3 najboljši NetGear usmerjevalnik VPN za domače uporabnike

IoT (Internet of Things) je tu in zahteva boljše & hitrejša povezljivost za napajanje ogromnega izbora elektronike, ki je zdaj že več “pameten”. Vse od televizorjev, ur, telefonov, hladilnikov, celotnih domov, avtomobilov in celo krtačk za lase je zdaj na spletu. Vendar se večina domačih uporabnikov zatakne, ko gre za izbiro zmogljivega usmerjevalnika, s katerim bodo povezali svojo različno pametno elektroniko in imeli resne težave s povezljivostjo..

V članku, ki sledi, smo si ogledali zgornji 3 NetGear usmerjevalnik vpn ki so bistvenega pomena za domove in imajo množico pametnih naprav, ki potrebujejo stalno povezavo. Čeprav obstajajo številne druge ugledne blagovne znamke, ki ponujajo odlične najhitrejše VPN storitve, bomo posebej pogledali NetGear zaradi povezljivosti in dosega strežnikov, ki jih ponuja znamka.

Namenoma sem se izognil specifikacijam naprav, ki uporabnikom, ki niso tehnično pametni, ne bi imele smisla. Povzela sem pomembne vidike, ki so potrebni, to ni članek o pregledu usmerjevalnika, temveč poenostavljen vodnik, s pomočjo katerega bodo domači uporabniki izbrali najboljši brezžični usmerjevalnik NetGear vpn.

Najboljši NetGear usmerjevalnik VPN v letu 2017

Vsak ponudnik VPN ne ponuja podpore za usmerjevalnike, nekateri ponudniki ne’t sploh ne ponujajo možnosti. To je’ni mogoče našteti skoraj 45+ ponudnikov VPN, ki nudijo dobro podporo usmerjevalnikom v spletnem dnevniku, zato sem izbrala samo 3 najbolj zanesljivih, žepom prijaznih in hitrih VPN, ki jih lahko uporabljate s svojim usmerjevalnikom.

 1. ibVPN (nevidni brskalni VPN)

Romunski sistem ibVPN je eno podcenjeno ime v industriji VPN, predvsem zaradi selektivne pokritosti blagovne znamke s strežnikom. ibVPN poganja omrežje več kot 100 strežnikov v 43 državah s priljubljenimi lokacijami, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Nemčijo, Nizozemsko, Romunijo, Singapurjem in še veliko več.

netgear usmerjevalnik vpn

Razen vrhunskih aplikacij za obe namizju & mobilni, ibVPN je zelo enostavno konfigurirati preko usmerjevalnikov z vodili & Vadnice so na voljo za usmerjevalnike DDWRT, Tomato, NAS Synology in Sabai Tech. Ker sem ga preizkusil s starejšim NetGearNighthawk, ibVPN deluje s katerim koli usmerjevalnikom s podporo za protokol OpenVPN ali PPTP.

Odličen vidik ibVPN je blagovna znamka’s cenovnimi načrti, ki vključujejo nekaj za vsakogar. Velika izbira storitev, ki vključuje torrent VPN načrt, poslovni načrt in vseobsegajoč Ultimate najcenejši vpn načrt med katerimi lahko izbirate. Storitev lahko hkrati uporabljate v 5 napravah z uradnimi aplikacijami, medtem ko jo lahko uporabite v do 10 napravah, ko jih konfigurirate na usmerjevalniku..

ibvpn netgear nighthawk usmerjevalnik vpn test

Je ena izmed mojih najljubših storitev VPN zaradi ponudnika’s nobenimi vprašanji ni ničesar, kar storitev ohranja na svojih strežnikih. Cene so tudi denarnice prijazne, kar vam omogoča, da se naročite na končni načrt v višini 42 dolarjev na leto, kar vam nudi sijajen izbor orodij za zasebnost.

 1. Zasebni dostop do interneta (PIA VPN)

PIA VPN ni samo eno najstarejših imen sveta VPN, ampak je tudi eno izmed najbolj zaupanja vrednih. Ameriški ponudnik slovi po hitri strežniški mreži za odblokiranje priljubljenega pretakanja videov, glasbe & radio in druge spletne storitve z omejenim geografskim dostopom. PIA VPN ponuja obsežno mrežo 3300+ strežnikov v 25 državah, z odlično pokritostjo v ZDA. Zasebni dostop do interneta je nekdanji urejevalnik PCMag’s Izberite VPN storitev poleg ocene, da je bralnik priporočil VPN na tom’s strojna oprema v letu 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN je združljiv z vsemi modeli usmerjevalnikov, ki podpirajo protokole OpenVPN in PPTP. Storitev lahko konfigurirate tudi s pomočjo ilustriranih vadnic v centru za podporo ali preprosto kontaktirate enega od predstavnikov podpore v klepetu v živo ali email.PIA strežniki so optimizirani za ponujanje gigabitnih hitrosti za hudournike, pretakanje in prenos podatkov velike velikosti.

