Најбољи ВПН за бујице: Сигурно преузмите бујице

Најбољи ВПН за бујице

Ако желите остати невидљиви ловцима на кршењу ауторских права и локалним даватељима интернетских услуга током преузимања преузимања, потребна вам је поуздана ВПН услуга. Можете пронаћи препоруке за један најбоље за уТоррент / БитТоррент:

Најбоље ВПН услуге за бујице

 1. Иваци: Наш избор за торрентере. Доступни су специфични П2п послужитељи. Доступно за 2,25 долара месечно .
 2. Сурфсхарк: Најбољи ВПН повољни ВПН за дељење П2П / датотеке. Велике брзине за преузимање бујице. Трошкови 1,99 УСД / месечно (+ 3 месеца бесплатно).
 3. ЕкпрессВПН: Вриједност ВПН-а за бујице. Нема ограничења пропусности или ограничавања брзине. Доступно за 8,32 УСД месечно
 4. ЦиберГхост: Брз и сигуран ВПН за гусаре. “Торент Анонимно” доступан начин. Цијена креће од 2,75 долара мјесечно
 5. ПуреВПН: Узлазни тренд ВПН за бујице. Намјенски послужитељи имају су за дељење датотеке. Доступно за 2,91 УСД / месечно

5 најбољих ВПН-а за бујицу у 2020. години

Провјерите детаљно описаних 5 најбољих ВПН-а за анализу, након анализе и успоредбе трошкова, оцјене поузданог пилота и перформанси / значајности П2П-а:

1. Иваци

Иваци је на 1. месту за торрентинг ВПН

 • Цијена: 2,25 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.8

Са сједиштем у Сингапуру и покренутим 2007. године, Иваци је напокон почео добивати репутацију какву заслужује. Доста је знати да је одговоран за концепт сплитског тунела који је сада толико познат.

Даватељ нуди најбоље могућности за кориснике у Кини и нуди велике брзине, што показује да је вредан поузданог ВПН-а за торрентере. Нуди посвећен послужитељ за п2п активности, на исти начин као за стреаминг платформе попут Нетфлик и Диснеи Плус.

Да бисте им приступили, можете контактирати своју подршку 24 сата дневно, као и ја. Пружит ће вам исцрпан попис послужитеља за наставак ваших активности мучења, без икаквих правних потешкоћа или сметњи вашег даватеља интернетских услуга..

За шифрирање, Иваци користи АЕС-256-ЦБЦ са стандардним РСА-2048 типком за ОпенВПН везу. Записује се сесија, али она истјече након 48 сати. Да бисте постигли најбољу ВПН понуду, потражите свој двогодишњи план, који започиње са 1,99 УСД месечно. (наплаћено 48 УСД).

Опције претплате за Иваци

 1. Мјесечна претплата: 9,95 УСД
 2. Годишња претплата: 3,33 УСД месечно (40 УСД наплаћено једном)
 3. Двогодишња преплата: 2,25 УСД месечно (48 УСД наплаћено једном)

Добили смо више увида у пружање услуга прочитајући ову рецензију Ивација

2. Сурфсхарк

Сурфсхарк Лого

 • Цијена: 1,99 $ / мј
 • Оцјена поузданог пилота: 4.4

Приступачан ВПН што препоручује за заједничку поделу датотеке пеер-то-пеер. Новопечени Сурфсхарк остаје веран својих обећањима о сигурној буји. Такође прелазе даљинске километраже, нуде неограничену пропусност и истодобну везу те робусну Килл Свитцх функцију.

На располагању нам је листа специјалних П2П послужитеља, али је бујица допуштена свим послужитељима чак и у забрањеним земљама. Сурфсхарк такође може преусмерити промет на посебном П2П послужитељу у Канади или Холандији.

Само обавезно прво пребаците протокол са ИКЕв2 на ОпенВПН (УДП) како бисте могли примити снажну војничку енкрипцију путем АЕС-256-ЦБЦ или АЕС-256-ГЦМ.

Будући да је БВИ сигурно уточиште, можете водити бујицу уз велике душевне мир, а такође можете пронаћи значење да Сурфсхарк има снажну политику бујице и несметања. Нуди чак и прекидач килл.

Док је тестирао брзину послужитеља САД-а за П2П / бајицу уТорренту, Сурфсхарк је испоручен 87.39Мбпс преузми и 60.63Мбпс учитати у просеку. Уопће није лоше.

