NordVPN Firestick – Vodič za postavljanje 3 minute za Amazon Fire TV

Sa sjedištem u Panami NordVPN je prikupio nevjerojatna iskustva u VPN industriji zahvaljujući izuzetnoj privatnosti, izvanrednim značajkama i ogromnoj bazi podataka poslužitelja širom svijeta. VPN čak nudi izvanrednu kompatibilnost te pruža aplikacije za gotovo sve uređaje / platforme. Jedino što joj nedostaje nudi NordVPN Firestick aplikaciju, stoga je BestVPN.co uložio neko vrijeme u pronalaženje rješenja za dobivanje VPN-a na vašem Fire TV-u. Da biste saznali više o davatelju usluga, pročitajte ovaj detaljni NordVPN pregled.

Radi li NordVPN na Firestick-u?

Iako je jedna od najpoznatijih VPN usluga na tržištu, NordVPN još nije objavio službenu aplikaciju za Firestick / Fire TV. Međutim, nemojte se razočarati gdje postoji problem, uvijek možete pronaći rješenje, pogotovo s tech-geeksima poput nas u blizini.

BestVPN.co je smislio način da primi aplikaciju na svoje Firestick uređaje, minus gnjavaža i stres. Možete preskočiti naprijed u odjeljak za instalaciju da biste shvatili stvari ili nastavili čitati da biste saznali više o tome donosite li ili ne ispravnu odluku s NordVPN!

NordVPN Firestick pregled

Sada već znamo da je Amazon Firestick nevjerojatan uređaj koji je nevjerojatno jednostavno postaviti za svoje zabavne potrebe. Nekoliko minuta nakon otpuštanja spremnika, možete se uroniti u seš sa prokletom kokica i munchies-a. Novije verzije čine stvari još lakšima jer uživate u integraciji Amazon Alexa i omogućavaju vašem televizoru da komunicira s vama.

NordVPN Firestick

Sve je dobro i dobro sa samim uređajem, pa zašto vam treba VPN, i najvažnije zašto biste trebali ići za NordVPN? Da biste odgovorili na prvo pitanje, VPN vam može pružiti mogućnost zaobilaženja geo-ograničenja i zaštitu vašeg identiteta ako struji piratski sadržaj. Za ovo posljednje, morat ćete pogledati razloge ispod (koji su, naravno, prilično uvjerljivi):

 1. Zaštita od iritativnih / neželjenih oglasa - Ako koristite ugrađeni preglednik za Firestick, vjerojatno se možete odnositi na ogroman broj oglasa koji muče vaše iskustvo na svakoj web stranici. Srećom po vas, NordVPN nudi značajku CyberSec. To trenutno blokira sve iritantne skočne prozore, videozapise sa automatskom reprodukcijom i drugi neželjeni sadržaj, povećavajući brzinu učitavanja web stranica.
 2. Sigurnost od krađe identiteta, napada s mrežama i DDoS napada - Uređaj za koji smatrate da je najmanje ranjiv uvijek ima najveće šanse za hakiranje. Imajte na umu da smo dosegli digitalno doba u kojem su čak i televizori podložni hakiranju putem lažnih web stranica. NordVPN pruža maksimalnu sigurnost / trenutnu detekciju prijetnji i blokiranje komunikacije između televizora i upravljačkog poslužitelja!
 3. Odmah blokira opasne web stranice - Značajka CyberSec redovito skenira adrese web stranica protiv popularnih popisa, što vas štiti od bilo kojeg lažnog web mjesta koje vas želi prevariti u kupnji ili otkrivanju osobnih podataka. To ne samo da osigurava da posjetite relevantne / sigurne web stranice, već vas štiti od virusa / zlonamjernog softvera itd.
 4. Iznimne mogućnosti deblokiranja / struje - Jedna od najboljih stvari o korištenju NordVPN-a na Firestick uređajima je da dobivate nenadmašnu sposobnost za strujanje na velikim brzinama, a istovremeno primate mogućnost za deblokiranje web-mjesta s ograničenim VoD-om s ograničenim geološkim ograničenjima. Testirali smo uslugu kako bismo deblokirali američki Netflix koristeći nordvpn netflix uslugu, a on funkcionira nesmetano!

NordVPN Firestick pregled

NordVPN Firestick - Vodič za postavljanje 3 minute za Amazon Fire TV

NordVPN APK za Firestick

Hak o kojem smo govorili ranije za dobivanje NordVPN-a na Firestick uključuje preuzimanje .apk datoteke. Na Firesticku je dostupan i softver treće strane koji omogućava učitavanje / instaliranje Androidovih aplikacija, pa vam na taj način olakšava sigurnost i anonimnost na mreži. Ovdje je direktna veza za preuzimanje na Android .apk NordVPN datoteku.

