Najboljši VPN za hudournike: varno prenesite torrente

Najboljši VPN za hudourništvo

Če želite med nalaganjem hudournikov ostati nevidni za lovce na kršitve avtorskih pravic in lokalne ponudnike internetnih storitev, potrebujete zanesljivo storitev VPN. Spodaj najdete priporočila o najboljših priporočilih za uTorrent / BitTorrent:

Najboljše storitve VPN za hudourništvo

 1. Ivacy: Naš najboljši izbor za hudournike. Na voljo so specifični strežniki P2p. Na voljo za 2,25 $ / mesec .
 2. Surfshark: Najboljši proračun prijazen VPN za izmenjavo datotek P2P / datotek. Hitrosti za prenos hudournikov. Stroški 1,99 USD / mesec (+ 3 mesece brezplačno).
 3. ExpressVPN: Vrednostni paket VPN za hudournike. Brez omejitve pasovne širine ali omejevanja hitrosti. Na voljo za 8,32 $ / mesec
 4. CyberGhost: Hiter in varen VPN za pirate. “Torrent Anonimno” na voljo način. Cena se začne pri 2,75 dolarja na mesec
 5. PureVPN: Vzhodni trendi VPN za hudournike. Za skupno rabo datotek so na voljo namenski strežniki. Na voljo za 2,91 $ / mesec

5 najboljših VPN-jev za torrenting v letu 2020

Oglejte si teh 5 najboljših VPN za torrenting, ki so podrobno opisani, potem ko analizirate in primerjate njihove stroške, ocene zaupanja vrednega pilota in uspešnost / lastnosti P2P:

1. Ivacy

Ivacy 1. mesto za Torrenting VPN

 • Cena: 2,25 $ / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.8

S sedežem v Singapurju in lansiranjem leta 2007 je Ivacy končno začela dobivati ​​ugled, kot si ga zasluži. Večina tega ne ve, a ponudnik je odgovoren za ustvarjanje koncepta Split Tunneling, ki je zdaj tako znan.

Ponudnik ponuja najboljše lastnosti za uporabnike na Kitajskem in zagotavlja hitro hitrost, kar dokazuje svojo vrednost kot zanesljiv VPN za hudournike. Ponuja namenske strežnike za p2p dejavnosti, enako kot za pretočne platforme, kot sta Netflix in Disney Plus.

Če želite dostopati do njih, se lahko obrnete na njihovo 24/7 podporo klepeta v živo, kot sem to storil jaz. Omogočili vam bodo izčrpen seznam strežnikov za nadaljevanje vaših torrentskih dejavnosti, brez kakršnih koli pravnih težav ali posegov vašega ponudnika internetnih storitev.

Za šifriranje Ivacy uporablja AES-256-CBC s standardno tipko RSA-2048 za povezave OpenVPN. Obstaja beleženje sej, ki pa potečejo po 48 urah. Če želite dobiti najboljšo ponudbo VPN, pojdite na njihov dvoletni načrt, ki se začne pri 1,99 USD / mesečno. (zaračunanih 48 USD).

Možnosti naročnine Ivacy

 1. Mesečna naročnina: 9,95 USD
 2. Letna naročnina: 3,33 USD / mesec (40 $ enkrat mesečno)
 3. Dveletna naročnina: 2,25 USD na mesec (48 USD enkrat mesečno)

Ali pa preberite več vpogleda v ponudnika, če preberete ta pregled Ivacyja

2. Surfshark

Surfshark Logotip

 • Cena: 1,99 USD / mesečno
 • Ocena zaupnika: 4.4

Cenovno dostopen VPN kar je zelo priporočljivo za skupno rabo datotek. Novinec Surfshark ostaja resničen pri svojih obljubah o varnem hudourništvu. Poleg tega prevozi več kilometrov, saj ponuja neomejeno pasovno širino in hkratne povezave ter robustno funkcijo Kill Switch.

Na voljo je seznam posebnih strežnikov P2P, vendar je hudourništvo dovoljeno na vseh strežnikih tudi v prepovedanih državah. Surfshark lahko tudi preusmeri promet na posebne P2P strežnike v Kanadi ali na Nizozemskem.

