Router ExpressVPN – Priročnik za nastavitev / konfiguracijo 2020

Ali ste novinar, ki želi ohraniti svojo identiteto skrito, ali pa začnete novo podjetje, ki potrebuje lokalno omrežje za varno in priročno izmenjavo podatkov, vam osebno prilagojen usmerjevalnik ExpressVPN lahko pride zelo prav..


Ponuja bolj varno, robustno in dosledno internetno izkušnjo, hkrati pa deluje v prid ohranjanja vaše družine, če se ukvarjajo s P2P / Torrenting ali preprosto želijo, da so njihovi podatki varni pred tatovi identitete, zlonamerno programsko opremo in virusi.

V tem priročniku so vse informacije, ki jih potrebujete o ponudniku’s usmerjevalnikom. Za celovitejšo analizo si oglejte ta ExpressVPN pregled!

Kaj je usmerjevalnik VPN?

Če imate kakršno koli osnovno znanje o internetu, boste morda vedeli, da lokalni ponudniki internetnih storitev nameščajo usmerjevalnike Wi-Fi v vašem domu, ki posredujejo pakete podatkov med njimi in računalniška omrežja - torej vam omogoča dostop do svetovnega spleta in hkrati spremljajo vse dejavnosti.

Večina teh standardnih usmerjevalnikov Wi-Fi ima konfiguracijske funkcije, ki podpirajo prenos VPN skozi funkcionalnost. Uporabnik se ročno prijavi s pomočjo programske opreme, nameščene na oddaljeni napravi, ki prenese povezavo skozi usmerjevalnik in najboljši strežnik VPN, ki ste ga dodali.

Nasprotno pa so vgrajeni usmerjevalniki VPN bolj napredna različica standardnega Wi-Fi-ja, ki uporabnikom omogoča močne povezave na strojni ravni. To odpravlja potrebo po posameznih namestitvah programske opreme, saj je programska oprema že vnaprej naložena z intuitivno aplikacijo.

Aplikacijo lahko kadar koli konfigurirate, spreminjate vrata, protokole in šifriranje. Usmerjevalnik hkrati omogoči sočasen dostop do storitve VPN na vseh napravah naenkrat, pa naj gre za računalnik, tablični računalnik, pametni telefon ali pametno televizijo, kar zagotavlja največjo anonimnost!

Razlogi za vlaganje v usmerjevalnik VPN

Večina ljudi se ne zaveda prednosti vlaganja v poceni usmerjevalnik VPN, dokler ga ne dobijo in ne izkusijo stroškovnih prihrankov, enostavnosti uporabe, zanesljivosti in varnosti! Spodaj izpostavljamo nekaj pomembnih razlogov, ki bi vas lahko prepričali, da pridobite usmerjevalnik VPN (zlasti za tiste, ki ustvarjajo lastne nastavitve za mala podjetja).

  • Zmanjša vaše skupne stroške za IT z ustvarjanjem lokalnega omrežja za izmenjavo podatkov
  • Izboljša zanesljivost oddaljenih povezav (zagotavlja varen prenos podatkov)
  • Olajšuje brezhibno delovno sodelovanje za zaposlene, ki redno potujejo
  • Ustvari časovno varčen poslovni proces za vaše partnerje, zaposlene, stranke!

Vodnik za nastavitev usmerjevalnika ExpressVPN 2018

Če je gledanje piratskih filmov ali prenos datotek prek sistema P2P / Torrenting običajna stvar v vašem gospodinjstvu, potem vas lahko nenehno skrbijo vaše digitalne zasebnosti. Konec koncev, tudi če se ena naprava ujame za pretakanje ali nalaganje piratske vsebine, morate plačati zajetne denarne kazni DMCA.

Vodnik za nastavitev usmerjevalnika ExpressVPN 2018

Da bi se temu izognili, se uporabniki odločijo za nastavitev usmerjevalnika VPN z namenskim IP-naslovom. Nekateri ponudniki ponujajo svoje prilagojene usmerjevalnike, kot je ExpressVPN. Zdaj se lahko odločite, da ročno konfigurirate svoj usmerjevalnik ali pa ga kupite pri strokovnjakih za usmerjevalnike na FlashRouters.

ExpressVPN Flash Router

Programska oprema ExpressVPN usmerjevalnika

Za tiste, ki se odločijo za bolj tehničen način, boste morali najprej vstaviti trenutni usmerjevalnik, da se znebite stare vdelane programske opreme, in nato namestiti novo. Ta postopek vključuje prijavo v vaš ExpressVPN račun, klik na “Nastavite ExpressVPN”, in nato izberite svoj usmerjevalnik modela za prenos strojne programske opreme.

Programska oprema ExpressVPN usmerjevalnika

Po ponovnem zagonu / utripanju usmerjevalnika boste morali namestiti programsko opremo ExpressVPN, ki ste jo prenesli prej. Glede na model, ki ga uporabljate, se bo postopek ustrezno spreminjal. Nekateri usmerjevalniki lahko naložijo novo programsko opremo, drugi pa zahtevajo podrobnejši postopek. Ko končate, boste dobili dostop do ExpressVPN’s menija usmerjevalnika.

Konfiguracija usmerjevalnika ExpressVPN

Tako izgleda meni v aplikaciji usmerjevalnika ExpressVPN, kjer lahko na levi stranski vrstici izberete naprave, ki jih je treba zaščititi z nastavitvami VPN Options. Pomaknite se navzdol do Nedavno povezane naprave in vklopite ali izklopite zaščito.

Router ExpressVPN - Priročnik za nastavitev / konfiguracijo 2020

Asus Router ExpressVPN

Ko ponujamo podporo usmerjevalnikom, ExpressVPN vsekakor presega kilometrino. Ponudnik daje aplikacije ExpressVPN po meri za Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U in Asus RT-AC87U. Za ročne konfiguracije drugih Asusovih usmerjevalnikov si lahko ogledate ta vodnik pri ExpressVPN.

Pogosta vprašanja o usmerjevalniku ExpressVPN

Kako posodobim usmerjevalnik ExpressVPN?

Proces posodabljanja ne zahteva nobene raketne znanosti. Uporabniki morajo samo obiskati https://www.expressvpn.com/latest#router in izbrati želeni model. Ko končate, kliknite na “Prenesite vdelano programsko opremo” Za dokončanje posodobitve sledite navodilom za namestitev.

Kaj usmerjevalniki podpirajo VPN?

Skoraj vsi usmerjevalniki DD-WRT podpirajo konfiguracijo in nastavitev VPN-ja. Za natančnejše informacije o različnih modelih usmerjevalnikov si oglejte Flash usmerjevalnike. Tu najdete podrobnosti o najboljših Wi-Fi usmerjevalnikih VPN, hkrati pa prejemate tehnično podporo in odpravljanje težav!

Zavijanje stvari

S tem smo končali priročnik ExpressVPN Router, ki naj bi uporabnikom pomagal, da ročno ali neposredno od ponudnika vzpostavijo VPN na svojem usmerjevalniku. Če naletite na kakršne koli težave / težave, ne’ne odlašajte, če spusti komentar spodaj. Prav tako vas prosimo, da vodnik delite s svojimi prijatelji / družinskimi člani in iščete trajno rešitev, kako izkoristiti popolno anonimnost v spletu!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me