Radna lista poslužitelja ExpressVPN Netflix za pristup Netflixu SAD-u i Velikoj Britaniji

Binge-promatrači Netflixa dobro su svjesni; VoD nameće geo-ograničenja, ograničavajući naslove TV emisija / filmova dostupne korisnicima izvan SAD-a, Velike Britanije ili Japana.

Kao što vjerojatno znate, ove tri lokacije sadrže najopsežnije Netflix knjižnice, kojima se ne može pristupiti ako se ne pretplatite na VPN za Netflix, kao što je ExpressVPN.

Spajanjem na drugo mjesto možete djelovati kao lokalni i pristupiti kompletnoj Netflix US, Netflix UK i Netflix JP-EN bazi podataka.

Dakle, bez dodatnih poklona, ​​pročitajte ovaj detaljni vodič kako biste utvrdili najbolje raspoložive ExpressVPN Netflix poslužitelje i kasnije mi se zahvalite. &# 55.357;&# 56.841;

Ali prvo…

Radi li ExpressVPN uopće s Netflixom?

Naravno, VPN djeluje s Netflixom, ali postoje i određeni savjeti koje treba slijediti. Za početak, svaki put kada želite pristupiti drugoj verziji Netflixa, obavezno treba obrisati sve podatke preglednika.

Ono što obično radim je; koristiti “Google Chrome” za redovno pregledavanje, Facebooking, Youtubing i zadatke povezane s radom i držim zaseban preglednik, tj. Mozilla Firefox isključivo za Netflix.

ExpressVPN je sigurno rješenje bez propuha za streaming video usluge na zahtjev. Pomoću ExpressVPN-a možete dobiti Ultra HD i HD kvalitetne Netflix filmove i emisije s više lokacija na tri istovremene veze. Pozovite ExpressVPN30 Dani garancije povrata novca

Kad god želim deblokirati određenu TV emisiju / film, obavezno očistim sve podatke preglednika iz Mozilla Firefox, što uključuje:

 1. Pretraživanje & Povijest preuzimanja
 2. Podaci web stranice izvan mreže
 3. Postavke web mjesta
 4. Oblik & traži
 5. Aktivne prijave
 6. keksi
 7. Cache

Tek nakon brisanja tih podataka, povežem se s ExpressVPN Netflix serverom, prijavim se na svoj Netflix račun i tada deblokiram TV emisiju / film koji želim gledati.

Ispod možete vidjeti snimku zaslona na kojoj sam usvojio istu praksu i povezao se s američkim serverom kako bih mogao pristupiti “Osvetnici: Beskonačni rat” (dostupno samo u Netflix američkoj biblioteci).

ExpressVPN netflix serveri za deblokiranje osvetnika

Dolazi li ExpressVPN račun na Netflixu?

Sigurno je ExpressVPN sveobuhvatno na tržištu VPN-ova, ali to ne znači da vam nudi Netflix račun. Pružatelj usluga pruža rješenje samo za nadopunu vašeg postojećeg računa Netflix za deblokiranje TV emisija / filmova iz američke, britanske ili japanske biblioteke.

Svoj ExpressVPN račun možete koristiti samo za pristup različitim poslužiteljima širom svijeta. Njegove mogućnosti nisu u potpunosti ograničene na Netflix. Korisnici čak mogu koristiti svoje aplikacije za deblokiranje BBC iPlayera u Velikoj Britaniji, Amazon Prime, Hulu i drugih popularnijih VoDs za internetsko strujanje.

Najbolji ExpressVPN Netflix poslužitelji

Rezači kablova i bingevi koji koriste VoD usluge poput Netflixa često traže točne informacije o radnim poslužiteljima za Netflix USA u Australiji ili drugim verzijama poput SAD-a, Velike Britanije ili JP-a.

Eliminirao sam probleme da korisnici testiraju različite poslužitelje provodeći sveobuhvatnu analizu. To bi vam trebalo olakšati postupak deblokiranja Netflixa. Slijedi sažeti oblik popisa ExpressVPN Netflix servera koji omogućuje pristup većini Netflixevih emisija i filmova.

Lokacije poslužitelja Kvaliteta pružena
SAD - Los Angeles 5 Ultra HD
SAD - Los Angeles 4 Ultra HD
SAD - New Jersey 3 HD
SAD - New Jersey 2 HD
SAD - New York 2 Ultra HD
UK - Berkshire 2 Ultra HD
UK - Wembley HD
UK - London HD
UK - Berkshire HD
Japan - Tokio 1 HD
Japan - Tokio 3 HD

Netflix US

Američka inačica Netflix-a ima 1761 emisija i 4091 film u svojoj biblioteci (ukupno 5.852 naslova). Da biste ga deblokirali, kliknite ikonu horizontalnog hamburgera da biste prikazali više lokacija.

