Najbolji VPN za bujice: Sigurno preuzmite bujice

Najbolji VPN za bujice

Ako želite ostati nevidljivi lovcima na kršenje autorskih prava i lokalnim davateljima internetskih usluga tijekom preuzimanja bujica, potrebna vam je pouzdana VPN usluga. Ispod možete pronaći preporuke za one najbolje za uTorrent / BitTorrent:

Najbolje VPN usluge za torrenting

 1. Ivacy: Naš izbor za torrentere. Dostupni su specifični P2p poslužitelji. Dostupno za 2,25 dolara mjesečno .
 2. Surfshark: Najbolji VPN povoljni VPN za dijeljenje P2P / datoteka. Velike brzine za preuzimanje bujice. Troškovi 1,99 USD / mjesečno (+ 3 mjeseca besplatno).
 3. ExpressVPN: Vrijednost VPN-a za bujice. Nema ograničenja propusnosti ili ograničavanja brzina. Dostupno za 8,32 USD mjesečno
 4. CyberGhost: Brz i siguran VPN za gusare. “Torrent Anonimno” dostupan način. Cijena kreće od 2,75 dolara mjesečno
 5. PureVPN: Uzlazni trend VPN za bujice. Namjenski poslužitelji dostupni su za dijeljenje datoteka. Dostupno za 2,91 USD / mjesečno

5 najboljih VPN-a za torrenting u 2020. godini

Provjerite detaljno opisanih 5 najboljih VPN-a za bujicu, nakon analize i usporedbe njihovih troškova, ocjena pouzdanog pilota i performansi / značajki P2P-a:

1. Ivacy

Ivacy je na 1. mjestu za torrenting VPN

 • Cijena: 2,25 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.8

Sa sjedištem u Singapuru i pokrenut 2007. godine, Ivacy je napokon počela dobivati ​​reputaciju kakvu zaslužuje. Većina to ne zna, ali davatelj je odgovoran za stvaranje koncepta splitskog tunela koji je sada toliko poznat.

Davatelj nudi najbolje značajke za korisnike u Kini i nudi velike brzine, što dokazuje da je vrijedan pouzdan VPN za torrentere. Nudi posvećene poslužitelje za p2p aktivnosti, na isti način kao za streaming platforme poput Netflix i Disney Plus.

Da biste im pristupili, možete kontaktirati njihovu podršku 24 sata dnevno, kao i ja. Pružit će vam iscrpan popis poslužitelja za nastavak vaših aktivnosti mučenja, bez ikakvih pravnih poteškoća ili smetnji vašeg davatelja internetskih usluga..

Za šifriranje, Ivacy koristi AES-256-CBC sa standardnim RSA-2048 tipkom za OpenVPN veze. Zapisuje se sesija, ali ona istječe nakon 48 sati. Da biste postigli najbolju VPN ponudu, potražite njihov dvogodišnji plan, koji započinje s 1,99 USD mjesečno. (naplaćeno 48 USD).

Opcije pretplate za Ivacy

 1. Mjesečna pretplata: 9,95 USD
 2. Godišnja pretplata: 3,33 USD mjesečno (40 USD naplaćeno jednom)
 3. Dvogodišnja pretplata: 2,25 USD mjesečno (48 USD naplaćeno jednom)

Ili dobijete više uvida u davatelja usluga pročitajući ovu recenziju Ivacyja

2. Surfshark

Surfshark Logo

 • Cijena: 1,99 $ / mj
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.4

Pristupačan VPN što se preporučuje za zajedničku dijeljenje datoteka peer-to-peer. Novopečeni Surfshark ostaje vjeran svojim obećanjima o sigurnoj buji. Također prelazi daljnju kilometražu, nudeći neograničenu propusnost i istodobne veze te robusnu Kill Switch funkciju.

Na raspolaganju je popis specijalnih P2P poslužitelja, ali bujica je dopuštena na svim poslužiteljima čak i u zabranjenim zemljama. Surfshark također može preusmjeriti promet na posebne P2P poslužitelje u Kanadi ili Nizozemskoj.

