Kuinka katsoa WrestleMania 34 -tapahtumaa verkossa ilman kaapelinvapaa suoratoistoa

Valmistaudu katsomaan suosikkisi WWE Superstars -taisteluita jälleen kerran - WrestleMania 34 on vihdoin täällä. Viime vuonna näimme Brock Lesnarin täydessä potentiaalissaan, Hard Boyzin palatessaan sensaatiomaisesti takaisin taistelulavalle ja Undertaker vihjaten eläkkeelle. Tällä kertaa asiat ovat kuitenkin vieläkin mielenkiintoisempia, kun näet Daniel Bryanin, Roman Reignsin, Kurt Anglen, Triple H: n ja jopa Ronda Rouseyn armon suurimman näytön painiossa. Etsitkö tapoja kuinka seurata WrestleMania 34 -tapahtumaa verkossa? Lue tämä opas sivustolta BestVPN.co.

WrestleMania 34 -taistelutiedot

WWE: n suurin yö’Kalenteri, WrestleMania 34 järjestetään sunnuntaina 8. huhtikuuta. Tapahtuman päättynyt sijainti on Mercedes-Benz Superdome New Orleansissa, Louisiana - joka isännöi tapahtumaa toisen kerran, ensin WrestleMania 30, jossa näimme yli 75 157 ihmistä, jotka osallistuvat taistelumaniaan. Esitys alkaa kello 23:00 ET / 20:00 PT ja klo 16.00 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa.

WrestleMania 34 -taistelutiedot

Entä Kickoff Pre-Show?

Aivan kuten muissakin urheilu- tai taistelutapahtumissa, järjestetään WrestleMania-esinäyttely, joka käynnistyy kello 17.00 paikallista aikaa ja klo 22.00 Isossa-Britanniassa, ja mukana on isäntä Renee Young. Ilmoittaudu WWE-verkostoon ja heidän viralliseen sovellukseensa suoratoistaaksesi esiesitystä. Muita vaihtoehtoja ovat WrestleMania’viralliset WWE YouTube- ja Facebook-sivut, jotka näyttävät vähintään kolme ottelua ja kahden tunnin erikoistarjouksen.

Entä Kickoff Pre Show

Kuinka katsella WrestleManiaa ilman kaapelia

Vielä muutaman päivän kuluessa paini-iltaan tämän vuoden suurimpaan iltaan, fanit ympäri maailmaa etsivät ratkaisuja tapahtuman suoratoistoon ilman kaapelitelevisiota. Yksinkertaisin ratkaisu on ilmoittautuminen WWE Network -palvelun avulla pääsyä tapahtuman suoravirtaan. Jos sinulla ei ole koskaan ollut tiliä, voit saada ensimmäisen 30 päivän ILMAISEKSI, jonka jälkeen joudut maksamaan 9,99 puntaa kuukaudessa.

Huomaa: Jos asut muualla maailmassa, niin voi’t pääsy WWE-verkkoon etkä voi käyttää streamin ilmaista tiliä, suosittelemme, että käytät VPN-palvelua aluerajoituksen ohittamiseen ja vaivattomien streamien nauttimiseen.

Kuinka katsella WrestleMania 34: tä ilman kaapelia

Poista WWE-verkon esto

Koska Sky Network on tapahtuman virallinen yleisradioyhtiö Yhdysvalloissa, voit harkita myös rekisteröitymistä heidän VoD-palveluun. Tällä hetkellä heidän verkkokanavansa on lisännyt erillisen sivun käyttäjille, jotta ne saavat kaiken tiedon WrestleMania 34 -palvelusta. Ainoa mitä sinun tarvitsee maksaa 19,95 puntaa saadaksesi pääsyn tapahtuman live-streamiin, sekä uudelleenistuntoja maanantaina 9. huhtikuuta Torstai, 12. huhtikuuta klo 10.00-15.00.

WWE WrestleMania 34 taivasurheilussa

Mikä kanava on WrestleMania päällä?

