Kuinka seurata Mr. Robot -kauden 3 kaikkia jaksoja suorana suoratoistona verkossa

Herra Robotti on tarina Elliot Aldersonista (Rami Malek), joka on kyberturvallisuussuunnittelija päivällä ja valppaana hakkeri yöllä. Hänen elämänsä kääntyy ylösalaisin, kun hän vastaanottaa tarjouksen salaiselta hakkereilta, jotka kutsuvat itseään “fsociety” tuhota se yhtiö, jonka hänelle maksetaan suojellakseen. Salaisella aktivistiryhmällä on yksi tavoite pyyhkiä pois kaikki kuluttajavelat tuhoamalla kaikki maailman suurimman teknologiajärjestön Evil Corpin tiedot.

Mr. Robot on yksinoikeudella USA: n USA-verkostossa, kun taas Amazon Prime Instant on paikka suoratoistoon verkossa, jos olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Australialaiset Mr. Robot -fanit voivat saada uuden kauden 2 Prestoon eliitin online-suoratoistopalvelun kautta Aussie-johtoleikkureihin

Huolimatta siitä, että herra Robot keskittyy yksityisyyden palauttamiseen suuryrityksiltä, ​​tuottajat päättävät rajoittaa näytön suoratoistoa, poistamalla monilta faneilta oikeuden katsoa ohjelmaa. Parasta VPN: tä (Virtual Private Networks) ansiosta voit katsella Mr. Robotia verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Tässä on luettelo viidestä testatusta VPN: stä, jotka voivat katsella Mr. Robotia verkosta mistä tahansa USA: n alueelta. TV: n suoratoistopalvelu:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Mr. Robot -kausi 3 on nyt online-tilassa

USA: n verkon hiljainen hittishow Mr. Robot on tarkoitus houkutella sinua 11. lokakuuta 2017 kauden 3 ensi-iltaan. [SPOILER-HÄLYTYS] Tarina poimii siitä kohdasta, josta jäit sen kauden 2 aikana, kun Tyrell ampui Elliotia, kun hän yritti estää Evil Corpin rakennuksen räjäyttämistä koskevan suunnitelman..

Herra Robotti’Kolmas kausi alkaa levottomuuksilla ja paranoialla Dark Armyssa, White Rosessa, fsocietyssä ja E Corp -yhdistyksessä. Tapahtumat avautuvat tavalla, joka houkuttelee sinut.

Kuinka seurata Mr. Robot -kauden 3 kaikkia jaksoja suorana suoratoistona verkossa

Kuinka katsella Mr. Robotia verkossa ilman kaapelia

Jos haluat katsella Mr. Robotia verkossa ilman kaapelia Yhdysvaltojen ulkopuolella & Iso-Britannia, tarvitset ehdottomasti VPN: n. Mr. Robot ensi-iltansa USA: n verkossa lokakuussa 2017, mutta monet fanit eivät ehkä pysty katsomaan ohjelmaa, koska heillä ei ole kaapelitilausta.

Voit helposti katsella Mr. Robotia verkossa ilman kaapelia Amazon Prime Instant -sovelluksen avulla & USA-verkko verkossa. Jos et kuitenkaan sijaitse Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Japanissa tai EU: ssa, saatat tarvita myös VPN: n herra Robotin estämiseksi verkossa.

Voinko katsella herrarobottia Amazon Prime -palvelussa Ison-Britannian ulkopuolella

Amazon Prime Instant onkin loistava palvelu online-videoiden suoratoistoon, mutta se on estetty. Amazon Prime -tilauksella voit helposti katsella Mr. Robotia, mutta vain jos olet Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Japanissa tai Itävallassa.

Valitettavasti herra Robotin ensimmäiset vuodenajat ovat luoneet suuren hypeen esitykselle ympäri maailmaa ja georajoituksien asettaminen USA: n verkoston nukkujahittiille. Mr. Robot on kuin paha yhteisö, joka riistää ihmisiltä heidän oikeuden katsella suosikkiesityksiään..

Onneksi voit poistaa kaikkien Mr. Robotin online-suoratoistopalveluiden eston VPN: llä. Käytä yllä lueteltuja VPN-asiantuntija-arvosteluita ja poista esto valitsemalla yksinoikeudella testatuista palveluistamme & katsella herra Robotia mistä päin maailmaa tahansa.

Jos haluat katsella Mr. Robotia verkossa Amazon Primessa, sinun on oltava yhteydessä VPN-palvelimeen, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Itävallassa tai Japanissa, ja katsella ohjelmaa.

