NordVPN Firestick – Ръководство за настройка на 3 минути за телевизия Amazon Fire

Базирайки се в Панама, NordVPN събра доста невероятно следване в VPN индустрията, благодарение на изключителната си поверителност, забележителни функции и огромна база данни от сървъри по целия свят. VPN дори предлага изключителна съвместимост, предоставяйки приложения за почти всички устройства / платформи. Единствената област, която му липсва, е предлагането на NordVPN Firestick приложение, поради което BestVPN.co вложи известно време в намирането на решение за получаване на VPN на вашия Fire TV. За да научите повече за доставчика, прочетете този задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN работи ли на Firestick?

Въпреки че е една от най-известните VPN услуги на пазара, NordVPN все още не е пуснал официално приложение за Firestick / Fire TV. Въпреки това, не се чувствайте разочаровани, тъй като там, където има проблем, винаги можете да намерите решение, особено с технологични мотиви като нас наоколо.

BestVPN.co измисли начин да вземете приложението на устройствата си Firestick, минус караницата и стреса. Можете да прескочите напред към секцията за инсталиране, за да разберете нещата, или да продължите да четете, за да научите повече за това дали вземате правилното решение с NordVPN или не!

NordVPN Firestick преглед

Сега вече знаем, че Amazon Firestick е невероятно устройство, което е невероятно лесно да се настрои за вашите нужди за забавление. Минути след разопаковане можете да се потопите в сеш, гледащ на гуляй с пуканки и munchies навсякъде. По-новите версии правят нещата още по-лесни, тъй като се наслаждавате на интеграцията на Amazon Alexa и позволявате на вашия телевизор да общува с вас.

NordVPN Firestick

Всичко е добре и добре със самото устройство, така че защо се нуждаете от VPN и най-важното защо трябва да отидете за NordVPN? За да отговорите на първия, VPN може да ви предостави възможността да заобиколите гео ограниченията и да защитите своята самоличност, ако стриймвате пиратско съдържание. За последното, добре, ще трябва да разгледате причините по-долу (които разбира се са доста убедителни):

 1. Защита от дразнещи / спам реклами - Ако използвате вградения браузър за Firestick, вероятно можете да се свържете с огромния брой реклами, които измъчват вашето преживяване на всеки уебсайт. Късмет за вас, NordVPN предлага функцията CyberSec. Това незабавно блокира всички дразнещи изскачащи прозорци, видеоклипове с автоматично възпроизвеждане и друго спам съдържание, повишава скоростта на зареждане на уеб страниците.
 2. Сигурност от фишинг, Botnets и DDoS атаки - Устройството, за което смятате, че е най-слабо уязвимо, винаги има най-високите шансове да бъде хакнат. Имайте предвид, че сме достигнали цифрова ера, в която дори телевизорите са податливи на хакове чрез фалшиви уебсайтове. NordVPN ви осигурява максимална сигурност / защита чрез незабавно откриване на заплахи и блокиране на комуникацията между телевизора и контролния сървър!
 3. Блокира незабавно опасни уебсайтове - Функцията CyberSec редовно сканира адресите на уебсайтове срещу популярни списъци, което ви предпазва от всеки фалшив уебсайт, който търси да ви подмами при закупуването на нещо или разкриването на лична информация. Това не само гарантира, че посещавате подходящи / безопасни уебсайтове, но също така ви предпазва от вируси / злонамерен софтуер и т.н..
 4. Изключителни възможности за деблокиране / стрийминг - Едно от най-добрите неща за използването на NordVPN на Firestick устройства е, че получавате ненадмината възможност за стрийминг с бързи скорости, докато получавате възможността да деблокирате гео-ограничени VoD-сайтове по целия свят. Тествахме услугата, за да деблокираме US Netflix, използвайки nordvpn netflix услуга, и тя върви гладко като ад!

NordVPN Firestick преглед

NordVPN Firestick - Ръководство за настройка на 3 минути за телевизия Amazon Fire

NordVPN APK за Firestick

Хакът, за който говорихме по-рано за получаване на NordVPN на Firestick, включва изтегляне на .apk файла. На Firestick има наличен софтуер на трети страни, който позволява зареждането / инсталирането на приложения за Android, като по този начин ви улеснява използването на добра сигурност и анонимност онлайн. Ето директна връзка за изтегляне към Android .apk NordVPN файла.

