Kuinka seurata FIFA: n maailmancupia verkossa

Hei, FIFA-faneja ympäri maailmaa ja tervetuloa Best VPN -palveluun. Jotain pelistä, joka vie minut aina takaisin klassikkoon “Sumennus - Woo Hoo” kappale “Tie maailmancupiin 98” videopeli! Energia, jonka musiikki toi esiin, kaipaan niitä päiviä. Se saa minut kuitenkin hyppäämään maailmancupiin.

Kuinka seurata FIFA: n maailmancup-finaalia live-tilassa

Nämä alla luetellut live-suoratoistovaihtoehdot, jotka tarjoavat HD-laatua urheilun kattavuutta ja omistettuja kommenttivirtoja useilla kielillä, ovat täydellisiä katsomalla World Cup:

BeIN Sports

Yksi kattavimmista urheilun tarjoajista, BeIN Sports, on saatavana suurimmassa osassa maailmaa, mukaan lukien Lähi-itä, Yhdysvallat, Uusi-Seelanti, Thaimaa, Malesia ja muut. Se voi olla online-suoratoistovaihtoehto FIFA-finaaliin niinkin alhaiselle kuin 10 dollaria kuukaudessa. Paras asia tässä palveluntarjoajassa on, että koska se’Sitä on saatavana useilla alueilla ympäri maailmaa, se tarjoaa kommentteja useilla kielillä.

Bein sports fifa

Jos asut alueiden ulkopuolella, se’s saatavilla siellä’Sillä ei ole syytä huoleen, koska voit muodostaa yhteyden siihen VPN: n kautta. Yksinkertainen uudelleenreititys yhteytesi palvelimen kautta, joka sijaitsee maassa, johon haluat muodostaa yhteyden, ja käyttää BeIN Sports -palvelua avataksesi sivuston helposti.

aloittanut urheilun viidessä maassa

Jos asut alueiden ulkopuolella, se’s saatavilla siellä’Sillä ei ole syytä huoleen, koska voit muodostaa yhteyden siihen VPN: n kautta. Yksinkertainen uudelleenreititys yhteytesi palvelimen kautta, joka sijaitsee maassa, johon haluat muodostaa yhteyden, ja käyttää BeIN Sports -palvelua avataksesi sivuston helposti.

DirecTV nyt

Tällä hetkellä Yhdysvaltojen kattavin live-TV-palveluntarjoaja DirecTV tarjoaa nyt useita kanavia arvokkaissa tilaussuunnitelmissa. Se tarjoaa tällä hetkellä kolmen kuukauden tilauksen vain 10 dollarilla kuukaudessa ja sisältää useita virallisia FIFA-lähetystoiminnan harjoittajia, kuten Fox Sports englanniksi, Globo Portugalin kattavuudeksi ja paljon muuta.

suora tv fifa

Jos haluat käyttää DirecTV Now -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarvitset parhaan VPN: n, jolla on omistettu Yhdysvaltain suoratoistopalvelimet, sivuston maantieteellisten rajoitusten ohittamiseksi..

Paras FIFA World Cup VPN

Koska melkein kaikki edellä mainitut suoratoistosivustot vaativat VPN: n pääsyn turvaamiseksi, tässä on kattava taulukko parhaista VPN-palveluntarjoajista, joista voit valita jatkuvan FIFA-maailmancupin katselukokemuksen virittämiseksi.!

RAKENNUSTAULUKKO

Ilmainen online-suoratoisto FIFA: lle

Jos arvelet, että maksetut palveluntarjoajat saavat sinut menemään budjettisi yli ja olet valmis kompromissiin videonlaadun kaltaisissa ominaisuuksissa, on useita ilmaisia ​​vaihtoehtoja FIFA: n maailmancupin live-katseluun verkossa:

youku

Youku on ainoa vaihtoehto suorana suoratoistoa varten FIFA: lle yli miljardille kiinalaiselle ihmiselle. Youku on erinomainen palvelu, jonka omistaa erittäin vaikutusvaltainen ryhmä. Tämä streaming-palveluntarjoaja on kasvanut vahvuudesta toiseen ja se on ensimmäinen streaming-palveluntarjoaja, joka jakaa suuren turnauksen’online-lähetysoikeudet valtion omistamassa kiinalaisessa CCTV: ssä.

