Lopullinen opas, kuinka voit seurata Commonwealth Games 2018: n suoraa online-suoratoistoa

Kesäsi on saamassa entistäkin uskomattomampia urheilufanisteja. Kansainyhteisön pelit a.k. Gold Coast 2018 on vihdoin täällä! Tämä tarkoittaa, että sinun on tarkkailtava tuhansia urheilijoita ympäri maailmaa, jotka osallistuvat voittajapalkintoon, kaikkialla 19 osumaurheilupelissä. Jännitteet ja jännitys ovat kaikkien aikojen korkeimmat, ja emme voi odottaa nähdäksemme, mitkä tulokset tänä vuonna tuovat. Haluatko nähdä myös suurimman moniurheilutapahtuman? Jos näin on, lue sitten tämä BestVPN.co-opas, kuinka voit seurata Commonwealth Games 2018 -kampanjaa mistä päin maailmaa tahansa kaapeli-TV: n ja online-suoratoiston kautta!

Commonwealth Games 2018 -aikataulu

Vuoden 2018 Kansainyhteisön kisoissa näemme yli 6600 urheilijaa kilpailemasta mitaleista 19 urheilulajissa, joihin kuuluvat ensikertalainen rantalentopallo, paini, painonnosto, triatlon, pöytätennis, squash, ammunta, rugby-seitsemät, netball, nurmikot, jääkiekko, voimistelu, pyöräily, nyrkkeily, koripallo, sulkapallo, yleisurheilu ja vesiurheilu.

Commonwealth Games 2018 -aikataulu

Parasta kaikessa: ensimmäistä kertaa kaikissa multisport-tapahtumissa on yhtä suuri määrä naisia ​​ja miehiä’s mitalit. Tapahtuma alkaa 5. huhtikuuta ja kestää 10 päivää puhdasta viihdettä monissa kilpailuissa. Uusin aikataulu on Gold Cost 2018 -sivustolla. Voit jopa ladata virallisen Android- ja iOS Commonwealth Games -sovelluksen seurataksesi kaikkia päivityksiä.

Kansainyhteisön pelien 2018 sijainti

Niille teistä, jotka eivät tiedä, mahtava avajaiset järjestetään myös vuoden 2018 Commonwealth-peleissä Carrara-stadionilla, Gold Coast, Australia. Päätetty päivämäärä on asetettu 4. huhtikuuta 2018 noin klo 19.00 AEST-aikaan. Täällä näet taivaan, joka on valaistu ilotulitteilla, ja voit katsella, kuinka monet kuuluisat kuuluisuudet, tanssijat ja muusikot paljastavat kykynsä valtavalla lavalla mielenterveyttävän väkijoukon kanssa.

Kansainyhteisön pelien 2018 sijainti

5. huhtikuuta alkavan turnauksen osalta Kansainyhteisö on päättänyt kolmesta muusta Australiasta, jotka ovat Townsville, Cairns ja Brisbane. Tämä merkitsee viidettä kertaa, kun Australia on valittu Kansainyhteisön kisojen isäntänä, ja järjestelyt ovat olleet melko huomattavia.

Kansainyhteisön pelit 2018 -kanavat ja yleisradioyhtiöiden luettelo

Seitsemän verkkoa Australiassa on Commonwealth Games 2018. -sivuston virallinen lähetystoiminnan harjoittaja. Maassa sijaitsevat ihmiset voivat yksinkertaisesti vaihtaa televisionsa mihin tahansa kolmesta kanavastaan: 7Mate, 7TWO tai 7 katsellaksesi tapahtumaa kaapelilla. Online-käyttäjillä on mahdollisuus ladata 7CommGames-sovellus Apple Storesta tai Google Playsta. Katso muiden maiden katsojat seuraavasta taulukosta:

Maa yleisradioyhtiö
Afganistan Kymmenen urheilua
Australia Seitsemän verkkoa ja Foxtel
Aasia APBU
Bangladesh Kymmenen urheilua
Karibian CMC
Kanada CBC
Intia Kymmenen urheilua
Malesia Astro ja RTM
Malediivit Kymmenen urheilua
Nigeria BOA
Uusi Seelanti Prime ja TVNZ
namibia NBC
Nepal Kymmenen urheilua
Saharan eteläpuolinen Afrikka SuperSport ja SABC
Papua-Uusi-Guinea Sky TV ja Prime
Pakistan Kymmenen urheilua
Tyynenmeren saaret Sky TV ja Prime
Etelä-Afrikka SABC ja SuperSport
Singapore MediaCorp
Seychellit SBC
Sri Lanka Kymmenen urheilua
Tansania TBC
Yhdysvallat ESPN
Yhdistynyt kuningaskunta BBC

Huomautus: Jos et’t etsi suoratoistoa maassasi, suoratoista sitten pelit seitsemässä verkossa VPN-yhteydellä yhdistäen Yhdysvaltain palvelimeen.

