NordVPN Firestick – 3-minutni priročnik za nastavitev Amazon Fire TV

NordVPN s sedežem v Panami je z izjemno zasebnostjo, izjemnimi funkcijami in ogromno bazo strežnikov po vsem svetu dosegel neverjetno sledenje v industriji VPN. VPN ponuja celo izjemno združljivost, saj nudi aplikacije za skoraj vse naprave / platforme. Edino področje, ki ga primanjkuje, je ponudba aplikacije NordVPN Firestick, zato je BestVPN.co vložil nekaj časa, da bi našel rešitev, kako pridobiti VPN na vaši Fire TV. Če želite izvedeti več o ponudniku, preberite ta poglobljen pregled NordVPN.

Ali NordVPN deluje na Firestick?

Kljub temu, da je ena najbolj znanih storitev VPN na trgu, NordVPN še ni izdal uradne aplikacije za Firestick / Fire TV. Vendar ne bodite razočarani, ker obstaja težava, vedno lahko najdete rešitev, še posebej s tehnotehniki, kot smo mi okoli.

BestVPN.co je našel način, kako pridobiti aplikacijo na svojih napravah Firestick, brez težav in stresa. Lahko preskočite naprej do namestitvenega odseka, da razberete stvari, ali nadaljujete z branjem, če želite izvedeti več o tem, ali s NordVPN sprejemate pravo odločitev ali ne!

NordVPN Firestick Pregled

Zdaj že vemo, da je Amazon Firestick neverjetna naprava, ki jo je neverjetno enostavno nastaviti za vaše zabavne potrebe. Nekaj ​​minut po odklepanju se lahko potopite v počastni seš s kokicami in mamicami naokoli. Novejše različice stvari še olajšajo, saj uživate v integraciji Amazon Alexa in omogočajo televiziji, da komunicira z vami.

NordVPN Firestick

Vse je dobro in dobro s samo napravo, torej zakaj potrebujete VPN, in kar je najpomembneje, zakaj bi morali iti za NordVPN? Če želite odgovoriti na prvo vprašanje, vam VPN lahko omogoči obhod geo-omejitev in zaščito vaše identitete, če pretakate piratsko vsebino. Pri slednjem boste morali pogledati razloge spodaj (ki so seveda precej prepričljivi):

 1. Zaščita pred dražilnimi / neželenimi oglasi - Če za Firestick uporabljate vgrajen brskalnik, se verjetno nanašate na ogromno število oglasov, ki mučijo vaše izkušnje na vsakem spletnem mestu. Na srečo za vas NordVPN ponuja funkcijo CyberSec. To takoj blokira vse dražilne pojavne okne, videoposnetke s samodejnim predvajanjem in drugo nezaželeno vsebino, kar poveča hitrost nalaganja spletnih strani.
 2. Varnost pred napadi lažnega predstavljanja, Botnets in DDoS - Naprava, za katero menite, da je najmanj ranljiva, ima vedno največ možnosti, da bi bila vložena. Upoštevajte, da smo dosegli digitalno dobo, kjer so celo televizorji dovzetni za krame prek lažnih spletnih mest. NordVPN vam zagotavlja največjo varnost / takojšnje zaznavanje groženj in blokiranje komunikacije med televizorjem in nadzornim strežnikom!
 3. Takoj blokira nevarna spletna mesta - Funkcija CyberSec redno naslavlja naslove spletnih strani v primerjavi s priljubljenimi seznami, s čimer vas varuje pred vsakim lažnim spletnim mestom, ki vas želi prevarati pri nakupu ali razkrivanju osebnih podatkov. To ne samo da zagotavlja obisk ustreznih / varnih spletnih mest, ampak vas tudi ščiti pred virusi / zlonamerno programsko opremo itd.
 4. Izjemne zmogljivosti za deblokiranje / pretakanje - Ena najboljših stvari pri uporabi NordVPN na napravah Firestick je, da dobivate neprimerljivo sposobnost za pretakanje z velikimi hitrostmi, hkrati pa prejemate možnost odblokiranja spletnih mest z VoD-om z omejenim dostopom. Storitev smo preizkusili za deblokiranje ameriškega Netflixa s pomočjo storitve nordvpn netflix in je delovala brez težav.!

NordVPN Firestick Pregled

NordVPN Firestick - 3-minutni priročnik za nastavitev Amazon Fire TV

NordVPN APK za Firestick

Hack, o katerem smo že govorili, da bi NordVPN dobili na Firestick, vključuje prenos datoteke .apk. Na Firestick-u je na voljo nekaj programske opreme drugih proizvajalcev, ki omogoča nalaganje / namestitev aplikacij za Android, s čimer boste olajšali dobro varnost in anonimnost v spletu. Tu je neposredna povezava za prenos na Android .apk NordVPN datoteko.

