Kuinka seurata Coachella 2019: tä verkossa

Jos sinulla on’t eivät ole vielä saaneet passia ja ovat epäonnistuneita, jotta heillä ei olisi aikaa mennä melkein kuukauden mittaiseen festivaaliin tällä kertaa, älä’t huolestut, koska voit katsoa sitä myös kotona (vaikka se ei tekisikään’t edes olla puoliksi viihdyttävämpi kuin alkuperäiseen juttuun meneminen), mutta no, sinun täytyy oppia hyödyntämään irti’olen saanut!

Tässä on kattava opas, kuinka katsella Coachella Live Online -tapaa vuonna 2019, ja siinä on kaikki online-katseluvaihtoehdot’Olemme saaneet seurata tapahtumaa, oppaita siitä, kuinka ohittaa maantieteelliset rajoitukset parhaiden VPN-verkkojen kanssa Coachella Live-streamissa, kuinka katsella Coachellaa Apple TV: ssä, virallisissa lähetystoiminnan listoissa, mistä ostaa lippuja BestVPN.co: lta ja muilta.!

Missä on Coachella 2019?

Tapahtuma, joka muutti musiikkifestivaalien kulkua Yhdysvalloissa, The Coachella Valley Music & Taidefestivaali järjestetään tämän vuoden huhtikuussa, ja et vakavasti halua ohittaa sitä!

Festivaali on pidetty Empire Polo -klubilla Indiossa, Kalifornia vuodesta 1999 - 2001, ja sen nykyinen uber-kuuluisa nimi saapuu Coachella-laaksosta, jossa Indio sijaitsee..

Jos et’Et vielä tiedä tästä festivaalista, olet voinut asua kallion alla vuosituhannen vaihdosta lähtien, koska sen ehkä kaikkein määrittelevä musiikkitapahtuma ei vain Yhdysvalloissa, vaan koko maailmassa koko tulevan vuoden.

Esitys’S-muodossa tällä kertaa on peräkkäiset 3 päivän viikonloput huhtikuussa 2019.

Ensimmäinen Coachella-viikonloppu jatkuu 12. huhtikuuta - 14. huhtikuuta 2019, kun taas toinen Coachella-viikonloppu alkaa 19. huhtikuuta - 21. huhtikuuta 2019.

Coachella 2019 -kokoonpano

Mikään ei voi kuvailla Coachella Artist Line Up -sarjan hienoa joka vuosi, kuin amerikkalaisen laulajan Kate Perryn nyt kuuluisa sarja. “ Kokoonpano esittelee aina vuoden parhaat puolet loppuvuodeksi.”

Coachella 2019 sisältää huipputekniikoita, kuten Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, DJ Snake, Khalid ja monia muita.!

Ja se’Se ei ole vain suurin aloitus, josta Coachella on kyse!

Tämä tapahtuma liittyy pikemminkin tuntemattomien musiikillisten kykyjen tuomiseen esille antamalla heille alustan esitellä taiteellisuuttaan.

Coachella on käynnistänyt paljon pienimuotoisia muusikoita ja laulajia maailman suosion kiertoradalle vain yhdellä esiintymisellä, joten kuka tietää, että vuoden 2019 kokoonpano saattaa sisältää tulevan globaalin sensaation!

Tässä on koko taiteilijakokoonpano jaettuna Coachellassa’virallinen sivusto!

kuinka katsella coachellaa

Kuinka katsoa Coachella Live-suoratoistoa

Alkuperäisimmät festivaalipassit alkaen 429 dollarista, lukuun ottamatta muita tarvittavia mukavuusehdot, kuten kuljetuskuljetukset, hotellimajoitukset, retkeily & pysäköintimaksut jne. monet meistä eivät ole onnekkaita menemään Coachella-festivaalille rikkomatta pankkiamme.

Mitä sitten’s seuraava paras vaihtoehto? Katsot sitä verkossa kotoa!

No, toisin kuin muut suuret musiikkitapahtumat ympäri maailmaa, Coachella ei’t suoratoistaa kaikille ulkoisille kanaville tai olla yhteydessä lähetystoiminnan harjoittajiin.

Sen sijaan sillä on oma YouTube-kanavansa, jolla se suoratoistaa omaa tapahtumaaan myös täysin ilmaiseksi!

Coachellan virallisella YouTube-kanavalla on myös paljon tarjottavaa, kuten videoiden kohokohtia aiemmista Coachella-tapahtumista, artisteiden kappaleita, jotka esiintyvät tänä vuonna ja enemmän, joten katso!

Kuinka katsoa Coachella Live-suoratoistoa

Kuinka katsella Coachellaa Iso-Britanniassa

Coachella YouTube -kanavalla ei ole’Tätä ei ole toistaiseksi rajoitettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta jos kanavaksi tulee niin tänä vuonna, tarvitset ehdottomasti riittävän hyvän VPN: n, joka voi ohittaa kanavan’S maantieteelliset rajoitukset. Muuten sen katseleminen on melko yksinkertaista:

 1. Avaa YouTube.com tai lataa YouTube-sovellus millä tahansa käyttöympäristölläsi
 2. Etsiä “Coachella” ja tilaa virallinen Coachella YouTube-kanava
 3. Jos suoraa streamia ei ole saatavilla maassasi, hanki paras VPN-verkko ohittaaksesi lohkon muodostamalla yhteyden toimivaan Yhdysvaltain palvelimeen.
 4. Katso live-suoratoistoja verkossa molemmilla viikonloppuisin ja nauti Coachellasta’2019’Suurimmat taiteilijat ja tähdet elävät!

