Kuinka seurata ICC-kriketin maailmancupia 2019 suorana online-tilassa

Kriketti maailma’Suurin ja arvostetuin turnaus, ICC-kriketin maailmancup-potku alkaa 30. toukokuuta 2019 ja se lupaa olla ylenmääräinen voimankäyttöinen toiminta, ennätykselliset suositukset ja jotkut henkeäsalpaavat ottelut ja esitykset.

Kriketin maailmancup pidetään tällä kertaa Englannissa, Cricketissä’Alkuperäinen koti, 20 vuoden tauon jälkeen.

Viimeinen Englannissa pidetty kriketin maailmancup oli jo vuonna 1999, kun Australia piti hermojaan Lance Kluseneria vastaan’Rynnäkkö puoliajalla ja ajoi suosikit Pakistaniin finaaliin saadakseen uhkaavan otteen kiiltävään Cricket WC Trophy -tapahtumaan.

Sittemmin Australia on voittanut neljä maailmancupia, joista yksi on vuonna 1999, ainoana poikkeuksena vuoden 2011 maailmancup, jonka voitti nouseva Intia..

Mutta tämä kriketin maailmancup tulee olemaan toisin kuin aikaisemmin tapahtunut, koska yli 350 pistemäärää on nyt tullut osaksi ja Englannin ja Intian kaltaiset joukkueet, joissa on täynnä lyötyjä kokoonpanoja, jatkavat jahtaa näitä mammuttipisteitä murtamatta paljon hikeä..

Monet jopa ennustavat, että yli 500 juoksua pidetään ensimmäistä kertaa näissä maailmancupissa.

Se’menee uskomattoman kovaan turnaukseen joukkueille ja todennäköisesti se, joka pitää hermonsa loppuun saakka, hakee hopeaesineiden maailmancup-palkintoa 14. heinäkuuta 2019 Lordissa’s Cricket Ground, Lontoo.

En haluaisi’Älä missaa koko turnauksen ottelua ja jos haluat tehdä saman, niin täällä’s kattava opas kuinka seurata ICC Cricket World Cup Live Online -sivustoa, mukaan lukien useita suoratoistokanavia, lippujen tietoja, live-kriketin georajoitusten vapauttaminen ympäri maailmaa!

Parhaat suoratoistovaihtoehdot kriketin maailmancupille:

Kansainvälisen faneja seuraavan Kansainvälinen krikettineuvosto on varmistanut, että World Cup on saatavana kaikilla alueilla ja maissa koko maailmassa. Sen virallinen lähetystoiminnan luettelo, jota voit katsella täällä, on aivan uskomaton saavutettavuudeltaan ja kattavuudeltaan.

Ja monet näistä yleisradioyhtiöistä näyttävät krikettipelejä säännöllisesti ympäri vuoden, joten jos haluat tietää kuinka seurata krikettiä verkossa maailmancupin päättymisen jälkeen, voit käyttää näitä vaihtoehtoja tehdäksesi niin.

Mutta jos haluat katsoa World Cup -otteluita suoratoiston kautta ja et’Sinulla ei ole tarpeeksi hyvää suoratoistovaihtoehtoa maassasi tehdäksesi, tässä on 5 Live HD -maksullista ja ilmaista suoratoistokanavaa, jotka voit poistaa VPN: n käytöstä missä tahansa päin maailmaa ja katsella maailmancupia:

Suurin osa ICC Cricket World Cupin suoratoistoratkaisuista on maantieteellisesti rajoitettu. Siksi tällaiset suoratoistoasetukset vaatisivat mukavaa ja nopeaa VPN-palvelua reaaliaikaisten asetusten estämiseksi. Surfshark on loistava valinta, koska se tarjoaa yli 2000 palvelinta ja 5 useita sisäänkirjautumisia, mikä on hyödyllistä urheilun seuraamisessa. Vieraile Surfshark30 päivän rahat takaisin -takuulla

HotStart

Kattavuusalueet:

Kanada, Intia, Nepal, Malediivit, Bhutan, Amerikan Yhdysvallat, Puerto Rico, Guam, Pohjois-Mariaanit, Yhdysvaltain Neitsytsaaret ja Amerikan Samoa.

