Kuinka seurata aikuisten uintia online-suorana streamina – koko aikataulu täältä

Ne meistä, jotka kasvoivat katsomassa Cartoon Network -verkkoa, muistavat aina haluavansa aikuisen version verkosta’s ohjelmointi. Aikuisten uinti on juuri sitä mitä lääkäri meille määräsi “toon-a-holics”, tuoda selkeämpi, epätavanomainen ja kiehtova ohjelmointi aikuisille.
Aikuisten uinti’s Video-on-Demand-palvelu käynnistettiin vuonna 2013, ja omistettuja portaaleja on saatavana myös Yhdistyneestä kuningaskunnasta Australiaan omien portaaliensa kautta.

Aikuisten uinti & Sarjakuvaverkko

Nimi Adult Swim itsessään otettiin käyttöön Yhdysvaltojen julkisten uima-altaiden ajoitusohjelmista, jotka osoittavat ajan, jolloin vain aikuiset voivat käyttää tiloja. Vuodesta Cartoon Network’Ensisijainen yleisö (7-15-vuotiaat) nukkuu myöhään iltaisin, aikuisten uima oli identiteetti myöhäisillan ohjelmoinnille, jossa ‘lapset ovat ehdottomasti rajoitettuja’.

Kuinka katsoa aikuisten uimaan live-suoratoistoa & Catch-up TV

Aikuisten uinti on ei maantieteellisesti rajoitettu VoD & tarttuva TV-palvelu ja sitä voi käyttää mistä päin maailmaa tahansa. Aikuisten uinti’Suoraa suoratoistoa on saatavana kello 8.00–18.00 (ET / PT), kun taas voit seurata kaikki unohdetut TV-ohjelmat kautta “Näyttää”, “Toonami” ja “Streams” päänavigoinnin osiot.

kuinka katsella aikuisten uimaan live stream

Adult Swim -sivustolla on pääsy seuraaviin:

 1. TV-ohjelmat
 2. Suora stream
 3. Williams Stream
 4. maratoneja
 5. Toonami
 6. arkisto
 7. musiikki
 8. Pelit

Adult Swim on koti upeimmalle satiiriselle ja selkeälle aikuisten animoidulle viihteelle, mukaan lukien:

 1. Musta Jeesus
 2. Robotti kana
 3. Kotielokuvat
 4. nyrjähdys & Morty
 5. Amerikkalainen isä
 6. Titaanin hyökkäys
 7. Boondocks
 8. Parasyte - Maksimi
 9. Lisäksi satoja muita anime-, sarjakuvia ja animaatioelokuvia.

Aikuisten uima-aikataulu

Täydellinen Adult Swim -aikataulu on saatavana palveluntarjoajalta’verkkosivustolla pääsivulla navigointi ja pääsee täältä.

aikuisten uima-aikataulu

Aikuisten uima-aikataulu tarjoaa päivittäisen ohjelmoinnin sekä mahdollisuuden lajitella ohjelmointi päivämäärän, näytön ja alueen mukaan. Edellä mainitun lisäksi voit myös tarkistaa aikataulun’S-kanavan suoratoisto televisiokanavalla ja Adult Swim -suoratoisto-ohjelmassa.

Samurai Jack - Kausi 5 palaa Toonamiin

Niille meistä, jotka ovat odottaneet aivan yli vuosikymmenen auringonlaskun ulkopuolella kävelevän yksinäisen samurai paluuta, AdultSwimin 6. helmikuuta perävaunu’Virallinen YouTube-kanava oli enemmän kuin muistutus:

#JackIsBack ja niin on lapsuuteni

- John Harrington (@sunburstguru) 8. helmikuuta 2017

Ja sitten kiusaajat tulevat jatkuvasti:

Onnellinen? # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [aikuinen uinti] (@adultswim) 24. tammikuuta 2017

AdultSwim elvyttää 11. helmikuuta 2017 legendaa “Samurai kutsui Jackia” klo 11:00 Itäinen aika.
Kirjailija & luoja Genndy Tartakovsky palaa AdultSwimin päätuottajaksi’s Toonami-ohjelmointi 4 Primetime Emmy -palkinnon, 6 Annie-palkinnon ja 1 OIAF-palkinnon saaneen animaatiosarjan 5. kaudelle.

Aikuisten uinti TOONAMI Live Stream -aikataulu

TOONAMI oli aikuisten uinti’s aikuisten animaatio & sarjakuvaohjelmointisegmentti avattiin takaisin vuonna 2012. Tämä aikuisten uinti-ohjelmoinnin erityinen lohko oli omistettu toimintaorientoituneille animegenreille Yhdysvalloista ja Japanista. Aikuisten uima-TOONAMI-aikataulu on saatavana virallisella verkkosivustolla, ja se löytyy napsauttamalla ‘Toonami’ -välilehti etusivun navigoinnissa.

aikuisten uinti toonami-aikataulu

Kun olet TOONAMI-osiossa, katso oikealle ja Ajoittaa -painikkeen tulisi olla näkyvissä navigointivalikossa, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy.

