CyberGhost работи ли с Netflix? Най-доброто решение за CyberGhost Netflix

Тези дни светът беше погълнат от манията на Netflix. Като сайт за стрийминг’s абонаменти скочат през покрива, хората могат’не получавам достатъчно от уебсайта и неговите невероятни хранилища от най-добрите телевизионни предавания и филми.

Но знаете ли какво? Дори тези хиляди часове налично съдържание все още не са достатъчни, за да засищат хората’s желания; Ето защо те сега търсят VPN услуги, които могат да деблокират Netflix US, така че да имат достъп до още повече съдържание от всякога!

Въпреки това, не всички VPN работят с Netflix и нашата мисия е да информираме потребителите кои работят и кои не’t, а днес ще прегледаме CyberGhost Netflix, за да проверим дали е така’s най-добрият VPN за Netflix или не!

Нека започнем, нали??

CyberGhost работи ли с Netflix? - Съдържание

 1. Как да гледате Netflix с CyberGhost?
 2. Работи ли CyberGhost Desktop App с Netflix?
 3. Работи ли CyberGhost Mobile App с Netflix?
 4. Как мога да деблокирам Netflix US и други библиотеки, използвайки CyberGhost VPN?
 5. Защо Дон’t Netflix Работете с Cyberghost?
 6. Трябва ли да купя CyberGhost VPN за Netflix или не?
 7. Най-доброто решение за CyberGhost Netflix VPN

Как да гледате Netflix с CyberGhost?

Netflix има библиотеки с ограничени географски условия, в случай че не’не знам. Така че съдържанието, налично във вашата страна’s спечели версията на Netflix’не е същото като предлаганото в други страни. Някои предавания и филми ще липсват на всеки щат, така че най-добрият обрат срещу това е да се свържете с Netflix US, който предлага най-големите хранилища за телевизионни предавания и филми в света.

Това обаче не е така’t толкова лесно, колкото звучи, и това’s, защото Netflix наложи забрана на VPN на своя сайт, за да не позволява на хората да отиват в библиотеките си в други страни, като по този начин прави повечето VPN-и неефективни в платформата.

Днес тестваме CyberGhost’s способности срещу забраната на Netflix VPN, за да проверите дали тази VPN е подходяща за потребители, които искат да се абонират за услуга по тази причина.

Ние изтеглихме Windows клиента от CyberGhost за тази цел и тук’s какво открихме:

 • Netflix US се отблокира, но това се случва само 3 пъти от всеки пет опита средно.
 • Скоростите на потока бяха достатъчно добри, за да поддържат висококачествено стрийминг.
 • Разбивки в обслужването бяха рядкост.

Работи ли CyberGhost Desktop App с Netflix?

Да, Desktop приложението, с което основно тествахме CyberGhost за Netflix, работи достатъчно добре, за да деблокира Netflix.

Страховата грешка в прокси сървъра се показа минимално и може да бъде отстранена бързо, като повторно свържете един или два пъти максимум.

Ако искате да използвате Netflix с настолно приложение CyberGhost, тогава тук’как можете да направите това:

 • Отидете в CyberGhost’с уебсайт и закупете неговия абонамент
 • Уверете се, че имате идентификационните данни за VPN и след това продължете да изтегляте приложението му за десктоп
 • След като го изтеглите, инсталирайте приложението във вашата система и след като приключи, въведете потребителските си идентификационни данни
 • Сега изберете опция, наречена ‘Разблокиране на поточно предаване” (Тази опция работи само в премиум акаунта)

CyberGhost отблокиране на поточно приложение

 • Кликнете върху Разблокиране на Netflix и ще се насладите на любимото си съдържание в САЩ Netflix за нула време!деблокирайте Netflix

Доставчикът също има страхотна сделка за Хелоуин, която се случва в момента, което поставя цената му само $ 3,5 / месец за двугодишния план!

Сделка за Хелоуин на CyberGhost

Ето подробности за всичките й ценови планове:

 • Месечен план: 12,99 долара
 • Годишен план: $ 6,49 / месец
 • Две годишен план: $ 3,5 / месец

CyberGhost Ценови планове

Работи ли CyberGhost Mobile App с Netflix?