Palvelu on täysin ilmainen, joten se on erittäin houkutteleva Kiinassa asuville katsojille. Niille teistä, jotka asuvat Manner-Kiinan ulkopuolella, vierekkäisissä maissa, Youku voi olla porttisi katsella FIFA: n mandariini- / kiinalaisia ​​kommentteja, mutta vain jos käytät tehokasta VPN: ää tämän geo-rajoitetun sivuston estämiseen..

ZDF.De

Saksa’Parhaiten suoratoistopalvelujen tarjoaja, ts. ZDF.De on ilmainen palvelu, joka lähettää korkealaatuista videota, joten se on täydellinen valinta saksalaisille pelin faneille. Jos asut Saksan ulkopuolella, ZDF.De: tä voidaan tarkkailla vain, jos poistat sivuston estämisen parhaan VPN: n kautta muodostamalla yhteyden saksalaiseen palvelimeen..

ZDF.de fifa
Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia Kodilla

 1. Tuoda markkinoille Kodi Krypton V17 ja oikeassa yläkulmassa klikkaus  “vaihde” ikoni.
 2. valita “Tiedostonhallinta” valikon oikeassa alakulmassa.
 3. vierittää alas vasemmasta valikosta ja avata “Lisää lähde”.
 4. Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään” ja tulla sisään http://lazykodi.com/
 5. Antaa medialähteelle nimi. Esimerkiksi, “Laiska Kodi”
 6. Mennä takaisin Kodi-päävalikkoon ja klikkaus päällä “Lisäosia”.
 7. Osuma  “Paketti” symboli aloittaaksesi asennusprosessin.
 8. valita “Asenna zip-tiedostosta” ja löytö  “Laiska Kodi” medialähde.
 9. Vaihtoehtojen luettelosta, valita “Repositories” ja sitten hana päällä “ANDROIDABA”
 10. valita “säilytyspaikka” ja sitten klikkaus päällä “repository.kodil-1.4.zip”
 11. Odota muutama minuutti “Lisäosa asennettu” ilmoitus. Palata edelliseen valikkoon ja klikkaus päällä “Asenna arkistosta”.
 12. valita “..Kodilin arkisto” ja sitten avata  “Video-lisäosat” lista
 13. Mennä  “Hae” välilehti ja tyyppi sisään “cCloud TV”
 14. Avata lisäosa ja sitten osuma asennuspainike.
 15. Odota varten “Lisäosan” asennettu ilmoitus
 16. Palata lisäosavalikkoon ja tuoda markkinoille cCloud TV.
 17. Klikkaus päällä “Urheilu” mahdollisuus päästä käsiksi kaikkiin eläviin urheiluvirtoihin
 18. valita ESPN tai mikä tahansa muu tässä luettelossa oleva yleisradioyhtiö, joka voi nauttia FIFA: n maailmancupin katsomisesta!

fifa espn

Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia Kodi Firestickillä iPlayer WWW: n avulla

 1. Tuoda markkinoille Firestick TV ja klikkaus Järjestelmässä.
 2. valita Asetukset ja sitten “Kehittäjävaihtoehdot”.
 3. ota käyttöön Sovellukset tuntemattomille lähteille ja “ABD-virheenkorjaus”.
 4. Mennä takaisin kotivalikkoon, klikkaus hakukuvakkeessa ja kirjoita “Downloader”.
 5. Klikkaus päällä “Downloader” -kuvaketta ja paina kaukosäätimen valintapainiketta.
 6. Tuoda markkinoille sovellus, valitse “Sallia”, ja OK aloitusikkunassa.
 7. Tulla sisään http://troypoint.com/kodistable URL-palkkiin.
 8. Odota tiedosto ladattavaksi ja napsauttamalla “Asentaa” Kodi-asennussivulla.
 9. Seuraa yllä olevan otsikon vaiheet iPlayer WWW: n asentamiseksi.