Prepričajte se, da najprej preklopite protokol z IKEv2 na OpenVPN (UDP), da boste lahko prejeli močno šifriranje vojaškega razreda prek AES-256-CBC ali AES-256-GCM.

Ker je BVI varno zatočišče, lahko hranite hudournike z velikim duhom, poleg tega pa tudi tolažite, če veste, da ima Surfshark močno politiko hudourništva in brez zapisovanja. Ponuja celo stikalo kill.

Med testiranjem hitrosti strežnika ZDA za P2P / torrenting na uTorrent je Surfshark dostavil 87,39 Mb / s prenos in 60,63Mbps naloži v povprečju. Sploh ni slabo.

Možnosti naročnine na Surfshark

 1. Mesečna naročnina - 11,95 USD / mesec
 2. Letna naročnina - 5,99 USD / mesec
 3. 2-letna naročnina - 1,99 USD / mesec

Ali pa si za več informacij preberite naš poglobljen pregled Surfshark

3. ExpressVPN

Logotip ExpressVPN

 • Cena: 8,32 $ / mesec 6,67 $ / mesečno.
 • Ocena zaupnika: 4.8

Univerzalni in najhitrejši ExpressVPN ponuja izjemne zmogljivosti p2p za uporabnike uTorrent. Čeprav ni posebnega seznama strežniških strežnikov, lahko vseeno uživate v neverjetnih hitrostih na katerem koli mestu.

Uporablja protokol OpenVPN (TCP in UDP) za p2p in omogoča šifriranje prek dveh različnih šifrantov: AES-256-CBC in AES-256-GCM, tako da prejmete tudi največjo varnost.

Dodajte to varnemu pristojnemu organu BVI in preverjenemu pravilniku brez beleženja, ki ga turški organi niso mogli zaobiti, in lahko se vam zdi, da je ExpressVPN odlična izbira za prenos hudournikov.

Da ne omenjam, da je ponudnik varen pred puščanjem naslovov WebRTC / DNS / IP in njegova funkcija stikala za ustavljanje ustvarja čudeže pri ohranjanju vaše identitete skrite, če VPN prekine povezavo med deljenjem p2p / datoteke.

Medtem ko testiramo hitrosti strežnika ZDA za p2p / torrenting na uTorrentu, je ExpressVPN dostavljen 85,29Mbps prenos in 76,92Mbps naložite, znova razjasnite, da dobivate utripajoče hitrosti.

Možnosti naročnine na ExpressVPN

 1. Mesečna naročnina: 12,95 USD enkrat zaračunano
 2. Polletna naročnina: 9,99 USD / mesec
 3. 12 mesečna naročnina: 8,32 USD / mesec

Ali pa preberite več vpogleda v ponudnika, če preberete ta pregled ExpressVPN

4. CyberGhost

CyberGhost Logotip

 • Cena: 2,75 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.7

Ponavadi priporočam CyberGhost za deblokiranje potreb uporabnikov, vendar je testiranje na uTorrentu pokazalo, da je pravzaprav odlična izbira za varno in hitro prenašanje hudournikov..

Podobno kot Ivacy in Surf tudi CyberGhost ponuja poseben seznam strežnikov p2p. Do njih lahko dostopate tako, da vnesete “p2p” v iskalno vrstico v zgornjem levem kotu odjemalca Windows.

Ti strežniki uporabljajo protokol OpenVPN (UDP), šifriranje pa je na voljo s šifro AES-256, šifriranjem ključa RSA-4096 in hash overjenjem SHA384.

Ponudnik je tudi brez vseh puščanj naslovov WebRTC / DNS / IP, ponuja proxy SOCKS5 za pospešitev hudournikov in samodejno stikalo za uničenje za zaščito vaše identitete.

Medtem ko je testiral hitrosti strežnika ZDA za p2p / torrenting na uTorrentu, je CyberGhost dostavil 74,22Mbps prenos in 70,29Mbps naložite. Prenos hudournikov je bil hiter in brez zaostanka.

