Работният списък на сървърите ExpressVPN Netflix за достъп до Netflix САЩ и Великобритания

Binge наблюдатели на Netflix са добре запознати; на VoD налага гео ограничения, като ограничава заглавията на телевизионни предавания / филми, достъпни за потребители извън САЩ, Великобритания или Япония.

Както вероятно знаете, тези три локации съдържат най-обширните библиотеки на Netflix, които не могат да бъдат достъпни, освен ако не сте абонирани за VPN за Netflix като ExpressVPN.

Свързвайки се с различно местоположение, можете да действате като локален и да получите достъп до пълната база данни на Netflix US, Netflix UK и Netflix JP-EN.

Така че, без допълнително обожание, прочетете това задълбочено ръководство, за да разберете най-добрите налични сървъри ExpressVPN Netflix и ми благодарете по-късно &# 55357;&# 56841;

Но първо ...

Работи ли ExpressVPN с Netflix изобщо?

Разбира се, VPN работи с Netflix, но има някои съвети, които също трябва да следвате. Като начало, всеки път, когато искате да получите достъп до различна версия на Netflix, е задължително да изчистите всички данни на браузъра.

Това, което обикновено правя, е; употреба “Google Chrome” за редовното ми сърфиране, Facebooking, Youtubing и свързаните с работата задачи и поддържам отделен браузър, т.е. Mozilla Firefox чисто за Netflix.

ExpressVPN е сигурно и без дроселно решение решение за стрийминг на видео услуга при поискване. С ExpressVPN можете да получите филми и предавания за Netflix Ultra HD и HD качество от множество места при 3 едновременни връзки. Посетете ExpressVPN30 дни Гаранция за връщане на парите

Всеки път, когато искам да деблокирам определено телевизионно шоу / филм, не забравяйте да изчистя всички данни на браузъра от Mozilla Firefox, което включва:

 1. сърфиране & История на изтеглянията
 2. Офлайн данни за уебсайтове
 3. Предпочитания на сайта
 4. форма & Търсене
 5. Активни входни данни
 6. Бисквитки
 7. скривалище

Само след като изчистя тези данни, се свързвам с ExpressVPN Netflix сървър, влизам в моя акаунт в Netflix и след това деблокирам телевизионното шоу / филм, който искам да гледам.

По-долу можете да видите екранна снимка, където приех същата практика и се свързах с американски сървър, така че да имам достъп “Отмъстители: Безкрайна война” (достъпно само в US библиотеката на Netflix).

ExpressVPN netflix сървъри, деблокиращи отмъстителите

ExpressVPN идва ли с Netflix акаунт?

Със сигурност ExpressVPN е всеобхватен на пазара на VPN мрежи, но това не означава, че ви предлага акаунт в Netflix. Доставчикът просто предлага решение да допълни съществуващия ви акаунт в Netflix за деблокиране на телевизионни предавания / филми от библиотеката на САЩ, Великобритания или Япония.

Можете да използвате вашия ExpressVPN акаунт само за достъп до различни сървъри по целия свят. Възможностите му не са ограничени изцяло до Netflix. Потребителите могат дори да използват своите приложения за деблокиране на BBC iPlayer UK, Amazon Prime, Hulu и други по-популярни VoDs за онлайн стрийминг.

Най-добрите ExpressVPN Netflix сървъри

Ножиците за шнур и наблюдателите, които използват VoD услуги като Netflix, често търсят точна информация за работещите сървъри за Netflix USA в Австралия или други версии като САЩ, Великобритания или JP.

Елиминирах излишъка от потребителите да тестват различни сървъри, като сам провеждах цялостен анализ. Това трябва да улесни процеса на деблокиране на Netflix. Следва обобщен вид на списъка на ExpressVPN Netflix сървъри, който осигурява достъп до най-Netflix предавания и филми.

Местоположение на сървъра Качествено предоставено
САЩ - Лос Анджелис 5 Ultra HD
САЩ - Лос Анджелис 4 Ultra HD
САЩ - Ню Джърси 3 HD
САЩ - Ню Джърси 2 HD
САЩ - Ню Йорк 2 Ultra HD
Великобритания - Беркшир 2 Ultra HD
Великобритания - Уембли HD
Великобритания - Лондон HD
Великобритания - Беркшир HD
Япония - Токио 1 HD
Япония - Токио 3 HD

Netflix US

Версията на Netflix в САЩ има 1761 показва и 4091 филма в библиотеката си (общо 5 852 заглавия). За да го отблокирате, кликнете върху иконата на хоризонталния хамбургер, за да покажете още места.

