Delovni seznam strežnikov ExpressVPN Netflix za dostop do Netflixa ZDA in Velike Britanije

Pazljivci Netflixa se dobro zavedajo; the VoD določa geo-omejitve, saj omejuje naslove TV oddaj / filmov, ki so na voljo uporabnikom zunaj ZDA, Velike Britanije ali Japonske.

Kot verjetno veste, te tri lokacije gostijo najbolj obsežne knjižnice Netflix, do katerih ni mogoče dostopati, če niste naročeni na VPN za Netflix, kot je ExpressVPN.

Če se povežete z drugo lokacijo, lahko delujete kot lokalni in dostopate do celotne zbirke podatkov Netflix US, Netflix UK in Netflix JP-EN..

Torej, brez dodatnih previdov, preberite ta poglobljeni vodnik, da ugotovite, kateri so najboljši strežniki ExpressVPN Netflix, ki so na voljo, in se mi pozneje zahvalite &# 55357;&# 56841;

Ampak najprej ...

Ali ExpressVPN sploh deluje z Netflixom?

Seveda VPN deluje z Netflixom, vendar obstajajo tudi nekateri nasveti. Za začetek je treba vsakič, ko želite dostopati do druge različice Netflixa, nujno izbrisati vse podatke brskalnika.

Običajno to počnem; uporaba “Google Chrome” za moje redno brskanje, Facebooking, Youtubing in delovna opravila ter vzdržujem ločen brskalnik, tj. Mozilla Firefox izključno za Netflix.

ExpressVPN je varna rešitev brez pretoka za pretakanje video storitve na zahtevo. Z ExpressVPN lahko na treh istočasnih povezavah dobite filme in oddaje Ultra HD in HD visoke kakovosti HD z več lokacij.Visit ExpressVPN30 Dnevno garancijo vračila denarja

Kadar koli želim odblokirati določeno TV-oddajo / film, obvezno počistim vse podatke brskalnika iz Mozilla Firefox, ki vključuje:

 1. Brskanje & Zgodovina prenosov
 2. Podatki spletnega mesta brez povezave
 3. Nastavitve spletnega mesta
 4. Oblika & Iskanje
 5. Aktivne prijave
 6. Piškotki
 7. predpomnilnik

Šele ko izbrišem te podatke, se povežem s strežnikom ExpressVPN Netflix, se prijavim v svoj račun Netflix in nato odblokiram TV-oddajo / film, ki ga želim gledati.

Spodaj si lahko ogledate posnetek zaslona, ​​na katerem sem sprejel isto prakso in se povezal z ameriškim strežnikom, tako da sem lahko dostopal “Maščevalci: Neskončna vojna” (na voljo samo v ameriški knjižnici Netflix).

ExpressVPN netflix strežniki odklenejo maščevalce

Ali ExpressVPN prihaja z računom Netflix?

Zagotovo je ExpressVPN vsestranski uporabnik na trgu VPN-jev, vendar to še ne pomeni, da vam ponuja Netflix račun. Ponudnik ponuja zgolj rešitev za dopolnitev vašega obstoječega računa Netflix za deblokiranje televizijskih oddaj / filmov iz knjižnice ZDA, Velike Britanije ali Japonske.

Račun ExpressVPN lahko uporabite samo za dostop do različnih strežnikov po vsem svetu. Njegove zmogljivosti niso v celoti omejene na Netflix. Uporabniki lahko celo uporabljajo svoje aplikacije za deblokiranje BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu in druge bolj priljubljene VoD-je za spletno pretakanje.

Najboljši ExpressVPN Netflix strežniki

Naprave za rezanje vrvic in bingevi, ki uporabljajo storitve VoD, kot je Netflix, pogosto iščejo natančne informacije o delujočih strežnikih za Netflix USA v Avstraliji ali drugih različicah, kot so ZDA, Velika Britanija ali JP.

Odpravil sem težave, da bi uporabniki preizkusili različne strežnike, tako da sem sam izvedel obsežno analizo. To naj bi vam olajšalo postopek odblokiranja Netflixa. Sledi povzeti seznam seznamov strežnikov ExpressVPN Netflix, ki omogoča dostop do najbolj Netflixov oddaj in filmov.

Lokacije strežnika Izdelana kakovost
ZDA - Los Angeles 5 Ultra HD
ZDA - Los Angeles 4 Ultra HD
ZDA - New Jersey 3 HD
ZDA - New Jersey 2 HD
ZDA - New York 2 Ultra HD
Velika Britanija - Berkshire 2 Ultra HD
Velika Britanija - Wembley HD
Velika Britanija - London HD
Velika Britanija - Berkshire HD
Japonska - Tokio 1 HD
Japonska - Tokio 3 HD

Netflix US

Ameriška različica Netflix ima v svoji knjižnici 1761 oddaj in 4091 filmov (skupaj 5.852 naslovov). Če ga želite odblokirati, kliknite ikono vodoravnega hamburgerja, da prikažete več lokacij.

