ExpressVPN Router – Ръководство за настройка / конфигурация 2020

Независимо дали сте журналист, който иска да запази самоличността си скрита, или започвате нов бизнес, който изисква локална мрежа за сигурно и удобно споделяне на данни, персонализираният маршрутизатор ExpressVPN може да ви бъде много полезен.

Той предлага по-сигурен, здрав и последователен интернет опит, като същевременно работи в полза на запазването на семейството ви в безопасност, ако те се занимават с P2P / Torrenting или просто искат информацията им да бъде безопасна от крадци на идентичност, зловреден софтуер и вируси..

Това ръководство предоставя цялата информация, от която се нуждаете от доставчика’s рутер. За по-подробен анализ, вижте този ExpressVPN преглед!

Какво е VPN рутер?

Ако имате някакви основни познания за интернет, може да знаете, че местните интернет доставчици инсталират Wi-Fi рутери във вашия дом, който препраща пакети данни между тях и компютърни мрежи - следователно ви осигурява достъп до световната мрежа, като същевременно следи цялата активност.

Повечето от тези стандартни Wi-Fi рутери имат функции за конфигуриране, които поддържат VPN преминаване през функционалност. Потребителят ръчно влиза в системата, използвайки софтуер, инсталиран на отдалеченото устройство, който предава връзката ви през рутера и най-добрия VPN сървър, който сте добавили.

Обратно, вградените VPN рутери са по-напреднала версия на стандартния Wi-Fi, която дава възможност на потребителите да използват силни връзки на хардуерно ниво. Това елиминира необходимостта от индивидуални софтуерни инсталации, тъй като софтуерът вече е предварително зареден с интуитивно приложение.

Можете да конфигурирате приложението по всяко време, като променяте портове, протоколи и криптиране. Маршрутизаторът също така предоставя едновременен достъп до VPN услугата на всички устройства за един път, било то вашият компютър, таблет, смартфон или Smart TV, като гарантира максимална анонимност!

Причини за инвестиране в VPN рутер

Повечето хора не осъзнават ползите от инвестирането в евтин VPN рутер, докато не получат такъв и изпитат икономия на разходи, лекота на използване, надеждност и сигурност! По-долу изтъкваме няколко важни причини, които може просто да ви убедят да получите VPN рутер (особено за тези, които създават своя собствена настройка за малък бизнес).

  • Намалява общите си ИТ разходи чрез създаване на локална мрежа за споделяне на данни
  • Подобрява надеждността на отдалечените връзки (гарантиране на безопасен трансфер на данни)
  • Улеснява безпроблемното работно сътрудничество за служителите, които редовно пътуват
  • Създава бизнес процес, спестяващ време за вашите партньори, служители, клиенти!

Ръководство за настройка на рутер ExpressVPN 2018

Ако гледането на пиратски филми или изтеглянето на файлове чрез P2P / Torrenting е често срещано нещо във вашето домакинство, тогава може постоянно да се притеснявате за вашата дигитална поверителност. В края на краищата, дори ако едно устройство ви хване поточно или изтеглящо пиратско съдържание, трябва да платите огромни глоби DMCA.

Ръководство за настройка на рутер ExpressVPN 2018

За да избегнат това, потребителите избират да настроят VPN рутер със специален IP адрес. Някои доставчици предлагат свои собствени персонализирани рутери като ExpressVPN. Сега можете да изберете ръчно да конфигурирате свой собствен рутер или да го купите от рутерите на FlashRouters.

ExpressVPN Flash Router

Фърмуер на ExpressVPN рутер

За тези, които избират по-разумния начин, ще трябва първо да запалите текущия си рутер, за да се отървете от стария фърмуер и след това да инсталирате новия. Този процес включва влизане във вашия ExpressVPN акаунт, щракване върху “Настройте ExpressVPN”, и след това изберете вашия рутер за модел, за да изтеглите фърмуера.

Фърмуер на ExpressVPN рутер

След рестартиране / мигане на вашия рутер, ще трябва да инсталирате изтегления по-рано фърмуер на ExpressVPN. Въз основа на модела, който използвате, процесът ще варира съответно. Някои рутери могат да заредят нов фърмуер, докато други изискват по-подробен процес. След като сте готови, ще получите достъп до ExpressVPN’менюто на рутера.

Конфигурация на маршрутизатор ExpressVPN

Ето как изглежда менюто на приложението ExpressVPN рутер, където дори можете да изберете устройствата, които трябва да бъдат защитени от конфигурация VPN Options в лявата странична лента. Превъртете надолу до Наскоро свързани устройства и включете или изключете защитата.

ExpressVPN Router - Ръководство за настройка / конфигурация 2020

ExpressVPN Asus Router

Когато става въпрос за предлагане на рутера поддръжка на клиентите, ExpressVPN определено отива допълнителната миля. Доставчикът дава потребителски приложения ExpressVPN за Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U и Asus RT-AC87U. За ръчни конфигурации на други маршрутизатори на Asus можете да разгледате това ръководство от ExpressVPN.

Често задавани въпроси за ExpressVPN рутер

Как да актуализирам рутера си ExpressVPN?

Процесът на актуализиране не изисква никаква ракетна наука. Потребителите просто трябва да посетят https://www.expressvpn.com/latest#router и да изберат желания от тях модел. След като сте готови, щракнете върху “Изтеглете фърмуер” бутон и следвайте инструкциите за настройка, за да завършите актуализацията.

Какви маршрутизатори поддържат VPN?

Почти всички DD-WRT рутери поддържат VPN конфигурация и настройка. За по-конкретна информация относно различните модели рутери, можете да разгледате Flash рутери. Тук можете да намерите подробности за най-добрите Wi-Fi VPN рутери, като същевременно получавате и техническа поддръжка и отстраняване на проблеми!

Опаковане на нещата

С това стигаме до края на ръководството за ExpressVPN Router, което трябва да помогне на потребителите да настроят VPN на своя рутер ръчно или директно от доставчика. Ако срещнете някакви проблеми / проблеми, дон’не се колебайте дали пуснете коментар по-долу. Освен това, не се колебайте да споделите ръководството с приятелите / членовете на семейството си, търсейки постоянно решение за насърчаване на пълната анонимност онлайн!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me