fifa tulisija

Katso FIFA: n maailmancup Roku-ohjelmasta

Roku TV tarjoaa erittäin hyviä vaihtoehtoja urheilun kattavuudesta ja se voitti’Älä ole erilainen tälle FIFA: n maailmancupille, koska monet kanavat tarjoajan kanssa suoratoistavat otteluita suorana. Suurinta osaa näistä kanavista ei kuitenkaan ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja ne ovat maantieteellisesti rajoitettuja. Joten päästäksesi ohi ne, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Rekisteröidy a Parhaat maailmancupit VPN-palveluntarjoaja
 2. Asenna VPN Roku-laitteesi kanssa (Löydät useita oppaita VPN-palveluntarjoajasi kanssa siitä, kuinka tehdä tämä)
 3. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja ohitat maantieteelliset rajoitukset katsellaksesi otteluita live-suosikkikanavillasi!

Katso FIFA: n maailmancupia Macilla

Mac-käyttäjille pääsy maantieteellisesti rajoitetuille suoratoistosivustoille maailmancupille on erittäin virtaviivainen prosessi. Monet streaming-sivustot lähettävät turnauksen live-otteluita ilmaiseksi esimerkiksi Yhdistä televisio- ja BBC iPlayer -sovellukset, joten jos haluat poistaa eston VPN: n kautta, niin täällä’miten voit tehdä sen helposti:

 1. Tilaa alkuun World Cup VPN huoltaa ja ladata uusin Mac-asiakas
 2. Asenna kyseinen Mac-asiakaslaite laitteellesi ja muodosta yhteys palvelimeen siinä maassa, jossa suoratoiston tarjoajasi on saatavana. Esim. Jos haluat poistaa BBC iPlayer -sovelluksen lukituksen, valitse brittipalvelimet
 3. Yhdistä VPN ja käy suoratoistosivustolla nauttimaan otteluista suorana!

Katso World Cup PS4: ltä

Menevät ovat päivät, jolloin pelikonsolit oli tarkoitettu vain pelaamiseen. Nykyään konsolisi on tehokas laite, joka palvelee monenlaisia ​​tarpeitasi. PS4-käyttäjät voivat käyttää konsoliaan katsoa FIFA: ta suoratoistona tarjoajien kautta, mutta tarvitset VPN: n tämän läpi:

 1. Valitse paras Maailmancup VPN ja valitse budjettisi kanssa parhaiten sopiva suunnitelma
 2. Hanki käyttäjän käyttäjätiedot (VPN-käyttäjänimi ja salasana)
 3. Asenna VPN joko reitittimen tai Windows / Macin kautta. Suurin osa parhaista VPN-palveluntarjoajista tarjoaa omistettuja oppaita VPN: n asentamisesta PS4: lle helposti. Tässä ovat PureVPN: n oppaat ja miten tämä tehdään
 4. Kirjoita käyttäjän käyttäjätiedot
 5. Yhdistä streaming-palveluntarjoajasi maan palvelimiin’s saatavuus. Esim. avataksesi Match TV: n eston, valitse venäläinen palvelin
 6. Yhdistä VPN: ään
 7. Nauti FIFA: n maailmancupin live-otteluista PS4-pelikonsolissasi!

Katso FIFA: n maailmancup iOS: lla

IOS-laitteista on tulossa erittäin suosittuja kannettavia suoratoistolaitteita, koska se on erittäin helppo katsella mitä tahansa tien päällä. iOS-sovellukset monille streaming-palveluille ovat myös helposti saatavilla, esimerkiksi DirecTV tarjoaa nyt alkuperäisen sovelluksen iOS-alustalle, jonka voit helposti ladata iTunes-kaupasta. Mutta koska monet streaming-sivustot ovat maantieteellisesti rajoitettuja, tarvitset VPN: n estääksesi ne ja nauttiaksesi otteluistasi jatkuvasti.