Могућност предплата на Сурфсхарку

 1. Мјесечна преплата - 11,95 УСД месечно
 2. Годишња претплата - 5,99 УСД месечно
 3. Двогодишња преплата - 1,99 УСД месечно

Прочитајте нашу детаљну рецензију Сурфсхарка за више информација

3. ЕкпрессВПН

ЕкпрессВПН Лого

 • Цијена: 8,32 УСД / месечно 6,67 УСД / месечно.
 • Оцјена поузданог пилота: 4.8

Универзални и најбржи ЕкпрессВПН нуди изванредне могућности п2п за уТоррент кориснике. Иако не постоји посебан списак торрент сервера, и даље можете видети у великим брзинама на било ком месту.

Користи ОпенВПН (ТЦП и УДП) протокол за п2п и омогућава шифрирање помоћу две различите шифре: АЕС-256-ЦБЦ и АЕС-256-ГЦМ тако да добијете максималну сигурност.

Додајте ово поуздану надлежност за БВИ и проверавајте политику записи без трудноће када чак и турске власти нису могле заобићи, а ви можете осјетити олакшање што је ЕкпрессВПН одличан избор за преузимање бујица.

Да не спомињемо, даватељ је сигуран од цурења ВебРТЦ / ДНС / ИП адресе, његова значајна прекидача за убирање чини чистом у очувању вашег идентитета ако вам ВПН прекида везу док дели п2п / УРЛ-у.

Током тестирања брзине послужитеља САД-а за п2п / торрент на утору, испоручен је ЕкпрессВПН 85.29Мбпс преузми и 76.92Мбпс пренете, поново појачајте како постижете велике брзине.

Опције претплате на ЕкпрессВПН

 1. Мјесечна претплата: 12,95 УСД наплаћено једном
 2. Полугодишња претплата: 9,99 УСД месечно
 3. Претплата за 12 месеци: 8,32 УСД месечно

Или добијете више увида у добављача читања овог ЕкпрессВПН прегледа

4. ЦиберГхост

ЦиберГхост Лого

 • Цијена: 2,75 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.7

Обично смо препоручили ЦиберГхост за деблокирање корисника, али и тестирали уТорренту да је стварно извршен избор за сигурно и брзо преузимање торрента.

Слично као Иваци и Сурф, ЦиберГхост нуди посебну п2п листу послужитеља. Можете им приступити уносом “П2П” У траку за претраживање у већем левом куту Виндовс клијента.

Ови послужитељи користе ОпенВПН (УДП) протокол, а шифрирање пружа путем АЕС-256 шифре, РСА-4096 шифрирање кључева и СХА384 хасх аутентификације.

Пружатељ услуге такође има могућност да не дозволи ВебРТЦ / ДНС / ИП адресу, нуди СОЦКС5 проки за убрзање бујице и аутоматску склопку за убијање радијске заштите вашег идентитета.

Документ је брз брз послужитељ у САД-у за п2п / торрент на утору, ЦиберГхост је испоручен 74.22Мбпс преузми и 70.29Мбпс Учитај. Преузимање бујица било је брзо и без застоја.

Опције претплате на Цибергхост

 1. Мјесечна претплата: 12,99 УСД мјесечно
 2. Годишња претплата: 5,99 УСД месечно
 3. Двогодишња преплата: 3,69 УСД месечно
 4. Трогодишња претплата: 2,75 УСД месечно

Или погледајте овај ЦиберГхост преглед детаљних анализа

5. ПуреВПН

ПуреВПН Лого

 • Цијена: 2,91 УСД / мјесечно
 • Оцјена поузданог пилота: 4.7

Постоји разлог зашто ПуреВПН позива услугу у пакету са значајкама. Због торрентинга, један је од ретких пружатеља услуга који нуди значајну П2П Порт Форвардинг као додатак за 0,99 УСД.

Можете научити како ћете конфигурирати за убрзање преузимања уТоррент-у, што добро функционише у овом с “Дијељење датотека” начин рада доступан у свим клијентима.

Пружатељ користи ОпенВПН (УДП) за своје п2п послужитеље, а шифрирање је доступно помоћу шифре АЕС-256, шифрирања кључа РСА-4096 и провјере провјере хасх-ова СХА384.

Правила пријављивања могу бити помало збуњујућа, али могу користити и СОЦКС5 Проки, Сплит тунелирање, Аутоматско пребацивање прекида и прослеђивање лука даје више предности над другим именима.

Док тестира брзину послужитеља у САД-у за п2п / бујицу на уТорренту, ПуреВПН испоручује просек просека 81.88Мбпс ја 69.71Мбпс Учитај.

Најбоље понуде за ПуреВПН

 1. 1 месечни план - 10,95 УСД месечно.
 2. Једногодишњи план - 5,18 УСД месечно.
 3. Петогодишњи план - 2,91 УСД месечно (99,00 УСД наплаћено једном)

Или прочитајте наш детаљни преглед ПуреВПН за више информација.