Aikuisten uinti’s Eric Andre Show

Koomikko Eric Andre, Eric Andre Show, joka on tunnettu satiirisesta huumoristaan ​​ja parodioistaan ​​tavanomaisissa puheohjelmissa, on aivoväri. Ohjelmalla on valtava maine fanien keskuudessa, mikä näkyy sen loistavasta 8,7 / 10 IMDB-luokitus.

aikuinen uida eric andre show

Neljän vuodenajan jälkeen Eric Andre Show on nyt yksi aikuisten uinnin johtavista segmenteistä. Ohjelmaa on pidetty tarpeeksi, jotta sillä olisi oma ala-Reddit. Voit vierailla täällä hauskojen meemien, keskustelujen, trendikkäiden videoiden ja paljon muun takana.

nyrjähdys & Morty aikuisten uinnissa

Aikuisten komedia mestariteos, jonka ovat luoneet Justin Roiland ja Dan Harmon, Adult Swim’s Rick and Morty ei ole vain lippulaiva-show, vaan myös yksi rakastetuimmista näyttelyistä verkossa. Liity supergeniaalisen tiedemiehen ja hänen keskimääräistä älykkäämmän pojanpoikansa seikkailuihin, kun ne repivät animoidun moniosan.

aikuisten uinti rick ja morty

Toonami Live Stream -linkit

Adult Swim on virallisesti suoratoistoportaali Toonami-lähetyksille, mutta jos sinulla ei ole mahdollisuutta saada suoraa suoratoistoa, voit myös katsoa Toonamin suoratoistoja seuraavista epävirallisista linkkeistä:

 1. Katso Toonami Online
 2. Desi-ilmainen TV
 3. Toonami Aasia
 4. Vaughn TV

Muista, että nämä verkkosivustot eivät ole virallisia Toonamin suoratoiston tarjoajia. Ne voivat sisältää haitta- ja mainosohjelmia, harkitse mainoslohkon käyttöä näillä verkkotunnuksilla.

Toonami Live Stream -kanavat hindin kielellä

Turner Media esitteli Intialle omistetun Toonami-portaalin vuoden 2015 alkupuolella. Palvelu lähetetään 24 tuntia ja tarjoaa täydellisen Toonamin lähetysaikataulun aikuisten uinnin aikana. Harva osoittaa suoratoistoa hindin kielellä ja kanava vain televisiossa. Toonami Intian suoratoistoa varten sinun on käytettävä yllä lueteltua epävirallista ZengaTV-verkkosuoratoistoportaalia.

Toonami Live Stream Reddit -linkit

Toonami ei ole kanava, vaan villitys, tajusin tämän selatessani Toonami Reddit -foorumia. Toonami sub-Reddit on ehkä paras paikka saada kaikki tiedot näytöksistä ja aikatauluista.

toonami live stream reddit

Jos vierailet usein säikeessä, voit saada suoratoistolinkkejä ja päivityksiä uusiin esityksiin heti kun ne ilmestyvät. Toonami Reddit -foorumi tarjoaa myös alareunat kaikille olemassa oleville Toonami-näytöksille ja tarjoaa sinulle kaikki tiedot yhdessä paikassa. Yksi hyvä näkökohta, jonka näin Redditissä, oli Toonami’virallinen läsnäolo foorumilla.

Jos lähetystoiminnan harjoittajan on tehtävä ilmoitus, sanan levittämiseksi luodaan asianmukainen alaredukti. Voit etsiä Redditistä virallisia Toonami-keskusteluja, ja säikeet näytetään päivämäärän mukaan oikealla puolella.

Voit myös käydä AdultSwim Redditissä saadaksesi virallisia tietoja suoratoistolinkkeistä, esityksistä, lähetysaikatauluista, tulevista nimikkeistä ja muuta tietoa Toonamista.

toonami-keskustelu redditistä

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Viime vuoden joulukuussa Adult Swim lisäsi Dragon Ball Super -menetelmän huolelliseen ohjelmointiohjelmaansa. Tunnettu sarjakuva oli yksi halutuimmista ja rakastetuimmista näyttelyistä, plus se oli yksi verkkotunnuksen halutuimmista näyttelyistä.

Toonami Live Stream Dragon Ball Super

Voit nauttia uusimmista jaksoista Dragon Ball Superista joka lauantai @ kello 20.00 Adult Swim Toonamissa.

Pähkinänkuoressa

Katso aikuisten uinti’Hämmästyttävä valikoima sitomioita, talk show-ohjelmia, musiikkia ja pelejä tänään. Kiinnitä yhteen kaikkein halvempaan komediaesitykseen, joka on saatavilla verkossa ja mitä’paras se’Sitä ei myöskään ole maantieteellisesti rajoitettu. Nauti huumorista, joka pakottaa sinut murtautumaan, kuuntele& Lataa joitain parhaimmista maanalaisista musiikoista ja nauti valikoimassasi online-peleistä.

Valmistaudu Samurai Jackin paluuseen AdultSwimillä ja liity #JackisBack kampanja Twitterissä antaaksemme sankarillemme ansaitsemansa tervetulon. Palautetta ja ongelmia varten kommentoi alla olevaa osaa ja muista jakaa blogi blogiin sosiaalisilla painikkeilla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me