PureVPN Firestick – Това VPN наистина ли се справя със задачата?

Firestick бързо нараства като едно от най-добрите устройства за стрийминг за потребителите, което им позволява да предават любимото си съдържание в HD на телевизионните си устройства по целия свят! Но знаете ли, че можете да увеличите стойността, която получавате от Firestick, като просто добавите Best VPN?


PureVPN е един от най-добрите кандидати за тази цел благодарение на съвместимото си приложение, ниските цени и широкия обхват на сървъра! Искате ли да знаете повече за това? Ето нашия специализиран преглед на PureVPN Firestick, предлагащ критики към неговото специално приложение за платформата, ценообразуване и още от BestVPN.co!

Защо PureVPN е необходим за Streaming на Firestick?

Независимо дали използвате специално поточно устройство като Firestick или се отдадете на любимите си поточни сайтове като Netflix на конвенционално устройство, например вашият смартфон, VPN бързо стават почти незаменими в цялата схема на нещата.

Основните причини за това са, първо, множество проблеми с авторските права върху съдържание, хоствано в стрийминг сайтове и второ, гео ограниченията, които правят тези много стрийминг сайтове извън границите за обикновения потребител, като по този начин ограничават наличните ви възможности за стрийминг.

Потребителите не’обикновено не проверяват за фона на съдържание, което преглеждат, напр. филм, за да проверят дали е наличен в тяхната държава законно или не. Това се случва най-вече на сайтове и софтуер, който хоства безплатно за поточно съдържание като Popcorn Time, Kodi и др. И дори и да е било направено несъзнателно, снуперите и троловете за авторски права винаги търсят подобни злоупотреби, за да наложат глоба или да заведат съдебен спор върху някого.

Авторите на троловете и снупърите се опитват да проследят вашия IP адрес, ако искате’наскоро гледахме такова съдържание и ако го получат, правните известия скоро ще бъдат на прага ви. Представете си неудобството, причинено само защото не сте го направили’не знам за авторското покритие на филма, който гледахте пасивно в мързелив неделен следобед.

Много сайтове за стрийминг вече са ограничени за географско приложение, напр. Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV и т.н.’не предлагат част от тяхното съдържание в страната, като в случая с Netflix, или те просто не са достъпни в определен регион, като например в случай на услуги като Hulu, MatchTV или дори Amazon Prime.

Серийни услуги, достъпни през 2018 г.

И дори ако имате специално устройство за стрийминг като Firestick, тези проблеми могат значително да продължат и да обезценят цялото ви преживяване. Но има едно нещо, което може да ви избави от всички подобни ненужни неприятности и това е VPN.

VPN не само могат да защитят вашата IP, като защитават вашата анонимност онлайн, но също така могат да ви помогнат в заобикалянето на гео ограниченията за стрийминг услугите, като по този начин разширите достъпните си възможности за забавление до голяма степен.

Но не много VPN услуги са достатъчно надеждни за изпълнение на двете задачи, тъй като изпълнението им е станало много по-трудно. Сайтовете за стрийминг сега допълват своите гео ограничения с VPN забрани, които правят почти всички VPN мрежи безполезни на техния сайт. А троловете за авторски права се опитват все по-усилено да открият по-нови начини за взривяване чрез защитното покритие, предлагано от VPN.

Това стесни потребителя’Изборът в VPN индустрията се свежда до само няколко избрани доставчици, които все още предоставят на потребителите ефективността, която търсят, и сред тях е популярният доставчик на име PureVPN. В това ръководство ние’Ще поговорим подробно за това как PureVPN може да ви позволи да извлечете много по-добра стойност и да получите по-голям опит на вашия Firestick.

PureVPN Firestick

Вземете PureVPN сега

PureVPN .apk за Firestick

.Apk файлът не е твърде различен от действителното приложение за Android, като единствената разлика е, че .apk файл не е наличен в Google Play.

Следвайки същата процедура за странично зареждане на приложение за Android на Firestick, просто трябва да замените частта за приложението Android с файла .apk.

Най-добрият и лесен начин за инсталиране на VPN приложение на Firestick чрез този метод е чрез приложението Downloader. Можете да прочетете повече за този метод подробно в нашето ръководство за VPN Firestick тук.