Како сам одабрао најбољи ВПН за бујице (Критерији за рангирање)?

Ако желите да преузмете торенте, користите уТоррент, вероватно да знате ВПН на који је претплатио потребно је понудити велике брзине преузимања и неограничену пропусност. Међутим, и други чимбеници требају узети у обзир за процјену п2п ВПН-ова. Процјењивао сам сваког даватеља услуге на основу:

 1. Надлежност - Ако даватељ има седеж у савезу 5/9/14 Очи или држава са ниским инвазивним законима о чувању података, није погодно за преузимање на уТоррент.
 2. Локације послужитеља -Најбољи ВПН-ови пружају вам велики број послужитеља за постизање великих брзина током судјеловања у п2п / торрент.
 3. Без пропуштања - Морате осигурати да пружате услугу нема све врсте пропуштања ВебРТЦ / ДНС / ИП; у супротном, морат ћете платити силне казне.
 4. Брзинска изведба - ВПН би требало да нудимо велике брзине током дана, како бисмо искористили максималну удобност.
 5. Снага енкрипције - Даватељи интернетских услуга могу јасно видети незаконите активности дељења датотеке у тијеку ако је ваша веза заштићена. Јака енкрипција чува ваш идентитет скривених.

Како убрзати уТоррент преузимања путем ВПН-а

Што се тиче преузимања торрента са уТоррент-а, често можете бити фрустрирани због лоших брзина пропуста. Могло би било много разлога за лошу изведбу бујице.

Међутим, ако већ имате брзу брзину, на располагању су одређени угађаји за повећање укупних брзина. Слиједите доње савете како бисте повећали брзину за преузимање свог уТоррент-а:

Приступите торенте с великим бројем сјемера

Ако преузмете бајицу, уТоррент клијент хвата растављену УРЛ адресу са различитих рачунара. То су сјеменици који настављају дијељење датотека чак и након довршетка преузимања.

Потражите више сједала на бујици како бисте повећали брзину за преузимање, али погледајте и коментаре на другој страници. Мишљења других помажу вам да утврдите да ли је бујица очита од вируса / злонамјерног софтвера.

Приступите торенте с великим бројем сјемера

Конфигурирајте “Ширина појаса” Поставке за максималну брзину

Други начин да повећа брзину преузимања на уТорренту је променио поставке пропусности.

 1. Кликни на “Опције” картицу у свом лијевом куту.
 2. Помакните се према доле и кликните на “Поставке”.
 3. Пронађите и отворите картицу означену “Ширина појаса”.
 4. Ограничите глобалну брзину преноса и преузимате једноставне промене вредности у сваком пољу.

Препоручено је задржати глобалну брзину преноса као 80% своје брзине преноса, тј. 14 кб / с. Што се тиче глобалне брзине, преузимања, промените вредност у а “0”.

Сљедећи хацк који можете користити за повећање брзине на апликацији је промјена броја, како бисте избјегли преоптерећење. Много су подешавања испод доброг рада.

 1. Поставите глобални максимални број везе на 2300
 2. Максимални број повезаних вршњака по торренту постављен на 250
 3. Поставите број утора за пренос по торренту на 14

уТоррент конфигурирање података пропусности

Спајање директно на сјеме

Често сејач’Поставке ватрозида често могу инхибирати поступак сејања и спречити да уТоррент добијете податке о преузимању из Торрент датотеке.

Сада је немогуће да поново конфигуришу све сијачице’ подешавања ватрозида, али можете и приказати свог клијента уТоррент да директно пребаците све податке, без ометања ватрозида:

 1. Иди на “Опције” изборника и одаберите “Поставке”.
 2. Отвори “везе” с лијеве стране
 3. Чек “Омогући мапирање УПнП прикључака”
 4. крпељ “Омогући НАТ-ПМП мапирање портова”.

уТоррент који се директно повезује са сјеменкама

Додајте изузетке у Виндовс ватрозид

Виндовс ватрозид може блокирати ваш торрент клијент и престати да преузмете и отворите који долазе из БитТоррент везе. То омета цјелокупно искуство мучења.

Да бисте решили проблеме, можете “додај изузетку за ватрозид” из апликација уТоррент директно за повећање укупних брзина. То можете учинити тако да отворите Опције > Поставке > везе.

уТоррент додавање изузетке ватрозида

Промијените опцијске поставке да бисте оптимизирали уТоррент

Као другу опцију за повећање брзине уТоррент преузимајте, промените или промените опционе податке уТоррент клијентима.