Samo obavezno prvo prebacite protokol s IKEv2 na OpenVPN (UDP) kako biste mogli primiti snažnu vojnu enkripciju putem AES-256-CBC ili AES-256-GCM.

Budući da je BVI sigurno utočište, možete voditi bujicu uz veliki duševni mir, a također se utješi znajući da Surfshark ima snažnu politiku bujice i nesmetanja. Nudi čak i prekidač kill.

Dok je testirao brzine poslužitelja SAD-a za P2P / bujicu na uTorrentu, Surfshark je isporučio 87.39Mbps preuzimanje i 60.63Mbps učitati u prosjeku. Uopće nije loše.

Mogućnosti pretplate na Surfshark

 1. Mjesečna pretplata - 11,95 USD mjesečno
 2. Godišnja pretplata - 5,99 USD mjesečno
 3. Dvogodišnja pretplata - 1,99 USD mjesečno

Ili pročitajte našu detaljnu recenziju Surfsharka za više informacija

3. ExpressVPN

ExpressVPN Logo

 • Cijena: 8,32 USD / mjesečno 6,67 USD / mjesečno.
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.8

Univerzalni i najbrži ExpressVPN nudi izvanredne p2p mogućnosti za uTorrent korisnike. Iako ne postoji poseban popis torrent servera, i dalje možete uživati ​​u velikim brzinama na bilo kojem mjestu.

Koristi OpenVPN (TCP i UDP) protokol za p2p i omogućuje šifriranje putem dvije različite šifre: AES-256-CBC i AES-256-GCM tako da i vi dobijete maksimalnu sigurnost.

Dodajte ovo sigurnoj nadležnosti za BVI i provjerenu politiku zapisivanja bez trudnoće koju čak ni turske vlasti nisu mogle zaobići, a vi možete osjetiti olakšanje što je ExpressVPN odličan izbor za preuzimanje bujica.

Da ne spominjemo, davatelj je siguran od curenja WebRTC / DNS / IP adrese, a njegova značajka prekidača za ubijanje čini čuda u očuvanju vašeg identiteta ako vaš VPN prekine vezu dok dijeli p2p / datoteku.

Tijekom testiranja brzine poslužitelja SAD-a za p2p / torrent na uTorrentu, isporučen je ExpressVPN 85.29Mbps preuzimanje i 76.92Mbps prenesite, ponovno pojašnjavajući kako postižete velike brzine.

Opcije pretplate na ExpressVPN

 1. Mjesečna pretplata: 12,95 USD naplaćeno jednom
 2. Polugodišnja pretplata: 9,99 USD mjesečno
 3. Pretplata za 12 mjeseci: 8,32 USD mjesečno

Ili dobijete više uvida u dobavljača čitajući ovaj ExpressVPN pregled

4. CyberGhost

CyberGhost Logo

 • Cijena: 2,75 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.7

Obično preporučujem CyberGhost za deblokiranje korisnika, ali testiranje na uTorrentu otkrilo je da je zapravo izvrstan izbor za sigurno i brzo preuzimanje torrenta.

Slično kao Ivacy i Surf, CyberGhost nudi poseban p2p popis poslužitelja. Možete im pristupiti unosom “P2P” u traku za pretraživanje u gornjem lijevom kutu Windows klijenta.

Ovi poslužitelji koriste OpenVPN (UDP) protokol, a šifriranje se pruža putem AES-256 šifre, RSA-4096 šifriranje ključeva i SHA384 hash autentifikacije.

Pružatelj usluge također je bez propuštanja WebRTC / DNS / IP adrese, nudi SOCKS5 proxy za ubrzanje bujice i automatsku sklopku za ubijanje radi zaštite vašeg identiteta.

Dok je testirao brzine poslužitelja u SAD-u za p2p / torrent na uTorrentu, CyberGhost je isporučen 74.22Mbps preuzimanje i 70.29Mbps Učitaj. Preuzimanje bujica bilo je brzo i bez zastoja.