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 Live Online -sivustoa

Jos sinulla ei ole kaapeli-TV: tä ja luotat korkealaatuisiin VoD-palveluihin verkossa, niin olemme myös sinua suojassa. Monet verkkosivustot tarjoavat live-lähetyksiä kaikista 19 pelistä, jotka järjestetään 10 päivän aikana, ja varmista, että et menetä yhtäkään kilpailua..

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 Live Online -sivustoa

Paras vaihtoehto on toistaiseksi Australian virallinen Seven Network. Vaikka sivusto asettaa maantieteellisiä rajoituksia, voit aina käyttää VPN: ää lukituksen poistamiseen. Alla on luettelo parhaista vpn-palveluntarjoajista luotettavuuden, suorituskyvyn, tuen, hinnoittelun ja palvelinten saatavuuden perusteella:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 -tapahtumaa Australiassa

Kuten aiemmin mainittiin, Australian katsojilla on mahdollisuus seurata Commonwealth Games 2018 -kaapelia televisiossa ja suoratoistona Seitsemän verkon kautta. Vaihtoehtoisesti voit kuitenkin luottaa jopa Foxteliin. Suoran lähetyssatelliitin lisäksi voit käyttää sen VoD-palveluaan katsomassa Gold Coast 2018 -esitystä verkossa kotisi mukavasti.

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 -tapahtumaa Australiassa

Kuinka katsella Kansainyhteisön pelejä 2018 Uudessa-Seelannissa

Uuden-Seelannin katsojat voivat helposti katsella Kultarannikkoa 2018 VoD-palvelun, TVNZ: n kautta. Yleisradioyhtiö on varmistanut yksinoikeudet tapahtumaan, joka esitetään maassa. TVNZ-tili on kirjauduttava kaikkiin, jotka sinun täytyy tehdä käyttääksesi suoraa suoratoistoa. Kun olet valmis, saat varmennusviestin. Napsauta linkkiä, kirjaudu tilillesi ja katsele Commonwealth Games 2018 -sarjaa!

Kuinka katsella Kansainyhteisön pelejä 2018 Uudessa-Seelannissa

Kuinka katsella Kansainyhteisön pelejä 2018

Kanadassa sijaitseville DAZN on vallankumouksellinen live-urheilun suoratoistopalvelu, jota voit käyttää katsomalla Commonwealth Games 2018. Se tarjoaa yli 400 tuntia suoraa lähetystä, mukaan lukien avaus- ja sulkemistilaisuudet. Japanin, Sveitsin ja Saksan käyttäjät voivat myös käyttää VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen Kanadan palvelimelle seurataksesi tapahtumaa suorana verkossa.

Kuinka katsella Kansainyhteisön pelejä 2018

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 -tapahtumaa Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain käyttäjillä on VPN: n käytön ja Seitsemän verkon vapauttamisen lisäksi myös mahdollisuus seurata Commonwealth Games 2018 -sivustoa verkossa ESPN: n kautta. Operaattori on saanut yksinoikeudet suorien suoratoistojen tarjoamiseen maassa. Siksi voit vaihtaa kanavasi ESPN: ään katsellaksesi Kultarannikkoa 2018 kaapelitelevisiossa ja käymällä linkkiä tänne suoratoistaaksesi verkossa.

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 -tapahtumaa Yhdysvalloissa

Kuinka katsella Commonwealth Games 2018 -tapahtumaa Iso-Britanniassa

Jos asut Isossa-Britanniassa, voit helposti katsella Commonwealth Games 2018 -vaihtoehtoa vaihtamalla televisiokanavasi BBC One-, BBC Two- tai BBC Red Button -kanaviin. Jos kuitenkin haluat suoratoistaa verkossa, tarvitset VPN-palvelun Seven Network -sovelluksen estämiseksi. Yhdistä vain palvelimeen Australiassa, käy verkkosivustolla, kirjaudu tilille ja nauti Gold Coast 2018 -palvelun suoratoistosta verkossa!

