Kuinka katsoa Supernatural Season 14 Live Online-ilmaiseksi

Tässä maailmassa on demonit. Jotkut pelottavampia ja väkivaltaisempia kuin toiset. Tosielämässä vain me ihmiset ihmiset otamme paikkansa. Supernatural-tv-sarjassa pääsemme kuitenkin tutkimaan kaunokirjallisuuden maailmoja, oppimalla uskomattomista demonien tarinoista, jotka varmasti ymmärtävät huomionne. Jos haluat kauhistuttaa pelkosi ja rohkeutesi kaaoksen maailmaan, sinun on tiedettävä missä voit katsella televisiosarjaa. Tämä artikkeli sisältää yksityiskohtaiset ohjeet Supernatural Season 14 -kauden katselusta. Joten valmistaudu ja tule mukaan veljiin heidän pyrkimyksissään päästä eroon pahan maailmasta.


Kuinka katsoa Supernatural Season 13

Yliluonnollinen kausi 14

Kuuluisan Supernaturalin neljästoista kausi ensi-iltaan 11. lokakuuta 2018 “CW”, joka koostuu yhteensä 20 jaksosta, joista jokainen esitetään joka viikko torstaisin klo 20.00. Nyt tiedämme jo Jensen Acklesin uutta roolia ympäröivästä keskustelusta sen jälkeen, kun finaalissa nähtiin Michael pettävän Deanin, kun arkkienkeli otti hänen ruumiinsa.

Tämän vuoksi meidän on pohdittava, saako Dean sen eläväksi ja jos Lucifer on pelkännyt ihmisen pelkästään ihmisenä, mitä maailmassa tapahtuu seuraavaksi. No, koska olemme hulluja yliluonnollisia faneja, on selvää, että tarkistamme jokaiselta tieltä vinkkejä tarinaan tai kuten useimmat saattavat kutsua spoilereiksi. Tähän mennessä on matkustanut melko hämmästyttäviä uutisia.

Heidän joukossaan ovat huhut, että Michael pysyy kiinni jonkin aikaa. Joten voit unohtaa tapaamisen Dean’kohtalo ratkaisee pian. Hän tulee ehkä roistoksi ja voi olla oikeutettu uhka! Toinen spoileri ehdottaa, että Sam astuu nyt metsästäjien johtajaksi ja antaa Rowenalle, Bobbylle ja Charlielle myös pääroolit.

Muita vinkkejä ovat, että Jack tulee kamppailemaan voimansa saavuttamisessa, koska hän on edelleen sopeutumassa ihmisen uusiin asemiin. Castiel saattaa aloittaa Jackin kouluttamisen ja toimia mentorina, rakentamalla kovaa mutta silti makeaa suhdetta, koska ohjaajat toivovat sisällyttävänsä hänet useampaan jaksoon tällä kaudella. Viime kädessä Supernatural voi osoittautua hiukan perusteltummäksi kuin ennen, keskittyen enemmän ihmissuhteisiin!

Kuinka katsella yliluonnollista mistä tahansa

Kun haluat katsoa Supernatural Season 14 -kautta mistä tahansa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: käy CW- tai WB-verkkosivustoilla. Molemmat suositut lähetystoiminnan harjoittajat ja nykyään suositut höyrynimet antavat sinun katsoa kaiken Supernatural-sivuston sisältöä niin kauan kuin sinulla on tilauksesi. Kun vierailet molemmilla puolilla ja yrität suoratoistaa videota, saatat kuitenkin saada viestin, jossa sanotaan “Sisältöä ei ole saatavana sijainnistasi”.