Opcije pretplate na Cyberghost

 1. Mjesečna pretplata: 12,99 USD mjesečno
 2. Godišnja pretplata: 5,99 USD mjesečno
 3. Dvogodišnja pretplata: 3,69 USD mjesečno
 4. Trogodišnja pretplata: 2,75 USD mjesečno

Ili pogledajte ovaj CyberGhost pregled radi detaljnije analize

5. PureVPN

PureVPN Logo

 • Cijena: 2,91 USD / mjesečno
 • Ocjena pouzdanog pilota: 4.7

Postoji razlog zašto PureVPN zovem uslugu u paketu s značajkama. Zbog torrentinga, jedan je od rijetkih pružatelja usluga koji nude značajku P2P Port Forwarding kao dodatak za 0,99 USD.

Možete naučiti kako ga konfigurirati za ubrzavanje preuzimanja uTorrent, što dobro funkcionira u kombinaciji s “Dijeljenje datoteka” način rada dostupan u svim klijentima.

Pružatelj koristi OpenVPN (UDP) za svoje p2p poslužitelje, a šifriranje je dostupno putem šifre AES-256, šifriranja ključa RSA-4096 i provjere provjere hash-ova SHA384.

Pravila prijavljivanja mogu biti pomalo zbunjujuća, ali značajke poput SOCKS5 Proxy, Split tunneling, Automatsko prebacivanje prekida i Prosljeđivanje luka daju mu prednost nad drugim imenima.

Dok testira brzine poslužitelja u SAD-u za p2p / bujicu na uTorrentu, PureVPN isporučuje prosjek od 81.88Mbps i 69.71Mbps Učitaj.

Najbolje ponude za PureVPN

 1. 1 mjesečni plan - 10,95 USD mjesečno.
 2. Jednogodišnji plan - 5,18 USD mjesečno.
 3. Petogodišnji plan - 2,91 USD mjesečno (99,00 USD naplaćeno jednom)

Ili pročitajte naš detaljni pregled PureVPN za više informacija.

Kako sam odabrao najbolji VPN za bujice (Kriteriji za rangiranje)?

Ako za preuzimanje torrenta koristite uTorrent, vjerojatno to znate VPN na koji se pretplatite trebalo bi ponuditi velike brzine preuzimanja i neograničenu propusnost. Međutim, i drugi čimbenici trebaju uzeti u obzir za vrednovanje p2p VPN-ova. Procjenjivao sam svakog davatelja usluga na temelju:

 1. Nadležnost - Ako davatelj ima sjedište u savezu 5/9/14 Eyes ili državi s nizom invazivnih zakona o čuvanju podataka, nije pogodan za preuzimanje na uTorrent.
 2. Lokacije poslužitelja -Najbolji VPN-ovi pružaju vam velik broj lokacija poslužitelja za postizanje velikih brzina tijekom sudjelovanja u p2p / torrent.
 3. Bez propuštanja - Morate osigurati da pružatelj usluga nema sve vrste propuštanja WebRTC / DNS / IP; u suprotnom, morat ćete platiti silne kazne.
 4. Brzinska izvedba - VPN bi trebao nuditi velike brzine tijekom dana, tako da iskoristite maksimalnu udobnost.
 5. Snaga enkripcije - Davatelji internetskih usluga mogu jasno vidjeti nezakonite aktivnosti dijeljenja datoteka u tijeku ako je vaša veza zaštićena. Jaka enkripcija čuva vaš identitet skrivenim.

Kako ubrzati uTorrent preuzimanja putem VPN-a

Što se tiče preuzimanja torrenta sa uTorrent-a, često možete biti frustrirani zbog loših brzina propusnosti. Moglo bi biti mnogo razloga za lošu izvedbu bujice.

Međutim, ako već imate brzu mrežu, na raspolaganju su određeni ugađaji za povećanje ukupnih brzina. Slijedite donje savjete kako biste povećali brzinu za preuzimanje svog uTorrent-a:

Preuzmite torente s velikim brojem sjemera

Kad preuzmete bujicu, uTorrent klijent hvata rastavljenu datoteku s raznih računala. To su sjemenici koji nastavljaju dijeljenje datoteke čak i nakon dovršetka preuzimanja.

Potražite više sjedala na bujici kako biste povećali brzinu za preuzimanje, ali pogledajte i komentare na donjoj stranici. Mišljenja drugih pomažu vam da utvrdite je li bujica očita od virusa / zlonamjernog softvera.

