Kuinka katsoa / poistaa lukituksen televisio Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020

Suoratoistojen maailma monipuolistuu nopeasti, koska suurin osa ihmisistä on nyt valinnut johtoleikkausvaihtoehdot, jotta saadaan entistä monipuolisempia katselumahdollisuuksia. Ja vaikka palvelut kuten Netflix. Hulu, SlingTV ja DirecTV Now hallitsevat tämän alueen roastia, ne kaikki maksetaan. Joten jos haluat käyttää ilmaista suoratoistopalvelua ainutlaatuisella mallilla, sinun kannattaa ehdottomasti tietää, kuinka voit katsella PlutoTV: tä.


Et voi käyttää koko palvelua Yhdysvaltojen ulkopuolella, ellet käytä mainitussa VPN-luettelossamme olevaa luotettavaa VPN: ää ohittaaksesi sivuston maantieteelliset rajoitukset.!

Joten tässä on oppaamme siitä, kuinka katsella Pluto-televisiota Yhdysvaltojen ulkopuolelta, mukaan lukien arvostelut itse palvelusta, sen tarjoamista kanavista, VPN-kielto sivustolla, sovellusarvostelut, ohittamalla maantieteelliset rajoitukset käyttää enemmän kanavia ja paljon muuta BestVPN.co!

Katso / poista PlutoTV: n esto Yhdysvaltojen ulkopuolella

 1. Pluto-TV: n puuttuvat kanavat
 2. Pluto TV: n VPN-kielto
 3. Kuinka avata / käyttää / käyttää Pluto-TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella
 4. Kuinka katsella Pluto-TV: tä Apple TV: ssä
 5. Kuinka katsella Pluto-TV: tä Rokulla

Pluto-TV: n puuttuvat kanavat

Tarjoaa epätavallisia LiveTV-vaihtoehtoja, kattavaa elokuvien ja TV-ohjelmien kirjastoa ja jopa online-radio- ja musiikkilähetyksiä. Ja myös ilmaiseksi, PlutoTV on noussut nopeasti yhdeksi tärkeimmistä Internetin suoratoistopaikoista..

Palveluun kohdistuu kuitenkin myös Internetin tällä hetkellä ehkä ärsyttävin asia eli georajoitukset.

PlutoTV palvelee palvelunsa kahta erilaista versiota, joista ensimmäinen on tarkoitettu Yhdysvaltojen asukkaille ja toinen kansainvälisille katsojille. Palvelun kansainvälisessä versiossa ei kuitenkaan ole mitään, mikä ei mikään kiinnostaisi sinua.

Se sisältää hyvin vähän kanavia ja suurin osa niistä on vain tavallista ahneita, ts. Vain siellä numeroiden täyttämiseksi.

Toisaalta, Pluto TV: n yhdysvaltalainen versio on siellä, missä voit tietää tarkalleen miksi palvelu on niin suosittu ja kannattaa kirjautua.

kuinka katsella Pluto TV: n puuttuvia kanavia

Pluto-TV: n puuttuvat kanavat 2

Tässä on luettelo joistakin kanavista, jotka ovat saatavana vain Pluto TV USA: ssa:

 1. Pluto-TV-elokuvat
 2. Pluto-TV-elokuvat 2
 3. Raivostuksia
 4. Kauhu 24/7
 5. Pluto-TV-draama
 6. Pluto-TV-komedia
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Red Bull TV
 13. Pluton TV-urheilu
 14. Iskupaini
 15. Taistella
 16. Surffikanava
 17. Tiede-TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime koko päivän

Luettelo ei ole rajoitettu vain näihin kanaviin, koska suurin osa Pluto TV: n tarjoamista kanavista on saatavana vain Yhdysvalloissa.

Näitä kanavia online-verkkotunnuksessa säätelevät tekijänoikeuslaki estävät Pluto TV: tä tarjoamasta näitä kanavia IS: n ulkopuolelta.

Ainoa jäljellä oleva tapa tehdä tämä hieno palvelu kannattavaksi on hankkia VPN-palvelu ja poistaa palvelun georajoitukset.. Kerron teille lisää tästä muutamassa seuraavassa rivissä.

Kuinka katsoa / poistaa lukituksen televisio Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020

Pluto TV: n VPN-kielto

Nykyään suosituimmat suoratoistosivustot ovat asettaneet VPN: n sivustoilleen. Kaikkein tunnetuin tällainen kielto on käytössä Netflixissä, joka tunnistaa, että käytät VPN: ää melkein heti, jos tilaamasi VPN-palveluntarjoaja ei’t on kyky ohittaa VPN-kielto.

Lue: Netflix VPN Ban

Ja se’Ei vain Netflix, vaan VPN-kielto on käytössä myös monissa muissa suoratoistopalveluissa, kuten BBC iPlayer. Mutta onko Pluto TV: llä myös sitä?