Ensisijaisesta intialaisesta streaming-palvelusta Hotstarista on nopeasti tullut streaming-suosikki kaikenlaisille urheilulajeille, erityisesti kriketille, ja sen epäilemättä suosituimpana streaming-palveluna katsellaan krikettiä Intiassa. Palvelussa on yhteensopivia sovelluksiaan sekä Androidilla että iOS: llä, sekä verkkosivusto http://www.hotstar.com/.

Sen tilaaminen on myös uskomattoman halpaa, jos haluat tilata sen pelkkää krikettiä varten!

Hotstar VIP-suunnitelma maksaa sinulle vain 5,22 dollaria / vuosi, jos tilaat sen intialaisen palvelimen kautta VPN: stä!

Suunnitelma on myös niille, jotka haluavat katsella krikettiä Yhdysvalloissa, mutta se’s kallista, joten se’On parempi, että pidät tämän suunnitelman kiinni, jos haluat käyttää Hotstaria suosikkipeleiesi suoratoistamiseen maailmancupista.

SkySports

Kattavuusalueet:

Englanti, Wales, Skotlanti ja Irlannin tasavalta

Tämä suoratoistopaikka sijaitsee Isossa-Britanniassa ja on osa laajempaa taivasurheiluverkostoa, joka sisältää useita urheilulähetyksiin omistettuja kanavia. Isossa-Britanniassa tämä kanava on saatavana useimmissa kaapeli-TV-tilauksissa.

Sky Sports on saatavana myös monien erilaisten verkkokaapelitoimittajien, kuten Sling TV: n, liittymäpaketeissa, ja sitä pidetään parhaana vaihtoehtona kriketin katsomiseen Isossa-Britanniassa, joten voit saada sen myös kaapelipakettiin tai mennä henkilökohtaiseen suunnitelmaan.

Streamereille omistettu maailmancup-kriketin streaming-tilaus maksaa vain 10 puntaa / kk (voit katsoa sitä täältä), mikä tarkoittaa, että jos katsot koko turnausta sen kautta, voitit’polttaa paljon lompakon reikää, koska tämä suunnitelma ei ole vain halpa, mutta siinä on myös useita ominaisuuksia, kuten laatukommentit ja ottelun jälkeinen analyysi, HD-laatu, luotettava yhteys muun muassa.

Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella ja haluat katsella Cricket World Cup -sovellusta, sinun on poistettava SkySports-esto VPN: n kautta yhdistämällä toimivaan brittiläiseen palvelimeen, joka tukee HD-suoratoistoa.

PTV Sports

Kattavuusalue:

Pakistan

Paras vaihtoehto tähän luetteloon toistaiseksi! Pakistanilaiset urheilukanavat PTV sports tarjoavat nyt myös oman suoratoistosivustonsa, ts. Http://sports.ptv.com.pk/.

PTV-urheilun katseleminen on täysin ilmaista, mutta katselun laatu voi olla toisinaan vähän heikompi kuin HD-laatu.

PTV-urheilu voitti’t stream otteluita sinulle, jos asut Pakistanin ulkopuolella, joten jos haluat katsella maailmancup-krikettiä suorana online-kautta sen kautta, voitit’t voi tehdä niin, ellet poista VPN-sivustoa sivuston estämiseksi.

SonyLiv

Kattavuusalue:

Pakistan

Toinen uskomattoman ilmainen suoratoistovaihtoehto ICC-kriketin maailmancupille, SonyLiv on oma henkilökohtainen suosikkini, kun se tulee suoratoistamaan krikettiä mistä tahansa. Sen videolaatu on toisinaan hieman rakeinen, mutta äänenlaatu on erinomainen, samoin peitto.

