A legjobb VPN a torrentinghez: Töltse le a torrenteket biztonságosan

A legjobb VPN a torrentinghez

Ha a torrent letöltése közben láthatatlanul kívánja maradni a szerzői jogok megsértő vadászai és a helyi internetszolgáltatók számára, akkor megbízható VPN-szolgáltatásra van szüksége. Az alábbiakban megtalálja az uTorrent / BitTorrent legjobb ajánlatait:

Contents

A legjobb VPN szolgáltatások a torrentinghez

 1. Ivacy: A legjobb választás az égetők számára. P2p-specifikus kiszolgálók érhetők el. Elérhető havi 2,25 dollárért .
 2. Surfshark: A legjobb költségvetés-barát VPN a P2P / fájlmegosztáshoz. Gyors sebesség a torrent letöltéséhez. Költségek 1,99 USD / hónap (+ 3 hónap ingyen).
 3. ExpressVPN: Értékelt VPN a torrentinghez. Nincs sávszélesség-korlátozás vagy sebességkorlátozás. Elérhető havi 8,32 dollárért
 4. CyberGhost: Gyors és biztonságos VPN a kalózok számára. “Torrent névtelenül” mód elérhető. Az ár 2,75 dollár / hónap kezdődik
 5. PureVPN: Felfelé haladó VPN a torrentinghez. Dedikált szerverek állnak rendelkezésre a fájlmegosztáshoz. Elérhető havi 2,91 dollárért

5 legjobb VPN a torrentinghoz 2023-ban

Nézze meg ezt az öt legjobban ismert torrenti VPN-t, a költségek, a megbízhatósági pilóta besorolása és a P2P teljesítménye / jellemzői elemzése és összehasonlítása után:

1. Ivacy

Az Ivacy a torrenting VPN első helyezettje

 • Ár: 2,25 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.8

A szingapúri székhelyű és 2007-ben indult Ivacy végre megkapta a megérdemelt hírnevét. A legtöbb nem tudja ezt, de a szolgáltató felelős a most híres Split Tunneling koncepció kidolgozásáért.

A szolgáltató kínai felhasználók számára a legjobb szolgáltatásokat kínálja, és gyors sebességet biztosít, ezzel bizonyítva, hogy megbízható VPN-ként szolgálhat az özönlenek számára. Dedikált szervereket kínál a p2p tevékenységekhez, ugyanúgy, mint a Netflix és a Disney Plus streaming platformjaihoz.

Hogy hozzáférhessen hozzájuk, vegye fel a kapcsolatot a 24/7 élő chat-ügyfélszolgálattal, mint én. A kiszolgálók kimerítő listáját nyújtják Önnek a kínzó tevékenységek folytatásához, jogi zavarok vagy az internetszolgáltató beavatkozása nélkül..

A titkosításhoz az Ivacy az AES-256-CBC-t használja egy szabványos RSA-2048 kulcsmal az OpenVPN kapcsolatokhoz. Van szekciónaplózás, de 48 óra elteltével lejár. A legjobb VPN-ajánlat eléréséhez keresse meg a kétéves tervét, amely 1,99 dollár / hónap kezdődik. (48 dollár számlázva).

Ivacy előfizetési lehetőségek

 1. Havi előfizetés: 9,95 USD
 2. Éves előfizetés: 3,33 USD / hó (40 USD egyszer számlázva)
 3. 2 éves előfizetés: 2,25 USD / hó (48 USD egyszer számlázva)

Vagy további betekintést szerezhet a szolgáltatóba az Ivacy beszámoló elolvasásával

2. Surfshark

Surfshark logó

 • Ár: $ 1.99 / mo
 • Trustpilot értékelése: 4.4

Megfizethető VPN amely erősen ajánlott a peer-to-peer fájlmegosztáshoz. Az újonnan megjelenő Surfshark továbbra is teljesíti a biztonságos torzítás ígéretét. Ez további mérföldet is elér, korlátlan sávszélességet és egyidejű kapcsolatokat, valamint egy robusztus Kill Switch funkciót kínál.

Van egy speciális P2P-kiszolgáló-felsorolás, amely elérhető, de a torrentolás minden szerveren megengedett, még a tiltott országokban is. A Surfshark forgalmat is átirányíthat Kanadában vagy Hollandiában található speciális P2P szerverre.