Kuinka katsella Coachellaa Apple TV: ssä

Apple TV kasvaa nopeasti kaikenlaiseen online-suoratoistoon suositeltavana laitteena, ja Coachellan seuraaminen sen kohdalla on uskomattoman helppoa!

 1. Käynnistä Apple TV
 2. Siirry sen iTunes-sovelluskauppaan
 3. Lataa YouTube-sovellus siitä
 4. Hae “Coachella” Youtubessa
 5. Tilaa virallinen Coachella-kanava, jotta et’kaipaat päivityksiä
 6. Nauti suoraa suoratoistoa suoraan Coachellasta Apple TV: lläsi ilman ongelmia!

Huomaa tässä, että jos asut missä tahansa maassa Yhdysvaltojen ulkopuolella ja live-streamia ei näytetä maantieteellisten rajoitusten takia, niin don’t pelkää lainkaan, koska kaikki mitä tarvitset, on tarpeeksi hyvä VPN, joka tarjoaa Media-streamer-palvelun.

Tällä hetkellä ainoa paras VPN, joka tekee tämän Apple TV: ssä, on ExpressVPN, ja voin sanoa sen, koska testin VPN: itä päivittäin. Kyllä, Apple TV: lle on myös muita hyviä VPN: iä, joista voit lukea lisää aiheoppaassa, mutta mielestäni älä’t valita muu palveluntarjoaja kuin ExpressVPN, jos et halua’t halua pilata Coachella-tapahtumasi vuonna 2019.

Mistä voin ostaa Coachella 2019 -lippuja?

Coachellaan osallistui viime vuonna yli neljännes miljoona ihmistä, ja tällä kertaa luvut ovat vielä korkeammat!

Kyllä, tapahtuma on niin suosittu, joten liput myyvät kuten kakkukakut ja sinun on kiirehdyttävä, jos haluat hankkia sellaisen itsellesi tai myös muille..

Tyypillisin lippu alkaa 429 dollarista Coachellalla’Virallinen sivusto, jossa on todella arvokkaita lisäosia, kuten Shuttle Trips, leirintäalueet, hotellimajoitukset, pysäköinti, VIP-passit, illallisbuffetit ja paljon muuta. Tämä tapahtuma tulee yhä nautinnollisemmaksi, kun olet yhä halukas kuluttamaan tarpeeksi hyviä käteisvaroja.

Mistä voin ostaa Coachella 2019 -lippuja?

Ironista on kuitenkin se, että liput on pääosin loppuunmyyty virallisella sivustolla ja joudut liittymään odotuslistoihin saadaksesi ne.

Muita vaihtoehtoja on edelleen saatavana, mutta ei kauan, ja ne veloittavat palkkion lippujen pitämisestä saatavana. Jopa pääsyliput täällä voivat maksaa sinulle välillä 530–700 dollaria / henkilö, ja muut mukavuudet, kuten pysäköinti ja leirintä, ovat muita kustannuslisäosia.

Tässä on hienoja paikkoja ostaa Coachella Event -lippuja:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Joten jos haluat käydä Coachella 2019: ssä live-aktiviteettina, niin paras aika ostaa lippuja on nyt tai joko ne loppuu tai maksavat sinulle vielä enemmän!

Yksi kulkulupa on voimassa vain yhden viikonlopun.

FAQ:

Onko Coachella Live suoratoisto?

Kyllä, Coachellaa suoratoistetaan virallisen YouTube-kanavan kautta, eikä sillä ole muita suoratoistovaihtoehtoja.

Kuinka paljon maksaa mennä Coachellaan?

Coachella-viikonloppu voi maksaa sinulle kaikkialla välillä 1200–2600 dollaria riippuen siitä kuinka ylellistä haluat tapahtuman saavan sinulle. Keskimääräiset kustannukset ovat kuitenkin 1500 dollaria koko viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin. AirBnB tai autossa nukkuminen auttavat pitämään kustannukset alhaisina.

Kuinka vanha sinun on mentävä Coachellaan?

Osallistujien on oltava aikuisia, ts. Vähintään 18-vuotiaita osallistumaan tapahtumaan virallisella henkilöllisyystodistuksella, jonka avulla johto voi varmistaa heidän ikänsä tapahtumassa.

Mikä tarkalleen on Coachella?

Coachella on yksi Yhdysvaltain suurimmista ja ekstravagantimmista musiikki- ja taiteellisista festivaaleista, ja sen parhaita tähtiä ja taiteilijoita esiintyy 2 peräkkäisenä viikonloppuna..

johtopäätös

Coachella 2019 on tapahtuma, jota ei pidä unohtaa, riippumatta siitä, päätätkö mennä tapahtumaan tai katsoa sitä kotonasi live-tilassa verkossa. Otsikkona ovat Ariana Grande, Tame Impala ja Childish Gambino sekä kymmeniä muita, jotka lupaavat olevansa vuoden tapahtuma!

Virallinen YouTube Coachella -kanava on paikalla saadaksesi sinut kaikki tapahtumaan’Suorat streamit ja pääosin hyvälaatuisia, joten tilaa se nopeasti.

VPN: t voivat auttaa myös niitä, jotka katsovat Coachellaa katselevia, jotka joutuvat kohtaamaan YouTube-kanavan maantieteellisiä rajoituksia, avaten tapahtuman kaikille maailmassa!

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta’Suorat suoratoistot, mainitse se alla olevassa kommenttikentässä!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me