Modem Router VPN – Zagotovite zasebnost na napravi za povezovanje

Ko je svet vedno bolj naseljen z internetno povezanimi napravami, boste zagotovo morali izvedeti več o modulih usmerjevalnikov, ki omogočajo njihovo povezljivost in omogočajo njihovo uporabo.


Modemi in usmerjevalniki so različne naprave, zdaj pa lahko do njih dostopate tudi kot do ene same naprave, znane kot Modem usmerjevalniki, ki združujejo funkcionalnost obeh. Te naprave imajo neverjetne zmogljivosti in jih lahko še bolj razširite z uporabo najboljšega VPN-ja.

Pregled načrta vodnika za modem usmerjevalnike

 1. Kaj je modem?
 2. Kaj je usmerjevalnik?
 3. Specifikacije usmerjevalnika za modem
 4. Zakaj potrebujete VPN v usmerjevalnem modemu?
 5. Modem Router VPN
 6. Razlika v usmerjevalniku modema
 7. Kaj je brezžični usmerjevalnik?
 8. Modem Router VPN Povezava
 9. Optični linijski modem
 10. Obvozite internetno gnavanje na usmerjevalniku z uporabo VPN

Če želite izvedeti več o tem, kako je to storjeno in katere prednosti se na modem usmerjevalniku nabirajo v VPN, preberite ta izčrpen vodnik o VPN modemovega usmerjevalnika..

Modem-usmerjevalnik-VPN

Kaj je modem?

Večina ljudi je zagotovo zmedena s to napravo in vpraša, kaj je Modem? No, Modem je povezovalna naprava / periferija, ki opravlja funkcijo modulacije in demodulacije podatkov.

Če želite preprosteje odgovoriti na vprašanje, kaj natančno je modem, kodira vaše digitalne podatke, tako da je veliko lažje, da se prenašajo kot lahek signal na dolge razdalje. Prav tako dešifrira podatke o prihodu, tako da jih je mogoče pridobiti v prvotni obliki.

kaj-je-a-modem

Ta prenos je potreben, ker računalnik razume digitalne signale, medtem ko se signal prenaša po internetu v analogni obliki. Modem racionalizira ta postopek, saj deluje kot agent, kadar pride do prenosa v obliki signala, kadar je to potrebno.

Kaj je usmerjevalnik?

Če še vedno ne’ne vem, kaj je usmerjevalnik, potem pa naj ga določimo za vas. Usmerjevalnik v bistvu naredi svoje ime, tj. Usmerja pakete podatkov, ki prihajajo iz interneta, na različne naprave, ki obstajajo v vašem domu / pisarni. V osnovi sta dve različni vrsti usmerjevalnikov, majhni usmerjevalnik za dom / pisarno in poslovni usmerjevalnik. Majhni usmerjevalniki za dom in pisarno so navadno navajeni, zato se bomo tukaj pogovarjali.

what-is-a router

Pogostejše razumevanje usmerjevalnika je dostopna točka, ki jo potrebujete le, če imate več kot eno napravo. Modem je vse, kar potrebujete za dostop do interneta vpn povezava do ene same naprave. Ko se število naprav poveča od ene, je potreben usmerjevalnik, da bi razpršili internetno povezljivost s temi dodatnimi napravami.

Specifikacije usmerjevalnika za modem

V starejših dneh so modem in usmerjevalnik postali dve ločeni napravi, a ker jih je zdaj mogoče združiti v en sam fizični izdelek, ki ponuja funkcionalnosti obeh naprav, so modemski usmerjevalniki postajali vse pogostejši med uporabniki interneta.

Zdaj boste redko našli modeme in usmerjevalnik kot dve ločeni napravi v številnih domovih in pisarnah, zato namesto da bi postavljali vprašanja, kot je usmerjevalnik, morate razumeti, da so zdaj usmerjevalniki vgrajeni znotraj modemov.

Zakaj potrebujete VPN v usmerjevalnem modemu?

VPN-ji zagotavljajo spletno anonimnost in zagotavljajo zasebnost podatkov uporabnikov ter hitro postajajo nepogrešljivi za vse tiste uporabnike, ki se želijo varneje povezati z internetom..

Sodobni VPN-ji šifrirajo vaše podatkovne pakete in jih prenašajo skozi varen protokol, da se nihče ne more spuščati v vaše zasebne podatkovne pakete in so med drugimi spletnimi grožnjami zaščiteni pred radovednimi očmi vladnih organov, hekerjev, ponudnikov internetnih storitev in tatov..