Csak először kapcsolja át a protokollt az IKEv2-ről OpenVPN (UDP) -re, hogy erős katonai titkosítást kapjon az AES-256-CBC vagy az AES-256-GCM segítségével..

Mivel a BVI egy biztonságos menedékhely, nagyszerű nyugalommal bántalmazhat, és kényeztetheti azt is, amikor tudhatja, hogy a Surfshark erős kínzó és bejelentkezési politikája van. Még egy kill kapcsolót is kínál.

A Surfshark átadta az USA szerversebességének tesztelését a P2P / torrent számára az uTorrentnél 87.39Mbps letöltés és 60.63Mbps feltölteni átlagosan. Egyáltalán nem rossz.

Surfshark előfizetési lehetőségek

 1. Havi előfizetés – 11,95 USD / hó
 2. Éves előfizetés – 5,99 USD / hó
 3. 2 éves előfizetés – 1,99 USD / hó

További információkért olvassa el a Surfshark részletes ismertetését

3. ExpressVPN

ExpressVPN logó

 • Ár: 8,32 USD / hónap 6,67 / hónap.
 • Trustpilot értékelése: 4.8

Az univerzális és leggyorsabb ExpressVPN kivételes p2p képességeket kínál az uTorrent felhasználók számára. Noha a torrent kiszolgálók nem tartalmaznak külön listát, bárhol élvezheti a lángoló gyors sebességet.

Az OpenVPN (TCP és UDP) protokollt használja a p2p számára, és két különböző rejtjelen keresztül biztosítja a titkosítást: AES-256-CBC és AES-256-GCM, így a maximális biztonságot is megkapja..

  5 legjobb VPN-alkalmazás Androidra 2023-ban

Adja hozzá ezt a biztonságos BVI joghatósághoz és a hitelesített naplózási politikához, még a török ​​hatóságoknak sem lehetett megkerülni, és megkönnyebbülten érezheti, hogy az ExpressVPN remek választás a torrentek letöltésére..

Nem is beszélve, hogy a szolgáltató biztonságban van a WebRTC / DNS / IP cím szivárgásaitól, és a kill kapcsoló funkció csodákat tesz azáltal, hogy titokban tartja személyazonosságát, ha a VPN leválasztja a p2p / fájlmegosztást..

Az USA szerver sebességének a p2p / torrentre való tesztelésekor az uTorrent-en, az ExpressVPN kézbesítette 85.29Mbps letöltés és 76.92Mbps feltölteni, tisztázva ismét, hogy nagyon gyors sebesség érkezik.

ExpressVPN előfizetési lehetőségek

 1. Havi előfizetés: 12,95 USD egyszer számlázva
 2. Féléves előfizetés: 9,99 USD / hó
 3. 12 havi előfizetés: 8,32 USD / hó

Vagy további betekintést szerezhet a szolgáltatóba az ExpressVPN ismertető elolvasásával

4. CyberGhost

CyberGhost logó

 • Ár: 2,75 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.7

Általában a CyberGhost alkalmazást ajánlom a felhasználók felszabadító igényeihez, de az uTorrent tesztelésével kiderült, hogy valóban remek választás a torrentek biztonságos és gyors letöltésére..

Az Ivacy és a Surf-hez hasonlóan a CyberGhost egy speciális szerver p2p felsorolást kínál. Belépéssel érheti el őket “p2p” a keresősávba a Windows kliens bal felső sarkában.

Ezek a szerverek az OpenVPN (UDP) protokollt használják, és a titkosítást AES-256 titkosítással, RSA-4096 kulcs titkosítással és SHA384 hash-hitelesítéssel biztosítják..

A szolgáltató mentes minden WebRTC / DNS / IP cím szivárgástól, SOCKS5 proxy-ot kínál a torrent felgyorsításához, és automatikus megszakító kapcsolót kínál az identitás védelme érdekében..

Miközben teszteltem az USA szerver sebességét a p2p / torrenthez az uTorrentnél, a CyberGhost szállította 74.22Mbps letöltés és 70.29Mbps feltölteni. A torrentek letöltése gyors és lemaradt.