VPN: n asentaminen iOS: iin on nyt myös uskomattoman helppoa, koska alustalle on omistettu sovelluksia, jotka ovat saatavilla melkein jokaiselle parhaalle palveluntarjoajalle ja täällä’Näin voit saada sen toimeen alle 3 minuutissa:

 1. Valitse World Cup VPN palveluntarjoaja, josta pidät parhaiten sen ominaisuuksien perusteella
 2. Maksa hinnasuunnitelma
 3. Mene iTunes-kauppaan ja etsi VPN’nimi. Sovellus näkyy helposti tulosten yläosassa
 4. Lataa se sieltä
 5. Asenna se iPadiin / iPhoneen
 6. Valitse palvelin streaming-palveluntarjoajasi sijainnista
 7. Kytke VPN
 8. Vieraile verkkosivustolla / avaa suoratoistolähetyspalveluntarjoajasi sovellus nauttiaksesi toiminnasta suorana!

Katso FIFA: n maailmancup Androidilla

Android OS on ylivoimaisesti suosituin mobiili-käyttöjärjestelmä maailmassa. Käyttäjien lukumäärän ollessa miljoonia tällä hetkellä, paljon ihmisiä odottaa nauttivan FIFA: n maailmancupin live-otteluista laitteellaan. Suurin osa parhaista VPN-verkoista tarjoaa omistettuja Android-sovelluksia, joiden avulla voit ohittaa suosittujen suoratoistosivustojen maantieteelliset rajoitukset. Antaa’saat sinut läpi VPN: n asentamisen Android-laitteellesi viidellä helpossa vaiheessa:

 1. Parhaimmalta World Cup VPN, valitse se, joka parhaiten vastaa budjettiasi ja vaatimuksiasi
 2. Lataa sen Android-sovellus Play Kaupasta
 3. Asenna se Android-laitteellesi, mutta varmista, että laite on päivitetty viimeisimmälle Android-versioon, jotta sovellus toimisi entistä hienovaraisemmin
 4. Muodosta yhteys maakohtaiseen palvelimeen siinä sijainnissa, jossa streaming-palveluntarjoajasi on saatavana
 5. Käy streaming-palveluntarjoajillasi’ tai avaa heidän erityinen sovellus laitteellasi seurata otteluita suorana!

Katso FIFA: n maailmancupia Xboxilla

Xbox on erittäin suosittu pelikonsoli, joka on saavuttanut kuuluisuutensa käyttäjille tarjoamiensa tahrattomien ominaisuuksien takia. Monet Xbox-harrastajat ovat erittäin kiinnostuneita seuraamaan FIFA: n maailmancupia konsolillaan. Mutta koska monet verkkosivustot, jotka tarjoavat suoratoistoa, ovat maantieteellisesti rajoitettuja katsojille maansa ulkopuolella, sinun on määritettävä VPN Xboxillesi läpi ja täältä’Kuinka voit saavuttaa tämän tavoitteen helposti:

 1. Tilaa tehokas World Cup VPN joka tarjoaa suuren määrän palvelimia ympäri maailmaa
 2. Asenna VPN Xboxiin. Tämän ei pitäisi’t ole huolestuttavaa ollenkaan, koska useimmat huipputarjoajat tarjoavat erinomaisia ​​oppaita, miten se tehdään. Tässä ovat PureVPN: n ja ExpressVPN: n VPN-asetukset Xboxille -oppaat
 3. Yhdistä haluamasi sijainnin palvelimiin, ts. Maahan, jossa streaming-palveluntarjoajasi on käytettävissä katseltavaksi
 4. Katso live-otteluita Xboxisi kautta!

Katso FIFA: n maailmancup Apple TV: stä

Apple TV: n omistajilla on paljon iloita, koska heillä on mahdollisuus seurata live-otteluita FIFA: n maailmanmestaruuskilpailuista laitteensa kautta ja heidän on käytettävä tätä mahdollisuutta vain tietää vaihtoehdoista, joita heillä on käytettäessä suoratoistopalveluihin turnauksen ottelut ja VPN: n asentaminen laitteelleen ohittaakseen maantieteelliset rajoitukset, joita he kohtaavat suoratoistosivustoilla.
Antaa’s läpi vaiheet, joiden avulla voit asentaa VPN: n Apple TV: hen:

 1. Osta hinnasuunnitelma mistä tahansa alkuun World Cup VPN valitsemasi tai tässä blogissa lueteltujen joukosta
 2. Asenna VPN Apple TV: hen. Tämän pitäisi olla liikaa vaivaa sinulle, koska monilla VPN-palveluntarjoajilla on helppo askel askeleelta ohjeet kuinka tehdä tämä
 3. Muodosta yhteys palvelimeen siinä maassa, josta haluat käyttää streaming-palveluntarjoajaasi
 4. Nauti FIFA: n maailmancupista kuin koskaan ennen!