PIA VPN, ki velja za eno najbolj dostopnih vrhunskih storitev visoke hitrosti VPN na svetu, ponuja svoj letni načrt za izjemno ponudbo varčevanja 39,95 USD. PIA VPN ponuja neverjetno paket, vključno s 3tunneling protokoli, brezplačnim proxy SOCKS, prehodi na 5 kontinentih, neomejeno povezljivost naprav preko usmerjevalnikov, oglas & zlonamerna programska oprema, poleg združljivosti z DDWRT, pfSense in Tomato usmerjevalnikom. Oglejte si naš podroben pregled PIA VPN na blogu.

 1. VyprVPN

VyprVPN je legenda industrije zasebnosti, del tega, da je eden najbolj izkušenih ponudnikov VPN, blagovna znamka pa tudi neumorno deluje na spletnih zasebnih pravicah. VyprVPN ponuja 700+ turbo hitrostnih strežnikov v 50 državah z odlično podporo za hudournike, pretakanje, igranje, gostovanje v ftp in druge intenzivne pasovne širine.

vyprvpn usmerjevalnik netgear vpn

Vedno razpoložljiva podpora in vrhunska združljivost med platformami omogoča, da je VyprVPN idealna izbira za tiste, ki želijo minimalno interakcijo z naprednimi nastavitvami VPN. Medtem ko so aplikacije na voljo v vseh glavnih operacijskih sistemih (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN lahko konfigurirate tudi preko usmerjevalnikov.

VyprVPN deluje tudi prek DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology usmerjevalniki, lahko ga nastavite tako, da zlorabite uradne vodnike, ki so na voljo pri ponudniku’s spletnega mesta. Poleg teh lahko na katerem koli usmerjevalniku konfigurirate tudi VyprVPN s podporo za PPTP ali OpenVPN. Za tiste, ki želijo prenesti hudournike, lahko uporabite tudi VyprVPN’s podpis Chameleon Protocol, ki temelji na tehnologiji OpenVPN.

VyprVPN ni enostavno dostopna storitev, saj ima zelo drage cenovne načrte in blagovna znamka ne ponuja vračila. Toda z njihovo storitvijo je na voljo odlična 3-dnevna brezplačna preizkusna različica, ki jo lahko uporabite za oceno storitve in jo nato prekinete, če ne’ne delati. Celoten naloženi letni načrt stane ogromnih 80 dolarjev za naročanje enkratnega plačila.

Vendar pa VyprVPN ponuja odlične funkcije, vključno z lokalno razvitim strežniškim omrežjem & upravljane aplikacije, ekskluzivna podpora za igranje iger, različni varnostni protokoli, med katerimi lahko izbirate, podpora v živo 24/7, VyprDNS in še več. VyprVPN beleži veliko podatkov o vas, zato bodite pozorni, preden se prijavite.

Najboljši usmerjevalniki NetGear leta 2017

Kateri je torej najboljši NetGear usmerjevalnik? Ta analiza je odvisna od številnih dejavnikov, o katerih bomo kasneje razpravljali. Na podlagi priljubljenih pregledov in analiz po internetu je treba upoštevati naslednje usmerjevalnike NetGear, če imate različne osnovne potrebe, kot so igranje, pretakanje visoke ločljivosti, nalaganje torrentov in povezovanje večjega števila pametnih naprav.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 je nadgradnja modela X4 R7500 in se ponaša s super hitrostnimi prenosi med drugimi briljantnimi funkcijami. X4S D7800 je bil zasnovan za večje nastavitve, na primer dom z več uporabniki, ki pretakajo video, prenašajo medije, povezujejo pametne nosilce, komunicirajo prek VoIP-a in iger na spletu.

Vgrajen s tistim, kar je znano kot MIMO (Večkratni vhod, večkratni izhod) tehnologija X4S R7800 je hitrejša in ponuja razširjen obseg povezljivosti v primerjavi z NetGearom’s cenejši usmerjevalniki. To je še posebej dobro, če imate različne naprave, ki uporabljajo različne radijske pasove. Naprave lahko delujejo, ne da bi se med seboj motile’s povezavo, ki sprejema največjo razpoložljivo pasovno širino.

3 najboljši NetGear usmerjevalnik VPN za domače uporabnike

Ker je usmerjevalnik višjega razreda, X4S vključuje modem VDSL2, tako da ga lahko uporabljate namesto ponudnika’s modem / usmerjevalnik. X4S vključuje tudi dva USB 3.0 vrata s eSATA Vgrajena je (zunanja serijska priloga za napredno tehnologijo), tako da lahko preprosto shranite varnostno kopijo podatkov s pomočjo usmerjevalnika ali naredite omrežni pogon.