Разочароващо, мобилното приложение за Android на CyberGhost не се препоръчва, ако искате да получите достъп или да отблокирате Netflix чрез него. Това не стана’не изпълнявам според очакванията и успях да деблокираме сайта само два пъти в 13 опита, което е сериозно извън границите.

За тези от вас, които търсят да деблокират Netflix за Android, трябва да прочетете нашето ръководство за Best VPN за Netflix, за да получите по-добра представа за избора, който имате под ръка!

Как мога да деблокирам Netflix US и други библиотеки, използвайки CyberGhost VPN?

CyberGhost’s Клиентското приложение за Windows се предлага с шест специални функционални бутона, всеки от които е предназначен да служи на определена цел и там’е и за стрийминг там.

Щракнете върху него и той ще отвори списък със сайтове, които клиентът незабавно ще отблокира за вас.

Netflix обикновено е първият в списъка, така че щракнахме върху него, за да го включим първо.

Сега посетихме Netflix и търсим “Ex Machina” и “Междузвездни войни: Последните джедаи” защото това са заглавия, които обикновено се предлагат само в версия на Netflix US

Тези два филма бяха достъпни за нас, така че можем спокойно да кажем, че CyberGhost Netflix наистина работи. Въпреки че представянето му не е 10/10, но това’е приемливо, тъй като дори еднократно деблокиране на Netflix US не е лош подвиг и доставчикът заслужава кредит за това, че е в състояние да предостави на своите потребители такава услуга.

Можете да промените сървъра от САЩ на всяко друго налично място, като просто кликнете върху стрелката надолу на “Нетфликс” опция от приложението.

променете CyberGhost сървъра

Защо Дон’t Netflix Работете с Cyberghost?

Тъй като ние’Споменах и по-рано, CyberGhost спечели’t деблокирайте Netflix във всички ваши опити (дори безплатните приложения). Ще има няколко попадения и пропуски, но като цяло, представянето е извън задоволителното, но само в приложението Desktop.

Тези пропуски при отблокирането на Netflix се случват с почти всеки друг Най-добър VPN, който може да деблокира Netflix и това е така, защото преминаването на гео ограниченията и забраната на VPN за Netflix е по-сложно от това на други сайтове. VPN трябва да работи усилено, за да заобиколи всички тези блокове, за да ви преведе. Така е’е неизбежно, че ще бъде спряно от Netflix’s гео ограничения от време на време.

Трябва ли да купя CyberGhost VPN за Netflix или не?

Отговорът на това зависи от устройството, което използвате, а не от самата услуга. И това’s, защото CyberGhost деблокира Netflix най-доброто на настолни устройства като Windows. Но’е почти до ужасно на мобилни устройства, така че разговорът е ваш. Ако вие сте този, който обича да гледа Netflix на настолни устройства, можете да отидете за CyberGhost, горещо го препоръчваме.

Но дон’не го търсите, ако искате да предавате сайта на мобилни устройства.

Най-доброто решение за CyberGhost Netflix VPN:

Вашите опции за VPN за деблокиране на Netflix aren’t се ограничава само до CyberGhost, тъй като има няколко други добри опции, които можете да направите. Ако не’харесвам CyberGhost’е по-ниска ефективност с Netflix, ето някои най-добри VPN, които могат да работят като CyberGhost Netflix VPN решение:

 • ExpressVPN за Netflix
 • NordVPN за Netflix
 • PureVPN
 • Torguard

Заключение:

CyberGhost е отлична VPN услуга и неговият работен плот е доставчикът’Най-добрият залог е да деблокирате Netflix за вас. Ако сте един от онези луди потребители на Netflix, които могат’няма да ви е достатъчно гледане на гуляй от всички тези невероятни предавания и филми, тогава можете да отидете за CyberGhost и да го оставите да увеличи още повече вашето преживяване в Netflix.

Ако представянето му не отговаря на вашите очаквания, пак можете да използвате възстановяването, за да възстановите парите си!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me