Kuinka katsoa Supernatural Season 14 Live Online-ilmaiseksi

CW-verkko

Supernaturalin kaikkina vuodenaikoina ei ole parempaa paikkaa kuin sen virallinen verkko “CW”. VoD-palvelu tarjoaa natiivisovelluksia Android- ja iOS-älypuhelimien / -tablettien käyttäjille, mikä tarkoittaa, että voit nauttia jaksojen katselusta ilman vaivaa. Muille käyttäjille voit nauttia streamingin kaikkina vuodenaikoina suoraan viralliselta verkkosivustolta. Jos kuitenkin sijait Yhdysvaltojen ulkopuolella, asiat voivat muuttua hieman monimutkaisiksi. Sinun on piilotettava todellinen sijaintisi estääksesi suoratoisto-kanavien käytön. Näiden sijaintirajoitusten ohittaminen on hyvä valinta käyttää VPN-palvelua. Alla on luettelo parhaista tarjoajista hinnoittelun, tietoturvan, tuen ja suorituskyvyn perusteella.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella yliluonnollisia kokonaisia ​​jaksoja Putlockerilla

Käyttäjille, jotka eivät halua investoida VPN-palveluun tai tilata mitään lähetys- tai suoratoistopalvelua, on ratkaisu Supernaturalin katseluun. Se tulee hittisivustona, Putlocker, jolla on valtava kokoelma televisio-ohjelmia / elokuvia. Voit katsella kaikkia suosikkisisältöjäsi kuluttamatta yhtäkään penniäkään. Sivusto päivittää säännöllisesti sisältöään lähettämällä uusia jaksoja päivä niiden julkaisun jälkeen.

Kuinka katsella yliluonnollisia kokonaisia ​​jaksoja Putlockerilla

Jos haluat katsoa kaikkia Supernatural-jaksoja kausilta 1 - 14, käy vain putlockers.fm-sivustossa ja etsiä TV-sarjoja. Valitse kausi, jota haluat katsella, ja nauti keskeytymättömästä ja sujuvasta suoratoistokokemuksesta. Voit katsoa Supernatural -kauden 14 suoraan käymällä tällä linkillä. Tässä on opas, kuinka päästä Putlockeriin mistä tahansa.

Kuinka katsella yliluonnollista ilman kaapelin suoratoistoa Kodilla

Erinomainen vaihtoehto katsella kaikkea suosikkisisältöäsi, johon sisältyy myös suosittu televisiosarja Supernatural, on käyttää avoimen lähdekoodin mediaviihdekeskusta Kodi. Alusta on ainutlaatuinen, ja se antaa pääsyn kaikkeen estettyyn sisältöön ympäri maailmaa käyttämällä ulkopuolisia laajennuksia ja lisäosia. Voit katsoa parhaita Kodi-lisäosia täältä.

Kuinka katsella yliluonnollista ilman kaapelin suoratoistoa Kodilla

Jos haluat katsella Supernatural -tapahtumaa Kodilla, sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa Covenant-laajennus. Se korvaa suositut Exodus- ja Genesis-lisäosat, jotka valitettavasti suljettiin muutama kuukausi sitten (mutta ovat nyt varmuuskopioita ja käynnissä). Kun sinulla on pääsy Covenant-lisäosaan, kirjoita vain “Yliluonnollinen” näet luettelon kaikista käytettävissä olevista vuodenajoista.

Bonusvinkki: Ohita kodin maantieteelliset rajoitukset käyttämällä parhainta kodin vpn-tiedostoa.

Kuinka katsella Supernatural Live Online Free -versiota

Jos etsit Putlockerin kaltaisia ​​ratkaisuja, joiden avulla voit katsella suosikki TV-ohjelmasi / elokuvasi VAPAA, kannattaa kannattaa tarkistaa 5movies.to ja watchmoviesfree.tv. Jokaisella verkkosivustolla on valtava kokoelma televisio-ohjelmia / elokuvia. Tämä tarkoittaa, että nautit sujuvasta suoratoistokokemuksesta riippumatta siitä, mitä haluat katsoa. Napsauta vain yllä olevia hyperlinkkejä päästäksesi suoraan yliluonnollisiin jaksoihin.

Kuinka katsella Supernatural Live Online Free -versiota

CMoviesHD

Toinen loistava vaihtoehto oppia katsomaan Supernatural -tapaa sisältää hittitön suoratoistosivusto, CMoviesHD. Se on kuuluisa valtavasta kokoelmastaan ​​elokuvia / TV-ohjelmia, jotka eivät koskaan aiheuta ongelmia pelatessaan. Itse asiassa sinulla on saatavana erilaisia ​​lähteitä, jos jokin suoratoistolinkki ei toimi. Tarkista tämä linkki aloittaaksesi yliluonnollisten liioittelevien katseidesi manian!

