NordVPN za Android: Priročnik za nastavitev za Android TV Box

Ko posamezniki iščejo aplikacijo VPN, da bi izpolnili njihove posebne zahteve, poskušajo pridobiti čim več nepristranskih informacij. Če ste uporabnik sistema Android, ki išče ustreznega ponudnika, boste morda naleteli na zloglasnega ponudnika zasebnosti, panamskega ponudnika, NordVPN.

Kot ena najbolj znanih storitev zasebnosti v panogi dobiva skoraj pohvalo v skoraj vseh pogledih. Ta vodnik se osredotoča na ponudbe NordVPN za Android. Za bolj celovit pogled lahko celo preberete ta pregled NordVPN, ki nam je na BestVPN.co vzel cel dan za analizo in pisanje.

Android pregled NordVPN

Pregledovanje aplikacije Android je bilo dokaj enostavno, saj je aplikacija dobesedno pokrila vse konce, da bi svojim strankam ponudila največje udobje. Poleg lepega in preprostega oblikovanja je aplikacija še najmanj intuitivna, ta storitev VPN pa nemoteno deluje pri deblokiranju spletnih mest in VoD storitev, hkrati pa vam nudi največjo varnost. Druge prednosti uporabe NordVPN za Android:

 1. Preskočite nadležne oglase - Ena najslabših stvari pri raziskovanju interneta v današnjem času je prekomerno nalaganje dražilnih / bliskovitih oglasov, ki vas nenehno hroščajo, ko se pojavljajo na zaslonu. NordVPN-ji ponujajo funkcijo CyberSec, ki samodejno blokira te neželene pojavne okne, oglase za samodejno predvajanje in drug material - kar vam omogoča gladko izkušnjo brskanja. Blokiranje oglasov in sledilcev celo poveča hitrost nalaganja!
 2. Zaščita pred virusi / zlonamerno programsko opremo - Če je funkcija CyberSec vklopljena, se lahko počutite prepričani, da boste deležni največje zaščite pred sledilci, zlonamerno programsko opremo, virusi, nadzorom botneta in drugimi kibernetskimi grožnjami, s katerimi želijo vdreti v napravo in ukrasti osebne podatke. Uporabniki celo dobijo dobro varnost od DDoS (razdeljeno zavrnitev storitve), ki prekine komunikacijo med nadzornim strežnikom botneta in ogrožajočim sredstvom.
 3. Varnost z nevarnih spletnih strani - Čeprav je internet z leti močno porasel, še vedno obstaja velika možnost, da naletite na senčna / nevarna spletna mesta, ki uporabnike prevarajo v prevare s pomočjo lažnega predstavljanja in drugih kibernetskih groženj. Funkcija CyberSec redno pregleduje naslove spletnih strani v primerjavi s priljubljenimi seznami, kar vas varuje pred vsakim lažnim spletnim mestom, ki vas želi prevarati pri nakupu ali razkrivanju osebnih podatkov.
 4. Ščiti vašo digitalno identiteto - Zahvaljujoč strogi politiki NordVPN-jev, funkcij, kot so zaščita pred puščanjem DNS, samodejno stikalo za ubijanje in protokoli, kot sta DoubleVPN in Onion prek VPN, je VPN ponavadi ena najbolj varnih storitev na trgu trenutno. Lahko se počutite prepričani, da je vaša identiteta vedno anonimna, tudi ko odblokirate VoD-storitve ali pretakate piratske vsebine prek neuradnih / tretjih aplikacij / SaaS.

NordVPN za Android

Prenesi NordVPN Android

Za prenos NordVPN na napravo Android ne potrebujete raketne znanosti. Uporabniki imajo običajno dve možnosti, da pridobijo aplikacijo. Prvi je, da se preprosto vrnete na https://nordvpn.com/download/, se pomaknete navzdol in kliknete povezavo za Android. Drugi je obisk trgovine Google Play, vtipkajte “NordVPN” v iskalni vrstici in pritisnite na “Namestite” gumb. Oba postopka komaj trajata 2-3 minute!