Igralcem in pretočnim uporabnikom bo všeč dejstvo, da lahko konfigurirajo razporejevalnik QoS (Quality of Service) in tako zagotovijo enakomeren tok pasovne širine za svoje različne dejavnosti, kot so Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now itd. Ko se uporabljajo v radijskem pasu 5GHz X4S je bil preizkušen, da ponuja veličastne hitrosti blizu 71Mbps, radiofrekvenčne hitrosti 2,4 GHz so zelo slabe, čeprav blizu 15Mbps.

Zdaj nikakor ni X4S vrhunec zasnove usmerjevalnikov. Je obsežen in ima resnično star uporabniški vmesnik, zapleten za začetnike in preveč zastarel za strokovne uporabnike. Cene med razkošno 270 dolarjev in 300 dolarjev (odvisno od tega, kje kupujete) je NetGear X4S idealen za igralce, ljubitelje pretakanja in gospodinjstva z več kot 15 pametnimi napravami.

 

 1. Smart WIFI usmerjevalnik AC-1900 NightHawk (model R7000)

R7000, ki ga CNET in PC Mag imenujejo idealnim domačim usmerjevalnikom, poganja njegov vrhunski 1GHz procesor, zaradi česar je eden najhitrejših usmerjevalnikov NetGear, ki deluje v radijskem pasu 802.11ac. Za uporabnike VPN je R7000 dobra novica, saj ponuja strežnik OpenVPN in podporo za programsko opremo drugih proizvajalcev, kot je DDWRT. Usmerjevalnik je tudi briljantna izbira za spletno igranje in prenašanje HD videov’je odlična izbira za prenosnike torrentov.

AC-1900 je mogoče povezati tudi z zunanjim pomnilnikom za varnostno kopiranje podatkov iz vaših naprav in je odlična izbira za Apple’s Varnostno kopiranje Time Machine Test ixChariot je ugotovil, da lahko usmerjevalnik prenaša 444,8 Mbps prek 2,4 GHz in 315,2 Mbps prek 5GHz pasu, ki ni najboljši v panogi, a dovolj dober.

3 najboljši NetGear usmerjevalnik VPN za domače uporabnike

R7000 ponuja režo USB 2.0 na sprednji strani in priključek USB 3.0 na zadnji strani, ki omogoča, da vanj priključite zunanje trde diske in jih uporabljate prek omrežja. NetGear Genie UI preprosto olajša vse, od nastavitve usmerjevalnika do konfiguracije trdih diskov in skupne rabe omrežij. Vključitev Genie UI je ravno tisto, kar je zdravnik naročil kot začetniki, kar se mu zdi najbolj koristno.

R7000 je cenovno vreden od 190 do 200 USD (odvisno od tega, kje kupujete) in glede na zmogljivost & stabilnost, ki jo ponuja, je zelo privlačna ponudba za domače uporabnike. Vendar pa obstaja težava z njegovim dosegom in zaradi ovir lahko pride do povezave na večjem območju.

 1. Usmerjevalnik AC1750-Smart WIFI (Model R6400)

R6400 je številka 1, ki jo je SmallNetBuilder ocenil za zmogljivost usmerjevalnikov, briljantna dvojna pasovna rešitev za domove, ki imajo več uporabnikov igranja in pretakanja. Uporaba svoje tehnologije BeamForming + omogoča usmerjevalniku, da poveča signal, ko se od njega oddaljujete. Da, je idealna rešitev za povezovanje za velike površine in gneče nastavitev z več kot 5 uporabniki.
3 najboljši NetGear usmerjevalnik VPN za domače uporabnike

Z dovoljenjem svojih treh anten in BeamForming + R6400 lahko podpira tri usmerjene tokove in jih projicira na svoje največje meje. R6400 ponuja tudi USB 2.0 & Reža USB 3.0, tako da lahko poleg trdega diska v 3.0 reži priključite tudi tiskalnik za svoje omrežje, ki ga boste uporabljali kot trdi disk omrežnega medija.

R6400 vam ponuja tudi AirTime Faireness tehnologija za zagotavljanje, da vaše naprave za visoke hitrosti prejemajo stalen pretok podatkov, starejšim počasnejšim napravam pa daje prednost tudi za sprejemanje podatkov v skladu s svojimi zmožnostmi. Številne kritike o Tomu’s Vodič, CNET in PCMag so ustanovili R6400 kot najboljši usmerjevalnik NetGear tudi za povezljivost na dolge dosege.

NetGear je v napravo vgradil tudi uporabniški vmesnik Genie Router Management, da zagotovi začetnikom, vmesnim in naprednim uporabnikom, da lahko brez težav konfigurirajo ali prilagodijo usmerjevalnik, kot želijo. Uporabniški vmesnik Genie omogoča enostavno konfiguracijo in konfiguriranje storitev VPN na usmerjevalniku R6400. NetGear Genie ponuja tudi podrobno mrežno statistiko, vključno z dohodnimi & odhodni podatki, naprave & aplikacije, ki uporabljajo napravo, in gesla & uporabniška imena, ki se uporabljajo v omrežju.

