Suoratoista televisio-ohjelmia ja elokuvia verkossa ilmaiseksi

Nauhaleikkurit ja huijareiden tarkkailijat ympäri maailmaa luottavat suosikki elokuviensa / televisio-ohjelmiensa katsomiseen usein suoratoistoalustoihin, kuten Netflix, BBC iPlayer, HBO Now, Hulu ja muut. Entä kuitenkin ne, jotka voivat’t varaa näitä VoD-palveluita?


Yksi hienoista internet-selailun iloista on, että löydät paljon verkkosivustoja, jotka toimittavat elokuvia ja TV-ohjelmia ILMAISEKSI. Valitettavasti myös ne ovat maantieteellisesti rajoitettuja, ja niihin on ladattu mainoksia, haittaohjelmia tai laillisia rajoituksia. Niin se’aika ajatella laajemmin ...

Poista esto ilmaisista suoratoistosivustoista suoratoistaa televisio-ohjelmia ilmaiseksi

Paras tapa poistaa elokuvien / TV-ohjelmien esto ja suoratoisto turvallisesti ilmaisilla verkkosivustoilla on investoida VPN-ratkaisuun. Vaihtamalla sijaintiasi ja määrittämällä sinulle toinen IP-osoite VPN-verkot antavat käyttäjille mahdollisuuden peittää henkilöllisyytensä verkossa.

Sinänsä saat suojaa uteliailta rikollisilta ja tekijänoikeuksien rikkomusten metsästäjiltä ilmaisilla verkkosivustoilla. Puhumattakaan, jos sivusto on estetty, voit muodostaa helposti yhteyden tuettuun maapalvelimeen ja ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

Valitettavasti kaikilla palveluntarjoajilla ei ole infrastruktuuria tai kykyä tarjota hämmästyttävää suoratoistotehoa. Joten päätin helpottaa prosessia ja toimittaa luettelon viidestä parhaasta streaming-VPN: stä ilmaisilla verkkosivustoilla:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Parhaiden ilmaisten suoratoistosivustojen yleiskuvaus ja vapauttaminen

Pesin Internetiä joillekin hyvämaineisille ilmaisvirtaussivustoille elokuvien / TV-ohjelmien katselemiseksi. Jos jotkut niistä ovat laillisia, toiset vaativat VPN: n käyttöä henkilöllisyytesi suojaamiseksi. Nimi sisältää:

 1. YouTube (Yhdysvallat)
 2. ratista
 3. Popcornflix
 4. Tubi TV
 5. Viewster
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Klassinen elokuva verkossa

1. YouTube (Yhdysvallat)

Samoin kuin VoD: t, YouTube näyttää erilaista sisältöä käyttäjille ympäri maailmaa. Jos haluat hyödyntää täydellistä suoratoistokokemusta, käytä YouTuben yhdysvaltalaista versiota. Yhdistin NordVPN: ään’Yhdysvaltain palvelimet tätä tehtävää varten, ja avasivat heti uuden viihdemaailman.

Jos haluat vielä enemmän sisällön monimuotoisuutta, harkitse rekisteröitymistä premium-YouTube-tilille. Tämä poistaa ärsyttävät mainokset ennen videoiden toistamista tai sen jälkeen. Yhdessä VPN: n kanssa voit katsella myös maantieteellisesti rajoitettuja videoita.

katsella ilmaisia ​​elokuvia youtube USA: ssa

2. Crackle

Sony Pictures Entertainmentin virallinen tytäryhtiö Crackle on tarkoitettu käyttäjille, jotka eivät halua päästä kiinni laillisiin vaivoihin piraattielokuvien suoratoistoa varten. Se yhdistää tyypillisesti lisensoitujen tuotantoyhtiöiden mainostukea videoviihdesisältöä.