Cyberghost előfizetési lehetőségek

 1. Havi előfizetés: 12,99 USD / hónap
 2. Éves előfizetés: 5,99 USD / hó
 3. Kétéves előfizetés: 3,69 USD / hó
 4. Hároméves előfizetés: 2,75 USD / hó

Vagy ellenőrizze ezt a CyberGhost áttekintést a részletesebb elemzés érdekében

5. PureVPN

PureVPN logó

 • Ár: 2,91 USD / hónap
 • Trustpilot értékelése: 4.7

Ennek oka van, hogy a PureVPN-t szolgáltatáscsomagként nevezzük. Különösen a torrenting számára, azon kevés szolgáltató között van, amelyek P2P Port Forwarding funkciót kínálnak kiegészítőként 0,99 USD-ért..

Megtanulhatja, hogyan konfigurálhatja az uTorrent letöltések felgyorsítására, ami jól működik a “Fájlmegosztás” mód elérhető minden ügyfél számára.

A szolgáltató OpenVPN-t (UDP) használ a p2p-kiszolgálói számára, és a titkosítás AES-256 titkosítással, RSA-4096 kulcs titkosítással és SHA384 hash-hitelesítéssel érhető el..

A naplózási politika kissé zavaró lehet, de az olyan funkciók, mint a SOCKS5 Proxy, a Split Tunneling, az automatikus gyilkos kapcsoló és a Port Forwarding, előnyt kínálnak más nevekkel szemben..

Az USA szerver sebességének tesztelésekor a p2p / torrent miatt az uTorrent-en, míg a PureVPN átlagosan 81.88Mbps és 69.71Mbps feltöltés.

PureVPN legjobb ajánlatok

 1. 1 havi terv – 10,95 USD / hónap.
 2. 1 éves terv – 5,18 USD / hónap.
 3. 5 éves terv – 2,91 USD / hó (99,00 USD egyszer számlázva)

Vagy további információkért olvassa el a PureVPN részletes ismertetését.

Hogyan választottam meg a legjobb VPN-t a torrentinghez (rangsorolási kritériumok)?

Ha az uTorrent-t használja a torrent letöltésére, akkor valószínűleg tudja a VPN ha feliratkozik, gyors letöltési sebességet és korlátlan sávszélességet kell kínálnia. A p2p VPN-k értékeléséhez azonban más tényezőket is figyelembe kell venni. Az egyes szolgáltatókat az alábbiak alapján értékeltem:

 1. Joghatóság – Ha a szolgáltató székhelye egy 5/9/14 Eyes szövetségben vagy országban található, amely invazív adatmegőrzési törvényeket tartalmaz, akkor az nem használható az uTorrent letöltésére..
 2. Szerver helye –A legjobb VPN-k nagyszámú kiszolgálóhelyet biztosítanak a gyors sebesség növeléséhez, miközben részt vesznek a p2p / torrent letöltésekben..
 3. Szivárgásmentes – Gondoskodnia kell arról, hogy a szolgáltató mentes legyen mindenféle WebRTC / DNS / IP szivárgástól; egyébként heves bírságot kell fizetnie.
 4. Sebesség teljesítmény – A VPN-nek napozó, gyors sebességet kell kínálnia egész nap, így maximális kényelmet élvezhet.
 5. Titkosítási erő – Az internetszolgáltatók egyértelműen láthatják a folyamatban lévő illegális, fájlmegosztási tevékenységeket, ha a kapcsolat nem védett. Az erős titkosítás rejti személyazonosságát.
  5 legjobb VPN-alkalmazás Androidra 2023-ban

Az uTorrent letöltések felgyorsítása VPN-sel

A torrent letöltése az uTorrent-ből gyakran csalódást okozhat a gyenge sávszélesség mellett. Sok oka lehet a gyenge kínzó teljesítménynek.

Ha azonban már rendelkezik gyors hálózattal, van néhány javítás az általános sebesség növelésére. Kövesse az alábbi tippeket az uTorrent letöltésének sebességének növeléséhez:

Töltse le nagyszámú vetőgéppel rendelkező torrenteket

A torrent letöltésekor az uTorrent kliens megragadja a bontatott fájlt különféle számítógépektől. Ezek a vetőgépek, akik továbbra is megosztják a fájlt, még a letöltés befejezése után is.

Keressen több vetőgépet egy torrenten a letöltési sebesség növelése érdekében, de olvassa el az alábbi oldalon található megjegyzéseket. Mások véleményei segítenek azonosítani, hogy a torrent nem tartalmaz-e vírusokat / rosszindulatú programokat.

Töltse le nagyszámú vetőgéppel rendelkező torrenteket

Konfigurálja a “Sávszélesség” A maximális sebesség beállításai

A letöltési sebesség növelésének másik módja az uTorrent használatánál a sávszélesség-beállítások megváltoztatása.