Po mojem mnenju je glede na lastnosti NetGear R6400 eden najbolj dostopnih in eden najboljših poceni usmerjevalnikov NetGear. Trenutno lahko dobite R6400 za 140 do 150 USD odvisno od tega, kje kupite usmerjevalnik.

Kaj so usmerjevalniki NetGear s prehodom VPN?

To je’s je pogosto vprašanje, ki si ga večina lastnikov usmerjevalnikov in uporabnikov VPN zastavi ob branju specifikacij za svoje naprave. Pustiti’S tem konceptom vzemite korak za korakom, da ga boste zelo enostavno razumeli.

Glavna naloga VPN je ustvariti varen “točka do točke” povezavo prek javnega ali zasebnega omrežja za varen dostop do naprav, strežnikov ali baz podatkov na oddaljeni lokaciji. Dober primer je, ko uporabljate VPN za dostop do delovnega računalnika med potovanjem ali na dopustu. Ne pozabite, da mora vaš usmerjevalnik za dostop do svojega delovnega računalnika z omrežjem VPN dovoliti povezavam VPN, da komunicirajo z drugimi napravami prek interneta..

Večina usmerjevalnikov je vgrajena s tehnologijo, imenovano NAPT ali Network Address Protocol Translation, ki več napravam omogoča skupno rabo internetne povezave prek usmerjevalnika. En vidik NAPT je, da popolnoma blokira promet VPN. Naslednji diagram prikazuje usmerjevalnik brez in enega s prehodom VPN.

netgear usmerjevalnik vpn skozi

Dokazovanje pomena prehoda VPN. Vljudnost slike LinkSys

Za ta izrecni namen proizvajalci vključujejo tudi tako imenovano ‘VPN skozi’funkcija v njihovih usmerjevalnikih. Prehod VPN omogoča šifriranemu prometu VPN, da se priročno poda skozi usmerjevalnik in poveže z oddaljenim omrežjem. NetGear ponuja ustrezen vodnik za konfiguriranje prenosa VPN na združljive usmerjevalnike s podrobnimi informacijami o modelih, ki jih nimajo’t podpirajo funkcijo.

NetGear Router VPN Napaka / težave ne delujejo

Da bi zagotovili najboljšo kakovost izdelkov in storitev pri blagovni znamki, NetGear ponuja obsežen razdelek za podporo spletnemu mestu, s katerim lahko vaš usmerjevalnik deluje, če ima različne težave. Obiščete lahko uradno stran za podporo, uradno skupnost NetGear ali kontaktno podporo. Ne pozabite, da spletna podporna storitev velja samo za stranke, veljavne garancije in poslovne stranke.

NetGear Router VPN App za Android

NetGear ponuja briljanten uradni program v trgovini Google Play za uporabnike Android:

NetGear Genie UI je nov vmesnik, ki je zdaj na voljo za vse usmerjevalnike& modemi, ki jih proizvaja blagovna znamka. Aplikacija NetGear Genie Android omogoča lastnikom naprav preprost način upravljanje, spremljanje ali popravilo domačega omrežjaneposredno iz vašega pametnega telefona. Dostopate lahko do vseh svojih usmerjevalnikov NetGear’funkcije med gibanjem po hiši ali pisarni. Opremljen s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom Android lahko dostopate

 1. Brezžične nastavitve,
 2. Omrežni zemljevid,
 3. Starševski nadzor v živo,
 4. Dostop gostov,
 5. Merjenje prometa,
 6. Moji mediji in
 7. Veliko drugih funkcij.

Prav tako dobite nadzor nad domačim omrežjem, pretakanjem medijev iz omrežnega pogona, tiskalniki, povezovanjem mobilnih naprav s pomočjo QR kod. Ne pozabite, da aplikacija deluje samo z izbranimi modeli usmerjevalnikov NetGear, ki jih najdete v opisu aplikacije NetGear Genie v trgovini Google Play.

V matici

Upam, da boste zgornje povzetke usmerjevalnikov NetGear našli koristne pri iskanju novega usmerjevalnika / modema za vaš dom. Čeprav sem povzel preglede naprav, sem dodal tudi ustrezne povezave za pregled, tako da lahko v primeru, da ste napredni uporabnik, bolje pogledate tudi specifikacije za usmerjevalnike..

V primeru, da sem kaj zamudil ali bi želeli, da pregledam drugo znamko usmerjevalnikov, mi to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji. Pustite povratne informacije in komentarje, da bom lahko izboljšal naslednji top 3 blog. Ne pozabite deliti in naročiti prek socialnih gumbov.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me