3-те най-добри NetNear рутера VPN за домашни потребители

Възрастът на IoT (Интернет на нещата) е тук и това изисква по-добро & по-бърза свързаност за захранване на огромен избор от електроника, които вече са отишли “умен”. Всичко от телевизори, часовници, телефони, хладилници, цели домове, коли и дори четки за коса вече са онлайн. Повечето домашни потребители обаче се забиват, когато става въпрос за избора на мощен рутер, който да свърже различните им интелигентни електроники с изпитани сериозни проблеми със свързаността.

В следващата статия имаме поглед към топ 3 NetGear рутер vpn които са от съществено значение за домовете и имат множество интелигентни устройства, които изискват постоянна връзка. Въпреки че има много други уважавани марки, които предлагат отлични най-бързи VPN услуги, ние специално ще разгледаме NetGear поради свързаността и сървърите, които марката предлага.

Умишлено избягвам спецификациите на устройствата, които няма смисъл за потребителите, които не са технологични. Обобщих важни аспекти, които се изискват, това не е статия за преглед на рутери, а опростено ръководство, за да помогнете на домашните потребители да изберат най-добрия безжичен рутер NetGear vpn.

Най-добрият NetGear рутер VPN за 2017 г.

Не всеки доставчик на VPN предлага поддръжка за рутери, някои доставчици ще намерите’дори не предлагам опцията. То’s не е възможно да изброявам почти 45+ VPN доставчици, които предоставят добра поддръжка на рутери в блога, така че избрах само 3 от най-надеждните, джобни и високоскоростни VPN, които можете да използвате с вашия рутер.

 1. ibVPN (Невидим VPN за сърфиране)

IbVPN в Румъния е едно подценявано име в VPN индустрията, предимно заради селективното покритие на сървъра на марката. ibVPN се захранва от мрежа от повече от 100 сървъра в 43 държави с популярни локации, включително САЩ, Великобритания, Германия, Холандия, Румъния, Сингапур плюс много други.

netgear рутер vpn

Освен своите превъзходни приложения и за двата десктопа & мобилен, ibVPN е много лесно да се конфигурира през рутери с водачи & ръководства за DDWRT, Tomato, NAS Synology и Sabai Tech рутери. Тъй като съм го тествал с по-стария си NetGearNighthawk, ibVPN работи с всеки рутер с поддръжка на OpenVPN или PPTP протокол.

Страхотен аспект на ibVPN са марката’s ценови планове, които включват по нещо за всеки. Голяма селекция от услуги, която включва торент VPN план, бизнес план и всеобхватен Ultimate най-евтин vpn план за избор. Можете да използвате услугата едновременно на 5 устройства с официалните приложения, докато можете да я използвате на до 10 устройства, когато сте конфигурирани на рутера.

ibvpn netgear nighthawk рутер vpn тест

Това е една от любимите ми VPN услуги заради доставчика’s няма зададени въпроси за нулева политика за регистрация, няма нищо, което услугата да запазва на своите сървъри. Цената също е удобна за портфейла, което ви позволява да се абонирате за крайния план за $ 42 на година, като ви предоставя блестящ избор на инструменти за поверителност.

 1. Частен достъп до Интернет (PIA VPN)

PIA VPN е не само едно от най-старите имена на света на VPN, но и едно от най-доверените. Базираният в САЩ доставчик е известен със своята високоскоростна сървърна мрежа, за да деблокира любимите видео стрийминг, музика & радио и други гео-ограничени онлайн услуги. PIA VPN предлага масивна мрежа от 3300+ сървъра в 25 страни, с отлично покритие в Съединените щати. Частният достъп до Интернет е бивш редактор на PCMag’s Избор на VPN услуга в допълнение към оценяването на препоръчания VPN четец на Tom’s хардуер през 2015г.

pia netgear router vpn

PIA VPN е съвместим с всички модели рутери, които поддържат OpenVPN и PPTP протоколи. Можете също да конфигурирате услугата с помощта на или илюстрирани уроци в центъра за поддръжка или просто да се свържете с някой от представителите на поддръжката в чат на живо или имейл. PIA сървърите са оптимизирани да предлагат гигабитни скорости за торенти, поточни и прехвърляне на данни в голям размер.