Ali NordVPN deluje na Firestick

NordVPN Firestick - 3-minutni priročnik za nastavitev Amazon Fire TV

Kako namestiti NordVPN na Amazon FireStick

 1. Kosilo Amazon Fire Stick in kliknite naprej “Nastavitve” z začetnega zaslona.NordVPN Za Firestick
 2. Pojdite v desno in najti the “Naprava” možnost.NordVPN Firestick Reddit
 3. Pomaknite se navzdol do “Možnosti razvijalca”.Kaj je OS Fire Fire
 4. Omogoči “Aplikacije iz neznanih virov”.Ali lahko uporabljate VPN na Amazon Fire Stick-u
 5. Pojavi se pojavno sporočilo. Izberite the “Vklopiti” možnost.Kako naložim NordVPN na Firestick
 6. Poiščite “Downloader” v iskanju pritisnite na “Pridite” in odprite aplikacijo.Kako namestiti NordVPN na Amazon FireStick
 7. Izberite “Brskalnik” in vnesite URL za prenos: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Izberite “Prenesite APK” možnost in pritisnite “Namestite” gumb.NordVPN za Amazon Fire TV
 9. Počakajte, da se namestitev zaključi. Zaženite aplikacijo in uživajte v uporabi NordVPN na Firestick-u!Pogosta vprašanja o NordVPN Firestick

Firestick Remote App za nadzor nad NordVPN

Ker različica NordVPN, ki jo namestite na Firestick, temelji na vmesniku Android OS, lahko nekatere naprave povzročajo težave med navigacijo ali poskusom nadzora aplikacije. Če želite to rešiti, lahko prenesete in namestite aplikacijo Remote for Fire TV, ki je na voljo v trgovini Amazon. Kot drugo možnost lahko uporabite tudi preizkus CetusPlay!

Firestick Remote App za nadzor nad NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

V okoliščinah, ko morate izvedeti več o določenem izdelku / storitvi ali za izvedbo določene naloge potrebujete pomoč, ni boljše možnosti kot da se posvetujete s strokovnjaki Reddita. S posamezniki, ki delajo v različnih panogah, lahko vedno pričakujete, da boste našli informacije o vseh temah, vključno s požarno televizijo NordVPN. Spodaj lahko vidite težave Redditor pri izbiri strežnika, kar se zdi, da je težava pri navigaciji. Zgoraj smo že dali rešitev uporabe daljinskega upravljalnika Amazon Fire TV.

[Help] Nord VPN na Firestick - Kako izbrati strežnik? iz firetvstick

NordVPN Firestick - 3-minutni priročnik za nastavitev Amazon Fire TV

Pogosta vprašanja o NordVPN Firestick

Ko uporabljate NordVPN na Firestick-u, lahko naletite na različne težave / napake, ki bodo morda zahtevale odpravljanje težav. Glede na to smo našteli nekaj pogostih vprašanj, ki temeljijo na radovednosti uporabnikov.

Kaj je OS Fire Fire?

Naprave Firestick in Fire TV uporabljajo lastno prilagojeno različico OS Android. Gre po imenu “Požarna OS” ponuja dober celoten vmesnik, ki spodbuja intuitivnost in enostavnost uporabe, ne glede na to, na katerem televizorju ga uporabljate.

Ali lahko uporabljate VPN na Amazon Fire Stick-u?

Da, zagotovo lahko uporabite VPN na napravah Amazon Fire Stick za deblokiranje spletnih mest in celo pretakanje piratske vsebine, če je potrebno. Edina težava je, da še vedno veliko ponudnikov ne ponuja posebne Firestick aplikacije, razen ExpressVPN in IPVanish.

Kako naložim NordVPN na Firestick?

Če želite prenesti NordVPN na Fire TV, boste morali dobiti datoteko .apk z glavnega spletnega mesta ali z obiskom Google Play Store. Naprava Firestick uporablja Fire OS, ki temelji na operacijskem sistemu Android, zato ponuja nekaj podpore za .apk aplikacije drugih proizvajalcev..

Zavijanje stvari

Ugotovitev, kako namestiti NordVPN na Firestick, nam je potrebovala dobri dve uri, potem ko je že temeljita in obsežna analiza ponudnika nepopolna. Upamo, da naš vodnik pomaga rešiti vprašanje nastavitve NordVPN na napravah Firestick, da boste lahko uživali v najvišji ravni anonimnosti / zasebnosti v spletu. Ne glede na to, če naletite na kakršne koli težave, ne odlašajte s komentarji spodaj

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me