ExpressVPN за Android OS – Ръководство за настройка на приложения, производителност и др

Express VPN е един от пионерите на интернет сигурността поради своята невероятна надеждност и надеждност, работещ като VPN услуга в тази сфера.

То’е подходящ за работа на почти всички устройства, но като се има предвид феноменалното. Можете лесно да намерите приложението Express VPN for Android в Google Play Store. Той също така предлага специални приложения за други устройства като iOS, Linux.

ExpressVPN попада под юрисдикцията на Британските Вирджински острови, следователно вие’не трябва да се тревожите много, тъй като законите за интернет в тази страна са доста либерални според нашето подробно проучване, в което проучихме всички основни VPN места.

Добрата новина е, че ExpressVPN’s Приложението за Android може да се използва и на Android TV.

ExpressVPN’s Приложението за Android е невероятна услуга и една от най-добрите VPN за Android, тъй като не може само да гарантира поверителността ви, но също така ви позволява да деблокирате гео ограничения и да посещавате всякакъв вид стрийминг сайт с относителна лекота. Позволявам’s проучете това приложение по-подробно тук:

Contents

ExpressVPN за телефони, таблети и телевизор с Android

ExpressVPN за Android

Освен че работи на различни устройства, Express VPN работи безпроблемно и на платформата Android.

ExpressVPN’s Приложението за Android е невероятно стабилно и мощно, за да гарантира надеждно онлайн изживяване.

Може да се използва за отблокиране на ограничени сайтове като Netflix US и други.

Опциите, налични по отношение на поддръжката на протоколи в приложението, включват OpenVPN, който е най-сигурният протокол досега поради своя отворен характер.

Поддръжката на чат може да се получи и от приложението. ExpressVPN за Android таблети и телевизор

Освен всичко това, приложението ExpressVPN за Android може да работи и на Android TV, както споменахме по-рано. Процесът на инсталирането му на устройството на Smart TV е почти същият като този на телефон с Android.

  NordVPN для Android: Руководство по установке для Android TV Box

Можете също да използвате услугата за стрийминг на медиите ExpressVPN на Android TV, което е дори по-лесно, отколкото да получите самото приложение.

Ръководствата за това и много други ръководства за настройка са лесно достъпни на ExpressVPN.com.

Можете също да преминете през много от неговите ръководства за настройка, като прочетете пълния ни преглед на услугата.

Как да инсталирате ExpressVPN на Android – Ръководство стъпка по стъпка

Настройката на ExpressVPN на всяко устройство е изключително лесен процес.

Правенето на това на Android е същото като изтеглянето на всяко друго приложение от Google Play Store.

Тук’s как можете да се справите с него за по-малко от 2 минути:

  1. Отворете Google Play Store и потърсете “ExpressVPN”.
  2. Кликнете върху “Инсталирай” и приложението автоматично ще бъде изтеглено и инсталирано на вашето устройство.
  3. След като приложението е там, ще трябва да имате валиден абонамент за ExpressVPN, за да продължите напред.Как да инсталирате ExpressVPN на Android
  4. Абонирайте се за някой от ценовите му планове и защитени потребителски идентификационни данни.
  5. Въведете тези потребителски идентификационни данни в приложението за Android и приложението вече ще бъде в домашния му интерфейс.
  6. Изберете сървъра по ваш избор.Използва ли ExpressVPN OpenVPN
  7. Connect.Колко бърз е ExpressVPN за Android OS

Други начини за изтегляне на ExpressVPN

Въпреки че приложението за Android е лесно достъпно, доставчикът предлага и .apk файлове, които могат да ви позволят да зареждате услугата на вашето Android устройство.

Отделно от това, винаги имате възможност да използвате OpenVPN за настройка на VPN услуга на вашия Android, подобно на това как можете да го направите на други устройства.

Предлагаме ви обаче да се придържате към приложението за Android, тъй като другите методи за използване на услугата в Android могат да бъдат малко сложни, което не е подходящо, ако сте нови в VPN индустрията.

  ExpressVPN Router - Руководство по установке и настройке 2023

Кои са най-добрите сървъри?

ExpressVPN, за разлика от други доставчици, не’не предлагат специални или специални сървъри за всяка задача. Официалната му позиция по този въпрос е, че всичките му 3000+ сървъри са оптимизирани еднакво.

Други начини за изтегляне на ExpressVPN

Доставчикът не’дори не предлагам специализирани сървъри за нишови задачи като отблокиране на Netflix или Torrenting.

Поддръжката на чата каза, че всички сървъри в определен регион могат да бъдат използвани за тези цели, което е чудесно отстраняване от конвенционалната практика в индустрията, т.е. да се предлагат само няколко броя специални сървъри, посветени на такива уникални задачи.

ExpressVPN’s сървърната инфраструктура е далеч по-добра поради лекотата, която предлага по отношение на свързаност, захранвана от всеки сървър в неговата мрежа по същата причина.

Защо да се доверите на ExpressVPN приложение за Android?

Потребителите, ориентирани към поверителност, малко се колебаят, когато изтеглят софтуер на своите устройства, особено смартфони. Че’s, защото смартфоните съхраняват далеч по-ценна информация от други устройства, правейки ги примамливи цели за злонамерен софтуер и софтуер, използван за извличане.

Това повдига въпроса защо потребителите трябва да се доверяват на VPN приложения или в този случай ExpressVPN’s приложение за Android?

Е, за да облекчим точно тази грижа, проверихме ExpressVPN’s Приложение за Android на Virustotal.com, което е инструмент за обслужване, който проверява всеки файл за наличие на компенсатор, злонамерен софтуер или вирусни инфекции.

Резултатите от нашите тестове станаха ясни без такава злонамерена инфекция сред 69 вида вируси, за които услугата проверява приложението. Това означава, че ExpressVPN’s Приложението за Android е изключително надеждно и достатъчно безопасно, за да можете да го използвате на устройствата си с Android.

  3 лучших VPN-маршрутизатора NetGear для домашних пользователей

Защо да се доверя на ExpressVPN Android App.png

На всичкото отгоре доставчикът спечели’t съхранявайте всички регистри на дейностите, които извършвате на вашите смартфони, съгласно това подробно проучване за записване, включващо над 100+ доставчици, което го прави дори по-безопасно да се използва в сравнение с други подобни VPN опции.

Използва ли ExpressVPN OpenVPN?

ExpressVPN поддържа протокола OpenVPN на почти всички свои устройства.

Колко бърз е ExpressVPN за Android OS?

Според прегледите, проведени срещу други доставчици, Експрес е един от най-бързите доставчици там. Той има едно от най-ниските намаления на скоростта на изтегляне / качване и на практика също има нулев престой.

Колко струва ExpressVPN?

Най-добрата му сделка ще ви струва $ 8,32 / месец (Годишен абонаментен план).

Колко устройства могат да бъдат свързани към ExpressVPN едновременно?

Можете да свържете три устройства едновременно с един абонамент ExpressVPN.

заключение

ExpressVPN за Android е чудесен избор в днешно време, тъй като броят на потребителите на мобилни телефони в тази операционна система i се увеличава с всеки изминал ден и те не се нуждаят от нищо, освен звездна сигурност, за да запазят своите устройства и да бъдат защитени по всяко време.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me