NordVPN za Mac – 3-minutni priročnik za nastavitev za novice

Panamski ponudnik iz dneva v dan pridobiva na priljubljenosti, saj je odlična izbira za prejemanje odlične zasebnosti / anonimnosti v spletu. NordVPN je še največji korak pri ustvarjanju uporabniku prijazne, enostavne za uporabo in dosledne izkušnje v vseh podpornih napravah, vključno z platformami Windows, iOS, Android, Linux,. Uporabnike pozdravlja s prijetnim in estetsko modrim vmesnikom, zgrajenim okoli zemljevida, ki prikazuje razpoložljive lokacije strežnika. Tudi aplikacija NordVPN za Mac ne bo razočarala, kar si lahko ogledate v tem priročniku in našem pregledu NordVPN tukaj.

NordVPN za Mac pregled

Na prvi pogled je aplikacija NordVPN Mac videti / počutijo se enako kot Windows in Linux. V dizajnu uporablja iste podmornice in ladje, skupaj s standardno modro barvo. Vendar pa le, ko raziskujete različico macOS v celoti, najdete nekaj edinstvenih uspehov. Na primer, namesto da je zemljevid neposredno viden v aplikaciji Mac, je skrit levi pladenj, ki drsi po razkrivanju popolnega seznama strežnikov.

Glede prijaznosti do uporabnika smo tudi menili, da je aplikacija bolj odzivna in interaktivna kot odjemalec Windows. Glede na vašo trenutno lokacijo vas bo velik gumb na vrhu hitro povezal z najbližjim strežnikom. Če pa želite lokacijo premakniti sami, na zemljevidu izberite katero koli državo ali v zgornjem desnem kotu kliknite povečevalno steklo.

NordVPN za Mac

Na splošno aplikaciji uspešno uspeva prinesti enako NordVPN izkušnjo, kot bi pričakovali na drugih platformah. Edina težava je, da nekatere funkcije v resnici niso tako vidne uporabnikom. Tor si lahko ogledate samo prek VPN, dvojnega šifriranja in pretakanja specializiranih strežnikov z uporabo posebnih filtrov v pogledu seznama ali s klikom na “opcije” na dnu zaslona za iskanje.

Podatki o nalaganju strežnika niso na voljo tudi v odjemalcu VPN. Glede na funkcijo Network Lock bi aplikacija Windows običajno vsem aplikacijam, ki podpirajo internet, preprečila pošiljanje / prejemanje informacij. Vendar pa lahko z različico macOS izberete, katere aplikacije naj bodo to zdravljenje obravnavale ročno. Zato je enostavno ugotoviti, da aplikacija NordVPN z nekaj zadetki in napakami ostaja neverjetna za uporabo kot vedno (tudi na Macu)!

Vodnik za namestitev NordVPN Mac

Ko gre za nastavitev NordVPN na platformi Mac, imajo uporabniki dve možnosti: prenos / namestitev aplikacije s spletnega mesta neposredno ali pa pojdite v trgovino iTunes. Kot drugo možnost lahko preprosto kliknete to povezavo in takoj prenesete .PKG datoteko. Drugi uporabniki, ki jih različica odjemalca ne zanima, lahko tudi ročno namestijo Mac tako, da namestijo Tunnelblick, prenesejo strežniške datoteke .ovpn iz NordVPN, vnesejo svoje poverilnice in uživajo v uporabi storitve VPN brez težav..

Vodnik za namestitev NordVPN Mac

Prenesite odjemalec NordVPN za Mac

Iskanje povezav za prenos za odjemalca NordVPN za Mac ne zahteva raketne znanosti. Spletno mesto vsebuje ustrezne informacije in povezave do vseh koristnih virov. Obiščite to stran za podrobnejši pregled aplikacije, skupaj s povezavo za prenos. Za uporabnike, ki želijo začeti s prenosom in namestitvijo, poglejte to povezavo iz trgovine iTunes?

Prenesite odjemalec NordVPN za Mac

NordVPN IKEv2 Mac (metoda ročne povezave)

 1. Prenesite certifikat IKEv2 za vaš Mac s klikom tukaj.
 2. Odprite potrdilo iz “Prenosi” neposredno.
 3. An “Dodajte potrdila” pojavil se bo pojavno okno. Kliknite na “Dodaj”.
 4. Izberite “Pridobite informacije” po desni tipki miške NordVPN Root CA.
 5. Kliknite na “Vedno zaupanje” zraven “Pri uporabi tega potrdila”.
 6. Vnesite poverilnice za prenosnik Mac in kliknite OK.
 7. Kliknite na “Apple” in izberite “Sistemske nastavitve”.
 8. Izberite “Omrežje” in nato kliknite na “+” ikono.
 9. Vnesite naslednje vhode: VPN, IKEv2 in NordVPN (IKEv2).
 10. Tu lahko najdete nastavitve strežnika in razpoložljiv naslov za povezavo.
 11. Kliknite na “Nastavitve preverjanja pristnosti” in Vnesite poverilnice NordVPN.
 12. Udari “Povežite se” gumb in uživajte v uporabi NordVPN za Mac.

Pogosta vprašanja o NordVPN za Mac

Ko gre za uporabo NordVPN za Mac, se lahko mnogi uporabniki srečajo s poizvedbami o aplikaciji. BestVPN.co navaja vsa pogosta vprašanja, ki nam jih zastavijo Mac odjemalci.

Kaj je najboljši brezplačni VPN za Mac?

Po natančni analizi 80 ponudnikov, ki vključujejo freemium VPN storitve, je mogoče trditi, da so trenutno TunnelBear, Windscribe in Speedify najbolj priljubljeni za Mac. Čeprav morate imeti stroge omejitve podatkov, uporaba takšnih VPN-jev ni nujno slaba za deblokiranje spletnih mest z omejenim dostopom do dostopa do lokalizirane vsebine. Podrobno preberite 7-dnevno brezplačno preskusno različico NordVPN za Mac.

Kako odstranim NordVPN iz računalnika Mac?

Če odstranite NordVPN iz naprave Mac, ne potrebujete raketne znanosti. Upoštevati morate isti postopek za odstranitev drugih aplikacij drugih proizvajalcev. Preprosto pojdite na “Iskalec” meniju in se pomaknite do “Prijave”. Nato izberite aplikacijo, ki jo želite odstraniti tako, da jo vržete v koš za smeti ali z desno miškino tipko in izberete “Premakni v koš” možnost. Izpraznite koš, da dokončate postopek!

Zavijanje stvari

Upamo, da naš vodič pomaga uporabnikom, da dobijo nepristransko mnenje o aplikaciji NordVPN, skupaj s postopkom nastavitve na napravah Mac, da boste lahko uživali v najvišji ravni anonimnosti / zasebnosti v spletu. Ne glede na to, če naletite na kakršne koli težave, ne odlašajte s komentarji spodaj. Če želite vodnik deliti z drugimi, ki potrebujejo največjo zaščito tudi na svojih platformah Mac!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me