Kuinka katsoa Supernatural Season 14 Live Online-ilmaiseksi

Kuinka katsella yliluonnollista Australiassa

Jos haluat katsoa Supernatural -tapahtumaa Australiassa, voit aina käyttää VPN: tä ohittaaksesi maantieteelliset rajoitukset CW: n ja WB: n suoratoistosivustoilla. Toisena vaihtoehtona voit yrittää käyttää palveluita, kuten iTunes ja Foxtel. Tilauksen hinnoittelu voi olla kustannus, jota et ehkä halua käyttää. Siksi kannattaa harkita yllä olevia vaihtoehtoja, kuten Kodi ja Popcorn Time. Turvaamalla verkon VPN-yhteydellä voit varmistaa, että pysyt täysin suojassa tekijänoikeussisältöön liittyvistä juridisista ongelmista.

Kuinka katsella yliluonnollista Australiassa

Kuinka katsella yliluonnollista Britanniassa

Jos haluat katsoa Supernatural -tapaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voit aina vaihtaa kaapeli-TV: n kanavaan4. Voit jopa käydä osoitteessa justwatch.com ja saada pääsyn useisiin tv-sarjojen suoratoistolinkkeihin, joiden avulla voit katsella Supernaturalia Britanniassa. Toisena vaihtoehtona Supernatural live -esityksen katseluun ilmaiseksi, sinun kannattaa harkita Popcorn Time -sovelluksen asentamista.

Kuinka katsella Supernatural -tapaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Jos haluat katsella Supernatural -tapahtumaa Iso-Britanniassa, voit aina vaihtaa kaapeli-TV: n kanavaan4. Voit jopa käydä osoitteessa justwatch.com ja saada pääsyn useisiin tv-sarjojen suoratoistolinkkeihin, joiden avulla voit katsella Supernaturalia Britanniassa. Toisena vaihtoehtona Supernatural live -esityksen katseluun ilmaiseksi, sinun kannattaa harkita Popcorn Time -sovelluksen asentamista.

Sovellus on fuusio edistyneistä streaming-tekniikoista, joissa on BitTorrent-ominaisuudet. Sen avulla käyttäjät voivat ladata torrentteja elokuville / TV-ohjelmille ja antaa samalla mahdollisuuden suoratoistaa niitä suoraan ohjelmiston sisällä. Lataa ja asenna vain Popcorn Time ja etsi “Yliluonnollinen” napsauttamalla navigointipalkissa “TV-ohjelmat” kategoria.

Kuinka katsella yliluonnollista Netflixissä

Paras ratkaisu supernatural-fantasia-kauhu-TV-sarjan kaikkien vuodenaikojen katseluun on Netflixin käyttö. Sen avulla Yhdysvaltojen käyttäjät voivat suoratoistaa kaikki televisio-ohjelmien jaksot parhaalla mahdollisella tavalla. Koska Netflix asettaa kuitenkin maantieteellisiä rajoituksia, ulkopuolella olevat eivät välttämättä pääse pääsyyn streaming-palveluun’täydellinen mediakirjasto. Jos haluat ohittaa nämä rajoitukset, kannattaa ehkä harkita VPN-tuotteen käyttöä.

Kuinka katsella yliluonnollista Netflixissä

Viimeiset sanat

Jos haluat katsoa Supernatural Season 14, valitse mikä tahansa yllä mainituista menetelmistä sopivuutesi mukaan. Sinulla on ratkaisuja maksetusta ILMAISEKSI, joka varmistaa, että kaikki katsojat voivat katsella televisio-ohjelmaa ilman vaivaa. Muista jakaa artikkeli ystävien ja perheenjäsenten kanssa, jotka saattavat etsiä ratkaisuja televisio-ohjelmien / elokuvien katseluun. Hauskaa päivän jatkoa! &# 55357;&# 56898;

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me