От четирите региона изберете “Северна и Южна Америка” и след това разширете списъка за “Съединени щати”. Трябва да можете да видите всички сървъри, налични от ExpressVPN в САЩ.

Списък на сървърите на ExpressVPN за сървъри за netflix

Създадох списък по-долу за “работническата” сървъри, които деблокират Netflix. Всеки път, когато искате да получите достъп до американската библиотека, просто се свържете със следното:

 1. САЩ - Лос Анджелис 5 (Ultra HD)
 2. САЩ - Лос Анджелис 4 (Ultra HD)
 3. САЩ - Ню Джърси 3 (HD)
 4. САЩ - Ню Джърси 2 (HD)
 5. САЩ - Ню Йорк 2 (Ultra HD)

По-долу можете да видите, с който съм свързан “Лос Анджелис - 5” и успя да деблокира “Тор: Рагнарок” безпроблемно, което е достъпно само в библиотеката на Netflix US.

Разблокиране на ExpressVPN Thor Ragnarok

Netflix UK

Версията на Netflix UK има 1699 показва и 3906 филма в библиотеката си (общо 5 605 заглавия). За да го деблокирате, достъп до ExpressVPN’пълни списъци на сървъри чрез приложението.

От четирите региона, изберете “Европа” и след това разширете списъка за “Великобритания”. Трябва да можете да видите всички сървъри, налични от ExpressVPN във Великобритания.

Списък на сървърите на ExpressVPN Netflix UK

Създадох списък по-долу за “работническата” сървъри, които деблокират Netflix UK. Всеки път, когато искате да получите достъп до библиотеката във Великобритания, просто се свържете със следното:

 1. Великобритания - Беркшир - 2 (Ultra HD)
 2. Великобритания - Уембли (HD)
 3. Великобритания - Лондон (HD)
 4. Великобритания - Беркшир (HD)

По-долу можете да видите екранна снимка, където се свързах към “Великобритания - Беркшир - 2” Сървър, така че да имам достъп “Poldark” (достъпно само в библиотеката на Netflix UK).

ExpressVPN Деблокиране на UK Poldark

Netflix JP

Повечето хора, които търсят ExpressVPN Asia сървъри за Netflix, правят това за достъп до версията JP-EN, която има 1308 шоута и 4326 филма (Общо 5634 заглавия), вторият по брой заглавия във всички регионални библиотеки.

За достъп до библиотеката щракнете върху “Азиатско-тихоокеански” в менюто за локации на ExpressVPN и разширете списъка за “Япония”.

ExpressVPN Netflix Японски сървъри

Създадох списък по-долу за “работническата” сървъри, които деблокират Netflix JP. Всеки път, когато искате да получите достъп до JP библиотеката, просто се свържете със следното:

 1. Япония - Токио 1 (HD)
 2. Япония - Токио 3 (HD)

По-долу можете да видите, с който съм свързан “Япония - Токио - 1” и успя да деблокира “Джиро мечти за суши” невероятно гладко, което е достъпно само в библиотеката на Netflix JP.

ExpressVPN Деблокиране на JP Jiro Dreams of Sushi

Често задавани въпроси

ExpressVPN не работи с Netflix?

Ако срещате проблеми с достъпа до Netflix чрез ExpressVPN, това може просто да е грешка в сървъра. Това е причината, поради която създадох това ръководство; така че потребителите имат достъп до най-добрите ExpressVPN сървъри, които работят с Netflix, отвсякъде, където живеят!

Има ли алтернативи на ExpressVPN Netflix?

Тествах безброй VPN услуги за деблокиране на VoD услугата, но само две имена са най-надеждните. Единият е ExpressVPN, а вторият е NordVPN за Netflix. Опитайте последното, ако не сте доволни от първия!

Опаковане на нещата

С това достигам край на това ръководство за най-добър ExpressVPN Netflix сървъри. Целта на която е да помогне на потребителите да придобият знания за “работническата” сървъри за достъп до Netflix САЩ, Великобритания и Япония.

Независимо, ако срещнете някакви проблеми / проблеми, не се колебайте да пуснете коментар по-долу. Също така, помогнете на брат, като споделите това ръководство с други поточни фанатици!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me