Смятан за една от най-достъпните първокласни високоскоростни VPN услуги в света, PIA VPN предлага годишния си план за превъзходна сделка за спестяване на $ 39.95. PIA VPN предлага невероятна група, включваща 3tunneling протоколи, безплатни SOCKS прокси, шлюзове на 5 континента, неограничена свързаност на устройството през рутери, реклама & блокиращ зловреден софтуер, в допълнение към съвместимостта с DDWRT, pfSense и Tomato рутер. Вижте нашия подробен преглед на PIA VPN в блога.

 1. VyprVPN

VyprVPN е легенда на индустрията за поверителност, част от това, че е един от най-опитните доставчици на VPN, марката също работи неуморно за онлайн правата за поверителност. VyprVPN предлага 700+ турбо скоростни сървъри в 50 страни с отлична поддръжка за торенти, стрийминг, игри, ftp хостинг и други интензивни услуги за честотна лента.

vyprvpn netgear router vpn

Винаги наличната поддръжка и превъзходната съвместимост между платформите прави VyprVPN идеален избор за тези, които искат минимално взаимодействие с разширени VPN настройки. Докато приложенията са достъпни във всички основни операционни системи (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN може да бъде конфигуриран и през рутери.

VyprVPN работи и над DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology маршрутизатори, можете да го настроите, използвайки официалните ръководства, налични на доставчика’s уебсайт. В допълнение към тях, можете също да конфигурирате VyprVPN на всеки рутер с поддръжка на PPTP или OpenVPN. За тези, които желаят да изтеглят торенти, също могат да използват VyprVPN’s подпис Chameleon Protocol, базиран на технологията OpenVPN.

VyprVPN не е лесно достъпна услуга, имайки предвид много скъпите си ценови планове и марката не предлага възстановяване на средства. Но с тяхната услуга идва превъзходен 3-дневен безплатен пробен период, който можете да използвате, за да оцените услугата и след това да прекратите, ако няма’не работи. Изцяло натовареният годишен план струва огромни 80 долара, за да се абонирате за еднократно плащане.

VyprVPN обаче предлага страхотни функции, включително в сървърна мрежа, управлявана от къща, локално разработена & управлявани приложения, изключителна поддръжка за игри, разнообразие от протоколи за сигурност, от които да избирате, 24/7 поддръжка на живо, VyprDNS и др. VyprVPN вписва много информация за вас, така че внимавайте преди да се регистрирате.

Най-добрите маршрутизатори на NetGear на 2017 г.

И така, кой е най-добрият NetGear рутер? Този анализ зависи от редица фактори, които ще обсъдим по-нататък. Въз основа на популярните отзиви и анализи в интернет следващите NetGear маршрутизатори трябва да се вземат предвид, когато имате различни основни нужди като игри, стрийминг с висока разделителна способност, изтегляне на торент и свързване на голям брой смарт устройства.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 е ъпгрейд към модела X4 R7500 и може да се похвали със супер скоростни трансфери сред другите блестящи функции. X4S D7800 е предназначен за по-големи настройки, например дом с редица потребители, които предават видео, изтеглят медии, свързват интелигентни носими, общуват през VoIP и игра онлайн.

Вградено с това, което е известно като MIMO (Multiple Input, Multiple Output) технологията X4S R7800 е по-бърза и предлага разширен обхват на свързаност в сравнение с NetGear’s по-евтини рутери. Това е особено добре, когато имате различни устройства, които използват различни радио диапазони. Устройствата могат да работят, без да се намесват едно в друго’s връзка, получаваща максимална налична честотна лента.

3-те най-добри NetNear рутера VPN за домашни потребители

Като рутер от по-висок клас, X4S включва VDSL2 модем, така че можете да го използвате вместо вашия доставчик’s модем / рутер. X4S включва и два USB 3.0 порта с ESATA Вградена (Външна серийна приставка за напреднали технологии), за да можете лесно да архивирате данни с помощта на рутера или да го направите мрежово устройство.