Jos et halua käyttää paljon rahaa WWE- ja Sky Network PPV -tilauksiin, sinulla on kiertotapa kustannusten alentamiseksi. Yksinkertainen ratkaisu on päästä Sky Network -kanavaan kaapelitelevisiosi kautta. Tällä tavalla voit lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä kodin mukavuudessa maksamatta yhden penniäkään. Lisäämme edelleen kanavia, kun saamme tietoa WrestleMania 34: n lähetysoikeuksista!

Mikä kanava on WrestleMania päällä?

Kuinka katsoa WrestleMania-live-ilmaisia ​​suoratoistoja

Kaikille siellä oleville ILMAISEKSI, joilla ei ole kaapelitelevisiota, mutta jotka haluavat katsoa WrestleMania 34 -tapahtumaa, meillä on myös selkäsi! Monet suoratoistosivustot tarjoavat kattavan kuvan kaikista taisteluista 8. huhtikuuta. Muita parhaita vaihtoehtoja ovat muun muassa:

Stream2Watch

Kuten nimestä voi päätellä, Stream2Watch on ensisijaisesti omistautunut tarjoamaan uusimpia videoita, kohokohtia, uutisia ja live-ohjelmia monille urheilulajeille ja peleille. Sivusto kattaa kuitenkin myös kuuluisat PPV-tapahtumat kaikista suosikkitoiminnoista, kuten edellisestä WrestleMania 33: sta, ja nyt 34!

Kuinka katsoa WrestleMania-live-ilmaisia ​​suoratoistoja

AllWrestling

AllWrestling on toinen sivusto, jolla voit seurata paini uusinta viihdettä, josta löydät kaikki taisteluotteluita koskevat päivitykset sekä ilmaisen PPV-pääsyn. Vieraile verkkosivustolla tapahtumapäivänä saadaksesi täydellisen kattavuuden ja tarkista kaikki live-linkit.

WrestleMania 34 AllWrestling -sovelluksessa

YouTube

Koska YouTube ylpeilee maineessaan olla maailman parhaiten arvostettu videonjakoyhtiö, voit aina odottaa löytävänsi tapahtumavirtoja tapahtumille tarkoitetuilla kanavilla. Tässä on esimerkiksi linkki WrestleMania 34 Live Stream -sivulle, josta voit saada täyden kattavuuden tapahtumapäivänä.

Wrestlemania 34 youtubessa

Kuinka katsella WrestleMania Kodilla

Jos yllä olevat suoratoistoasetukset eivät toimi, meillä on ratkaisu, joka voittaa kaikki. Se menee nimellä “Kodi” - avoimen lähdekoodin monialustainen viihdeohjelmisto, joka käyttää ulkopuolisia laajennuksia tarjoamaan käyttäjille premium-sisältöä elokuvien, TV-ohjelmien ja PPV-tapahtumien suoratoistoon. Jos haluat suoratoistaa WrestleMania 34: n Kodissa, harkitse Halow Live TV: n tai cCloud TV: n asentamista:

Odota on ohi: Hyviä uutisia Kodille & FIFA-ystävät, katso FIFA: n maailmancup 2018 Kodilla

Onko sinulla vaikea päästä streamiin? kohtaako virheitä? jos kyllä sitten don’T huoli siitä, että sinulla on mahdollisesti aluerajoituksia, harkitse VPN-palvelun käyttämistä streamiin vaivatta.