Prenesi NordVPN Android

Kako namestiti NordVPN za Android

Kar zadeva nastavitev NordVPN za Android, imate dve možnosti: storitev VPN uporabite ročno ali prek aplikacije. Ne glede na to, za katero možnost greste, vzemite enako raven varnosti. Čeprav se odločite za ročno pot, imate več svobode konfiguriranja in dodajanja dodatnih plasti varnosti. Spodaj bomo razpravljali o obeh procesih, da vam olajšamo postopek odločanja!

Nastavitev uradne aplikacije NordVPN

 1. Pojdite na NordVPN’s uradno spletno stran in se naročite za ustrezen načrt.
 2. Prenesite aplikacijo Android s spletnega mesta ali Google Play Store.
 3. Ko je nameščena, vnesite poverilnice za načrt, ki ste se prijavili.
 4. Pritisnite gumb za prijavo, da pridobite dostop do funkcij VPN-jev.
 5. Pojdite na nastavitve in omogočite “CyberSec” za povečanje zaščite.

Kako namestiti NordVPN za Android

Nastavitev NordVPN ročno prek OpenVPN Connect

 1. Odprite brskalnik in od tu naložite konfiguracijske datoteke NordVPN .ovpn.
 2. Pojdite v trgovino Google Play in prenesite / namestite OpenVPN Connect.
 3. Ko je nameščena, zaženite aplikacijo in pritisnite na menijski gumb.
 4. Izberite “Uvoz” in poiščite konfiguracijsko datoteko .ovpn, ki ste jo prenesli prej.
 5. Vnesite uporabniško ime in geslo za račun NordVPN. Hit poveži!

NordVPN Android ne deluje

NordVPN Android TV škatla

Ena najboljših stvari pri prijavi na NordVPN je, da se lahko vedno prepričate, da boste prejeli združljivost na več napravah / strojni opremi. Naprave za rezanje vrvic, bingeji in izvidniki filmov / TV oddaj lahko zdaj olajšajo, vedoč, da obstaja tudi aplikacija NordVPN za televizorje Android! Na voljo je za prenos v Google Play Store in Amazon App Store.

NordVPN Android TV škatla

Najboljše ponudbe NordVPN za Android

Kot ena najvidnejših storitev VPN na trgu mnogi iščejo najcenejši vpn. Po temeljiti analizi na uradni spletni strani in več drugih forumih / skupnostih smo izvedeli, da trenutno za Android ni posebnih ponudb. Še vedno pa se lahko odločite za njihovo posebno letno ponudbo, ki vam daje velik popust v višini 41% in zniža mesečne stroške z 11,95 na 6,99 dolarja (zaračunanih 83,88 dolarja vsakih 12 mesecev).

nordvpn-načrt cen

NordVPN za napake / težave Android

Ko uporabljate NordVPN za Android, lahko včasih naletite na nekatere napake / težave, za katere je potrebna pomoč. Spodaj smo razpravljali o skupnih vprašanjih in njihovih najboljših rešitvah.

NordVPN Android ne deluje

Obstaja veliko razlogov, zakaj NordVPN za Android morda ne bo deloval brez težav. Kljub temu so pogosto glavni odpovedi internetna odpoved ali dostop do strežnika v različnih protokolih. Preverite, ali je vaš internet povezan, da odpravite težavo. Če nič drugega ne deluje, razmislite o ponovni namestitvi aplikacije.

Ni mogoče povezati NordVPN za Android

Težave s povezavo se lahko pojavijo zaradi tega, da aplikacija NordVPN za Android ne prejme ustrezne overitve. Poskrbite, da boste dovolili dostop do vseh funkcij NordVPN. Če stvari še vedno ne delujejo, razmislite o odpravljanju internetne povezave.

Zavijanje stvari

Potem ko ste porabili približno 3 do 4 ure za oceno uspešnosti in značilnosti aplikacije NordVPN za aplikacijo Android, je varno reči, da ste v spletu deležni velike anonimnosti in zasebnosti. Obstaja veliko funkcij za povečanje vaše varnosti, aplikacija pa ponuja precej neverjetno združljivost tudi za televizorje Android. Opravili smo tudi test puščanja WebRTC in DNS, vendar nismo našli nobenih vrzeli v varnosti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me