 1. Kattintson a “Opciók” fül a bal felső sarokban.
 2. Görgessen le és kattintson a gombra “preferenciák”.
 3. Keresse meg és nyissa meg a megjelölt fület “Sávszélesség”.
 4. Korlátozza a globális feltöltési és letöltési arányt az egyes mezők értékének egyszerű megváltoztatásával.

Javasoljuk, hogy a globális feltöltési sebesség a feltöltési sebesség 80% -a, azaz 14 kb / s legyen. Ami a globális letöltési arányt illeti, változtassa meg az értékét a-ra “0”.

Egy másik hack, amelyet felhasználhat az alkalmazás sebességének növelésére, az, hogy megváltoztassa a kapcsolatok számát a túlterhelés elkerülése érdekében. Sokak számára az alábbi beállítások meglehetősen jól működtek.

 1. Állítsa a kapcsolatok globális maximális számát 2300-ra
 2. Állítsa be a torrentonként csatlakoztatott társak maximális számát 250-re
 3. Állítsa a torrentre eső feltöltési helyek számát 14-re

uTorrent A sávszélesség-beállítások konfigurálása

Közvetlen csatlakozás a maghoz

Gyakran a vetőgép’A tűzfalbeállítások gyakran gátolhatják a vetési folyamatot, és megakadályozzák, hogy az uTorrent letölthessen adatokat a Torrent fájlból.

Most lehetetlen, hogy minden vetőgépet újrakonfiguráljon’ tűzfalbeállításokat, de engedélyezheti, hogy az uTorrent kliense az összes adatot közvetlenül, a tűzfalak beavatkozása nélkül, közvetlenül lekérje:

 1. Menj a “Opciók” menüt, és válassza a lehetőséget “preferenciák”.
 2. Nyissa meg a “kapcsolatok” fül balra
 3. Jelölje be “Engedélyezze az UPnP portleképezést”
 4. Ketyegés “Engedélyezze a NAT-PMP portleképezést”.

uTorrent közvetlenül kapcsolódik a magokhoz

Adjon kivételt a Windows tűzfalhoz

A Windows tűzfal letilthatja a torrent klienst, és megszakíthatja a BitTorrent kapcsolatokból érkező letöltéseket és vetőgépeket. Ez akadályozza a teljes kínzó élményt.

A problémától megszabadulhat “adjon kivételt a tűzfalhoz” közvetlenül az uTorrent alkalmazásból, hogy növeljék az általános sebességet. Ezt megteheti az Opciók menüben > preferenciák > kapcsolatok.

uTorrent kivételt ad a tűzfalhoz

Az uTorrent optimalizálásához módosítsa az Általános beállításokat

További lehetőségként az uTorrent letöltésének sebességének növelésére fontolja meg az uTorrent kliens általános beállításainak megváltoztatását..

Ezt megteheti, ha navigál az Opciók menübe > preferenciák > Tábornok. Ha kész, ellenőrizze a “A.! Ud hozzáadása a hiányos fájlokhoz” és “Előzetesen allokál minden fájlt” opciók.

uTorrent Az általános beállítások megváltoztatása

Adjon hozzá további nyomkövetőket a torrent fájlokhoz

A követők hasznosak a torrent letöltési sebességének optimalizálásában és növelésében. Új nyomkövetők hozzáadása javítja a kínzó élményt, mivel új magokat / társakat adnak a kapcsolathoz.

Ez a folyamat magában foglalja új linkek hozzáadását egy adott torrent fájl meglévő nyomkövetőihez. Új hozzáadásához kövesse az alábbi lépésről lépésre:

 1. Kattintson a jobb gombbal a torrent fájlra, majd kattintson a gombra “Tulajdonságok”
 2. Alatt “Tábornok” lapon lesz egy nyomkövető lista.
 3. Görgessen az oldal aljára, ahol nincs szöveg.
 4. Illessze be a nyomkövetőket erről a linkről az üres helyre.
  5 legjobb VPN-alkalmazás Androidra 2023-ban

uTorrent további nyomkövetők hozzáadása

A P2P fájlmegosztás legjobb VPN helyei

Ha sokat tölt le az uTorrent-ről, akkor érdekli, hogy megtanulja, hogyan lehet elérni a legjobb sebességet és elérni a leggyorsabb p2p-rajkat..

