PureVPN Netflix – Наистина ли е в състояние да деблокира Netflix US?

Netflix е светът’Най-голямата услуга за стрийминг в момента, предлагаща най-добрата колекция от телевизионни предавания, филми, детско съдържание и много други. Но знаете ли, че Netflix е ограничен географски и предлага различни каталози на съдържанието в различни страни?

Че’правилно е, Netflix isn’t същото във всяка страна и най-добрата библиотека, предлагана от услугата, е библиотеката в САЩ. Но тъй като гео-ограниченият му и Netflix също налага забрана за VPN на сайта, само най-добрата VPN услуга може да ви позволи надеждно да деблокирате Netflix US.

Този път провеждаме PureVPN преглед на това колко добре се събужда в Netflix и проверяваме този популярен доставчик’s способности, които ни позволяват да не само да деблокираме Netflix US, но също така предоставя и други удобни за потребителя функции като неограничена честотна лента, специализирани VPN клиенти и много повече.

За по-задълбочен анализ на услугата’Изпълнение като Netflix VPN, ето нашия цялостен преглед на PureVPN Netflix за 2019 г.:

Защо Netflix забранява VPN?

За онези от вас, които не знаят какво всъщност са забраните за VPN и защо съществуват, първо трябва да знаете, че съдържанието на почти всички поточни уебсайтове там обикновено е обвързано от законите за авторското право.

Тези закони за авторските права предвиждат и дефинират териториите и регионите, където съдържанието може да бъде излъчвано по закон или да бъде достъпно. Всички опити за достъп до това съдържание извън регионите, в които е достъпно, се разглеждат като нарушения на законите за авторското право.

Поток на уебсайтове като Netflix поставя гео ограничения върху съдържанието, така че да се държат в законовите рамки за защита на законите за авторското право, които съпътстват съдържанието.

Но тъй като VPN мрежата може лесно да се използва за заобикаляне на тези гео ограничения, много уебсайтове за стрийминг започват допълнителна блокада на техните уебсайтове, известна като “VPN забрана”. Тази забрана за VPN изключва VPN дават възможност на интернет връзките да имат достъп до гео-ограничено съдържание на тези уебсайтове, което служи за целите на добрата защита на законите за авторското право.

Тази забрана за VPN е доста скорошно явление и най-вече е инициирана след 2015 г. от големите стрийминг сайтове. Но никой от тези сайтове за стрийминг няма толкова силна забрана за VPN, колкото Netflix и с основание е така, защото Netflix отдалеч е светът’Най-големият сайт за стрийминг и хоства хиляди заглавия, предавания и филми, които са гео ограничени от законите за авторско право.

Забраната на Netflix VPN е изключително усъвършенствана в разпознаването на интернет връзки с включена VPN и въпреки че има много технически характеристики, които участват в ефективно прилагане на такава забрана, по-голямата част от тази забрана работи, като идентифицира твърде много връзки, произтичащи или от един сървър или от много подобен IP адреси.

Purevpn netflix

Повечето хора подозират, че Netflix дори използва данни за регистрация на потребители, данни за плащане и други лични средства, за да съответства на интернет връзката му с това, което потребителят’реалното местоположение трябва да бъде, за да се засили забраната за VPN, но досега това е само приказки и никой няма доказателство за това.

И така, връщайки се към сървърите, използвани от Netflix като идентификационни точки за налагане на забраната за VPN, тази стъпка направи почти всеки друг VPN доставчик безполезен при деблокирането на Netflix US или Netflix UK и други подобни.

Това оставя много малко VPN доставчици, на които можете да се доверите за достъп до гео ограничено съдържание на Netflix САЩ и сред тези имена са доставчици като PureVPN..

PureVPN свърши изключително похвална работа, предоставяйки на своите абонати звездно деблокиране, тъй като непрекъснато поддържа маршрутизационни връзки от по-нови сървъри, за да остане една крачка пред забраната за VPN на Netflix. Забраната не може да идентифицира VPN връзки, ако сървърите се преместват и прехвърлят достатъчно бързо и PureVPN върши тази работа перфектно.

Това прави PureVPN топ претендент като vpn главно защото’s най-евтиният vpn сред всички топ VPN мрежи, които всъщност могат да деблокират Netflix. Цените му са почти наполовина или дори по-ниски от тези в сравнение с други доставчици на VPN, които предлагат същата функционалност при надеждно деблокиране на Netflix.

Как да накараме PureVPN да гледате US Netflix?

Придобиването на PureVPN абонамент, за да го използвате за разблокиране и гледане на Netflix US, е доста лесен процес и можете да го направите с по-малко от минута. Тук’как става:

Как да накарам PureVPN да гледа US Netflix?

 • Посетете https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Кликнете върху Започнете поточно сега.
 • Отворете раздела Цени от горното меню

purevpn prcing за netflix

 • Изберете план за ценообразуване, който ви подхожда най-добре
 • Изберете начини на плащане. PureVPN предлага много опции тук, така че намирането на предпочитаната от вас опция за плащане е спечелена’няма да е проблем.