Tämä tarkoittaa, että kaikki tarkkailulistassa näkemäsi on turvallista avata ja katsella. Ainoa ongelma tällaisessa ohjelmistossa on se, että vaikka se tarjoaa paljon tietoja kaikenlaisille elokuville / TV-ohjelmille, vastaanotettu lajike ei välttämättä ole silmiinpistävää..

katsella televisiosarjoja verkossa räpylällä

3. Popcornflix

Screen Media Ventures -yrityksen omistama ja viihdemarkkinoilla esitelty heinäkuussa 2010 Popcornflix nauttii vahvasta käyttäjäkunnasta ja maineesta verkossa tarjoamalla ilmaista mainosten tukemaa suoratoistovideoa webisodeista ja klassisista / uusimmista elokuvista.

Sillä on yli 1000 elokuvan hakemisto, jonka tekijänoikeusjärjestöt ovat hyväksyneet kaikilla asiaankuuluvilla lisensseillä. Saadaksesi enemmän irti alustasta, muodosta yhteys VPN-palveluun, kuten Surfshark, ja poista uusi elokuvien / TV-ohjelmien luettelo.

katsella elokuvia ja tv-ohjelmia verkossa popcornflixin avulla

4. Tubi TV

Tubi TV on yksi harvoista suoratoistosovelluksista, joita voidaan ladata / asentaa suoraan iTunesista. Vaikka sisältö on oikeudellisesti epäilyttävä, se toimii hyvin kaikissa iOS-laitteissa. Prosessi on yksinkertainen, asenna vain sovellus, valitse katsottava elokuva / TV-ohjelma ja paina toistopainiketta.

Kaunis käyttöliittymän ja muotoilun ansiosta voit olla varma, ettei koskaan ikävä kyllästyä ollessaan alustalla. Vaikka sisällön yhdistäminen vaatii vielä työtä, ohjelmisto on silti kokeilun arvoinen. Olen jopa estänyt lisää nimikkeitä muodostamalla yhteyden Surfsharkiin’s Yhdysvaltain palvelimet.

katsella elokuvia ilmaiseksi Tubi TV: n avulla

5. Katsoja

Liiallisille tarkkailijoille, jotka kiinnostavat animaatioelokuvia, TV-ohjelmia ja muuta sisältöä - saatat löytää Viewsterin houkuttelevan vaihtoehdon kalliille suoratoistoympäristöille. Se on animaation maailmalle omistettu sivusto.

Samanaikaisesti se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden katsella näyttelijöiden elämäkerroksia, elokuvat, elokuvien trailereita, katkelmia, uutisia ja paljon muuta. Elokuvien, anime- ja TV-ohjelmien luettelo päivitetään viikoittain. Käytä PureVPN-tyyppistä VPN: ää avataksesi lisää sisältöä.

Katsoja katsella televisiosarjoja verkossa

6. SnagFilms

Kuten Crackle, SnagFilms ei yhdistä lisensoimatonta sisältöä ja pyrkii parhaiten tarjoamaan vain nimikkeitä, jotka tuottaja / ohjaaja on aiemmin hyväksynyt.

Sinänsä sijaan, että etsit suosittuja elokuva- / TV-ohjelmia, saat pääsyn yli 5000 itsenäisen teoksen hakemistoon kymmenessä kategoriassa toiminta-seikkailusta, kauhun kauhistuttavasta kauhistuksesta, hilpeästä komediosta ja kriitikkojen suosituista dokumenteista.

Sovellus kiinnittää erityistä kiinnostusta kansainvälisiin ulkomaisiin elokuviin ja homo- / lesboelokuviin, samoin kuin Hindi Bollywood -teokset. Yhdistäminen VPN-verkkoon ei tee paljon eroja suoratoistettavissa olevassa sisällössä.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Popcorn Time -sovellus on saatavana lukuisilla verkkotunnuksilla, jotka tarjoavat oman version ohjelmistosta, joka perustuu alkuperäiseen Github-koodiin. Niiden joukossa on Popcorntime-Online.ch, joka käyttää samaa muotoilua ja ulkonäköä kuin Popcorn-time.to.

