Как да използвате PureVPN – Научете се да ги използвате за по-малко от 2 минути

PureVPN е една от най-конкурентните услуги в VPN индустрията, винаги се стреми да надмине своите връстници в почти всеки аспект, който може да включва най-добрата VPN услуга.

Най-голямата работа, която услугата е свършила в това отношение, определено е в областта на предлагането на клиентски приложения за най-голям брой устройства и ОС. От своето собствено приложение Firestick до приложението за VPN за Android, PureVPN почти ги е заковал всички, както ние‘разгледаме подробно в нашия Pure VPN преглед.

Но ако все още сте малко загрижени за това колко лесни са за използване, тогава не го правете’не се притеснявайте, ето нашето окончателно ръководство за това как да използвате PureVPN в комплект с ръководства за инсталиране на почти всички налични клиентски приложения, отзиви за тяхната функционалност и производителност и други!

Как да използвате PureVPN на Windows

Клиентът на Windows на PureVPN има дизайнерски елементи, които изглеждат като тежко заети от CyberGhost, особено от “Изберете Режим” част.

Освен всичко това, почти всички функции са лесно достъпни от началния екран на клиента.

Най-добрата част за PureVPN’s Клиентът на Windows е, че винаги има подтекстове с всяка функция, обясняваща накратко какво точно прави тази функция. Това е един подвиг, където PureVPN е похвален, тъй като улеснява максималната лекота на потребителя.

Тук’s как можете да използвате техния клиент и всички негови функции:

 1. Веднъж ти’купих PureVPN’с абонамент, можете да изтеглите техния клиент за Windows от сайта им тук. (Размер на файла: 32,8 MB).как да използвате purevpn
 2. Кликнете върху изтегления файл и процесът на инсталиране ще започне (Това може да ви подкани да въведете администраторски права, ако системата ви е ограничена от вашите ИТ).
 3. Когато инсталацията приключи, клиентът ще се отвори автоматично.
 4. За да изберете сървър, можете или да прегледате “Държави” Вариант или “градове” опция.
 5. Кликнете върху предпочитаната от вас дестинация на сървъра и клиентът ще се свърже автоматично с нея.
 6. Иконата във формата на зъбно колело в горния десен ъгъл на клиента може да ви отведе до настройките и лентата на менюто с допълнителни функции, така че можете да настройвате нещата от тук, ако не’не ги харесвам в сегашното им състояние.

как да използвате purevpn на Windows

Как да използвате PureVPN на iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’s Приложението за Mac е доста подобно на приложението му за Windows и процесът за използването му също е същият.

Но от това, което преживях при прегледа на неговото приложение за Mac и други, неговото малко по-отзивчиво и по-бързо от колегата му за Windows.

Как да използвате PureVPN на iPhone Mac iOS iPad

Ако търсите да се абонирате за PureVPN и след това да го използвате на вашето Mac устройство, тогава тук’s какво ще трябва да направите:

 1. Купете PureVPN’s абонамент първо, за да активирате акаунта си
 2. Сега изтеглете приложението на Mac от сайта им
 3. След като изтеглянето приключи, продължете към инсталацията
 4. Клиентът за Mac вече ще се отвори автоматично
 5. Въведете потребителски идентификационни данни, т.е. потребителско име и парола
 6. Изберете местоположението, към което искате да се свържете и връзката с този сървър вече ще бъде инициирана
 7. Главният начален екран ще покаже, че клиентът е свързан, така че можете лесно да започнете да разглеждате под VPN’s влияние върху вашата интернет връзка
 8. За достъп до опции в настройките кликнете върху иконата на зъбно колело

PureVPN в момента не’не предлага собствено родно приложение за iOS, но то ще бъде достъпно скоро според официалната позиция на услугата.

приложението purevpn ios

все пак можете да използвате PureVPN на iOS устройства, като го настройвате чрез странично зареждане.

Той предлага два метода в това отношение, процес на настройка на L2TP и настройка на iKev2, но бих ви препоръчал да преминете към настройката на iKev2, тъй като предишният процес на настройка е сравнително несигурен.

