Радна листа послужитеља ЕкпрессВПН Нетфлик за приступ Нетфлику САД-у и Великој Британији

Бинге-проматрачи Нетфлика добро су свјесни; ВоД намеће гео-ограничења, ограничавајући наслове ТВ емисије / филмове доступне корисници изван САД-а, Велике Британије или Јапана.

Као што вероватно знате, ове три локације садрже најопсежније Нетфлик књижнице, које не могу приступити ако се не претплате на ВПН за Нетфлик, као што је ЕкпрессВПН.

Спајањем на другом месту можете радити као локални и приступити комплетној Нетфлик УС, Нетфлик УК и Нетфлик бази података ЈП-ЕН.

Дакле, без додатних поклона, прочитајте овај детаљни водич како бисте утврдили најбоље расположиве ЕкпрессВПН Нетфлик послужитеље и касније ми се захвалио. &# 55.357;&# 56.841;

Али прво…

Ради ли ЕкпрессВПН са Нетфликом?

Наравно, ВПН дјелује с Нетфликомом, али постоје и одређени савјети који требају слиједити. За почетак, сваки пут када желите да приступите другој верзији Нетфлика, обавезно требате обрисати све податке прегледа.

Оно што обично ради је; користи “Гоогле Цхроме” за редовно прегледавање, Фацебоокинг, Иоутубинг и задатке које се налазе с радом и држим приватним прегледником, тј. Мозилла Фирефок искључиво за Нетфлик.

ЕкпрессВПН је сигурно решење без пропуха за стреаминг видео услуга на захтев. Помоћу ЕкпрессВПН-а можете добити Ултра ХД и ХД квалитетније Нетфлик филмове и емисије с више локација на три међусобне везе. Позовите ЕкпрессВПН30 Дани гаранције поврата новца

Кад год желим да деблокирате одређену ТВ емисију / филм, обавезно очистите све податке из Мозилла Фирефок-а, о чему се ради:

 1. Претраживање & Повијест преузимања
 2. Подаци веб странице изван мреже
 3. Поставке веб мјеста
 4. Облик & тражи
 5. Активне пријаве
 6. кекси
 7. Кеш

Тек након брисања тих података, повејте са ЕкпрессВПН услугом Нетфлик, пријавите се на свој Нетфлик налог и додајте деблокирам ТВ емисији / филм који желим гледати.

Испод можете видети снимке заслона на коме сам усвојио истину праксу и повезао се са америчким сервером како бих могао да приступим “Осветници: Бесконачни рат” (доступно само у Нетфлик америчкој библиотеци).

ЕкпрессВПН нетфлик сервери за деблокирање осветника

Долази ли ЕкпрессВПН рачун на Нетфлику?

Сигурно је ЕкпрессВПН свеобухватно на тржишту ВПН-ова, али не значи да вам нуди Нетфлик рачун. Пружатељ је пружио решење само за надоградњу вашег постојећег рачунара Нетфлик за деблокирање ТВ емисије / филмова из америчких, британских или јапанских библиотека.

Свој ЕкпрессВПН налог можете само користити за приступ свим послужитељима широм света. Његове могућности нису биле потпуно ограничене на Нетфлику. Корисници чак могу користити своје апликације за деблокирање ББЦ иПлаиера у Великој Британији, Амазон Приме, Хулу и другим популарним ВоД-овима за интернетско струјање.

Најбољи ЕкпрессВПН Нетфлик послужитељи

Резачи каблова и бингеви који користе ВоД услуге попут Нетфлика често траже точне информације о радним послужитељима за Нетфлик УСА у Аустралији или другим верзијама попут САД-а, Велике Британије или ЈП-а.

Елиминирао сам проблеме који корисници тестирају различите послужитеље који проводе свеобухватну анализу. Да бисте требали олакшати поступак деблокирања Нетфлика. Слиједи сажети образац ЕкпрессВПН Нетфлик сервера који омогућава приступ већини Нетфликевих емисија и филмова.

Локације послужитеља Квалитета пружена
САД - Лос Анђелес 5 Ултра ХД
САД - Лос Анђелес 4 Ултра ХД
САД - Њу Џерси 3 ХД
САД - Њу Џерси 2 ХД
САД - Њујорк 2 Ултра ХД
УК - Берксхире 2 Ултра ХД
УК - Вемблеи ХД
УК - Лондон ХД
УК - Берксхире ХД
Јапан - Токио 1 ХД
Јапан - Токио 3 ХД

Нетфлик УС

Америчка иначица Нетфлик-а има 1761 емисија и 4091 филм у својим библиотекама (укупно 5.852 наслова). Да бисте га деблокирали, кликните икону хоризонталног хамбургера да бисте приказали више локација.