Геймърите и потребителите на стрийминг ще харесат факта, че могат да конфигурират QoS (Quality of Service) планировчик, за да гарантират, че има постоянен поток от честотна лента за различните им дейности като Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now и др. Когато се използват над 5GHz радио диапазон X4S е тестван да предлага величествени скорости, близки до 71Mbps, скоростта на радиочестотна честота 2.4GHz е много лоша, макар и близка до 15Mbps.

Сега X4S в никакъв случай не е върхът на дизайна на рутери. Тя е обемиста и се предлага с наистина стар потребителски интерфейс, сложен за начинаещи и твърде остарял за експертни потребители. Цени между пищни $ 270 и $ 300 (в зависимост от мястото, от което купувате), NetGear X4S е идеален за геймъри, поточни фенове и домакинства с повече от 15 умни устройства.

 

 1. Смарт WIFI рутер AC-1900 NightHawk (Модел R7000)

Наречен като идеален домашен рутер от CNET и PC Mag, R7000 се захранва от своя превъзходен 1GHz процесор, което го прави един от най-бързите маршрутизатори на NetGear, работещи в радиочестотната лента 802.11ac. За потребители на VPN R7000 е добра новина, тъй като предлага както OpenVPN сървър, така и поддръжка за фърмуер на трети страни като DDWRT. Рутерът също е блестящ избор в долния край за онлайн игри и HD видео стрийминг плюс него’е отличен избор за изтеглящи торент.

AC-1900 може да бъде свързан и с външно хранилище за архивиране на данни от вашите устройства и е чудесен избор за Apple’s Технология за архивиране на Time Machine. Тест на ixChariot заключи, че маршрутизаторът може да прехвърля 444.8 Mbps над 2.4GHz и 315.2 Mbps над 5GHz обхват, не най-добрият в бранша, но достатъчно добър.

3-те най-добри NetNear рутера VPN за домашни потребители

R7000 предлага USB 2.0 слот отпред и USB 3.0 жак отзад, което ви позволява да свържете външни твърди дискове към него и да ги използвате по мрежата. NetGear Genie UI просто прави всичко - от конфигурирането на рутера до конфигурирането на вашите твърди дискове и споделяне на мрежа по-лесно. Включването на Genie UI е точно това, което лекарят нареди като начинаещи, ще го намери за най-полезен.

R7000 е с цена от 190 до 200 долара (в зависимост от това къде купувате) и предвид ефективността & стабилността, която предлага, е много привлекателна сделка за домашни потребители. Проблемът е с неговия обхват и свързаността с голяма площ може да пострада поради препятствия.

 1. AC1750-Smart WIFI рутер (модел R6400)

Оценен номер 1 от SmallNetBuilder в производителност на рутери, R6400 е блестящо решение за двойна лента за домове, които имат множество потребители на игри и стрийминг. Използването на неговата BeamForming + технология позволява на рутера да увеличи сигнала си, когато се отдалечите от него. Да, това е идеално решение за свързване за големи площи и пренаселени настройки с повече от 5 потребители.
3-те най-добри NetNear рутера VPN за домашни потребители

С любезното съдействие на своите 3 антени и BeamForming + R6400 може да поддържа три насочени потока, проектирайки ги до максималните си граници. R6400 предлага и USB 2.0 & USB 3.0 слот, така че да можете да свържете принтер за вашата мрежа в допълнение към HDD в 3.0 слот, който да използвате като твърд диск на мрежова медия.

R6400 също ви предлага AirTime Faireness технология, която гарантира, че вашите високоскоростни устройства получават постоянен поток от данни, докато по-старите по-бавни устройства също имат приоритет за получаване на данни в съответствие с техните възможности. Многобройни отзиви за Том’s Ръководство, CNET и PCMag са установили, че R6400 е най-добрият рутер за NetGear и за свързване на дълги разстояния.

NetGear също е вградил своя интерфейс за управление на маршрутизатора Genie в устройството, за да гарантира начинаещи, междинни и напреднали потребители, които могат лесно да конфигурират или настроят рутера според желанието си. Потребителският интерфейс Genie улеснява конфигурирането за първи път и конфигуриране на VPN услуги на рутера R6400. NetGear Genie също предлага подробна статистика на мрежата, включително входящите & изходящи данни, устройства & приложения, използващи устройството, и пароли & потребителски имена, използвани в мрежата.

