Ali CyberGhost deluje z Netflixom? Najboljši rešitev CyberGhost Netflix

Te dni je svet preplavil noro Netflix. Kot spletno mesto za pretakanje’s naročnino poletijo po strehi, ljudje lahko’ne dobite dovolj spletnega mesta in njegovih neverjetnih skladišč najboljših TV oddaj in filmov.

A veste kaj? Tudi tistih tisoč ur na voljo vsebine še vedno ni dovolj za zasititev ljudi’s željami; zato zdaj iščejo VPN storitve, ki lahko odblokirajo Netflix US, tako da lahko dostopajo do še več vsebine kot kdajkoli prej!

Vendar pa vsi VPN-ji ne sodelujejo z Netflixom, naše poslanstvo pa je, da uporabnike obveščamo, kateri delajo in kateri ne’t, danes bomo pregledali CyberGhost Netflix, da bi ugotovili, ali je’je najboljši VPN za Netflix ali ne!

Začnimo, ali bomo?

Contents

Ali CyberGhost deluje z Netflixom? – Kazalo

 1. Kako gledati Netflix z CyberGhost?
 2. Ali CyberGhost Desktop App deluje z Netflixom?
 3. Ali CyberGhost Mobile App deluje z Netflixom?
 4. Kako lahko s CyberGhost VPN odblokiram Netflix US in druge knjižnice?
 5. Zakaj Don’t Netflix Delo s Cyberghostom?
 6. Ali naj kupim CyberGhost VPN za Netflix ali ne?
 7. Najboljši rešitev CyberGhost Netflix VPN

Kako gledati Netflix z CyberGhost?

Netflix ima geografsko omejene knjižnice, če jih ne uporabljate’ne vem. Torej vsebine, ki so na voljo v vaši državi’zmagala različica Netflixa’ne bo enak tistemu, ki se ponuja v drugih državah. Nekaj ​​oddaj in filmov ne bo manjkalo za vsako državo, zato je najboljši preobrat za to povezovanje z Netflix US, ki ponuja največja skladišča TV-oddaj in filmov na svetu.

Vendar pa to ni’t tako enostavno, kot se sliši, in to’s, ker je Netflix na svojem spletnem mestu uveljavil prepoved VPN, da prepreči ljudem, da bi hodili v njihove knjižnice v drugih državah, s čimer je večina VPN-jev na platformi neučinkovita.

Danes testiramo CyberGhost’s zmožnostmi proti prepovedi Netflix VPN, da preveri, ali je ta VPN primeren za uporabnike, ki se želijo naročiti na storitev iz tega razloga..

Odjemalca sistema Windows smo s CyberGhosta prenesli prav za ta namen in tukaj’s kaj smo našli:

 • Netflix US je bil deblokiran, vendar se to zgodi le v 3-krat od vsakih petih poskusov v povprečju.
 • Hitrosti pretakanja so bile dovolj dobre za podporo visokokakovostnega pretakanja.
 • Razčlenitve v službi so bile redke.

Ali CyberGhost Desktop App deluje z Netflixom?

Da, aplikacija Desktop, s katero smo v prvi vrsti testirali CyberGhost za Netflix, je delovala dovolj dobro, da je odblokirala Netflix.

Strašna napaka proxy se je prikazala minimalno, zato jo je mogoče hitro odpraviti s ponovnim povezovanjem enega od največ dvehkrat.

Če želite uporabljati Netflix z namizno aplikacijo CyberGhost, potem tukaj’kako lahko to storite:

 • Pojdite na CyberGhost’s Spletna stran in kupite njeno naročnino
 • Prepričajte se, da imate poverilnice VPN, in nadaljujte s prenosom aplikacije za namizje
 • Ko ga naložite, namestite aplikacijo v sistem in ko je končana, vnesite uporabniške podatke
 • Zdaj se odločite za imenovano možnost ‘Odkleni pretakanje” (Ta možnost deluje samo na premium računu)

CyberGhost odblokira pretakanje aplikacij

 • Kliknite na Unblock Netflix in tako boste v nobenem trenutku uživali v svoji najljubši ameriški vsebini Netflix!odblokirajte Netflix

Ponudnik ima v tem trenutku tudi čudovito pogodbo za noč čarovnic, ki za 2-letni načrt ceno postavi na samo 3,5 USD / mesec!

Pogodba za noč čarovnic CyberGhost

Tu so podrobnosti o vseh njegovih načrtih cen:

 • Mesečni načrt: 12,99 USD
 • Letni načrt: 6,49 USD / mesec
 • Dvoletni načrt: 3,5 USD / mesec

Načrti za oblikovanje cen CyberGhost

Ali CyberGhost Mobile App deluje z Netflixom?