PureVPN методи за плащане за netflix

 • Попълнете своите данни за изпълнението на транзакция, напр. ако сте избрали плащане чрез кредитна карта, тогава ще видите този формуляр и ще трябва да го попълните с вашите данни
 • Потвърждаване на поръчката
 • Сега ще получите вашите VPN идентификационни данни, т.е. вашето VPN потребителско име и парола във вашата пощенска кутия
 • Изтеглете VPN клиента за вашата ОС. PureVPN предлага широка гама от специализирани VPN приложения за всички популярни ОС и много нишови устройства, така че намирането на това за вашата ОС е лесна задача
 • Инсталирайте VPN клиента във вашата система и влезте, като използвате вашите потребителски идентификационни данни
 • Свържете се с работещ американски сървър. Както бе споменато по-горе, когато обяснявах забраната за VPN, PureVPN често продължава да променя сървърите си, които са предназначени за деблокиране на Netflix US, така че би било чудесно, ако можете да поискате поддръжката на чата на живо за точния сървър, за да деблокирате Netflix US
 • Отворете Netflix.com и се насладете на най-добрите предавания, заглавия и филми от библиотеката на САЩ, която е най-добрата библиотека на Netflix сред всички тях!

PureVPN Netflix - Наистина ли е в състояние да деблокира Netflix US?

PureVPN Специализиран IP Netflix

Ти трябва’вече разбрах забраната за Netflix VPN. И така, нека ви кажа, че има два начина да го преминете.

Първо, можете да използвате PureVPN’s обичайната услуга за деблокиране на Netflix, т.е. чрез изключителни споделени сървъри, които са част от оригиналния сървърен парк.

Второ, като получите специален IP VPN за себе си.

Специализираният IP е по-полезен за цели като отблокиране на Netflix и това’s, защото ако се абонирате за тази услуга, ще получите IP, който ще се използва единствено от вас, като по този начин намалявате шансовете на Netflix да го идентифицира като IP с активиран VPN.

Можете ли да предавате Netflix в Китай, използвайки PureVPN

Специализираният IP бързо се превръща в голямо предпочитание за хората, които искат да деблокират поточни сайтове с VPN забрани, тъй като срещат по-малко проблеми и прекъсвания с това.

Да то’е малко скъпо да си вземете такъв, тъй като идва като добавка към редовните планове, но количеството на надеждност, което ще получите с него, е несъизмеримо.

Ето планове за ценообразуване на абонамент за специален IP като добавка от PureVPN за отблокиране на Netflix:

purevpn посветен ip netflix

PureVPN’s Специализирани IP адреси присъстват в следните страни и всеки от тях трябва да бъде закупен отделно:

 1. Австралия
 2. Канада
 3. Германия
 4. Хонг Конг
 5. Малта
 6. Великобритания
 7. Сингапур
 8. САЩ

Как да проверите дали PureVPN Netflix работи правилно?

Как да проверите дали PureVPN Netflix работи правилно

Докато много други VPN сайтове, които включват подобни инструкции, ще ви кажат, че трябва да провеждате DNS тестове и други технически тестове, за да проверите дали VPN работи за Netflix US или не, аз не’не препоръчвам такива неща, защото те ще ви загубят времето.

Ето, когато се свързах към американския сървър на PureVPN. На изображението по-долу можете да видите, че връзката ми сега се пренасочва лесно от Ню Йорк, САЩ.

Сега, за да проверите дали PureVPN или някой друг VPN работи перфектно за деблокиране на САЩ, трябва само да направите едно нещо, т.е. да потърсите съдържание, което не е достъпно извън САЩ. Ако се появи по време на търсенето и играе перфектно, тогава PureVPN работи перфектно.

purevpn netflix ip адрес

Позволете ми да ви дам списък с предавания и филми тук, които ще ви помогнат да определите дали сте в библиотеката на САЩ в момента в Netflix или не:

 1. Куантико
 2. Peaky Blinders
 3. Намиране на Дори
 4. чудо’s Агент

На това изображение по-долу можете да видите, че когато търсехме Quantico без да се свързваме със сървър от PureVPN в САЩ, шоуто не’не се включва в резултатите от търсенето.

Netflix показва

И ето изображение на резултатите от търсенето за същата заявка, но след включване на PureVPN! Quantico вече показва резултатите от търсенето.purevpn netflix реално тестване

Как да заобиколите Netflix Throttling от вашия интернет доставчик?

Някога сте изпитвали усещането, докато използвате интернет, че връзката ви няма’не се качвате с определена скорост? Този праг е мястото, където интернет доставчиците поставят летвата на достъпната за вас скорост на интернет.

Дроселирането е един от най-големите неравности за мен и много други хора там, особено по време на стрийминг. Че’s, защото ако скоростта на интернет връзката е бавна, интернет изживяването, включително стрийминг, става най-малко жалко.

Преминаването на скоростта на заглушаване от интернет доставчиците придобива още по-голямо значение, когато използвате Netflix, тъй като стриймингът изисква висока скорост, за да ви осигури HD видео качество.