Според мен, имайки предвид функциите, NetGear R6400 е един от най-достъпните и един от най-добрите евтини маршрутизатори NetGear наоколо. В момента можете да получите R6400 за $ 140. $ 150 в зависимост от това къде купувате рутера.

Какво представляват маршрутизаторите на NetGear с VPN преминаване?

То’s често срещан въпрос, който повечето нови собственици на рутери и VPN потребители задават, когато четат спецификациите за своите устройства. Позволявам’Вземете тази концепция стъпка по стъпка, за да я направите наистина лесна за разбиране.

Основната задача на VPN е да създаде защитен “точка към точка” връзка през обществена или частна мрежа за сигурен достъп до устройства, сървъри или бази данни на отдалечено място. Добър пример е, когато използвате VPN за достъп до работния си компютър по време на пътуване или на почивка. Не забравяйте, че за достъп до работния ви компютър с VPN, вашият маршрутизатор трябва да позволи на VPN връзките да преминават през него, за да комуникират с други устройства чрез интернет.

Повечето рутери са вградени с технология, известна като NAPT или Network Address Protocol Translate, която позволява на няколко устройства да споделят интернет връзка през рутера. Един от аспектите на NAPT е, че той напълно блокира VPN трафик. Следващата диаграма демонстрира рутер без и един с VPN преминаване.

netgear router vpn pass-through

Демонстриране на важността на VPN Pass-through. Образ от любезност на Linksys

За тази експресна цел производителите включват също така нареченото ‘VPN преминаване’функция в техните рутери. VPN пропускането позволява на криптирания VPN трафик удобно да премине през рутера и да се свърже към отдалечената мрежа. NetGear предоставя правилно ръководство за конфигуриране на VPN Pass-through на съвместими рутери с подробна информация за модели, които не’не поддържам функцията.

NetGear Router VPN Грешка / проблеми

За да сте сигурни, че получавате най-доброто качество на продуктите и услугите от марката, NetGear предлага изчерпателна секция за поддръжка на уебсайтове, за да накара рутера ви да работи, в случай че изпита различни проблеми. Можете да разгледате официалната страница за поддръжка, официалната общност на NetGear или поддръжката за контакти. Не забравяйте, че услугата за онлайн поддръжка е само за клиенти ще валидни гаранции и бизнес клиенти.

Приложение за NetGear Router VPN за Android

NetGear предлага блестящо официално приложение в Google Play Store за потребителите на Android:

NetGear Genie UI е новият интерфейс, който сега се предлага за всички рутери& модеми, произведени от марката. Приложението NetGear Genie Android дава лесен начин на собствениците на устройства управлявайте, наблюдавайте или поправяйте домашната мрежадиректно от вашия смартфон. Можете да получите достъп до всичките си NetGear рутери’функции, докато се движите из къщата или офиса. Снабден със смартфон или таблет с Android можете да получите достъп

 1. Настройки за безжична връзка,
 2. Карта на мрежата,
 3. Родителски контрол на живо,
 4. Достъп за гости,
 5. Измерване на трафика,
 6. Моите медии и
 7. Много други функции.

Освен това получавате контрол над домашната мрежа, потока на медии от мрежово устройство, принтери, свързване на мобилни устройства с помощта на QR кодове. Не забравяйте, че приложението работи само с избрани модели маршрутизатори на NetGear, които могат да бъдат намерени в описанието на приложението NetGear Genie в Google Play Store.

Накратко

Надявам се, че ще намерите горните най-добри обобщения на рутерите NetGear полезни, когато търсите нов рутер / модем за вашия дом. Въпреки че обобщих отзивите за устройството, добавих и съответните връзки за преглед, така че в случай, че сте напреднал потребител, можете да получите по-добра представа, като погледнете и спецификациите за рутерите.

В случай, че съм пропуснал нещо или бихте искали да прегледам друга марка на рутери, уведомете ме в секцията за коментари по-долу. Оставете отзиви и коментари, за да мога да подобря следващия блог на топ 3. Не забравяйте да споделяте и да се абонирате с помощта на социалните бутони.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me