Prenos PureVPN – aplikacija za iOS je na voljo zdaj

Kljub številnim pomanjkljivostim, kot jih vidite v našem pregledu PureVPN, je ponudnik kljub številnim pregledom vpn še vedno zelo priljubljen in veliko uporabnikov ga še vedno šteje med najboljše storitve VPN v industriji..

Ne glede na to, ali je odgovor eden od nečesa, je drugačno vprašanje, na katerega lahko odgovorite, kako ga lahko uporabite enkrat’sem se odločil, da se naročim nanj, je povsem druga stvar. Veliko uporabnikov se zdi zmedeno, kako lahko na svoje naprave prenesejo različne odjemalske aplikacije PureVPN’ni razloga za to. Programske odjemalce je enostavno prenesti in uporabiti in vedeti več o tem, kako to storiti, samo preberite ta vodič na PureVPN Download 2019:

PureVPN brezplačno prenesete

Vsi PureVPN’aplikacij za stranke lahko brezplačno prenesete, povezave do tega pa so nameščene na njihovem spletnem mestu na namenskih podstrani. Vendar boste morali kupiti PureVPN’s naročnino za njihovo uporabo.

Prenos PureVPN za okna

To’s normalno? Ker vsak ponudnik’je odjemalec na voljo na njihovi spletni strani, da ga brezplačno prenesete? Ni čisto tako.

Številni ponudniki v panogi ne’t vam omogočajo prenos njihovega odjemalca, razen če kupite njihovo naročnino in zaščitite dostop do območja njihovega člana. Toda PureVPN ni tak.

Prihajate na brezplačni prenos PureVPN, ali to res lahko storite? Odgovor je velik NE!

PureVPN ne’ne ponujam kakršne koli brezplačne storitve VPN, vendar tukaj’s najbližje:

Purevpn Prenesi brezplačno

 1. Račun za 3-dnevno preizkusno različico lahko enkrat kupite za 2,5 USD, pri čemer so vključene vse funkcije
 2. Uporabite svojo politiko 31-dnevnega vračila kot kritje in zahtevate vrnitev denarja, če ga ne plačate’t kot storitev ali njeno delovanje:

Enkrat ti’Tukaj sem uporabil katero koli od teh dveh možnosti, da bi začel s storitvijo’s kako lahko prenesete njihov odjemalec Windows in ga nadaljujete s pomočjo storitve na namizju:

 1. Odprite PureVPN.com in se pomaknite navzdol na dno strani
 2. V spodnji vrstici pod kategorijo Izdelki kliknite na “Aplikacija Windows”
 3. Kliknite na “Prenesite VPN” nadaljevati naprej
 4. Zdaj kliknite na “Prenesite aplikacijo PureVPN” začeti s postopkom prenosa
 5. Ko je datoteka prenesena, kliknite nanjo, da začnete postopek namestitve
 6. Vnesite svoje uporabniške poverilnice (na voljo vam bodo le, če boste’kupil sem naročnino) in se povežite s strežnikom in PureVPN bo začel delovati

Izdelava odjemalske aplikacije je 7.0.2 in je združljiva s skoraj vsemi različicami sistema Windows po operacijskem sistemu Windows XP.

Prenos PureVPN za Mac

Postopek prenosa aplikacije Mac je skoraj enak kot prenos aplikacije Windows.

purevpn prenos za mac

Tu je hitra ponovna predstavitev, kako jo lahko prenesete in nastavite v manj kot 3 minutah:

 1. Obiščite spletno mesto PureVPN.com in pojdite na dno domače strani
 2. Pod kategorijo Izdelki kliknite na “Mac VPN”
 3. Na naslednji strani, na katero ste preusmerjeni, kliknite na “Prenesite VPN” in nato kliknite na “Prenesite aplikacijo PureVPN”
 4. Zdaj se bo začel postopek prenosa
 5. Ko je končan, samo kliknite datoteko in sledite navodilom na zaslonih, da se seznanite s postopkom namestitve
 6. Tu upoštevajte, da boste za delovanje odjemalca potrebovali uporabniško ime in geslo (PureVPN boste potrebovali’v ta namen naročniški račun)

PureVPN’s Aplikacija Mac je združljiva samo z operacijskim sistemom Mac OS X 10.10.0 ali novejšim.

PureVPN Prenesi za Android

Aplikacijo za Android je verjetno najlažje prenesti med sklopom, kot jih imate’celo obiskati PureVPN’s spletnega mesta, da se prebijete z njim.

Prenesi Purevpn za Android

Če ti’ste že kdaj uporabljali telefon ali napravo Android, potem boste vedeli, da je mogoče vse aplikacije, ki se uporabljajo v njej, enostavno prenesti iz trgovine Google Play in PureVPN ni tukaj nič drugačen.

Naj vas popeljem skozi postopek enostavnega prenosa in namestitve programa PureVPN’s stranko za Android tukaj:

 1. Odprite trgovino Google Play
 2. Pojdite na iskalno vrstico in vnesite “PureVPN”
 3. Rezultati bodo prikazani tukaj, vendar bodite previdni, saj je v trgovini Play PureVPN veliko ponaredkov. Poiščite tistega’je razvil “GZ Systems” kot to’je verodostojna
 4. Klikni “Namestite” program PureVPN za Android pa se samodejno prenese in namesti v vaš sistem
 5. Ko bo naprava končana, vas bo naprava o tem obvestila in pozvala, da jo odprete
 6. Klikni “Odprto” in aplikacija se bo začela izvajati
 7. Če želite nadaljevati od tu naprej, boste morali imeti PureVPN’uporabniško ime in geslo za račun (v ta namen boste morali kupiti načrt PureVPN)

PureVPN Download Crack

Iščete PureVPN’s crack datoteko za uporabo storitve brezplačno? Nikoli ne storite tega.

Zakaj? To’s, ker za ta namen ni na voljo pristne razpoke.

Če iščete po Googlu, da ga poskusite najti, boste najverjetneje naložili datoteko, ki je predstavljala avtentično datoteko o zlomu, vendar je bila v resnici satje, ki bo v vaš sistem širilo zlonamerno programsko opremo ali viruse..

Ne vem’t priporočam, da svoj sistem in dragocene podatke ogrožate le tako, da prihranite nekaj dolarjev.

Zaključek

PureVPN je enostavno prenesti in uporabljati z večjim številom aplikacij za stranke, kot večina drugih ponudnikov v panogi.

Toda razen te luknje v ponudbi’s arzenalom odjemalskih aplikacij, na drugih platformah se dobro obnesejo s strankami, ki so na voljo tudi za nišne platforme, kot sta Firestick in Kodi.

Ta vodnik vzemite kot priročnik o tem, kako enostavno prenesti PureVPN in boste začeli delovati, če želite’V nekaj minutah sem se odločil, da se naročim na storitev.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me