Kuinka katsoa PSL 2018 Live Free Online -sovellusta ilman kaapelia

Ladattuina kansallisiin ja kansainvälisiin kriketti-supertähteisiin, kuten Shahid Afridi ja AB De Villiers, HBL PSL 2019 tulee olemaan vielä suurempi ja parempi kuin viime kerralla.!

Nyt neljännellä kaudellaan tämä turnaus lupaa parasta krikettiviihdessä 6 joukkueen kanssa, jotka taistelevat mestarien tittelille!

Ja varmistaa, että et’Et jopa unohda yhtäkään tämän upean turnauksen toiminnasta ja draamasta. Tässä on oppaamme kuinka voit seurata HBL PSL 2019 -tapahtumaa verkossa kaikkialta maailmasta virallisten lähetyskumppanien kautta ja ohittamalla maantieteelliset rajoitukset parhaan VPN: n kautta!

Missä HBL PSL pelataan?

Suurin osa turnauksesta pelataan Arabiemiirikunnissa’Kolme suurinta kaupunkia, ts. Dubai, Abu Dhabi ja Sharjah, turvallisuusongelmien vuoksi. Tällä kertaa 8 viimeistä ottelua pelataan kuitenkin Pakistanissa!

Kansainväliset matkat ja matkatoimistot tarjoavat erikoispaketteja faneille, jotka haluavat matkustaa Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin katsomaan turnauksen ensimmäistä osaa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, joten jos aiot mennä, olet tekemässä hienoja tarjouksia tässä suhteessa.

HBL PSL 2019: n viralliset lähetystoiminnan harjoittajat

Pakistanin superliiga on nyt Pakistan’suurin urheiluturnaus ja ilmeisesti se järjestetään monilla paikallisilla kanavilla.

Kansainvälisille käyttäjille ei ole valinnanvaraa, eikä Pakistanin krikettilautakunta ole jättänyt mitään kiveä kääntämättä varmistaakseen, että turnausta voivat seurata franchising-faneja ympäri maailmaa..

Tässä on täydellinen luettelo kaikista HBL PSL: n virallisista lähetystoiminnan harjoittajista eri alueilla ympäri maailmaa:

Suoratoistoasetukset PSL-t20-virallinen sivusto (Pakistanin katsojat) /

Cricketgateway (Kansainväliset katsojat)

Pakistan PTV-urheilu, kymmenen urheilua, Geo Super
Intia D-Sport, Airtel TV, Jio App
Sri Lanka Dialog-TV
UAE Yupp TV
UK Channel 44 UK, A-TV, Prime TV Sky 792
USA / Kanada Willow TV
Länsi-Intia Virta-TV
Uusi Seelanti Sky Sports
Bangladesh Gazi TV
Afrikka SuperSport
Pohjois-Afrikka Yupp TV
Australia Kanava 44
Lähi-itä OSN Sports

Mistä saan ottelulipuja HBL PSL 2019 -sarjaan?

psl 2019 liput

Paras paikka saada lippuja mihin tahansa turnausotteluun on PSL: n kautta’virallisella verkkosivustolla tai viralliselta lippupartnerilta q-tickets.com. Liput jaetaan yleensä kolmeen luokkaan:

 1. Otteluliput (otteluohjelmat yhtenä kalenteripäivänä)
 2. Global Pass
 3. Kausi Pass

Lippuja Pakistanissa pidettäviin otteluihin saa Pakistanissa suosittujen verkkokauppasivustojen, kuten Yayvo, kautta tai Stadionin lipunmyyntipisteistä..

kuinka katsella psl

Pidän sinut ajan tasalla näistä heti, kun lisätietoja tulee esiin.

Kuinka katsella HBL PSL Live Online -tapahtumaa?

PSL’Virallinen suoratoistopartneri on CricketGateway.ae, joka suoratoistaa koko turnauksen’ottelut reaaliajassa verkossa. Mutta tämä vaihtoehto on maksettu, ja sinun on maksettava 14,99 dollaria kerran laskutettuaksesi pääsyn koko turnauksen suoratoistoon.