Preuzmite torente s velikim brojem sjemera

Konfigurirajte “Širina pojasa” Postavke za maksimalnu brzinu

Drugi način da se poveća brzina preuzimanja na uTorrentu je da promijenite postavke propusnosti.

 1. Klikni na “Opcije” karticu u gornjem lijevom kutu.
 2. Pomaknite se prema dolje i kliknite na “Postavke”.
 3. Pronađite i otvorite karticu označenu “Širina pojasa”.
 4. Ograničite globalnu brzinu prijenosa i preuzimanja jednostavnom promjenom vrijednosti u svakom polju.

Preporučljivo je zadržati globalnu brzinu prijenosa kao 80% svoje brzine prijenosa, tj. 14 kb / s. Što se tiče globalne brzine preuzimanja, promijenite vrijednost u a “0”.

Sljedeći hack koji možete koristiti za povećanje brzina na aplikaciji je promjena broja veza kako biste izbjegli preopterećenje. Za mnoge su postavke u nastavku dobro funkcionirale.

 1. Postavite globalni maksimalni broj veza na 2300
 2. Maksimalni broj povezanih vršnjaka po torrentu postavite na 250
 3. Postavite broj utora za prijenos po torrentu na 14

uTorrent konfiguriranje postavki propusnosti

Spajanje izravno na sjeme

Često sejač’Postavke vatrozida često mogu inhibirati postupak sejanja i sprječavaju da uTorrent dobije podatke o preuzimanju iz Torrent datoteke.

Sada je nemoguće da ponovno konfigurirate sve sijačice’ postavke vatrozida, ali možete omogućiti vašem klijentu uTorrent da izravno preuzme sve podatke, bez ometanja vatrozida:

 1. Idi na “Opcije” izbornika i odaberite “Postavke”.
 2. Otvori “veze” s lijeve strane
 3. Ček “Omogući mapiranje UPnP priključaka”
 4. krpelj “Omogući NAT-PMP mapiranje portova”.

uTorrent koji se izravno povezuje sa sjemenkama

Dodajte iznimku u Windows vatrozid

Windows vatrozid može blokirati vaš torrent klijent i prekinuti preuzimanje i sejere koji dolaze iz BitTorrent veza. To ometa cjelokupno iskustvo mučenja.

Da biste se riješili problema, možete “dodaj iznimku za vatrozid” iz aplikacije uTorrent izravno za povećanje ukupnih brzina. To možete učiniti tako da otvorite Opcije > Postavke > veze.

uTorrent dodavanje iznimke vatrozida

Promijenite Opće postavke da biste optimizirali uTorrent

Kao drugu opciju za povećanje brzine uTorrent preuzimanja, razmislite o promjeni općih postavki uTorrent klijenta.

To možete učiniti navigacijom do Opcije > Postavke > Općenito. Nakon što učinite, provjerite “Dodajte!! Ud nepotpunim datotekama” i “Unaprijed dodijelite sve datoteke” opcije.

uTorrent Promjena općih postavki

Dodajte više pratilaca u svoje torrent datoteke

Pratioci su korisni za optimizaciju i pojačavanje brzina preuzimanja torrenta. Dodavanje novih pratilaca poboljšava vaše iskustvo mučenja jer dodaju nova sjemena / vršnjake vašoj vezi.

Ovaj postupak uključuje dodavanje novih veza na postojeće tragače određene torrent datoteke. Da biste dodali nove, slijedite detaljne upute u nastavku:

 1. Desnom tipkom miša kliknite torrent datoteku i kliknite na “Svojstva”
 2. Ispod “Općenito” tu će biti popis sljedbenika.
 3. Dođite do dna stranice gdje nema teksta.
 4. Zalijepite tragače s ove veze u prazan prostor.

uTorrent dodaje još pratilaca

Najbolje lokacije za VPN za dijeljenje datoteka P2P

Ako puno preuzimate na uTorrentu, možda će vas zanimati kako naučiti kako postići najbolje brzine i pristupiti najbržim p2p rojevima.