Halow Live TV -asennus ja WrestleMania 34 -opas

 1. Avata Kodi ja napsauta vaihdemaista kuvaketta (Asetukset)
 2. valita “Tiedostonhallinta” ja sitten tuplaklikkaus päällä “Lisää lähde”
 3. Ruutu tulee näkyviin, klikkaus “Ei mitään” URL-osoitteen lisäämistä varten
 4. Kopioi liitä seuraava: http://kurdmovie.net/repo
 5. Nimi medialähde “Halow Repo” ja klikkaus OK
 6. Palata aloitusnäyttöön, klikkaus lisäosissa ja sitten “Paketti” symboli
 7. valita “Asenna zip-tiedostosta” vaihtoehto ja löytö “Halow Repo”
 8. Klikkaus päällä “repository.HalowTV-6.0.0.zip” ja odota lisäosan asennusta varten
 9. Palata aloitusnäyttöön, klikkaus lisäosissa ja sitten “Paketti” symboli
 10. valita “Asenna arkistosta” ja valita “HALOW-arkisto”
 11. Mennä että “Video-lisäosat”, löytö “Halow Live TV” ja osuma asennuspainike!
 12. Avata lisäosa ja klikkaus päällä “Maakanavat”
 13. Saat asennuskehotteen “GUL LIVE -televisio”
 14. Klikkaus päällä “Joo”, palata edelliseen valikkoon, valita “LIVE SPORT”
 15. löytö ja valita Sky Sports HD katsella WrestleMania 34

Kuinka katsella WrestleMania Kodilla

cCloudTV: n asennus- ja WrestleMania 34 -opas

 1. Avata Kodi ja klikkaus päällä “asetukset” ikoni.
 2. valita “Tiedostonhallinta” ja klikkaus päällä “Lisää lähde”.
 3. Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään” vaihtoehto ja tulla sisään seuraava URL: http://kdil.co/repo
 4. Tyyppi “Kodi Israel” nimilaatikkoon ja klikkaus
 5. Mennä Kodin kotiin, klikkaus päällä “Lisäosan”, ja sitten  “paketti” symboli.
 6. valita “Asenna ZIP-tiedostosta” ja klikkaus päällä “Kodi Israel”.
 7. Valita “kodil.zip” ja odota sen asentamista.
 8. Mennä että “Asenna arkistosta” ja klikkaus päällä “.www.Kodisrael.co.il -varasto”.
 9. valita “Video-lisäosat” ja löytö “cCloud TV”.
 10. Osuma asennuspainike, avata lisäosa ja mennä että “Urheilukanavat”.
 11. valita Sky Sports WrestleMania 34: n suoratoistoihin

Wrestlemania 34 on kodi xbmc

WrestleMania 34 -kortti

UFC-legenda Ronda Rousey liittyy Kurt Angeliin (WWE Hall of Famer) ottamaan 14-kertainen maailmanmestari Triple H ja RAW-komissaari Stephanie McMahon. Undertaker palaa uudelleen otteluun henkilön kanssa, jota et näe, John Cena. Reigns kohtaa Lesnarin Universal Title -pelissä ja Randy Orton kohtaavat kaksi vastustajaa Yhdysvaltain tittelille Jinder Mahal ja Bobby Roode. Nämä ovat tärkeimmät taistelut. Muita ovat:

 1. Universal Championship.
 2. Nia Jax vs. Alexa Bliss
 3. Braun Strowman vs. palkki
 4. Mustafa Ali vs. Cedric Alexander
 5. AJ-tyylit vs. Shinsuke Nakamura
 6. Raa'at naiset’s mestaruus
 7. Raw Tag -joukkueen mestaruus
 8. Mannertenväliset mestaruus
 9. Smackdown Tag -joukkueen mestaruus
 10. Smackdown Tag -joukkueen mestaruus
 11. Finn Balor vs. Miz vs. Seth Rollins
 12. Andre The jättiläinen muistotaistelu kuninkaallinen
 13. Sami Zayn ja Kevin Owens vs. Daniel Bryan ja Shane McMahon
 14. Usot vs. uusi päivä vs. Bludgeon-veljekset

Asioiden kääriminen

Ja tämän avulla päästämme loppuun “Kuinka katsella WrestleMania 34” opas. Valitse jokin yllä mainituista tavoista aloittaaksesi tapahtuman suoratoiston. Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi pudottaa kommentti alla. Voit myös jakaa artikkelin ystävillesi ja perheenjäsenillesi, jotka ovat WWE: n faneja!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me