Možnosti naročnine na Cyberghost

 1. Mesečna naročnina: 12,99 USD / mesec
 2. Letna naročnina: 5,99 USD / mesec
 3. 2-letna naročnina: 3,69 USD / mesec
 4. 3-letna naročnina: 2,75 USD / mesec

Ali pa si oglejte ta CyberGhost pregled za podrobnejšo analizo

5. PureVPN

Logotip PureVPN

 • Cena: 2,91 USD / mesec
 • Ocena zaupnika: 4.7

Obstaja razlog, zakaj pokličem storitev PureVPN s paketom funkcij. Zlasti za hudournike je eden redkih ponudnikov, ki ponujajo funkcijo za posredovanje vrat P2P kot dodatek za 0,99 USD.

Naučite se, kako ga lahko konfigurirate za pospešitev prenosov uTorrent, kar dobro deluje v povezavi z “Deljenje datotek” način, ki je na voljo pri vseh odjemalcih.

Ponudnik uporablja OpenVPN (UDP) za svoje strežnike p2p, šifriranje pa je na voljo prek šifriranja AES-256, šifriranja ključa RSA-4096 in preverjanja pristnosti hash-ov SHA384.

Politika beleženja je morda nekoliko nejasna, vendar funkcije, kot so SOCKS5 Proxy, Split Tunneling, Automatic Kill Switch in Port Forwarding, dajejo prednost drugim imenom.

Medtem ko testira hitrosti strežnika ZDA za p2p / torrenting na uTorrent, PureVPN ponuja povprečno 81,88Mbps in 69,71Mbps naložite.

Najboljše ponudbe za PureVPN

 1. 1 mesečni načrt - 10,95 USD na mesec.
 2. 1-letni načrt - 5,18 USD / mesečno.
 3. 5-letni načrt - 2,91 USD / mesečno (99,00 USD enkrat zaračunano)

Ali pa si za več informacij preberite naš poglobljen pregled PureVPN.

Kako sem izbral najboljši VPN za torrenting (merila za razvrščanje)?

Če za prenos hudournikov uporabljate uTorrent, verjetno to veste VPN naročite se, da bi morale ponujati velike hitrosti prenosa in neomejeno pasovno širino. Vendar pa so za ocenjevanje p2p VPN-jev potrebni tudi drugi dejavniki. Vsakega ponudnika sem ocenil na podlagi:

 1. Pristojnost - Če ima ponudnik sedež v zvezni državi 5/9/14 Eyes ali državi z naborom invazivnih zakonov o hrambi podatkov, ni primeren za prenos na uTorrent.
 2. Lokacije strežnika -Najboljši VPN-ji vam omogočajo veliko število lokacij strežnika, s katerimi pospešujete velike hitrosti, medtem ko uporabljate p2p / torrent.
 3. Brez puščanja - Zagotoviti morate, da je ponudnik brez vsakršnih uhajanj WebRTC / DNS / IP; v nasprotnem primeru boste morali plačati zajetne globe.
 4. Hitrost - VPN bi moral ponujati neverjetno velike hitrosti čez dan, tako da izkoristite največjo udobje.
 5. Moč šifriranja - Dajalci internetnih storitev lahko vidijo nezakonito dejavnost izmenjave datotek, ki poteka, če vaša povezava ni zaščitena. Močno šifriranje skriva vašo identiteto.

Kako pospešiti prenose uTorrent z VPN

Kadar gre za nalaganje hudournikov iz uTorrent-a, se lahko pogosto spotikate s slabo hitrostjo pasovne širine. Razlogov za slabo delovanje hudournikov bi lahko bilo veliko.

Če pa že imate hitro omrežje, je na voljo nekaj nastavitev za povečanje splošnih hitrosti. Če želite povečati hitrost prenosov uTorrent, upoštevajte spodnje nasvete:

Prenesite hudournike z velikim številom sejalcev

Ko prenesete hudournik, odjemalec uTorrent zgrabi secirano datoteko iz različnih računalnikov. To so sejalci, ki še naprej delijo datoteko, tudi po končanem prenosu.

Poiščite več sejalnikov na hudourniku za povečanje hitrosti prenosa, vendar si oglejte tudi komentarje na spodnji strani. Mnenja drugih pomagajo ugotoviti, ali hudournik ne vsebuje virusov / zlonamerne programske opreme.