Как да използвате PureVPN на Android

За PureVPN потребителите най-добрият vpn клиент, наличен от цялото, което предлага услугата, е нейният Android клиент.

Изчистен, рационализиран и изключително лесен за използване за начинаещи, Android клиентът за PureVPN е зареден с всички най-добри функции, които услугата може да предложи.

как да използвате purevpn на android

Научете се да го използвате чрез следните стъпки:

 1. Отворете магазина на Google Play и потърсете “PureVPN”
 2. Когато получите PureVPN’s Приложение за Android в резултатите от търсенето, кликнете върху изтеглянето и инсталацията ще се случи едновременно
 3. Лесно е от там, тъй като просто ще трябва да въведете идентификационните данни за вход и приложението ще се отвориpurevpn опция за избор на приложение за Android
 4. Отворете списъка със сървъри и докоснете всеки град / държава / местоположение, с което искате да се свържете
 5. Връзката вече ще започнеAndroid приложението purevpn
 6. За промяна на всяка съществуваща настройка или за достъп до някоя допълнителна функция, просто докоснете иконата във формата на предавка в горния десен ъгъл на клиента

меню за настройки на purevpn в приложението за Android

Как да използвате PureVPN с FireStick

PureVPN е една от онези избрани няколко VPN услуги, които предлагат свое клиентско приложение Firestick.

Това приложение за ниши е специално разработено, тъй като PureVPN се позиционира на пазара като VPN, което е най-доброто за огнестрелно посрещане на всякакви нужди от поточно предаване е едно от най-популярните устройства за стрийминг сред потребителите навън в наши дни.

как да използвате purevpn на firestick

Използването на това приложение на Firestick изисква да имате поне първоначално разбиране за това как функционира и функционира платформата FireTV.

Тук’как да инсталирате и използвате приложението PureVPN Firestick на устройството си FireTV:

 1. Първо, стартирайте FireTV и след това преминете към “Apps” раздел
 2. Сега отидете на категории > полезност
 3. Търся “PureVPN”
 4. Просто кликнете върху “Изтегли” и инсталацията ще се извърши автоматично, след като процесът на изтегляне приключи
 5. Сега ще видите известие, което ви казва, че PureVPN вече е инсталиран
 6. Отидете на “Моите приложения” и превъртете надолу, за да изберете “PureVPN”
 7. Приложението вече ще бъде стартирано
 8. Клиентът вече ще изисква да въведете идентификационни данни за вход, когато кликнете върху “Вече имате акаунт” (За това трябва предварително да придобиете абонамент за PureVPN)
 9. Въведете вашето потребителско име и парола и кликнете върху “Влизане”
 10. Превъртете, за да изберете местоположението, с което искате да се свържете, и натиснете върху него, за да започнете процеса на свързване
 11. PureVPN вече ще бъде свързан, за да гарантира, че отблокирате голяма част от сайтовете за стрийминг

PureVPN’s Приложението Firestick е добро, но ако искате да проучите други опции по отношение на доставчици или дори да заредите определена услуга, тогава ние’разбрах, че подробно в нашия VPN ръководство за Firestick.

заключение

PureVPN свърши много работа, за да допринесе за лекота на потребителите на почти всички платформи на устройства. Да, не става’нямам приложение за iOS засега, но другите му приложения са изградени с някои много добри функции, от които потребителите могат да се възползват.

Услугата има някои проблеми като забавяне на връзката, която трябва да приключи, за да накара клиентските си приложения да работят и да реагират по начин, който е много по-подходящ за очакванията на потребителите, но освен това, приложенията са почти самостоятелни и всеки новак може изтеглете и ги използвайте без много проблеми.

PureVPN също предлага богат набор от ръководства за отстраняване на неизправности и инсталиране, които могат да улеснят потребителя за настройка на приложенията му на всяка платформа. От видеоклипове до текстови водачи, PureVPN’Потребителите нямат недостиг на избор, за да научат за услугата’s клиенти от.

Ако сте имали проблем с услугата или нейните клиентски приложения в миналото или ако има нещо, което намирате по-добре в тях в сравнение с подобни приложения от други доставчици, моля, уведомете ни за тях в полето за коментари по-долу.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me