Pluto TV: n VPN-kielto

No kun olen tarkistanut ja analysoinut sen joka näkökulmasta, voin varmasti kertoa teille, että Pluto TV ei’Tällä hetkellä ei ole VPN-kieltoa. Tämä saattaa tarkoittaa, että VPN-verkkoja, joiden avulla voit ohittaa Pluto TV: n maantieteelliset rajoitukset, on vähän paljon kuin niitä, jotka pystyvät tekemään saman asian palveluissa, kuten Netflix ja BBC iPlayer. Muista kuitenkin, että lukituksen poistaminen on vain tarpeeksi hyvä, jotta halpaa VPN: ää voidaan harkita käytettäväksi suoratoistopalvelun kanssa.

Tutustu esimerkiksi nopeuksiin, suorituskykyyn, käytettävissä oleviin suojausominaisuuksiin, ennen kuin kirjaudut VPN-palveluun.

Luettelo yhteensopivista laitteista, joissa on Pluto-TV

Pluto TV tarjoaa yhteensopivuuden monenlaisten laitteiden kanssa, joista latasin Windows-asiakasohjelman, joka oli tuntuisesti parempaa ja käyttäjäystävällisempää kuin verkkopalvelu..

Window-asiakas on enemmän televisiota kuin perinteinen OTT-palvelu. Ei miniatyyrejä, lohkokehyksiä, suositeltuja esityspalkkeja jne., Jotka ovat muiden streaming-palveluiden, kuten Netflix ja Hulu, yleisiä piirteitä.

Luettelo yhteensopivista laitteista, joissa on Pluto-TV

Ja hei, Tim Cook oli paikalla puhuessaan sattumalta tiedoista ja yksityisyydestä, joten ajattelin, miksi et jaa tätä asiaa teidän kanssanne. Jos Apple on kiinnostunut käyttäjien tietojen suojaamisesta, se on yksi parhaista asioista, jotka voivat tehdä meistä tuntea olonsa turvallisemmaksi verkossa.

Palaa takaisin Pluto TV: hen, tässä on täydellinen luettelo laitteista ja käyttöjärjestelmistä, joita Pluto TV tukee tällä hetkellä:

 • iOS mobiili & tabletti
 • Android mobiili & tabletti
 • Android TV (erilainen)
 • Google Chromecast
 • Chrome Web App
 • Amazon Kindle / Fire -tabletit
 • Amazon Fire Tv + Fire TV -keppi
 • Roku-laitteet + Roku TV
 • Apple TV (4. sukupolvi)
 • PS4

Huomautus: Voit estää Pluto TV: n käytön millä tahansa laitteella kaikilla alustoilla käytettävissä olevien VPN-sovellusten kautta!

Kuinka avata / käyttää / käyttää Pluto-TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Vaikka monet ihmiset tietävät, että VPN: t voivat antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset, useimmat heistä eivät’t tiedä, että vain harvat uskottavat tarjoajat tarjoavat palvelun, joka todella sopii kyseiseen laskuun.

Lähes kaikki ilmaiset VPN-palvelut, samoin kuin suurin osa maksutetuista palveluista, eivät pysty ohittamaan georajoituksia useimmissa sivustoissa, kuten Pluto TV..

Ja vaikka et voi käydä läpi kaikkia satoja markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevia VPN: itä tarkistaaksesi, mitkä toimivat täydellisesti Pluto TV: ssä ja mitkä eivät, olen tehnyt työn puolestasi jo testaamalla VPN: t, jotka voivat avaa luotettavasti Pluto-TV: n esto ja tarjoa parhaat nopeudet tukemaan sivuston korkealaatuista suoratoistolaatua.

 1. Tässä on askel askeleelta prosessi, jolla voit estää tai käyttää Pluto TV: tä Yhdysvaltojen ulkopuolelta käyttämällä uskottavaa VPN-palvelua:
 2. Valitse tämän asennusoppaan lopussa olevasta luettelosta paras Pluton TV: n VPN
 3. Maksa hinnasuunnitelmasi ja hanki käyttäjätiedot sähköpostitse
 4. Lataa yhteensopiva VPN-asiakasohjelma käyttöjärjestelmästäsi riippuen
 5. Avaa Pluto.tv/watch tai lataa Pluto TV -sovellus laitteellesi. Molemmat toimivat myös ilman laulamista, mutta on parasta, että kirjaudut sisään palvelun helpottamiseksi
 6. Nauttia 100+ live-kanavilla ja omista elokuva- ja TV-kirjastot Pluto TV: ssä!