In morda so VPN-ji najbolj primerni za modeme usmerjevalnikov, ker če v to napravo namestite in VPN, se vse vaše naprave samodejno usmerijo skozi varno in zelo varno povezavo, s čimer se odpravi potreba po konfiguraciji VPN-jev na vsaki posamezni napravi posebej.

specifikacije modem-usmerjevalnika

Danes VPN-ji ponujajo številne dodatne prednosti, razen varnosti prihajajo vse bolj priročno, da uporabnikom omogočajo dostop do geografsko omejenih spletnih strani za pretakanje, npr. Z uporabo VPN lahko dostopate do Netflix US, tudi če ste trenutno na Japonskem.

Modem Router VPN

Ni vsak VPN dovolj dober za vaš usmerjevalnik modema, saj mora zagotoviti pravilno funkcionalnost, ki ustreza zahtevam vaše modemske usmerjevalnice. Te funkcionalne funkcije vključujejo podporo za neomejeno pasovno širino, več hkratnih povezav, najboljše standarde šifriranja, ničelno politiko beleženja, veliko podporo med drugimi. Najboljši 3 VPN-ji, ki ponujajo natančno te funkcije in še več, so:

ExpressVPN - popolna izbira za usmerjevalnik modema

Uveljavljeno ime v industriji, ExpressVPN je odlična izbira za vaš usmerjevalnik modema, saj ponuja več kot 2000 globalnih strežnikov, hitro podporo za klepet v živo, vojaško šifriranje, namenske vodnike za podporo usmerjevalnikov in še veliko več.

Usmerjevalnik EpressVPN za modem

Njihov najboljši načrt trenutno stane 99,95 USD na leto’je vreden naročnine, vključno s 30 poskusnim obdobjem.

Preberi: Expressvpn Apple TV Navodila za namestitev

NordVPN

NordVPN ponuja nad 4000 strežnikov kot modem Router VPN kot izredne poverilnice kot varen VPN. Zagotavlja dodatne varnostne elemente z zagotavljanjem funkcij, kot sta Double VPN, Onion over VPN, med drugimi. Za usmerjevalne modeme ima enostavne priročnike za namestitev, do katerih dostopate iz njegovih skladišč za odpravljanje težav ali pa se obrnete na podporo za klepet v živo..

Usmerjevalnik Nord-VPN za modem

Triletna naročnina pri tem ponudniku stane enkrat 79,00 USD. V tem blogu o nordvpn netflix preverite njegovo združljivost z netflixom.

PrivateInternetAccess

Eden najboljših VPN-jev za usmerjevalnik modema za pretakanje in deblokiranje geografsko omejenih vsebin lahko PIA zagotavlja izjemno varno povezavo z več napravami. Ponuja namenske torrent prenos podpora, priložnost za obhod ustavljanja pasovne širine, zlonamerna programska oprema in zaviralec oglasov, več prehodov VPN itd.

PrivateInternetAccess-za-modem-usmerjevalnik

V dobro razširjenem strežniškem infrastrukturnem omrežju ima 3597 strežnikov v 30 državah.

Cene se začnejo pri 6,95 USD / mesec, 24-mesečni načrt pa stane 69,95 USD enkrat.

Razlika v usmerjevalniku modema

Kot že omenjeno, je modem naprava, ki modulira in demodulira signale iz digitalnega v analogni in obratno, da omogoča precej bolj tekoč prenos signalov med internetom in napravo, ki dostopa do njega. Po drugi strani se usmerjevalnik uporablja samo za razprševanje dohodne internetne povezave na več naprav. Deluje kot fizična dostopna točka. Razlika v usmerjevalniku Modem je za večino nekoliko zmedena, zato upamo, da jim bo to razjasnil.

modem-usmerjevalnik-razlika

Ampak zdaj ljudje niso zamenjeni z vprašanji, kot je usmerjevalnik ali kaj je modem, ampak kaj je modemski usmerjevalnik? Da bi jim to preprosto razložili, zdaj Modem usmerjevalnik prihaja tudi kot samostojna fizična naprava z vgrajenimi zmogljivostmi obeh naprav, ki uporabnikom omogoča veliko lažjo namestitev in koristi od njih..

Modemski usmerjevalnik kot ena sama naprava zmanjša nered in konča zaplete, ki bi se lahko pojavili, če bi ti dve napravi lahko uporabili ločeno, da bi omogočili internetno povezavo med napravami in med njimi.