Да бисте учинили навигацију до Опције > Поставке > Опћенито. Након што урадите, проверите “Додајте !! Уд непотпуним датотекама” ја “Унапријед додајте све датотеке” опције.

уТоррент Промјена опћих података

Додајте више пратилаца у своје торрент датотеке

Пратиоци су корисни за оптимизацију и појачавање брзине преузимања торрента. Додавање нових пратилаца побољшава ваше искуство мучења јер додајте нове сјемене / вршњаке ваше веже.

Овај поступак укључује додавање нове везе на постојеће трагаче одређене торрент датотеке. Да бисте додали нове, додајте детаљне упуте у наставку:

 1. Десном типком миша кликните торент УРЛ-у и кликните на “Својства”
 2. Испод “Опћенито” ту ће бити попис сљедбеника.
 3. Дођите до дна странице где нема текстова.
 4. Залијепите трагаче с тим везама у празан простор.

уТоррент додаје још пратилаца

Најбоље локације за ВПН за дељење датотеке П2П

Ако пуно преузимате на уТорренту, вероватно ће вас занимати како научити како постићи најбоље брзине и приступити најбржим п2п роковима.

ВПН вам лако може помоћи, али такође требате знати и заиста послужити на који ћете се повезати. Брзице бујице су најбрже у наредним земљама:

Летонија Грчка
Бугарска Србија
Литва Ирска
Хрватска Румуњска
Шпанија Шведска

Правни проблеми с бујицом и П2п законским казнама

Сама бујица је легална по свим рачунима у већини земаља широм света. Да бисте илегалну активност само ако се укључите у куповину за преузимање података заштићеног ауторског права.

Да бисте сазнали више о типу и озбиљности законских људи са којима можете да се суочите, морате бити упознати са релевантним законима који вам пишу пиратства у вашој земљи..

Ево кршења законских закона и проблема са којима можете да видите ако желите да одустанете од пиратства:

Сједињене Америчке Државе

САД је дом високо развијених правних режима који уређују питања око пиратства. Земља има изузетно строгу стазу у погледу преузимања илегалних садржаја на било који начин који могу.

Многобројна медијска заштита ауторских права је у власништву великих корпоративних кућа попут Диснеиа, Варнер Броса, Фока, Сони-а и сличних, па тако често могу имати финансијску снагу да покрену све врсте послова..

Пиратство у САД-у може резултирати законским казнама до пет година затвора и 250 000 долара новчаних казни.

Канада

Ова суседна земља САД није тако строга када је у питању кажњавање људи који врше пиратство. Њени закони о пиратству постоје, али су лагани као и његове границе, тј. Постоје, али ви сте побиједили’не могу се ухватити пуно

Једини релевантни закон који се бави кршењем ауторских права у Канади је “Закон о модернизацији ауторских права”. На основу овог чина давалаца интернетских услуга кршћанима ауторских права могу послати обавештене кршћанске ауторске права.

Максимални износ који носитељ ауторских права може учинити да се супротстави странкама које крше више од 5000 долара. Ово је превише пуки износ да би власници ауторских права били заинтересовани за подношење судског поступка.

Уједињено Краљевство

Будући да је велика већина веб локација за Торрентинг, попут ПиратеБаиа, већ блокирана, Велика Британија није баш пријатељско мјесто кад је ријеч о п2п фановима..

Даватељи интернетских услуга који имају више од 400 000 корисника морају послати законе о прекиду и одустајању од кршења ауторских права. Међутим, закон се не односи на једну интернетску услугу која има мање потребних броја претплатника.

Индија

Индустријске индијске пиратерије сваке године зарадиле су готово 2,7 милијарди долара, што показује на нечем страшном локалном медијском кућом, због популарности Болливоода и осталих регионалних кина.

Према индијском закону о ауторским правима, особа може бити затворена највише 7 година и новчано кажњена са 200.000 ИНР, ако се утврди да ће крши ауторска права имати на било којем медијском УРЛ-у или пројекту.

Немачка

И у немачкој власници ауторских права дају право да у вашем имену постоје ауторске тролове и новчане казне могу износити 500 или чак 1000 евра.

Ипак, систем није тако добар, јер аутори тролова могу пратити само ИП адресу, не стварна имена и идентитет, па много обавештења која нису била адресирана на људе по имену.

Замотавање ствари

Након коначних тестова на 5 релевантних чимбеника који нуде више од 70 пружатеља услуга, препоручује се Сурфсхарк који ће бити најбољи ВПН за Торрентинг.

Сурфсхарк (1,99 УСД месечно) најбоље је оклада за Торрент ВПН због невероватне сигурности, услуге пропуштања и правила нулти евидентирања.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me