Но дон’не се притеснявайте, тъй като PureVPN може лесно да ви позволи да заобиколите дроселирането, тъй като осигурява вашата интернет връзка чрез криптиране. Това прави вашия интернет доставчик неспособен да проследява дали използвате Netflix или не, така че може’не прекъснете интернет връзката си.

Защо да използвате PureVPN Netflix?

Както аз’казах ви по-рано и в този преглед, PureVPN е топ VPN услуга и върши похвална работа за предоставянето на своите абонати на звездни деблокиращи възможности, не само за Netflix US, но и за други географски ограничени сайтове за стрийминг..

Със сигурност този VPN има справедлив дял от спорове и измами, които накараха много от предишните му потребители да се разочароват от неговата услуга. Но за своя голяма заслуга, PureVPN отстъпи силно назад, особено през последната година.

Защо да използвате PureVPN Netflix?

PureVPN свърши работата си за надграждане на скоростите си, увеличаване на списъка със своите специализирани клиенти и други, като отново си върна пространството като една от 5-те най-добри VPN услуги на пазара.

Аз лично и чрез тестване на услугата ви препоръчвам да използвате PureVPN за вашите нужди за деблокиране на Netflix. Ако искате да знаете причините защо правя това, тогава прочетете следните функции, предлагани от PureVPN, които го правят перфектен избор за Netflix VPN:

 1. Множество посветени клиенти ще ви позволят лесно да стартирате VPN за деблокиране на Netflix на почти всички популярни и нишови устройства. От приложението на Windows до приложението Firestick няма недостиг на избор, когато става въпрос за захранване на съвместимост за лекота на потребителя от PureVPN
 2. PureVPN предлага неограничена честотна лента, което ви позволява да изпитвате толкова много предавания и филми, колкото искате, без да се страхувате да не изтеглите от VPN’s покритие
 3. Той предлага отличната функция за поддръжка на чат на живо, която ще ви позволи да получите всички видове поддръжка за отстраняване на неизправности, които може да са ви необходими. Например напр. ако искате да знаете работещия американски сървър, с който да се свържете за деблокиране на Netflix US, можете да поискате поддръжката на чата на живо по всяко време за него
 4. Там’s 31-дневна гаранция за връщане на парите, предлагана за всички нейни ценови планове, така че в случай, че не го направите’t като услугата или нейното изпълнение, можете лесно да си върнете парите

PureVPN Netflix - Наистина ли е в състояние да деблокира Netflix US?

PureVPN Netflix не работи:

Понякога може да се сблъскате с проблеми, когато се опитвате да отблокирате Netflix US с помощта на PureVPN. Тези проблеми и проблеми са доста често срещани и не’Точка към всяка тревожна ситуация. Дори когато използвате други VPN, ще срещнете много от същите тези проблеми.

Ето списък на такива често срещани проблеми на Netflix не работи и как да ги преодолеем, за да се върнем към стрийминга:

Проверете скоростта на интернет, за да видите дали стоките му са достатъчни, за да поддържат Netflix поточно движение. Ако получавате бавна скорост, Netflix’уебсайтът ще се отвори и вие ще можете да разглеждате файлове на шоута и филми, но те няма да играят. Когато скоростта е намалена, попитайте вашия доставчик на интернет услуги, за да проверите дали има проблеми с връзката или не

Актуализирайте своя PureVPN VPN клиент, като проверите за известия в приложението

Попитайте поддръжката на чата на живо дали са променили американския сървър, запазен за отблокиране на Netflix. Ако да, тогава вземете новата информация за сървъра и се свържете с нея

Деактивирайте вашия антивирусен или друг софтуер за сигурност, който може да работите, тъй като може да попречи на вашата VPN връзка

Често задавани въпроси

Можете ли да предавате Netflix в Китай, използвайки PureVPN?

PureVPN успява да деблокира Netflix по целия свят като цяло и дори го прави в Китай. Но не забравяйте, че трябва да изтеглите PureVPN извън Китай, преди да влезете в страната, защото доставчикът’сайтът е забранен в страната

Кой VPN работи с Netflix, ако PureVPN не го прави?

PureVPN работи с Netflix, но ако търсите алтернативи, тогава някои от най-добрите доставчици на тази линия са ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark и някои други. Zenmate е единственият безплатен VPN, който деблокира Netflix чрез своя сървър на Romania

Как да изключа PureVPN Proxy или Unblocker?

Ако използвате PureVPN прокси чрез разширението на Chrome, тогава просто кликнете върху иконата му в горния десен ъгъл на браузъра и завъртете бутона за свързване, за да “OFF” за да изключите прокси

заключение

Нека заключим накратко нашия преглед на PureVPN Netflix. PureVPN е добре закръглена VPN услуга и е почти идеално подходяща за вашите нужди за деблокиране на Netflix. Забраната за VPN на сайта на Netflix става все по-строга и усъвършенствана от деня, така че да се доверите на правилния доставчик, като PureVPN, е задължително, ако искате да получите достъп до библиотеката на САЩ от Netflix от всяка точка на света..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me