Tämän lisäksi sivusto on tietyissä paikoissa maantieteellisesti rajoitettu, etenkin MENA: n ja Etelä-Aasian alueiden ulkopuolella, joten sinun on saatava paras suoratoisto-VPN, jotta sivuston esto ei vain poistu, vaan myös tarjota sinulle ensiluokkainen katselu kokea.

Joitakin muita, yhtä arvokkaita, ilmaisia ​​suoratoistosivustoja HBL PSL: lle ovat seuraavat:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL Kodissa

Aikaisemmin oli joitain lisäosia, joiden kautta voit suoratoistaa PSL: ää Kodissa, mutta toistaiseksi ei ole olemassa sellaista lisäosaa, joka voisi tarjota luotettavasti sinulle tapahtuman suoratoistoja..

Jotkut blogit ovat maininneet KodiIsrael-repon sisältävän lisäosia, jotka jatkavat tapahtuman suoratoistoa, mutta nämä väitteet ovat perusteettomia, koska en löytänyt yhtään testiäni.

Kuinka katsella HBL PSL: tä Yhdysvalloissa ja Kanadassa?

Koska molemmissa maissa asuu huomattava määrä ulkomaalaisia ​​eteläaasialaisia, on varmaa, että monet siellä haluaisivat seurata vuoden 2019 PSL: ää seuraamalla sitä suorana verkossa.

Paras vaihtoehto Yhdysvaltain yleisölle tässä suhteessa on Willow TV, joka on maan PSL: n virallinen lähetystoimittaja.

Willow TV on saatavana myös verkossa virallisen verkkosivustonsa kautta, ja tämän lisäksi palveluntarjoaja on yhteensopiva lähes kaikkien katselulaitteiden muotojen kanssa, Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV ja Roku sekä muut..

Tämä kanava on saatavana myös Kanadassa.

Seuraavat kaapelitoimittajat tarjoavat myös Willow TV: tä paketeissaan:

 1. ruokalaji
 2. Verizonin fios
 3. Sling TV
 4. Spektri
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Paras mahdollinen
 8. CenturyLink

Voit myös katsoa Willow-televisiota YouTubessa sen virallisen kanavan kautta.

USA-yleisön otteluajat itäisen normaaliajan mukaan ovat (vain AAE: ssä pidettävien otteluiden ajoitukset):

 • 6: .30 am Itäinen normaaliaika (päivän ensimmäinen ottelu)
 • 11:00 Itäinen normaaliaika (päivän toinen ottelu)

Samat ajoitukset ovat merkityksellisiä myös Kanadan Torontossa.

Jos et voi katsella PSL 2019 -tapahtumaa Willow TV: ssä, voit poistaa parhaan VPN: n avulla CricketGateway.ae- tai PTV Sports -sovelluksen eston ja katsella kaikkia otteluita suorana verkossa.

psl ptv-urheilussa, suoratoisto ilmaiseksi

Kuinka katsella HBL PSL: tä Iso-Britanniassa?

Jälleen toinen paikka, josta löydät eteläaasialaiset yllin kyllin huomioimatta tosiasiaa, että myös paikalliset väestöt ovat erittäin hulluja urheilun suhteen.

Isossa-Britanniassa on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin muissa paikoissa, kun kyse on PSL: n katsomisesta.

Tässä on luettelo kanavista, jotka lähettävät uskomattoman liigan valtakunnassa:

 1. Kanava 44 UK
 2. Plus-TV
 3. Prime TV: Sky 792

Kanava 44 ja A-Plus TV ovat Etelä-Aasian kanavia, joten jos haluat nauttia Pakistanin mainoksista ja muista PSL: ään liittyvistä ohjelmista, suosittelen, että katsot PSL: tä näillä kanavilla.

Suoratoisto voidaan suorittaa myös PTL Sports- ja CricketGateway.ae-sovellusten kautta Iso-Britanniassa PSL: lle käyttämällä VPN: ää georajoitusten estämiseen.

psl krikettiyhdyskäytävällä

Ottelut lähetetään seuraavina aikoina Isossa-Britanniassa:

 1. 11:30 Lontoo, UK (päivän ensimmäinen ottelu)
 2. 16:00 Lontoo, UK (päivän toinen ottelu)

Kuinka katsella PSL: ää Intiassa?