Mutta parasta SonyLivissä on, että sillä ei käytännössä ole mainoksia koko ottelun ajan, joten jos katsot kriketin maailmancupia verkossa sen kautta, sinulle taataan häiriötön kokemus.

SonyLive on niin merkityksellinen krikettiä varten ja niin suosittu, että se esiintyy useimpien hakukoneiden tulosten yläosassa, jos syötät kyselyn “World Cup katsella verkossa”.

SonyLiv on katsottava ilmaiseksi kaikille ympäri maailmaa, aivan kuten katson Englannin ja Etelä-Afrikan maailmancupin ensimmäistä ottelua täällä SonyLivissä:

SonyLiv toimii natiivisti myös Pakistanissa ja Intiassa, mutta jos asut näiden alueiden ulkopuolella, VPN voi auttaa sinua saamaan yhteyden kanavaan Pakistanin palvelimen kautta.

Parhaat suoratoistovaihtoehdot kriketin maailmancupille

FoxSportsAsia

Kattavuusalue:

Kiina, Thaimaa, Japani, Indonesia ja Etelä-Korea

FoxSportsAsiaa voidaan tarkkailla myös mistä päin maailmaa riittävän hyvän streaming-VPN-palveluntarjoajan avulla, vaikka se palvelee ensisijaisesti Kaukoidän alueita..

Jos et’elää FoxSportsAsiassa’verkkotunnuksen kattavuusalueella, näet tämän virheen, jos yrität suoratoistaa mitä tahansa World Cup -ottelua tämän alustan kautta.

Laatu on hyvä ja mainoksia on paljon, mutta se’ilmainen, joten voit ehdottomasti myös kokeilla sitä.

Ota huomioon, että FoxSportAsia’Kiinan kattavuus ei sisällä sen autonomisia alueita, joten jos haluat katsella krikettiä Hongkongissa, Macaossa tai millä tahansa siihen liittyvällä Kiinan alueella, sinun on käytettävä VPN: ää sivun estämiseen.’Suoratoistopalvelu.

Kuinka löytää paras suoratoisto-VPN-tilaus kriketin maailmancupille ‘19

Suoratoisto-VPN-verkot, jotka voivat tosiasiallisesti estää maantieteellisesti rajoitettujen sivustojen tarjoamisen ja tarjota HD-laadun suoratoistoa nopeilla nopeuksilla, ovat melko harvinaisia, joten joudut selaamaan tätä alla olevaa luetteloa, jos haluat löytää halvan, luotettavan ja premium-vaihtoehdon VPN: nä täydentääksesi streaming-tarpeet ja voit katsella ICC: n maailmancupia ilman muutoksia:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Englanti Vs. Länsi-Intia - 14. kesäkuuta 2019 - Kuka voittaa?

Huomenna turnauksen suosikit Englanti ottavat arvaamaton Windies. Englantilainen kokoonpano on täynnä otteluvoittoja, maailmanluokan pelaajia, kuten Johny Bairstow, Ben Stokes, Joe Root ja Eoin Morgan, kun taas toisaalta Windies näyttää hieman kokemattomalta uusilta pelaajilta, joilla on pakopaikka.’meillä ei ollut aikaa todistaa heidän mieltymyksensä paljon kansainvälisellä näyttämöllä.

Se’Odotettiin, että Englanti voittaa huomenna helposti’Ottelu niiden galoppia kohti puolia ja kertoimet ovat voimakkaasti pinottu vastaan ​​Windies. Joten suosikkini ovat Englanti, jossa Windiesillä on erittäin pieni mahdollisuus yllättää kaikki voitolla Ageas Bowlissa Hampshiressä, Iso-Britanniassa.