Žal mobilna aplikacija za Android CyberGhost ne priporoča, če želite prek nje dostopati ali odblokirati Netflix. Ni šlo’Nastopil v skladu s pričakovanji in uspel je spletno mesto deblokirati samo dvakrat v 13 poskusih, kar je resno zunaj meja.

Za tiste, ki želite odblokirati Netflix v Androidu, morate prebrati naš vodnik o najboljšem VPN za Netflix, da boste dobili boljši vpogled v možnosti, ki jih imate na voljo!

Kako lahko s CyberGhost VPN odblokiram Netflix US in druge knjižnice?

CyberGhost’s Odjemalec za Windows ima šest namenskih funkcijskih gumbov, od katerih je vsak namenjen določenemu namenu’s tudi za pretakanje tja.

Kliknete nanjo in odprl bo seznam spletnih mest, ki jih bo stranka takoj odblokirala za vas.

Netflix je običajno prvi na seznamu, zato smo ga kliknili, da ga najprej vklopimo.

Zdaj smo obiskali Netflix in iskali “Ex Machina” in “Vojne zvezd: Zadnji Jedi” ker gre za naslove, ki so običajno na voljo samo v različici Netflix US

Ta dva filma sta bila na voljo pri nas, zato lahko zagotovo rečemo, da CyberGhost Netflix vseeno deluje. Čeprav njegova uspešnost ni 10/10, je pa to’s sprejemljivo, ker tudi enkrat odblokiranje Netflix US ni enoznačen podvig, ponudnik pa si zasluži zasluge, da je svojim uporabnikom omogočil takšno ponudbo.

Strežnik lahko spremenite iz ZDA na katero koli drugo dostopno lokacijo s klikom na puščico navzdol na “Netflix” možnost znotraj aplikacije.

spremenite strežnik CyberGhost

Zakaj Don’t Netflix Delo s Cyberghostom?

Kot mi’Tudi že omenjeno, zmagal je CyberGhost’ne odblokirajte Netflixa v vseh vaših poskusih (tudi v brezplačnih aplikacijah). Kar nekaj zadetkov in pomanjkljivosti bo, a na splošno zmogljivost presega zadovoljive, vendar le v namizni aplikaciji.

Te zamude pri odblokiranju Netflixa se pojavljajo pri skoraj vseh drugih najboljših VPN-jih, ki lahko odblokirajo Netflix, in to zato, ker je prehitevanje geo-omejitev in prepoved VPN-ja na Netflixu bolj zapleteno kot to na drugih spletnih mestih. VPN se mora zelo potruditi, da bi obšel vse te bloke, da vas bo lahko prebil. Zato’s neizogibno, da ga bo ustavil Netflix’s časovne omejitve geo.

Ali naj kupim CyberGhost VPN za Netflix ali ne?

Odgovor na to je odvisen od naprave, ki jo uporabljate, in ne od same storitve. In to’s tem, ker CyberGhost odklene Netflix najboljše v namiznih napravah, kot je Windows. Ampak je’je skoraj poleg groznega na mobilnih napravah, zato je klic vaš. Če ste tisti, ki rad gleda Netflix na namiznih napravah, se lahko odločite za CyberGhost, toplo priporočamo.

Ampak ne’ne želite iti, če želite spletno mesto pretakati na mobilnem telefonu.

Najboljši rešitev CyberGhost Netflix VPN:

Vaše možnosti za VPN za deblokiranje Netflix arena’t omejena na CyberGhost, saj obstaja nekaj drugih dobrih možnosti, ki jih lahko uporabite. Če ne’T kot CyberGhost’s slabšo uspešnostjo pri Netflixu, tukaj je nekaj najboljših VPN-jev, ki lahko delujejo kot rešitev CyberGhost Netflix VPN:

 • ExpressVPN za Netflix
 • NordVPN za Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Zaključek:

CyberGhost je odlična storitev VPN, njegovo namizje pa je ponudnik’je najboljša stava za deblokiranje Netflixa za vas. Če ste eden od tistih Netflixovih norih uporabnikov, ki zmorejo’ne dobite dovolj pozornosti, da si ogledate vse te neverjetne oddaje in filme, potem lahko poiščete CyberGhost in pustite, da še bolj izboljša vaše izkušnje na Netflixu.

Če njegova uspešnost ne ustreza vašim pričakovanjem, lahko še vedno uporabite povračilo za vračilo denarja!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me