Как да получите PureVPN за Amazon Firestick, Fire TV и Fire Cube

Закупуването на който и да е VPN е доста проста задача в наши дни и същото важи и за PureVPN.

Ако се интересувате от придобиване на абонамента за този мощен и съвместим доставчик на VPN за вашия Firestick, тогава трябва да следвате тези стъпки:

 1. посещение PureVPN.com
 2. Отидете на опцията за ценообразуване от лентата в горното менюИзберете Цени отгоре
 3. Кликнете върху плана за ценообразуване, който най-добре отговаря на вашия бюджетPureVPN Ценови планове
 4. Платете за ценовия план чрез някой от изброените няколко начина на плащанеPureVPN Начини на плащане
 5. Получаване на потребителски идентификационни данни

Веднъж ти’получихте потребителските идентификационни данни, начинът за инсталиране на PureVPN за Firestick е малко по-различен от това как бихте постъпили, ако щяхте да получите VPN за конвенционално устройство като вашия смартфон с Android. Продължете да четете, за да знаете повече за подробния процес на инсталиране на PureVPN на вашия Firestick.

Вземете PureVPN сега

Как да инсталирате PureVPN за Amazon Firestick, Fire TV и Fire Cube:

Съвместимите VPN приложения за Firestick са богиня, тъй като ви осигуряват толкова вродена функционалност и съвместимост. Това ви позволява значително да подобрите начина, по който искате да взаимодействате с вашата VPN, като имате предвид нуждите ви за поточно предаване на устройството Firestick в момента,

Ето стъпка по стъпка метод за това как да инсталирате PureVPN’s Приложение Firestick на вашето устройство само за две минути:

 • Отворете вашата телевизия и включете устройството Firestick в нея
 • Стартирайте “FireTV” ап
 • Сега началният екран ще се появи за вашия FireTV. От тук трябва да изберете “App”, което може да се направи лесно с натискане на бутона, който е в центъра на вашето дистанционно FireTV
 • Веднъж в магазина за приложения, преминете към подменю > Категории > полезност
 • В секцията за помощни програми отворете лентата за търсене и въведете “PureVPN”
 • Официалното приложение Firestick от PureVPN ще бъде показано в резултатите, които следват вашето търсене
 • Сега просто кликнете върху “получавам” опция и приложението ще започне да изтегля и инсталира на вашето устройство
 • Ще се покаже известие за успешната инсталация на приложението и просто трябва просто да кликнете върху “отворено” за стартиране на приложението
 • Сега ще трябва да въведете вашето VPN потребителско име и парола, които сте получили в имейла, след като купите PureVPN’s абонамент
 • Сега изберете свой собствен сървър или щракнете върху “Smart Connect” опция, която да позволи на приложението да избере сървър за вас и приложението ще започне да функционира!
 • Върнете се на началния екран, като натиснете “Начало бутон” на вашето дистанционно FireTV и преминете към всяко приложение за стрийминг, което искате да деблокирате!

Sideload PureVPN на Amazon Firestick:

Независимо дали го наричате jailbreak или Sideload, има много други начини, чрез които можете да получите PureVPN на вашия Firestick. И докато ние наистина не’не виждам необходимостта от това, тъй като PureVPN вече предлага специално приложение за платформата, ние ще ви кажем как да направите това така или иначе.

Sideload PureVPN на Amazon Firestick

Предпочитаният от нас метод за зареждане на PureVPN на Firestick е чрез приложение за Android, наречено Apps2Fire, и ето как е направено:

 • Изтеглете официалното приложение Apps2Fire заедно с приложението PureVPN Android от Google Play Store
 • След като направите това, стартирайте FireTV и преминете към “Настройки”> “Система” > “Опции за програмисти”
 • Сега ще видите опция със заглавие “Разрешаване на приложения от неизвестни източници”. Включи го.
 • Върнете се на началния екран на FireTV
 • Изберете “Настройки”> “относно” > “мрежа”
 • Тук ще видите текущия си IP адрес и трябва да го отбележите, за да го използвате по-късно
 • Затворете FireTV и отворете Apps2Fire на устройството си с Android
 • Избирам “настройвам” и въведете същия IP адрес тук, който сте получили на FireTV
 • Сега отидете на “Местни приложения” и потърсете приложението PureVPN и след това изберете “Инсталирай”
 • Вашият FireTV ще ви предложи известие, което казва, че приложението е успешно инсталирано на вашето FireTV устройство
 • Насладете се на несравнимо VPN свързаност и заобиколете гео ограниченията през PureVPN на вашия Firestick

Ако искате още методи за странично зареждане на PureVPN на вашия Firestick, можете да разгледате нашето цялостно ръководство за VPN за Firestick.

