблокиране на гео-ограничено съдържание, PIA може да осигури изключително сигурна свързаност към вашите множество устройства. Той предлага посветен изтегляне на торент поддръжка, възможност за заобикаляне на трафик на честотна лента, злонамерен софтуер и блокер на реклами, множество VPN шлюзове и т.н..

PrivateInternetAccess-за-модем-рутера

Той има 3597 сървъра в 30 държави в добре разгърната сървърна инфраструктурна мрежа.

Цените започват от $ 6.95 / месец, а планът за 24 месеца струва $ 69.95.

Разлика в рутера на модема

Както споменахме по-рано, модемът е устройство, което модулира и демодулира сигнали от цифров към аналогов и обратно, за да позволи много по-плавно прехвърляне на сигнали между интернет и устройството, осъществяващо достъп до него. От друга страна, рутер се използва само за разпръскване на входящата интернет връзка към множество устройства. Той действа като физическа точка за достъп. Разликата в рутера на модема е малко объркваща за повечето, така че се надяваме, че това ще им го изясни.

модем-рутер-разлика

Но сега хората не се бъркат с въпросите като какво е рутер или какво е модем, а какво е модем рутер? И така, за да им го обясня лесно, модемният рутер вече се предлага и като единични физически устройства с вградените възможности на двете устройства, което улеснява потребителите да ги разгръщат и да се възползват от тях.

Модемен рутер като едно устройство намалява претрупването и прекратява усложненията, които могат да възникнат, когато тези две устройства могат да се използват отделно, за да се даде възможност за интернет връзка към и между устройства.

Какво е безжичен рутер?

Безжичен рутер е точно това, което подсказва името му. Всичко, което прави, е, че дава възможност за свързване на устройства към интернет чрез себе си безжично. Най-подходящ за модерни преносими устройства като смартфони, таблети и др., Осигуряващ невероятна лекота на достъп и огромна мобилност.

какво-е-а-безжичен рутер-

VPN връзка с рутер за модем

Конфигурирането на VPN на вашия модемен рутер е малко сложен процес, тъй като на пазара има много разновидности и типове модемни рутери, като всеки от тях има различна конфигурация и по този начин се изисква напълно уникален процес на настройка, за да бъде успешно конфигурирайте VPN на него.

ExpressVPN е един такъв доставчик, който предлага специални ръководства за настройка за всеки тип рутер, за да улесни конфигурирането на VPN на всеки модем рутер. За да знаете за този процес повече, можете да видите нашия Ръководство за VPN връзка.

Оптична линия модем

Това е различен тип модем, който декодира и кодира оптични сигнали в електронни сигнали и обратно, и той е много различен и сложен в сравнение с по-разпространените, които използват медни телени носители като DSL, набират модеми и т.н..

Оптичният линеен модем дава възможност да се достигне скорост на интернет, непостижима чрез други, по-конвенционални модеми, но те не са внедрени толкова популярно, колкото конвенционалните модеми в дома и по-малките офис среди. Предимно големи организации и военни организации използват оптични линии и следователно оптични линии модеми.

Байпас Интернет дроселиране на рутер с помощта на VPN

Интернет дроселирането е голямо изключване за много потребители на интернет, тъй като намалява скоростта му и по този начин разваля цялостното изживяване, като не позволява на интернет потребителя да се отдаде на интензивни дейности като торентинг и поточно предаване.

Повечето от дроселирането в интернет се контролират от интернет доставчици или доставчици на интернет услуги, но можете да заобиколите това доста лесно, като използвате VPN на рутер. Това е възможно, тъй като когато използвате VPN, вашият интернет доставчик става почти невъзможно да провери вашия пакет данни, за да провери вида на натоварването му, като по този начин ви позволява да пробиете ограниченията на скоростта.

Ако и вие срещате този проблем, ето как можете да заобиколите пускането на интернет на рутер с помощта на VPN:

 1. Регистрирайте се с Best Router VPN доставчик като ExpressVPN
 2. Получаване на потребителски идентификационни данни, т.е. VPN потребителско име и парола
 3. Настройте VPN на вашия рутер (В зависимост от вашия рутер, ръководствата за настройка могат да се различават и няма еднаквост, така че най-добре е да преминете към ExpressVPN’и изберете вашия рутер, за да можете да се ръководите от правилните стъпки за настройка
 4. След като VPN е конфигуриран на вашия рутер, се наслаждавайте на пълния бърз интеннт на вашия рутер!

заключение

Съвременните рутери са чудеса на технологичността, тъй като ви позволяват да комбинирате възможностите на модемите и рутерите в едно устройство. Предимствата не’не свършвайте, тъй като те също така осигуряват много повече мощност, за да гарантират по-бързи скорости и могат да поддържат множество устройства, като им осигуряват непрекъсната интернет връзка с относителна лекота.

Ако искате да се възползвате максимално от вашия модемен рутер, уверете се, че използвате VPN на него, така че да можете да заобиколите дроселирането на честотната лента, да деблокирате гео ограничени сайтове за стрийминг, да защитите чувствителните си данни на множество устройства и най-вече, гарантирайте вашата анонимност и поверителност онлайн.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me