Katso FIFA: n maailmancup FireStickistä

Jos omistat Amazonin Firestickin, kuulut onnekasluetteloon. Fox Sports, megatapahtuman virallinen lähetystoiminnan harjoittaja, tarjoaa viihdelaitteelle omistetun sovelluksen. Voit ladata sen Amazonista’virallinen sovellusliike täällä. Kun olet valmis, kirjaudu sisään Fox Sports Go -tililläsi ja nauti FIFA-tapahtuman suoratoistosta!

fifa kettu urheilu

Lue yksityiskohtainen opas parhaasta VPN-tulitikusta.

Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia ilman kaapelia

Ei ole välttämätöntä, että valitset kaapeli-TV: n katsellaksesi suosikkisisältöäsi, varsinkin kun puolet siitä, mitä mieluiten katsot, ei ole käytettävissä normaalissa tilauksessa. Täällä käyttäjät yleensä joutuvat johtojen katkaisijoiksi ja kirjautuvat verkkopalveluihin viihdetarpeisiinsa. No, meillä on ratkaisuja myös FIFA: n maailmanmestaruuskisojen seuraamiseen verkossa.

Kuinka katsella FIFA: ta Yhdysvalloissa

Kuten aiemmin mainittiin, Fox Network on FIFA: n maailmancupin virallinen lähetystoimittaja, joka on amerikkalainen viihde- ja uutistoimisto. Joten jos johtoleikkurit haluavat suoratoistaa FIFA: n maailmancupin asuinpaikkansa Yhdysvalloissa kotoaan mukavasti, kirjaudu vain Fox Sports GO: hon - lähetystoiminnan harjoittajan VoD-palveluun.

Kuinka katsella FIFA: ta Australiassa

Jos etsit tapoja katsella FIFA: n maailmancupia, sinun on luotettava Australian VPN-palveluun. Edellä mainitut premium-ratkaisut, kuten Hulu, Fox Sports Go, DirecTV Now ja Sling TV, asettavat georajoituksia, jotka rajoittavat muiden maiden käyttäjiä pääsemään verkkosivustoilleen.

Kuinka katsella FIFA: ta Iso-Britanniassa

Ison-Britannian käyttäjät voivat helposti vaihtaa kanavansa BBC: hen tai ITV: hen suoratoistaa FIFA: n maailmancupin. Nauhaleikkureilla voi olla pieniä vaikeuksia käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Ilmoittaudu Sling TV: llä, Hulu Live TV: llä tai DIRECTV NYT katsomaan turnausta. Toinen vaihtoehto olisi muodostaa yhteys FIFA: n maailmancupin VPN-sijaintipaikkaan Yhdysvalloissa ja lähettää tapahtuma suoraan Fox Sports Go: sta..

Kuinka katsella FIFA-otteluita kaikilla Hulu-kanavilla

Hulu tarjoaa yli 50 live-kanavaa betapaketissaan, mukaan lukien ne kanavat, jotka suoratoistavat maailmancup-ottelut HD-laadulla. Jos et’Älä halua unohtaa tätä tilaisuutta, lue sitten tämä opas Hulu-maailmancupista, joka sisältää otteluiden suoratoistokanavien luettelon, kuinka ohittaa Hulun georajoitukset parhaan VPN: n avulla, hinnoitteluoppaat, kuinka nauhoittaa live-otteita ja lisää.