Kuinka katsoa / poistaa lukituksen televisio Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2020

Kuinka katsella Pluto-TV: tä Apple TV: ssä

Analyysini mukaan Pluto-TV on sellainen palvelu, että sen pitäisi nyt olla esiasennettu kaikenlaisiin televisioihin ja suoratoistolaitteisiin. On aivan uskomatonta, kuinka tämä ilmainen palvelu voi tarjota sinulle niin paljon viihdettä yhdellä napin painalluksella. Mutta koska suurin osa televisio- ja suoratoistolaitteiden kehittäjistä ja valmistajista on pakopaikka’Et ole vielä tehnyt tästä hämmästyttävästä palvelusta osaa heidän säännöllisestä viihdeohjelmistostaan, sinun on asennettava se nyt!

 1. Apple TV: llä on tässä kuinka helppo Pluto TV: n asennusprosessi todella on:
 2. Avaa App Store Apple TV: n kotinäytöltä
 3. Mene Suositellut-välilehdelle ja etsi Pluto TV -sovellus
 4. Napsauta hakutuloksissa Pluto TV -kuvaketta ja napsauta sitten vain “Saada” aloittaaksesi lataus- ja asennusprosessin

Varmista, että käytät VPN-palvelua kaikkien suosittujen kanavien sekä elokuvien ja TV-ohjelmien kirjaston lukituksen estämiseksi. Useimmat VPN: t tarjoavat nyt omistettuja iOS-sovelluksia Apple TV: lle, joten voitit’t on paljon vaikeuksia suosikki-VPN: n asentamisessa, mutta jos haluat silti paremman pääsyn useampiin asennusmenetelmiin, voit siirtyä Paras VPN Apple TV -oppaaseemme.

Kuinka katsella Pluto-TV: tä Apple TV: ssä

En kuitenkaan’t läpi tämä tapa suoratoistaa Pluto-TV: tä Apple TV: ssä, koska se tuntuu minusta hieman hankalalta. Paljon kätevämpi tapa käyttää Pluto-TV: tä tässä on käyttää iPhonen AirPlay-tilaa.

Haluaisin mainita tässä, että jos ostit Apple TV: n ilman iPhonea, sinulla on paljon enemmän toimintoja ja helppoa kuin luuletkaan. Applen ekosysteemi on kytketty toisiinsa, eikä mikään siitä sovi laskuun yhtä paljon kuin Apple-laitteet itse tekevät.

 1. Asenna Pluto TV iOS -sovellus iPhonellesi ja käynnistä se
 2. Joten tässä on Airplay-menetelmä Pluto-television katselemiseen Apple TV: ssä:
 3. Siirry helposti iPhonen tai jopa iPadisi Ohjauskeskukseen
 4. Täällä näet näytön muotoisen kuvakkeen, napsauta sitä
 5. Jos iPhone on kytketty samaan Wi-Fi-verkkoon kuin Apple TV, niin näet Apple TV: n helposti näytölläsi näkyvässä luettelossa.
 6. Valitse Apple TV ja katso näkyykö pääsykoodi Apple TV: ssä. Jos se on, valitse pääsykoodi ja kirjoita se sitten uudestaan ​​iPhone TV: hen, jotta pariliitos on täydellinen

Rakastan tätä menetelmää sen voimakkaasta käytännöllisyydestä. Se on kuin minä en toimi täällä ollenkaan ja iPhoneni läpi käyminen on paljon helpompaa kuin Apple TV: n asetusten läpi käyminen.

Kuinka katsella Pluto-TV: tä Rokulla

Jos sinulla on Roku, niin Pluto TV on ehdottomasti yksi parhaista ilmaisista OTT-suoratoistosovelluksista, jonka kanssa voit aloittaa, ja lataus- ja asennusosassa ei ole mitään hätää..

Sinun on vain varmistettava, että Roku täyttää ainakin vaatimukset, joiden mukaan laitteisto-ohjelmisto on vähintään 7, jotta Pluto TV toimisi siinä oikein.

Kuinka katsella Pluto-TV: tä Rokulla

Näin voit asentaa Pluto TV: n Roku-laitteeseesi virtaviivaisella tavalla alle minuutissa:

 1. Käynnistä Roku-laite ja siirry siihen Kotiin painamalla Koti-painiketta
 2. Täällä näet vaihtoehdon, jonka otsikko on “Kanavien suoratoisto”. Klikkaa sitä
 3. Valitse nyt “Etsi kanavia” ja kirjoita “Pluto-TV”
 4. Kanavakauppa tallentaa nyt sovelluksen. Kun Pluto App näkyy vaihtoehdoissa, vieritä sitä kohti ja paina kaukosäätimen OK-painiketta
 5. Napsauta nyt vain “Lisää kanava” lisätä Pluto TV Roku-kanavillesi!
 6. Nauti Pluto-TV: n parhaista ominaisuuksista Roku-laitteessasi!