Ero näiden kahden välillä on se, että jos .to-versio toimii sovelluksena, online.tv-vastineeseen pääsee suoraan verkkosivustosi kautta. Koska se kuitenkin yhdistää laittoman sisällön, käytä NordVPN: n kaltaista VPN: ää suojan saamiseksi tekijänoikeuksien loukkausmetsästäjiltä.

katsella elokuvia ja tv-ohjelmia verkossa popcorn-ajan kanssa

8. CMoviesHD

CMoviesHD on parhaiden sivustojen joukossa, jolla suoratoistetaan televisio-ohjelmia ja elokuvia. Se on täysin ilmainen, mutta ei laillinen käyttää. Tämä johtuu siitä, että käyttöympäristö yhdistää laittoman sisällön, mikä saattaa saada sinut vaikeiden sakkojen ja DMCA-ilmoitusten vaikeuksiin.

Siitä huolimatta, se voi ylittää yhden suurimmista sisältökirjastoista. Joten käytän verkkosivustoa vasta, kun olen muodostanut yhteyden VPN: ään kuten Express. Tämä johtuu siitä, että palveluntarjoajan todennettu logless-maine on tarkoituksenmukaisempi suojautua tekijänoikeuksien rikkomusten metsästäjiltä.

CMoviesHD

9. Putlocker

Putlocker on ollut ilmaisten elokuvien / TV-ohjelmien kaupassa jo pitkään. Metsästäjät kieltävät sen usein tekijänoikeusloukkauksista, mutta onnistuu aina ilmestymään uuteen ja turvalliseen verkkotunnukseen. Streamerit rakastavat tätä verkkosivustoa.

Verrattuna joihinkin yllä oleviin luetteloihin sivusto ei ole laillinen. Käytän PureVPN: ää pääsemään verkkosivuston sisältöön ja suosittelemaan elokuviani ja esityksiäni. Varmista vain, että olet muodostanut yhteyden vakaan palvelimen kanssa ja ota OpenVPN (UDP) käyttöön.

Putlocker

10. Klassinen elokuva verkossa

Kuten nimestä voi päätellä, tämä verkkosivusto on tarkoitettu vintage-elokuvien ystäville. Jos elät hiljaisia ​​elokuvia Charlie Chaplinista ja muista näyttelijöistä, Classic Cinema on täydellinen valinta. Se ei vaadi sinun kirjautumista streaming-sisältöön.

Ainoa ongelma on pikemminkin kuin elokuvien isännöinti. Se tarjoaa linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Sellaisena se ei ehkä ole täysin laillinen. Käytä NordVPN: n kaltaista VPN-verkkoa pitääksesi henkilöllisyytesi suojassa, kun suoratoistat suosikki vintage-elokuvasi!

Klassinen elokuva verkossa

Asioiden kääriminen

Tämä opas oli valmiste selittää, kuinka erilaiset VoD: t ja jopa ilmaiset verkkosivustot voivat asettaa maantieteellisiä rajoituksia, ja kehotti käyttäjiä investoimaan luotettaviin ratkaisuihin, kuten VPN: t. Nämä työkalut pitävät henkilöllisyyden suojan ja mahdollistavat kaiken sisällön vapauttamisen.

Kaikki tekijät huomioon ottaen NordVPN voitti ehdottomasti tämän kategorian ilmaisten televisio-ohjelmien / elokuvien suoratoistosta turvallisesti. Jos kuitenkin etsit budjettiystävällistä vaihtoehtoa, harkitse ilmoittamista BVI-pohjaisen Surfsharkin kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää tai sinun on annettava joitain suosituksia, älä epäröi pudottaa kommentti alla. Voit myös jakaa artikkelin ystävillesi / perheenjäsenillesi, jotka haluavat varmistaa ilmaisten elokuvien / TV-ohjelmien katselutoiminnan!

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me