Hulu World Cup FIFA -tuet

Parasta Hulussa on hämmästyttävä tuettujen laitteiden ohjelmisto. Hulu voi työskennellä melkein kaiken mitä ajattelet. Perinteiset vaihtoehdot, kuten älytelevisiot, matkapuhelimet ja tietokoneet, toimivat kaikki Hulussa, mutta luettelo ei rajoitu vain näihin, sillä Hulu tarjoaa myös laajan valikoiman muita vaihtoehtoja.

fifa hulu

Tässä on täydellinen luettelo kaikista Hulun tukemista laitteista:

 1. Apple iPhone ja iPad (iOS 10 tai uudempi)
 2. Android-puhelimet ja -tabletit (versio 5.0 tai uudempi)
 3. Apple TV (4. sukupolvi tai uudempi)
 4. Chromecast
 5. Tulipalotabletit
 6. Fire TV ja Fire TV Stick
 7. LG TV (tietyt mallit)
 8. Nintendo-kytkin
 9. Roku ja Roku Stick (tietyissä malleissa)
 10. Samsung TV (tietyt televisiomallit)
 11. Xbox One, Xbox 360

Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia Apple TV: ssä ilmaisten ja maksettujen sovellusten avulla

Tällä hetkellä saatavilla olevista laitteista, jotka tukevat suoratoistoa, Apple TV: n omistajat etsivät ehdottomasti myös tarpeeksi hyviä suoratoistosovelluksia, jotta heidän maailmancup-kokemuksensa olisi ikimuistoinen..

Parhaat Apple TV: n maksetut sovellukset FIFA: n katselemiseen

 1. Optus Sports
 2. DirecTV nyt
 3. Fox Sport
 4. BeIN Sports
 5. Sky Sports
 6. NBC Sports
 7. Sling TV

Parhaat Apple TV: n ilmaiset sovellukset FIFA: n katselemiseen

 1. MatchTV
 2. BBCiPlayer
 3. SBS
 4. TF1
 5. ITV

 Katso La Liga Online

La Liga on FIFA-liiga, jolla on valtava seuraaminen ympäri maailmaa, lähinnä johtuen kansainvälisten tähtien houkutuksesta, jotka esittävät innostavaa pelattavuutta ja tarjoavat faneille yksinoikeudella viihdettä. La Ligan takana oleva yhdistys tietää kuinka tuottoisa sen liiga on, joten se myydä lähetysoikeutensa suurille yleisradioyhtiöille ja suoratoistosivustoille ympäri maailmaa..

Tällä kertaa se ei ole ollut erilainen, koska jokaisella lähetystoiminnan harjoittajalla on yksinoikeus lähettää La Liga -otteluita suorana osoitetulla alueellaan yllä esitetyn taulukon perusteella..

Jos haluat katsella La Ligaa verkossa, tässä on luettelo kolmesta suurimmasta palveluntarjoajasta, jotka tarjoavat parhaat HD-laadun suoratoistopalvelut pääsyä otteluihin verkossa suorana:

 1. DirecTV nyt urheilu
 2. BeIN Sports
 3. Yksitoista urheilua

Kuinka katsella beIN Sports Online -tapahtumaa

Nasser Al-Khelaifin tammikuussa 2014 perustama beIN Media Group on erotettu Al Jazeera Media Network -konsernista, jonka pääkonttori sijaitsee Dohassa, Qatarissa. Sen kuuluisa beIN Sports -verkko perustettiin Ranskassa jo vuonna 2012, ja se on sittemmin saavuttanut melkoisen maineen molemmissa: online-suoratoisto- ja kaapeli-käyttäjien keskuudessa, jotka haluavat nauttia urheilusta ja viihteestä mahdollisimman mukavasti. Jos haluat katsella beIN Sports Online -palvelua, sinun täytyy vain käydä heidän verkkosivustollaan tai ladata natiivissovellukset Google Play Kaupasta tai iTunesista.

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua ymmärtämään kuinka katsella FIFAa ilman kaapelia. Jos sinulla on ongelmia tai löydät muita suoratoistoratkaisuja, älä epäröi pudottamalla kommentti alla. Voit vapaasti jakaa artikkelin muiden FIFA-faneiden kanssa. Pidä hauskaa!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me