Sinun on huomattava tässä, että Roku ei tee sitä’t tarjoavat sisäänrakennettuja toimintoja VPN-verkkoille, joten paras tapa käyttää VPN: ää Roku-ohjelmassa on luoda VPN-yhteyspiste tai jopa asentaa VPN itse reitittimeen. Löydät lisää tällaisia ​​menetelmiä täältä Roku VPN: n oppaasta.

Kuinka katsoa Pluto-televisiota Xbox One / 360: lla ja PS4: llä

Samoin kuin niche-suoratoistolaitteet, kuten Apple TV ja Roku, monet käyttäjät ovat kysyneet, voivatko ne katsoa Pluto TV: tä omistettuihin pelikonsoleihin vai eivät. No, tämä vaatii perusteellisen selityksen, ja tässä aion antaa yhden kahdelle suosituimmasta pelikonsolista erikseen:

Pluto-TV PS4: llä

Aiemmin Pluto TV ei tehnyt’tillä ei ole omaa sovellusta PS4: llä, ja sen laitetukisivu ei vieläkään ole’t osoittaa, että se tarjoaa tällä hetkellä virallisen yhteensopivuuden alustan kanssa. Sovellus on kuitenkin nyt saatavana Playstation-kaupasta.

Joten jos haluat saada Pluto TV -sovelluksen PS4-konsoliin, mene vain heidän sovelluskauppaan, etsi Pluto TV ja lataa ja asenna se laitteeseesi. Se ei’t edes tarvitse tilaamista tai kirjautumista, koska Pluto TV ei’t vaadi mitään sellaista.

Jos et ole kotoisin Yhdysvalloista ja haluat saada Pluto TV: n ja muut vastaavat suoratoistopalvelut estämään konsolin, sinun on otettava opas PS4 VPN -sovellusten erityisoppaasta.

Pluto-TV Xbox One / 360 -laitteella

Xbox one -konsolilla oli aiemmin myymälöissä Pluto TV -sovellus, mutta nyt se on poistettu virallisesta sovelluskaupastaan. Ja ei, sitä ei voi ladata sivulle myöskään laitteelle, joten sinun on ehkä odotettava, kunnes virallinen sovellus tulee uudelleen käyttöön, ennen kuin voit käyttää sitä..

Siihen saakka voit silti katsella Pluto-TV: tä lukemattomien muiden tukisivustolla lueteltujen laitteiden kautta.

Pluto TV VPN Reddit arvostelut

En voinut’t kaikki merkitykselliset ketjut Redditissä, joissa käyttäjät puhuvat palvelun estämisestä Yhdysvaltojen ulkopuolella parhaan vpn reddit -sovelluksen tai jopa muiden työkalujen, kuten välityspalvelimen, avulla. Ainoaksi löysin puhui siitä, kuinka voit paremmin käyttää palvelua käyttämällä sen erilaisia ​​ominaisuuksia esimerkiksi yksi käyttäjä mainitsi kuinka “Piilota kanava” -vaihtoehdon avulla voit varmistaa, että vain suosikkikanavasi näkyvät käyttöliittymässä.

Kommentti keskustelusta jabberwock101’kommentti keskustelusta "Kuka tahansa käyttää Pluto TV: tä kotona?".

FAQ:

Onko Pluto TV: llä paikallisia kanavia??

Kyllä, jos olet Yhdysvalloissa, Pluto TV: ssä on saatavana monia paikallisia kanavia, kuten NBC, Sky News, Bloomberg jne..

Onko Pluto TV Free Rokulla?

Joo! Pluto-TV ei ole vain ilmainen Roku-ohjelmassa, mutta se on ilmainen kaikilla alustoilla, koska palvelu ansaitsee sen tuloja sijoittamalla mainoksia videosisällölleen eikä tilaamiseen perustuvan mallin avulla.

Mitä kanavia on saatavana Pluto-televisiosta?

Lokakuusta 2018 lähtien Pluto TV tarjoaa tyhjentävän luettelon yli 100 kanavasta, mukaan lukien muun muassa uutiset, urheilu, viihde, tiede. Se tarjoaa myös omistettuja kanavia tilattaville elokuville ja TV-ohjelmille, samoin kuin omituisia kanavia, jotka on omistettu kokonaan suosituille ohjelmille, kuten Fail Army ja Wipeout.

johtopäätös

Pluto-TV on kerännyt vaikuttavan seuran, joka käsittää lähes 6 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa, koska se eroaa muista tavanomaisista OTT-palveluista, kuten Netflix, Hulu ja Sling TV.

Sen ilmainen ja erittäin käyttäjäystävällinen, ja lisäksi se tarjoaa erottuvan palvelun, joka tuntuu enemmän kuin perinteinen televisio, jolloin palvelu voi saada oman erityisen paikansa online-suoratoiston maailmassa..

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, Pluto TV VPN voi antaa sinulle pääsyn parhaisiin kanaviin sekä elokuvien ja TV-ohjelmien kirjastoihin yhdellä palvelulla.

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me