VPN vam to lako može omogućiti, ali također trebate znati i prave poslužitelje na koje ćete se povezati. Brzice bujice su najbrže u sljedećim zemljama:

Letonija Grčka
Bugarska Srbija
Litva Irska
Hrvatska Rumunjska
Španija Švedska

Pravni problemi s torrenting i P2p zakonskim kaznama

Sama bujica je legalna po svim računima u većini zemalja širom svijeta. To je ilegalna aktivnost samo ako se uključite u bujice za preuzimanje materijala zaštićenog autorskim pravima.

Da biste saznali više o vrsti i ozbiljnosti zakonskih optužbi s kojima se možete suočiti, morate biti upoznati s relevantnim zakonima koji se tiču ​​piratstva u vašoj zemlji..

Evo kršenja zakonskih zakona i problema s kojima se možete suočiti ako se prepustite piratstvu:

Sjedinjene Američke Države

SAD je dom visoko razvijenog pravnog režima koji uređuje pitanja oko piratstva. Zemlja ima izuzetno strogu stavu u pogledu preuzimanja ilegalnog sadržaja na bilo koji mogući način.

Većina medija zaštićenih autorskim pravima je u vlasništvu velikih korporativnih kuća poput Disneya, Warner Brosa, Foxa, Sony-a i sličnih, tako da često imaju financijsku snagu da pokrenu sve vrste tužbi..

Piratstvo u SAD-u može rezultirati zakonskim kaznama do pet godina zatvora i 250 000 dolara novčanih kazni.

Kanada

Ova susjedna zemlja SAD nije tako stroga kada je u pitanju kažnjavanje ljudi koji vrše piratstvo. Njeni zakoni o piratstvu postoje, ali su lagani kao i njegove granice, tj. Postoje, ali vi ste pobijedili’ne mogu se uhvatiti puno

Jedini relevantni zakon koji se bavi kršenjem autorskih prava u Kanadi je “Zakon o modernizaciji autorskih prava”. Na temelju ovog čina davatelji internetskih usluga kršiteljima autorskih prava mogu poslati obavijesti kršiteljima autorskih prava.

Maksimalni iznos koji nositelj autorskih prava može učiniti tužiti je protiv stranke koja krši štetu ne više od 5000 dolara. Ovo je previše puki iznos da bi vlasnici autorskih prava bili zainteresirani za podnošenje sudskog postupka.

Ujedinjeno Kraljevstvo

Budući da je velika većina većih web lokacija za Torrenting, poput PirateBaya, već blokirana, Velika Britanija nije baš prijateljsko mjesto kada je riječ o p2p fanovima..

Davatelji internetskih usluga koji imaju više od 400 000 korisnika moraju poslati zakone o prekidu i odustajanju od kršenja autorskih prava. Zakon se, međutim, ne odnosi na one davatelje internetskih usluga koji imaju manji broj potrebnog broja pretplatnika.

Indija

Industrija indijske piraterije svake godine zaradi gotovo 2,7 milijardi dolara, što ukazuje na neku strašnu štetu lokalnim medijskim kućama, zbog popularnosti Bollywooda i ostalih regionalnih kina.

Prema indijskom zakonu o autorskim pravima, osoba može biti u zatvoru najviše 7 godina i novčano kažnjena sa 200.000 INR, ako se utvrdi da krši autorska prava na bilo koju medijsku datoteku ili projekt.

Njemačka

I u Njemačkoj vlasnici autorskih prava daju pravo da u njihovo ime tuže autorske trolove i novčane kazne mogu iznositi do 500 ili čak 1000 eura.

Ipak, sustav nije tako učinkovit, jer autori trolova mogu pratiti samo IP adrese, a ne stvarna imena i identitete, pa mnoge obavijesti koje stignu nisu adresirane ljudima po imenu.

Zamotavanje stvari

Nakon konačnih testova na 5 relevantnih čimbenika koji uključuju više od 70 pružatelja usluga, preporučujem Surfshark da bude najbolji VPN za Torrenting.

Surfshark (1,99 USD mjesečno) najbolja je oklada za Torrent VPN zbog nevjerojatne sigurnosti, usluge propuštanja i pravila nulti evidentiranja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me