Poista seitsemän verkon lukitus

Kuinka katsella Kansainyhteisön pelejä verkossa ilmaiseksi ilman kaapelia

Johtoleikkureille, jotka eivät halua kuluttaa paljon rahaa premium-palveluihin, on paljon ilmaisia ​​vaihtoehtoja Commonwealth Games 2018 -esityksen suoratoistoon. Ja ei ole mitään pahaa, jos haluamme jotain ILMAISTA. Loppujen lopuksi on niin paljon tapahtumia, joita tapahtuu maailmanlaajuisesti, ja eri palveluiden tilaamisesta voi tulla yksitoikkoinen.

Katso yleisurheilu

Jos haluat katsoa Gold Coast 2018 -palvelun live-tilassa verkossa, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Watch Athletics. Tämä on omistettu urheilun suoratoisto-verkkosivusto, josta löydät kaikki uusimmat päivitykset osumatapahtumiin, turnauksiin ja mestaruuskilpailuihin. Napsauta tätä saadaksesi pääsyn Commonwealth Games 2018 -sivuston suoratoistoihin maksamatta yhden penniäkään.

Kuinka katsella Kansainyhteisön pelejä verkossa ilmaiseksi ilman kaapelia

Kodi - TVNZ-on-Demand-lisäosa

Halow Live TV: n ja cCloud-lisäosien käytön lisäksi urheilutapahtumien suoratoistoon pääsemiseksi on olemassa myös yksi nimi, joka tarjoaa huomattavan helppokäyttöisyyden ja mukavuuden katsella Commonwealth Games 2018. Se kulkee nimellä TVNZ: n tilauksesta. Jos et ole vielä käyttänyt Kodia, noudata seuraavia ohjeita laajennuksen asentamiseksi:

 1. Käynnistä Kodi Krypton V17
 2. Klikkaa “vaihde” -kuvaketta ja valitse “Tiedostonhallinta”
 3. Mene “Lisää lähde” ja kirjoita URL-osoite: http://Kodi.matthuisman.nz
 4. Lyö “kunnossa” -painiketta ja palaa Kodi-päävalikkoon
 5. valita “Lisäosia” ja napsauta “Paketti” symboli
 6. Valita “Asenna zip-tiedostosta” ja valitse “Matthuisman”
 7. Suunnata “Asenna arkistosta” ja valitse “Matthuisman.nz-arkisto”
 8. Mene “Video-lisäosat” ja valitse “TVNZ on-Demand”
 9. Paina Asenna-painiketta. Avaa lisäosa. Klikkaa “Elää”
 10. Nauti katsomasta Commonwealth Games 2018 -tapahtumaa!

Kansainyhteisön pelit 2018 kodilla

Kansainyhteisön pelien 2018 UKK

Commonwealth Games 2018 -kilpailuun liittyy monia kysymyksiä monille faneille ympäri maailmaa. Alla löydät joitain yleisimmin kysyttyjä ja niiden vastaukset!

Mistä voin katsella Kansainyhteisön pelejä 2018 Intiassa?

Jos asut Intiassa, olet oikeasti onnekas. Ten Sports on ostanut yksinomaiset lähetysoikeudet kattavan kattavuuden Gold Coast Commonwealth Games 2018 -pelissä. Vaihda kanavasi Ten Sportsiin aloittaaksesi suurimman kansainvälisen moniurheilutapahtuman katselemisen.!

Mistä voin ostaa Commonwealth Games 2018 -lippuja?

Niille henkilöille, jotka asuvat Australiassa ja haluavat seurata Commonwealth Games 2018 heti heidän silmiensä edessä, voit saada liput viralliselta Gold Coast 2018 -sivustolta. Klikkaa “Tarkista saatavuus” ja katso, voitko saada paikan suosikkiurheilulajeihisi!

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua huolehtimaan siitä, kuinka sinun tulee katsella Commonwealth Games 2018 -pelejä. Kuten huomaat, on paljon vaihtoehtoja nauttia monisporttiurheilusta kaapeli-tv: n kautta ja reaaliaikaisesti verkossa. Älä kuitenkaan epäröi kommentoida alla olevia kommentteja, jos sinulla on ongelmia tai olet jakanut uutta tietoa jaettavaksi. Voit myös jakaa oppaan ystävien ja perheenjäsenten kanssa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me