Одаберите четири регије “Америка” а затим проширите попис за “Уједињене државе”. Требали бисте да видите све сервере доступне са ЕкпрессВПН-а у САД-у.

Попис америчких сервера ЕкпрессВПН за нетфлик

Доље сам створио попис за “радна” послужитељи који деблокирају Нетфлик. Кад год желите да приступите америчким библиотекама, једноставно их повежите на следећа дела:

 1. САД - Лос Анђелес 5 (ултра ХД)
 2. САД - Лос Анђелес 4 (ултра ХД)
 3. САД - Њу Џерси 3 (ХД)
 4. САД - Њу Џерси 2 (ХД)
 5. САД - Њујорк 2 (ултра ХД)

Испод можете видети с киме сам имао везе “Лос Анђелес - 5” и успио је деблокирати “Тор: Рагнарок” бешавно, што је доступно само у америчкој књижници Нетфлик.

Деблокирање ЕкпрессВПН-а Тхор Рагнарок

Нетфлик УК

Верзија Нетфлик УК у својим библиотекама има 1699 емисија и 3906 филмова (укупно 5.605 наслова). Да бисте требали деблокирали, приступите ЕкпрессВПН-у’с комплетним пописима послужитеља путем апликација.

Из четири регије, Одабери “Еуропа” а затим проширите попис за “Уједињено Краљевство”. Требали бисте видјети све сервере доступне с ЕкпрессВПН-ом у Великој Британији.

Попис сервера ЕкпрессВПН Нетфлик УК

Доље сам створио попис за “радна” послужитељи који деблокирају Нетфлик УК. Кад год желите да добијете британску библиотеку, једноставно их повежите на следећа дела:

 1. Уједињено Краљевство - Берксхире - 2 (Ултра ХД)
 2. Уједињено Краљевство - Вемблеи (ХД)
 3. УК - Лондон (ХД)
 4. Уједињено Краљевство - Берксхире (ХД)

Можете видети снимке заслона где се повежете с “УК - Берксхире - 2” Послужитељ како бих могао приступити “Полдарк” (доступно само у библиотекама Нетфлик УК).

ЕкпрессВПН Деблокирање УК Полдарк

Нетфлик ЈП

Велики људи који траже ЕкпрессВПН Азијске сервере за Нетфлик чине то захваљујући ЈП-ЕН верзији, која је 1308 емисија и 4326 филмова (Укупно 5.634 наслова), друга је највећи број наслова у свим регионалним библиотекама.

За приступ књижници кликните на “Азијско-пацифички” регија у избору локације ЕкпрессВПН и проширите попис за “Јапан”.

ЕкпрессВПН Нетфлик Јапан послужитељи

Доље сам створио попис за “радна” послужитељи који деблокирају Нетфлик ЈП. Ако желите да приступите ЈП библиотекама, једноставно их повежите на следећем:

 1. Јапан - Токио 1 (ХД)
 2. Јапан - Токио 3 (ХД)

Испод можете видети с киме сам имао везе “Јапан - Токио - 1” и успио је деблокирати “Јиро сања о сушију” невероватно глатко, што је доступно само у Нетфлик ЈП библиотекама.

ЕкпрессВПН деблокирање ЈП Јиро Дреамс оф Сусхи

Питања и одговори

ЕкпрессВПН не ради са Нетфликом?

Ако имате проблема с приступом Нетфлику путем ЕкпрессВПН-а, можда се ради само о погрешци на послужитељу. То је разлог зашто сам створио овај водич; тако корисници имају приступ најбољим ЕкпрессВПН послужитељима који раде с Нетфликом без обзира на то где живе у свету!

Постоје алтернативе за ЕкпрессВПН Нетфлик?

Испитивао сам безброј ВПН услуга за деблокирање ВоД услуга, али само са два имена обично најпопуларнија. Једноставно је ЕкпрессВПН, а други НордВПН за Нетфлик. Испробајте потоње, ако нисте задовољни првима!

Замотавање ствари

С овим постижем крај овог водича Бест ЕкпрессВПН Нетфлик послужитеља. Његов је циљ помоћи корисницима да стекну знање о томе “радна” послужитељи за приступ Нетфлику у САД-у, Великој Британији и Јапану.

Ако наиђете на било какве проблеме / проблеме, не оклијевајте уписати коментаре испод. Помозите и брату, тако да ћете овај водич делити са другим фанатицима струје!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me