Radi li NordVPN na Firestick-u

NordVPN Firestick - Vodič za postavljanje 3 minute za Amazon Fire TV

Kako instalirati NordVPN na Amazon FireStick

 1. lansiranje Amazon Fire Stick i klik na “postavke” s početnog zaslona.NordVPN Za Firestick
 2. Idi desno i pronaći “Uređaj” opcija.NordVPN Firestick Reddit
 3. Svitak do “Mogućnosti za razvojne programere”.Što je OS Fire Fire Stick
 4. Omogućiti “Aplikacije iz nepoznatih izvora”.Možete li koristiti VPN na Amazon Fire Stick-u
 5. Pojavit će se skočna poruka. Odaberi “Upaliti” opcija.Kako mogu preuzeti NordVPN na Firestick
 6. Pronaći “Downloader” u pretraživanju, pritisnite “Dobiti” gumba i otvorite aplikaciju.Kako instalirati NordVPN na Amazon FireStick
 7. Odaberi “preglednik” i upišite URL za preuzimanje: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Odaberite “Preuzmite APK” opciju i pritisnite “Instalirati” dugme.NordVPN za Amazon Fire TV
 9. Pričekajte da se instalacija završi. Pokrenite aplikaciju i uživajte koristeći NordVPN na Firesticku!Najčešća pitanja o NordVPN Firestick-u

Firestick Remote App za kontrolu NordVPN-a

Budući da se verzija NordVPN-a koju instalirate na Firestick temelji na Android OS sučelju, neki uređaji mogu stvarati probleme prilikom navigacije ili pokušaja upravljanja aplikacijom. Da biste to riješili, možete preuzeti i instalirati aplikaciju Remote for Fire TV koja je dostupna u Amazon Store. Kao drugu alternativu možete i isprobati CetusPlay!

Firestick Remote App za kontrolu NordVPN-a

NordVPN Firestick Reddit

U okolnostima kada morate saznati više o određenom proizvodu / usluzi ili vam je potrebna pomoć za obavljanje određenog zadatka, nema bolje mogućnosti nego konzultirati stručnjake Reddita. S pojedincima koji rade u različitim djelatnostima uvijek možete očekivati ​​da ćete pronaći informacije o svim temama, uključujući NordVPN Fire TV. Ispod možete vidjeti Redditora kako se suočava s izborom poslužitelja, što se čini kao problem s navigacijom. Gore smo već dali rješenje korištenja daljinskog upravljača za Amazon Fire TV.

[Pomoć] Nord VPN na Firesticku - Kako odabrati poslužitelj? od firetvstike

NordVPN Firestick - Vodič za postavljanje 3 minute za Amazon Fire TV

Najčešća pitanja o NordVPN Firestick-u

Kada koristite NordVPN na Firesticku, možete naići na različite probleme / pogreške, što može zahtijevati otklanjanje problema. U svjetlu toga, nabrojali smo nekoliko često postavljanih pitanja koja se temelje na radoznalosti korisnika.

Što je OS Fire Fire Stick?

Uređaji Firestick i Fire TV koriste svoju prilagođenu verziju Android OS-a. To ide po imenu “Požarni OS” nude dobro cjelokupno sučelje koje promiče intuitivnost i jednostavnost upotrebe, bez obzira na kojem televizoru ga koristite.

Možete li koristiti VPN na Amazon Fire Stick-u?

Da, definitivno možete koristiti VPN na Amazon Fire Stick uređajima za deblokiranje web stranica, pa čak i strujanje piratskog sadržaja, ako je potrebno. Jedini je problem što još uvijek mnogi pružatelji usluga ne nude namjensku Firestick aplikaciju, osim ExpressVPN i IPVanish.

Kako mogu preuzeti NordVPN na Firestick?

Ako želite preuzeti NordVPN na Fire TV, morat ćete nabaviti .apk datoteku s glavne web stranice ili posjetite Google Play Store. Uređaj Firestick koristi Fire OS koji se temelji na Android OS-u, stoga nudi određenu podršku za .apk aplikacije treće strane..

Zamotavanje stvari

Otkrivanje načina instaliranja NordVPN-a na Firestick trebalo nam je dobra 2 sata, nakon što je nepotpuno iscrpna i sveobuhvatna analiza davatelja usluga. Nadamo se da će naš vodič pomoći u rješavanju problema s postavljanjem NordVPN-a na Firestick uređajima kako biste mogli uživati ​​u najvećoj razini anonimnosti / privatnosti na mreži. Bez obzira na to imate li problema, ne ustručavajte se u komentaru u nastavku

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me