Kuinka voin katsoa Mr. Robotia USA: n verkossa USA: n ulkopuolella

Paras tapa katsella Mr. Robotia samana julkaisupäivänä on katsella sitä USA: n verkossa. Tätä varten tarvitset VPN: n palvelimilla Yhdysvalloissa. Tilaa vain yksi suosituimmista VPN-palveluntarjoajista, joita olemme ehdottaneet yllä, muodosta yhteys johonkin monista Yhdysvalloissa sijaitsevista palvelimista ja katso herra Robotti samana julkaisupäivänä..

Vinkki: Tarvitset myös USA Network -tilauksen yhdessä VPN: n kanssa. 

Kuinka katsella Mr. Robot -kauden 3 kokonaista jaksoa Hulussa

Valitettavasti herra Robotti ei ole käytettävissä suoratoistamiseen Hulun kautta. Tutkittuaan vähän, tuli selvää, että voit katsella televisiosarjaa Hulussa Live TV: n avulla. Tämä voi kuitenkin osoittautua vakavasti hankalaksi, koska sinulla ei ole kiinteää aikaa katsella televisio-ohjelmia. Seurauksena voi olla kokeilu katsella Amazon Prime Instant -sovellusta tai alla lueteltuja ilmaisia ​​vaihtoehtoja.

Kuinka katsella Mr. Robot -kauden 3 kokonaista jaksoa Hulussa

Kuinka katsella Mr. Robot -kautta 3 ilman kaapelia Netflixissä

Valitettavasti Mr. Robot ei ole myöskään suoratoistettavissa Netflixissä. Suoratoisto-verkkosivustolla ei valitettavasti ole suoratoisto-oikeuksia TV-sarjaan, koska ne järjestettiin yksinomaan Amazon Prime: n kanssa. Tietysti tämä saattaa olla kauhistuttavaa herra Robot -faneille, mutta emme näe Amazonin päästävän streaming-lisenssiin milloin tahansa pian. Voit katsoa televisio-ohjelmaa kannattaa tarkistaa alla olevat ilmaiset vaihtoehdot.

Kuinka katsella Mr. Robot -kautta 3 ilman kaapelia Netflixissä

Kuinka seurata Mr. Robot Season 3: aa online-tilassa Putlockerilla

Jos etsit ilmaista ratkaisua Mr. Robotin katselemiseen’Uuden kauden aikana ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää Putlockeria. Sivusto on suosittu valtavasta elokuvien / TV-ohjelmiensa tietokannastaan, jotka ovat kaikki saatavilla ilmaiseksi. Useimmat jaksot ladataan seuraavana päivänä julkaisunsa jälkeen. Tämä tarkoittaa, että voit aina pysyä suosikki-TV-sarjojesi kanssa. Sama pätee herra Robottiin. Voit katsella kaikkia kolme vuodenaikaa käymällä tällä linkillä. Käyttäjille, jotka eivät pääse verkkosivustoon, avaa Putlocker estämällä tätä blogia.

Kuinka seurata Mr. Robot Season 3: aa online-tilassa Putlockerilla

Voitko katsella herrarobotia popcorniaikana?

Kyllä, ehdottomasti, voit aina löytää minkä tahansa televisio-ohjelman Popcorn-ajasta. Se on kirjaimellisesti ainoa paikka Kodin jälkeen, jossa pääset nauttimaan helppokäyttöisestä maailmanlaajuisesta elokuvien ja TV-ohjelmien tietokannasta kaikkialla maailmassa - yhdessä paikassa. Alustalla on kaunis ulkonäkö, ja sillä on joitain parhaimmista puroista, joita voi seurata herra Robotin kaikkina vuodenaikoina. Etsi vain televisiosarja Popcorn Time -sivulta ja napsauta kautta / jaksoa, jota haluat katsoa.

Voitko katsoa herrarobotti popcorniaikaan?

Pähkinänkuoressa

Tärkeintä on, että Mr. Robot lähetetään verkossa vain tietyissä maissa, huolimatta siitä, että herra Robotilla on fani perusta kaikissa maailman kolkissa. Jos ohjelmaa ei julkaista maassasi tai se julkaistaan ​​myöhemmin, niin ainoa tapa katsoa ohjelmaa samana julkaisupäivänä on VPN: n kautta.

Jos sinulla on ongelmia, jätä meille viesti alla ja teemme parhaamme selvittääksemme ongelman puolestasi. Jos pidit viestistä ja ratkaisu toimi täydellisesti puolestasi, muista jakaa se ystävien kanssa.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me