NordVPN работи ли на Firestick

NordVPN Firestick - Ръководство за настройка на 3 минути за телевизия Amazon Fire

Как да инсталирате NordVPN на Amazon FireStick

 1. хвърлям Amazon Fire Stick и кликване На “Настройки” от началния екран.NordVPN За Firestick
 2. Върви надясно и намирам на “приспособление” опция.NordVPN Firestick Reddit
 3. свитък надолу до “Опции за програмисти”.Каква ОС е Fire Stick
 4. Активиране “Приложения от неизвестни източници”.Можете ли да използвате VPN на Amazon Fire Stick
 5. Ще се появи изскачащо съобщение. Изберете на “Включи” опция.Как да изтегля NordVPN на Firestick
 6. Намерете “Downloader” в Търсене, натиснете “получавам” бутон и отворете приложението.Как да инсталирате NordVPN на Amazon FireStick
 7. Изберете “Браузър” и въведете URL адреса за изтегляне: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Изберете “Изтеглете APK” опция и натиснете “Инсталирай” бутон.NordVPN за пожарна телевизия Amazon
 9. Изчакайте завършването на инсталацията. Стартирайте приложението и се насладете на използването на NordVPN на Firestick!Често задавани въпроси за NordVPN Firestick

Firestick Remote App за контрол на NordVPN

Тъй като версията NordVPN, която инсталирате на Firestick, се основава на интерфейса на Android OS, някои устройства могат да създадат проблеми при навигация или опит за контрол на приложението. За да заобиколите това, можете да изтеглите и инсталирате приложението Remote for Fire TV, което се предлага в магазина на Amazon. Като друга алтернатива можете да разгледате и изпробването на CetusPlay!

Firestick Remote App за контрол на NordVPN

NordVPN Firestick Reddit

При обстоятелства, когато трябва да научите повече за конкретен продукт / услуга или се нуждаете от помощ, за да изпълните конкретна задача, няма по-добър вариант от консултация с експертите в Reddit. С хора, работещи в различни индустрии, винаги можете да очаквате да намерите информация по всички теми, включително NordVPN Fire TV. По-долу можете да видите Redditor, изправен пред проблеми при избора на сървър, което изглежда е проблем с навигацията. Вече сме дали решение за използване на дистанционното на Amazon Fire TV.

[Помощ] Nord VPN на Firestick - Как да изберете сървър? от firetvstick

NordVPN Firestick - Ръководство за настройка на 3 минути за телевизия Amazon Fire

Често задавани въпроси за NordVPN Firestick

Когато използвате NordVPN на Firestick, може да срещнете различни проблеми / грешки, които могат да изискват отстраняване на проблеми. В светлината на това сме изброили някои често задавани въпроси, базирани на любопитството на потребителите.

Каква ОС е Fire Stick?

Устройствата Firestick и Fire TV използват собствена персонализирана версия на операционната система Android. Тя върви с името на “Пожарна ОС” предлагащ добър цялостен интерфейс, който насърчава интуитивността и лекотата на използване, независимо на коя телевизия го използвате.

Можете ли да използвате VPN на Amazon Fire Stick?

Да, най-определено можете да използвате VPN на Amazon Fire Stick устройства за деблокиране на уебсайтове и дори стрийминг на пиратско съдържание, ако е необходимо. Единственият проблем е, че все още много доставчици предлагат специализирано приложение Firestick, освен ExpressVPN и IPVanish.

Как да изтегля NordVPN на Firestick?

Ако искате да изтеглите NordVPN на Fire TV, ще трябва да получите .apk файла от основния уебсайт или като посетите Google Play Store. Устройството Firestick използва Fire OS, която се основава на операционната система Android, следователно предлага известна поддръжка за приложения на .apk на трети страни..

Опаковане на нещата

Измислянето на начина, по който да инсталираме NordVPN на Firestick ни отне добри 2 часа, след вече задълбочен и изчерпателен анализ на доставчика. Надяваме се, че нашето ръководство помага за решаването на проблема с настройката на NordVPN на Firestick устройства, така че да можете да се насладите на най-високото ниво на анонимност / поверителност онлайн. Независимо, ако срещнете проблеми, не се колебайте да коментирате по-долу

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me