Kaj je brezžični usmerjevalnik?

Brezžični usmerjevalnik je samo tisto, kar nakazuje njegovo ime. Vse, kar počne, je, da pooblasti možnost, da brezžično poveže naprave z internetom. Najbolj primeren za sodobne prenosne naprave, kot so pametni telefoni, tablični računalniki itd., Ki zagotavljajo neverjeten enostaven dostop in izjemno mobilnost.

what-is-a-brezžični usmerjevalnik

Modem Router VPN Povezava

Nastavitev VPN-ja na vašem modem usmerjevalniku je nekoliko zapleten postopek, saj je na trgu na voljo veliko različic in vrst modemskih usmerjevalnikov, pri čemer ima vsak drugačno konfiguracijo in s tem zahteva popolnoma edinstven postopek namestitve, da uspešno konfigurirajte VPN na njem.

ExpressVPN je eden takšnih ponudnikov, ki ponuja namenske vodnike za nastavitev za vsako vrsto usmerjevalnika, da olajša konfiguracijo njihovega VPN-ja na katerem koli modem usmerjevalniku. Če želite vedeti več o tem postopku, si lahko ogledate naše Vodnik za povezavo VPN.

Optični linijski modem

To je drugačna vrsta modema, ki dekodira in kodira optične signale v elektronske signale in obratno, in je zelo drugačen in zapleten v primerjavi z bolj razširjenimi, ki uporabljajo medije iz bakrenih žic, kot so DSL, modemske modeme itd..

Optični linijski modem omogoča doseganje hitrosti interneta, ki ga ni mogoče doseči z drugimi, bolj običajnimi modemi, vendar jih ne uporabljamo tako priljubljeno kot običajni modemi v domačih in manjših pisarniških okoljih. Večinoma velike organizacije in vojaške organizacije uporabljajo optične linijske in zato optične linijske modeme.

Obvozite internetno gnavanje na usmerjevalniku z uporabo VPN

Zaustavitev interneta je za številne uporabnike interneta velik izklop, saj njegova hitrost zmanjšuje hitrost in s tem pokvari splošno izkušnjo, saj internetnemu uporabniku ne dovoli prepuščanja podatkovnim intenzivnim dejavnostim, kot so Torrenting in pretakanje.

Večino internetnega droženja nadzirajo ponudniki internetnih storitev ali ponudniki internetnih storitev, vendar lahko to precej enostavno zaobidete z usmerjevalnikom VPN. To je mogoče, ker, ko uporabljate VPN, postane vaš ISP skoraj nemogoč, da bi pregledal vaš podatkovni paket, da bi preveril, kakšen tovor nosi, s čimer vam omogoča preboj omejitev hitrosti.

Če se tudi vi spopadate s to težavo, potem je tu, kako lahko preko Routerja prek VPN-a zaobidete internetno stiskanje:

 1. Prijavite se pri najboljšem ponudniku usmerjevalnikov VPN, kot je ExpressVPN
 2. Pridobite uporabniške poverilnice, tj. Uporabniško ime in geslo VPN
 3. Nastavite VPN na usmerjevalniku (Glede na vaš usmerjevalnik se lahko vodila za nastavitev razlikujejo in ni enotnosti, zato je najbolje, da pojdite na ExpressVPN’s spletnega mesta in izberite usmerjevalnik, da si boste omogočili, da se boste vodili skozi ustrezne korake nastavitve
 4. Ko je na vašem usmerjevalniku konfiguriran VPN, uživajte interent v polni hitrosti na svojem usmerjevalniku!

Zaključek

Sodobni usmerjevalniki so čudež tehnološke moči, saj omogočajo združevanje zmogljivosti modemov in usmerjevalnikov v eno napravo. Prednosti ne’Ne morete končati, saj zagotavljajo tudi veliko več moči za zagotavljanje večjih hitrosti in lahko podpirajo več naprav, tako da z relativno lahkoto zagotavljajo neprekinjeno internetno povezavo..

Če želite kar najbolje izkoristiti svoj modemski usmerjevalnik, preverite, ali na njem uporabljate VPN, tako da boste lahko zaobšli utesnitev pasovne širine, odblokirali geografsko omejena mesta za pretakanje, zaščitili občutljive podatke na več napravah in predvsem zagotovili vašo anonimnost in zasebnost v spletu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me