ICC: n maailmancup 2019 -aikataulu ja joukkueen ottelu

Kriketin maailmancup-kilpailu kestää kuukautta kestävän ajanjakson, joka alkaa 30. toukokuuta 2019 ja päättyy 14. heinäkuuta finaalilla Lordissa’s.

Ensimmäinen semifinaali pelataan 9. heinäkuuta ja toinen semifinaali pelataan päivää myöhemmin 11. heinäkuuta, jolloin välivaiheet ovat varantopäiviä, joten jos sateen tai muun muun vuoksi on odotettavissa oleva viive, ottelut voivat tapahtuu edelleen.

Ottelun alkamisajat maailmancupissa:

Päiväottelut alkavat klo 9.30 GMT, kun taas päivä- / yöottelut pelataan klo 12.30 GMT alkaen.

Tarkista tästä kaikkien otteluiden aikataulu ja niiden aika.

Kuinka ostaa lippuja ICC: n maailmancup-otteluihin:

Englantilaiset perusteet ovat uskomattoman viehättäviä ikonisilla rakennuksilla, paviljongit on leikattu lumoavien vihreiden laastarien kanssa, joten on ilahduttavaa katsella siellä krikettipeliä.

Ja mitä’Mielenkiintoisempia ovat väkijoukot, kun paikalliset englantilaiset fanit sekoittuvat ruuhkaisiin ulkomaalaisväestöihin tehdäkseen areenat lumoaviksi.

Siellä on paljon paikallista tukea sellaisille joukkueille kuin Intia ja Pakistan, ja joskus jopa tuntuu, että nämä kaksi joukkuetta saavat kodin ilmapiirin useimmissa Englannin alueilla.

Tässä ovat kaikki paikat, joissa kaikki ottelut pelataan:

 1. herra’s - Lontoo
 2. The Oval - Lontoo
 3. Trentin silta - Nottingham
 4. Riverside - Durham
 5. Old Trafford - Manchester
 6. Cardiff Wales -stadion - Cardiff
 7. Bristol County Ground - Bristol
 8. County Ground - Taunton
 9. Hampshire Bowl - Southampton
 10. Suunta - johtaa
 11. Edgbaston - Birmingham

Jos haluat nähdä ja kokea kaiken tämän, ICC: llä on oma virallinen Ticketing-verkkosivusto, josta voit varata ja ostaa lippuja mihin tahansa otteluun verkossa, mutta kiirettä, koska liput alkavat loppua pian!

Maailmancupia pelataan kierroksella Robin-pohjalta

Siitä lähtien, kun se kertoi vuoden 1992 maailmancupista, Round Robin -muodosta, jossa jokaisen joukkueen on pelattava kaikkia muita joukkueita päästäkseen puoliajoon, tuli harvinainen tapahtuma, mutta tämä maailmancup, se tuottaa paluun, koska kaikki nämä joukkueet pelata loput heistä ainakin yhdellä, ennen kuin välierät päätetään:

 1. Englanti
 2. Intia
 3. Etelä-Afrikka
 4. Uusi Seelanti
 5. Australia
 6. Pakistan
 7. Bangladesh
 8. Länsi-Intia
 9. Sri Lanka
 10. Afganistan

johtopäätös

Maailman cup ’19 lupaa olla pelinvaihtaja krikettiurheilussa, koska se päättää ODI-kriketin kohtalosta tulevina aikoina, kun T20-kriketti jatkaa meteorisen suosion nousua massojen keskuudessa. Mutta silti ODI-kriketti on edelleen suurin tasapeli ja World Cup ’19 on tapahtuma, jossa tämä muoto on autenttisessa muodossa.

Intian ja Pakistanin odotettu ottelu houkuttelee yli miljardin ihmisen silmämunkia maailmalta muiden vapaiden joukkueiden joukossa toimivien pelien joukossa, joten älä’Älä missaa mitään ottelua, sillä saat ehdottomasti arvokkaat rahasi tällä kertaa!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me