Prenesite hudournike z velikim številom sejalcev

Konfigurirajte “Pasovna širina” Nastavitve za največjo hitrost

Drug način za povečanje hitrosti prenosa na uTorrent je sprememba nastavitev pasovne širine.

 1. Kliknite na “Opcije” zavihek v zgornjem levem kotu.
 2. Pomaknite se navzdol in kliknite na “Nastavitve”.
 3. Poiščite in odprite zavihek označen “Pasovna širina”.
 4. Omejite globalno hitrost prenosa in prenosa, tako da preprosto spremenite vrednosti v vsakem polju.

Priporočljivo je, da se stopnja globalnega nalaganja ohrani kot 80% hitrosti prenosa, tj. 14 kb / s. Kar zadeva stopnjo globalnega prenosa, spremenite vrednost v a “0”.

Še en kramp, ki ga lahko uporabite za povečanje hitrosti v aplikaciji, je sprememba števila povezav, da ne pride do preobremenitve. Za mnoge so spodnje nastavitve delovale precej dobro.

 1. Največje skupno število povezav nastavite na 2300
 2. Nastavite največje število priključenih vrstnikov na hudournik na 250
 3. Nastavite število mest za nalaganje na hudournik na 14

uTorrent konfiguriranje nastavitev pasovne širine

Neposredno povezovanje s semeni

Pogosto sejalec’Nastavitve požarnega zidu lahko pogosto zavirajo postopek sejanja in preprečujejo, da bi uTorrent prejel podatke za prenos iz datoteke Torrent.

Zdaj je nemogoče, da ne bi konfigurirali vsake sejalnice’ nastavitve požarnega zidu, vendar lahko dovolite odjemalcu uTorrent, da neposredno naloži vse podatke, brez motenj požarnih zidov:

 1. Pojdi na “Opcije” meni in izberite “Nastavitve”.
 2. Odprite “Povezave” zavihek na levi strani
 3. Preverite “Omogoči preslikavo vrat UPnP”
 4. Označite “Omogoči NAT-PMP preslikavo vrat”.

uTorrent, ki se povezuje neposredno s semeni

Dodajte izjemo v požarni zid Windows

Požarni zid Windows lahko blokira odjemalca torrentov in prekine prenose in sejalnike, ki prihajajo iz povezav BitTorrent. To ovira celotno izkušnjo mučenja.

Če se želite rešiti težave, se lahko “dodajte izjemo za požarni zid” iz aplikacije uTorrent neposredno za povečanje splošnih hitrosti. To lahko storite tako, da odprete Možnosti > Nastavitve > Povezave.

uTorrent je dodal izjemo požarnega zidu

Spremenite Splošne nastavitve, da optimizirate uTorrent

Kot drugo možnost za povečanje hitrosti prenosa uTorrent razmislite o spremembi splošnih nastavitev odjemalca uTorrent.

To lahko storite z navigacijo do Možnosti > Nastavitve > Splošno. Ko končate, preverite “Dodajte!! Ud nepopolnim datotekam” in “Vnaprej dodelite vse datoteke” opcije.

uTorrent Spreminjanje splošnih nastavitev

Dodajte več sledilcev v svoje torrent datoteke

Sledilniki so uporabni za optimizacijo in povečanje hitrosti prenosa torrentov. Dodajanje novih sledilcev izboljša vašo izkušnjo mučenja, saj dodajo nova semena / vrstnike v vašo povezavo.

Ta postopek vključuje dodajanje novih povezav do obstoječih sledilcev določene torrent datoteke. Če želite dodati nove, sledite navodilom po korakih spodaj:

 1. Z desno tipko miške kliknite torrent datoteko in kliknite na “Lastnosti”
 2. Pod “Splošno” na zavihku bo seznam sledilcev.
 3. Pomaknite se na dno strani, kjer ni besedila.
 4. S te povezave prilepite sledilce v prazen prostor.

uTorrent dodaja več sledilcev

Najboljše lokacije VPN za skupno rabo datotek P2P

Če veliko prenašate na uTorrent, vas bo morda zanimalo, kako doseči najboljše hitrosti in dostopati do najhitrejših rojev p2p.