Odaberite četiri regije “Amerika” a zatim proširite popis za “Ujedinjene države”. Trebali biste moći vidjeti sve servere dostupne s ExpressVPN-a u SAD-u.

Popis američkih servera ExpressVPN za netflix

Dolje sam stvorio popis za “radna” poslužitelji koji deblokiraju Netflix. Kad god želite pristupiti američkoj biblioteci, jednostavno se povežite na sljedeće:

 1. SAD - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. SAD - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. SAD - New Jersey 3 (HD)
 4. SAD - New Jersey 2 (HD)
 5. SAD - New York 2 (ultra HD)

Ispod možete vidjeti s kojim sam povezan “Los Angeles - 5” i uspio je deblokirati “Thor: Ragnarok” bešavno, što je dostupno samo u američkoj knjižnici Netflix.

Deblokiranje ExpressVPN-a Thor Ragnarok

Netflix UK

Verzija Netflix UK u svojoj biblioteci ima 1699 emisija i 3906 filmova (ukupno 5.605 naslova). Da biste ga deblokirali, pristupite ExpressVPN’s kompletnim popisima poslužitelja putem aplikacije.

Iz četiri regije, Odaberi “Europa” a zatim proširite popis za “Ujedinjeno Kraljevstvo”. Trebali biste moći vidjeti sve servere dostupne s ExpressVPN-a u Velikoj Britaniji.

Popis servera ExpressVPN Netflix UK

Dolje sam stvorio popis za “radna” poslužitelji koji deblokiraju Netflix UK. Kad god želite pristupiti britanskoj biblioteci, jednostavno se povežite na sljedeće:

 1. Ujedinjeno Kraljevstvo - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Ujedinjeno Kraljevstvo - Wembley (HD)
 3. UK - London (HD)
 4. Ujedinjeno Kraljevstvo - Berkshire (HD)

Ispod možete vidjeti snimku zaslona gdje sam se povezao s “UK - Berkshire - 2” Poslužitelj kako bih mogao pristupiti “Poldark” (dostupno samo u biblioteci Netflix UK).

ExpressVPN Deblokiranje UK Poldark

Netflix JP

Većina ljudi koji traže ExpressVPN Azijske servere za Netflix čine to zbog pristupa JP-EN verziji, koja je 1308 emisija i 4326 filmova (Ukupno 5.634 naslova), drugi je najveći broj naslova u svim regionalnim knjižnicama.

Za pristup knjižnici kliknite na “Azijsko-pacifički” regije u izborniku lokacija ExpressVPN i proširite popis za “Japan”.

ExpressVPN Netflix Japan poslužitelji

Dolje sam stvorio popis za “radna” poslužitelji koji deblokiraju Netflix JP. Kad god želite pristupiti JP biblioteci, jednostavno se povežite na sljedeće:

 1. Japan - Tokio 1 (HD)
 2. Japan - Tokio 3 (HD)

Ispod možete vidjeti s kojim sam povezan “Japan - Tokio - 1” i uspio je deblokirati “Jiro sanja o sušiju” nevjerojatno glatko, što je dostupno samo u Netflix JP biblioteci.

ExpressVPN deblokiranje JP Jiro Dreams of Sushi

Pitanja i odgovori

ExpressVPN ne radi s Netflixom?

Ako naiđete na probleme s pristupom Netflixu putem ExpressVPN-a, možda se radi samo o pogrešci na poslužitelju. To je razlog zašto sam stvorio ovaj vodič; tako korisnici imaju pristup najboljim ExpressVPN poslužiteljima koji rade s Netflixom bez obzira gdje žive u svijetu!

Postoje li alternative za ExpressVPN Netflix?

Ispitivao sam bezbroj VPN usluga za deblokiranje VoD usluge, ali samo su dva imena obično najpouzdanija. Jedno je ExpressVPN, a drugo NordVPN za Netflix. Isprobajte potonje, ako niste zadovoljni prvima!

Zamotavanje stvari

S ovim postižem kraj ovog vodiča Best ExpressVPN Netflix poslužitelja. Njegov je cilj pomoći korisnicima da steknu znanje o tome “radna” poslužitelji za pristup Netflixu u SAD-u, Velikoj Britaniji i Japanu.

Ako naiđete na bilo kakve probleme / probleme, ne oklijevajte upisati komentar ispod. Pomozite i bratu tako što ćete ovaj vodič dijeliti s drugim fanaticima struje!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me