Izberite štiri regije “Amerike” in nato razširite seznam za “Združene države”. Morali bi si ogledati vse strežnike, ki so na voljo pri ExpressVPN v ZDA.

Seznam strežnikov ExpressVPN v ZDA za netflix

Spodaj sem ustvaril seznam za “delujoč” strežniki, ki odblokirajo Netflix. Kadar koli želite dostopati do ameriške knjižnice, se preprosto povežite z naslednjim:

 1. ZDA - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. ZDA - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. ZDA - New Jersey 3 (HD)
 4. ZDA - New Jersey 2 (HD)
 5. ZDA - New York 2 (Ultra HD)

Spodaj lahko vidite, na katero sem povezan “Los Angeles - 5” in ga je bilo mogoče odblokirati “Thor: Ragnarok” brezhibno, ki je na voljo samo v knjižnici Netflix US.

Odkleni ExpressVPN Thor Ragnarok

Netflix UK

Različica Netflix UK ima v svoji knjižnici 1699 oddaj in 3906 filmov (skupaj 5.605 naslovov). Če ga želite odblokirati, odprite ExpressVPN’s popolnimi seznami strežnikov prek aplikacije.

Iz štirih regij, izberi “Evropa” in nato razširite seznam za “Združeno kraljestvo”. Morali bi si ogledati vse strežnike, ki so na voljo prek ExpressVPN v Veliki Britaniji.

Seznam strežnikov ExpressVPN Netflix UK

Spodaj sem ustvaril seznam za “delujoč” strežniki, ki odblokirajo Netflix UK. Kadar koli želite dostopati do knjižnice v Veliki Britaniji, se preprosto povežite z naslednjim:

 1. Velika Britanija - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Velika Britanija - Wembley (HD)
 3. Velika Britanija - London (HD)
 4. Velika Britanija - Berkshire (HD)

Spodaj si lahko ogledate posnetek zaslona, ​​kjer sem se povezal z “Velika Britanija - Berkshire - 2” Strežnik, da sem lahko dobil “Poldark” (na voljo samo v knjižnici Netflix UK).

ExpressVPN deblokiranje UK Poldark

Netflix JP

Večina ljudi, ki iščejo strežnike ExpressVPN Asia za Netflix, to stori za dostop do različice JP-EN, ki jo ima 1308 oddaj in 4326 filmov (Skupaj 5.634 naslovov), kar je drugo največje število naslovov v vseh regijskih knjižnicah.

Za dostop do knjižnice kliknite na “Azijsko Tihi ocean” v meniju lokacij ExpressVPN in razširite seznam za “Japonska”.

ExpressVPN Netflix Japonski strežniki

Spodaj sem ustvaril seznam za “delujoč” strežniki, ki odblokirajo Netflix JP. Kadar koli želite dostopati do knjižnice JP, se preprosto povežite z naslednjim:

 1. Japonska - Tokio 1 (HD)
 2. Japonska - Tokio 3 (HD)

Spodaj lahko vidite, na katero sem povezan “Japonska - Tokio - 1” in ga je bilo mogoče odblokirati “Žiro sanje o sušiju” neverjetno gladko, kar je na voljo samo v knjižnici JP Netflix.

ExpressVPN deblokiranje JP Jiro Dreams of Sushi

Pogosta vprašanja

ExpressVPN ne deluje z Netflixom?

Če naletite na težave pri dostopu do Netflixa prek ExpressVPN, je morda le napaka strežnika. To je razlog, zakaj sem ustvaril ta priročnik; zato imajo uporabniki dostop do najboljših strežnikov ExpressVPN, ki sodelujejo z Netflixom, od koder koli prebivajo!

Ali obstajajo alternative za ExpressVPN Netflix?

Preizkusil sem nešteto storitev VPN za deblokiranje storitve VoD, toda samo dve imeni sta ponavadi najbolj zanesljivi. Eno je ExpressVPN, drugo pa NordVPN za Netflix. Poskusite slednje, če s prvim niste zadovoljni!

Zavijanje stvari

S tem dosežem konec tega vodiča Best ExpressVPN Netflix Servers. Njen cilj je pomagati uporabnikom, da pridobijo znanje o “delujoč” strežniki za dostop do Netflix ZDA, Velike Britanije in Japonske.

Ne glede na to, če naletite na kakršne koli težave / težave, ne odlašajte, če spustite komentar spodaj. Pomagajte tudi bratu, tako da ta vodnik delite z drugimi fanatiki!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me