VPN vam to zlahka omogoča, vendar morate poznati tudi prave strežnike, s katerimi se lahko povežete. Hitrosti hudournika so najhitrejše v naslednjih državah:

Latvija Grčija
Bolgarija Srbija
Litva Irska
Hrvaška Romunija
Španija Švedska

Pravne težave s hudourniškimi in zakonskimi globami P2p

Torrenting je zakonit po vseh računih v večini držav po vsem svetu. Nezakonita dejavnost je samo, če se ukvarjate s hudourniki za prenos avtorskih pravic.

Če želite izvedeti več o vrsti in resnosti sodnih stroškov, s katerimi se lahko srečujete, morate biti seznanjeni z ustreznimi zakoni o piratstvu v vaši državi..

Tu je razčlenitev zakonskih zakonov in vprašanj, s katerimi se lahko spopadate, če se prepustite piratstvu:

Združene države Amerike

ZDA domujejo zelo razvit pravni režim, ki ureja vprašanja piratstva. Država ima izredno strogo stališče do prenosa nezakonitih vsebin na kakršen koli način.

Večina avtorsko zaščitenih medijev je v lasti velikih korporativnih hiš, kot so Disney, Warner Bros, Fox, Sony in podobni, zato imajo pogosto finančno moč za to, da vložijo tožbe vseh vrst.

Piratstvo v ZDA lahko povzroči zakonite kazni do pet let zapora in 250.000 dolarjev glob.

Kanada

Ta sosednja država ZDA ni tako stroga, ko gre za kaznovanje ljudi, ki storijo piratstvo. Njeni zakoni o piratstvu so tam, vendar so tako ohlapni kot meje, tj. Tam so, toda zmagali ste’ne ujamem se veliko

Edini ustrezen zakon, ki obravnava kršitve avtorskih pravic v Kanadi, je “Zakon o posodobitvi avtorskih pravic”. V skladu s tem dejanjem lahko ponudniki internetnih storitev kršiteljem avtorskih pravic pošljejo obvestila.

Največ, kar lahko stori imetnik avtorskih pravic, toži stranko, ki nasprotuje, za največ 5000 dolarjev. To je preveč zgolj znesek, da bi se imetniki avtorskih pravic zainteresirali za vložitev sodnega postopka.

Združeno kraljestvo

Ker je velika večina večjih mest Torrenting, kot je PirateBay, že blokirana, Velika Britanija ni ravno prijazno mesto, ko gre za oboževalce p2p.

Ponudniki internetnih storitev z več kot 400.000 uporabniki morajo kršiteljem avtorskih pravic pošiljati pisma o prekinitvi in ​​opustitvi. Zakon pa ne velja za tiste ponudnike internetnih storitev, ki imajo manjše od potrebnega števila naročnikov.

Indija

Industrija indijskega piratstva letno porabi za skoraj 2,7 milijarde ameriških dolarjev, kar kaže na nekaj hude škode lokalnim medijskim hišam zaradi priljubljenosti bollywoodskih in drugih regionalnih kinematografov.

Po indijskem zakonu o avtorskih pravicah je oseba lahko zaprta za največ 7 let in z denarno kaznijo 200.000 INR, če ugotovi, da krši avtorske pravice katere koli medijske datoteke ali projekta.

Nemčija

Tudi v Nemčiji imetniki avtorskih pravic dajejo pravico, da v njihovem imenu tožijo zaradi avtorskih trolov in globe znašajo do 500 ali celo 1000 evrov.

Kljub temu sistem ni tako učinkovit, ker lahko avtorski trolovi spremljajo samo naslove IP in ne dejanskih imen in identitet, zato mnoga obvestila, ki prihajajo, niso naslovljena na ljudi po imenu.

Zavijanje stvari

Po dokončnih testih na 5 pomembnih dejavnikih, ki vključujejo več kot 70 ponudnikov, priporočam, da je Surfshark najboljši VPN za Torrenting.

Surfshark (1,99 USD / mesec) je vaša najboljša stava kot Torrent VPN zaradi svoje neverjetne varnosti, storitve brez puščanja in pravilnika o ničem beleženja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me