Вземете PureVPN сега

Как да увеличите PureVPN’s скорост на Firestick чрез промяна на настройките на протокола?

За да се подобри скоростта на PureVPN на Fire TV Stick, са необходими няколко незначителни ощипвания.

Приложението PureVPN на Firestick обикновено работи на OpenVPN протокол, но малко хора знаят, че има две допълнителни опции, от които да изберат в самия протокол на OpenVPN, т.е. UDP и TCP. И докато спечелих’не влизайте в техническите подробности за това какво’s действителната разлика между двете, но все пак ще бъдете изненадани да знаете, че промяната към която и да е от тях може да окаже значително влияние върху скоростите ви на Firestick.

За да промените между всеки от тях, стартирайте приложението си PureVPN на Firestick, след което го изключете, ако в момента е свързан със сървър. Сега в горния десен ъгъл на екрана ще видите икона във формата на зъбно колело, указваща опциите за настройка. Кликнете върху него и след това изберете опциите за “Изберете Протокол”.

Сега има две опции вътре, UDP и TCP. За потребители на Firestick, които изпитват забавяне на скоростта, преминаването към UDP е силно препоръчително като изключително сигурно, но леко, което позволява много по-добри скорости от TCP.

Как да излезете от своя PureVPN акаунт на Firestick?

Ние не’не съветвам да излезете от приложението по неоснователна причина, точно както го правите на други устройства. Причината за това е, че е доста трудно да въвеждате идентификационните данни за вход всеки път с дистанционно на вашия Firestick всеки път, когато искате да използвате приложението.

На всичкото отгоре устройствата на Firestick са най-вече персонализирани, така че не много хора биха искали да гледат на него и има много ограничени начини, чрез които някой може да злоупотреби с приложението PureVPN на Firestick, докато не е оставен без надзор.

Приложението веднъж инсталирано, обикновено остава автоматично свързано, освен ако не прибягвате да го изключите.

Но ако все пак искате да продължите с процеса на излизане от вашия PureVPN акаунт на Firestick, просто трябва да стартирате PureVPN, да кликнете върху иконата на зъбно колело и да отидете на настройки. След като се появи подменюто за настройки, превъртете надолу до дъното на списъка и ще бъдете на избор за “Излез от профила си”. Просто кликнете върху него с вашето дистанционно FireTV и ще излезете.

За да използвате приложението по-късно, ще трябва да въведете идентификационните данни за вход отново.

Съвместим ли е PureVPN за Firestick?

Един от най-важните аспекти за VPN да е съвместим с Firestick е, че той осигурява специално приложение за платформата. Сега не много VPN правят това, тъй като Firestick е нишова платформа и повечето доставчици правят’нямате ресурси или решимост да създадете специално приложение, което да захранва по-добре съвместимостта на техните VPN мрежи с платформата.

В момента има по-малко от 5 доставчици, които предлагат специални приложения за Firestick и сред тях е PureVPN.

PureVPN отделя голяма част от фокуса си върху платформата в последно време, за да грабне инициативата рано, преди другите да наваксат. Приложението му е достъпно в магазина за приложения Firestick и инсталирането му също е невероятно лесно.

Приложението е доста неусложнено за използване, тъй като предлага прост, интуитивен UX, заедно със специална функция за платформата, наречена “Smart Server Connect” което ви позволява автоматично да се свържете с най-добрия сървър за стрийминг в момента.

заключение

PureVPN предлага над 2000 сървъра в огромни 180 места по целия свят, така че никога не би трябвало скоро да се притеснявате за тези гео ограничения за поточни приложения. Това е един от най-добрите залози за подобряване на цялостното ви изживяване Firestick, затова горещо ви препоръчваме да изберете това и да си позволите да се наслаждавате повече чрез подобрения избор на забавление на вашия Firestick!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me