A VPN könnyedén lehetővé teszi ezt, de meg kell ismernie a megfelelő kiszolgálókat is, amelyekhez kapcsolódni tud. A torrent sebesség a következő országokban a leggyorsabb:

Lettország Görögország
Bulgária Szerbia
Litvánia Írország
Horvátország Románia
Spanyolország Svédország

A torrenting és a P2p törvény bírságokkal kapcsolatos jogi kérdések

A torrenting maga a világ minden országában minden számla törvényes. Ez csak illegális tevékenység, ha a szerzői joggal védett anyag letöltésének torrentja.

Ha többet szeretne megtudni a felmerülő jogi díjak jellegéről és súlyosságáról, meg kell ismernie az országában a kalózkodással kapcsolatos vonatkozó törvényeket..

Íme egy országonkénti bontás a jogi törvényekről és kérdésekről, amelyekkel szembesülhet, ha kalózkodik:

Amerikai egyesült államok

Az USA-ban egy rendkívül fejlett jogi rendszer működik, amely a kalózkodással kapcsolatos kérdéseket irányítja. Az ország rendkívül szigorú álláspontot képvisel az illegális tartalom bármilyen lehetséges letöltésével kapcsolatban.

A legtöbb szerzői jog által védett média olyan nagyvállalati házak tulajdonában van, mint a Disney, a Warner Bros, a Fox, a Sony és hasonlók, tehát gyakran bármilyen peres eljárással rendelkeznek pénzügyi izmokkal..

Az USA-ban a kalózkodás legfeljebb öt év börtönbüntetést és 250 000 dollár bírságot vonhat maga után.

Kanada

Ez az USA szomszédos országa nem olyan szigorú, ha a kalózkodást elkövető embereket megbünteti. Kalózkodási törvényei vannak, de ugyanolyan lazaak, mint a határok, azaz vannak, de nyertél’t nagyon elkapnak

Az egyetlen vonatkozó törvény a kanadai szerzői jogok megsértéséről “A szerzői jogok korszerűsítéséről szóló törvény”. E törvény értelmében az internetszolgáltatók értesítéseket küldhetnek a szerzői jogok megsértőire.

A szerzői jog tulajdonosának legfeljebb 5000 dollárral szemben perbe kerülhet a jogsértő fél ellen. Ez túl puszta összeg ahhoz, hogy a szerzői jogok tulajdonosai érdeklődjenek a bírósági eljárás benyújtása iránt.

Egyesült Királyság

Mivel a nagyobb torrent webhelyek, mint például a PirateBay, nagy részét már blokkolták, az Egyesült Királyság nem olyan barátságos hely, amikor a p2p rajongókról van szó..

A több mint 400 000 felhasználót tartalmazó internetszolgáltatók számára a törvény előírja, hogy szüneteltetési és lemondási levelet küldnek a szerzői jogok megsértőinek. A törvény azonban nem vonatkozik azokra az internetszolgáltatókra, amelyeknél kevesebb az előfizetők száma.

India

Az indiai kalózkodás iparának évente csaknem 2,7 milliárd dollárja van a bevétele, jelezve, hogy a Bollywood és más regionális mozi népszerűsége miatt súlyos károkat okoznak a helyi médiaházaknak..

Az indiai szerzői jogi törvény szerint egy személy legfeljebb 7 évre börtönbe kerülhet, és 200 000 INR összegű pénzbírsággal büntethető, ha bármely médiafájl vagy projekt szerzői jogát megsértik..

Németország

Németországban is a szerzői jog tulajdonosai jogot adnak arra, hogy nevükben bepereljék a szerzői jogi trollokat, és a bírság akár 500 vagy akár 1000 euró is lehet..

Ennek ellenére a rendszer nem olyan hatékony, mert a szerzői jogi trollok csak az IP-címeket tudják követni, és nem a tényleges neveket és identitásokat, így sok beérkező értesítés nem név szerint szól az embereknek.

A dolgok csomagolása

5 releváns tényezővel végzett, végleges tesztek után, amelyek több mint 70 szolgáltatót vonnak be, azt javaslom, hogy a Surfshark legyen a legjobb VPN a Torrentinghez.

Hihetetlen biztonság, szivárgásmentes szolgáltatás és nulla naplózási politika miatt a Surfshark ($ 1.99 / hónap) a legjobb ajánlat Torrent VPN-ként..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me