Huolimatta kahden naapurimaan välisestä vihamielisyydestä miljoonat Intian ihmiset ovat kiinnostuneita Pakistanista’tärkein urheilutapahtuma eli PSL.

Joten jos kuulut intialaisiin faneihin, jotka odottavat katselevansa PSL 2019 -tapahtumaa, D-Sport lähettää kaikki ottelut suorana.

Toinen hieno vaihtoehto Intian PSL-faneille on suoratoistaa ottelut verkossa joko CricketGateway.com tai Airtel & Jio-sovellukset.

PSL-ottelut pelataan seuraavien aikojen mukaisesti:

 1. 17:00 IST (päivän ensimmäinen ottelu)
 2. 21:30 IST (päivän toinen ottelu)

Kuinka monta PSL-ottelua pidetään Pakistanissa?

Viimeiset kahdeksan ottelua pelataan Pakistanissa, mikä on iso hyppy kolmesta maassa viimeksi pidetystä ottelusta.

Ottelut pidetään Qaddafi-stadionilla, Lahoressa ja Kansallisstadionilla, Karachissa. Lopullinen ottelu pidetään 17. maaliskuuta 2019 jälkimmäisessä..

Turvallisuustilanne on parantunut valtavasti maassa viimeisen parin vuoden jälkeen, joten on ollut hieno aika katsella otteluita stadionilla.

Pakistan’Nykyisen pääministerin Imran Khanin, joka oli myös yksi maan tunnetuimmista krikettikapteenista, odotetaan saapuvan finaaliin ja puhumaan myös puheen PSL: n menestyksestä.

Katso PSL matkapuhelimella

Matkapuhelinkäyttäjillä, etenkin Android-käyttöjärjestelmän käyttäjillä, on paljon syitä iloita, koska he voivat katsella PSL 2019 -sarjaa kaikkien suurten lähetystoiminnan harjoittajien virallisten sovellusten kautta.

PTV Sports, CricketGateway.com (Vaatii tilauksen), WillowTV ja PSL’Viralliset suoratoistopalvelut ovat kaikki saatavana mobiiliympäristöissä joko niiden virallisten sovellusten tai mobiililaitteille optimoitujen verkkosivustojen kautta.

Huomaa tässä, että monet heistä, kuten Willow TV ja CricketGateway.com, ovat maantieteellisesti rajattuja ja saatat tarvita joitain erittäin tehokkaita suoratoisto-VPN: iä, jotta PSL: n esto ja katselu niiden kautta.

PSL on YouTubessa

Parasta PSL: ssä on se, että monet sen suoratoistot ovat täysin ilmaisia, joten fanien kautta maailman on uskomattoman kätevä katsella jokaista ottelua..

Mutta mikään niistä ei ole yhtä kätevä kuin katsella sitä PSL: n kautta’virallinen YouTube-kanava, joka tarjoaa suoraa suoratoistoa PSL 2019 -sarjan kaikista otteluista.

Kanava tarjoaa myös kohokohtia aiemmista otteluista, parhaita hetkiä, huippuasiantuntijoiden analyysejä ja paljon muuta.

Ainoa haittapuoli tässä on, että laatu saattaa joskus olla vähän heikko, mutta hei, jollain on jotain, on parempi kuin ei ollenkaan!

johtopäätös

PSL 2019 valaistaan ​​kaikkien kriketti-supertähtien taistellessaan siitä lopullista kruunua varten, ja fanit nauttivat siitä kaikesta.

Ensi kuussa tarjotaan kaikille faneille vain puhdasta viihdettä ja paljon draamaa, joten älä’Älä missaa yhtä ottelua tarjoamalla laajoja katselumahdollisuuksia, jotka tarjoamme täällä oppaassamme PSL 2019: lle.

Jos sinulla on jotain sanottavaa tästä oppaasta, ota meihin yhteyttä alla olevissa kommenteissa!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me