Kuinka katsoa Billboard Music Awards 2018 -palvelun live-ilmaista suoratoistoa

Billboard Music Awards 2018 on vain muutaman päivän päässä esittelemästä viruspop-kulttuurin hetkiä, odottamatonta yhteistyötä, harhauttavia esityksiä ja kuumimpia musiikkiesityksiä. Fanit ympäri maailmaa oppivat korkeimman myynnin albumeista, yksittäisistä julkaisuista, radiolähetyksestä, sosiaalisesta sitoutumisesta, kiertueesta ja suoratoistosta, joita seuraavat Billboard, Next Big Sound ja Nielsen Music. Lähetysoikeudet on saanut NBC ja viimeisin tuomari “Ääni”, Kelly Clarkson vastaa näyttelyn järjestämisestä! Etsitkö tapoja katsoa Billboard Music Awards 2018 -palkintoja? Lue tämä kattava opas Best VPN: ltä.

Katso Billboard Music Awards 2018 Live Online-ilmaisia ​​suoratoistoja mistä tahansa

 1. Billboard Music Awards 2018 -päivämäärä ja -paikka
 2. Billboard Music Awards 2018 -liput
 3. Kuinka katsoa Billboard Music Awards -palkintoja Iso-Britanniassa
 4. Mistä katsella Billboard Music Awards Filippiineillä
 5. Kuinka katsella Billboard-musiikkipalkintoja ilman kaapelia
 6. Kuinka katsoa Billboard Music Awards -kilpailua Full Show Live Online ilmaiseksi
 7. Billboard Music Awards 2018 -ehdokkaat

Billboard Music Awards 2018 -päivämäärä ja -paikka

Billboard Music Awards 2018 -palkinnon päätetty sijainti on asetettu kuuluisalle ja maineikkaalle MGM Grand Garden Arena -kadulle Las Vegasissa, joka on monikäyttöinen lomakeskus, joka on paras valinta taistelu-, korkeakoulu- ja ammattilaisurheiluun. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä NBC: ssä kello 8.00 20. toukokuuta 2018. Niille, jotka seuraavat itäaikaa (ET), voit aloittaa musiikkitapahtuman katselun klo 17.00..

Billboard Music Awards 2018 -liput

Ei ole mitään hauskempaa ja jännittävää kuin todistaa Billboard Music Awards 2018 -palkintoa heti silmiesi edessä, aloittamalla suosikki laulajiltasi ja tähdesi armosta punaisella matolla ja koko areenalla läsnäolollaan - mikä on itsessään silmäblogikokemus . Joten jos saatat olla Las Vegasissa tänä sunnuntaina, kannattaa ehkä harkita lipun hankkimista täältä. Hinnoittelu on asetettu välillä 90.00–1075.00 dollaria, istuimesta ja ostoajasta riippuen.

Kuinka katsoa Billboard Music Awards -palkintoja Iso-Britanniassa

Kun katsotaan Billboard Music Awards 2018 -palkintoa Iso-Britanniassa, käyttäjillä on paljon vaihtoehtoja. Jos etsit kuitenkin sopivinta, sen on oltava tapahtuman virallinen lähettäjä, NBC. Itse ohjelma lähetetään kaapelitelevisiossa kello 8:00. mutta käyttäjillä on myös mahdollisuus seurata koko palkintojenjakotilaisuutta suorana online-tilassa NBC.com: n tai Google Play Kaupassa ja Apple iTunesissa saatavilla olevan NBC-sovelluksen kautta. Voit myös seurata BBMA: ta’s Twitterissä ja Facebookissa säännöllisiä päivityksiä varten!

Kuinka katsoa Billboard Music Awards -palkintoja Iso-Britanniassa

Mistä katsella Billboard Music Awards Filippiineillä

Filippiineillä sijaitseville käyttäjille NBC: n käyttäminen katsomaan Billboard Music Awards 2018 -palkintoja voi olla hieman turhauttavaa. Tämä johtuu siitä, että sivusto asettaa maantieteellisiä rajoituksia, jotka rajoittavat vain Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Irlannin, Australian ja Hayyn käyttäjiä vierailemaan verkkosivustolla. Hyvä kiertotapa on käyttää VPN-ratkaisua sisältörajoitusten ohittamiseen. Vaihtamalla IP-osoitteesi ja saaden sen näyttämään olevan eri maassa, voit helposti ilmoittautua NBC: lle seuraamaan tapahtumaa. Alla on luettelo joistakin osumapalvelujen tarjoajista, jotka kannattaa ehdottomasti harkita saumattomien estoominaisuuksien yrittämistä:

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella Billboard-musiikkipalkintoja ilman kaapelia

Jos olet johtoleikkuri, jolla ei ole pääsyä kaapelitelevisioon lähistöllä, mutta haluat varmistaa, että et unohda hetkeä palkintojenjakotilaisuudesta yhdessä sen merkittävien live-esitysten kanssa - meillä on meille joitain premium-ratkaisuja yrittää. Alla on luettelo parhaista saatavilla olevista VoD-verkkosivustoista, jotka tarjoavat pääsyn NBC: hen. Paras osa kaikkea: jokainen tarjoaa ilmaisen kokeiluversion, josta voit nauttia! Odota sekuntia: Katso Fifa World Cup 2018 -kilpailun live-tapahtumaa verkossa täällä.

Huomaa: Jäljempänä mainitut online-virrat voivat olla maantieteellisesti rajoitettuja joissakin maissa. Nauti ilmaisista kokeiluista VPN-palvelun avulla huijataksesi sijaintiasi!

Poista streamien estäminen

Sling TV

Sling TV on luonut hyvän maineen verkossa tarjotaksesi live-lähetyksiä kaikista suosituista tapahtumista ja palkintojenjakotilaisuuksista, joita tapahtuu kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Billboard Music Awards 2018. Perusohjelma 20 dollaria antaa sinulle pääsyn NCB-kanavalle yhdessä 30 muun kuuluisan nimen kanssa, kuten ESPN, AMC, CNN, TNT ja TBS. Paras osa kaikkea: sinulla on jopa 7 päivän kokeiluversio palvelun testaamiseksi.

Katso Billboard Music Awards SlingTV: ltä

PlayStation Vue

PlayStation saattaa myös etsiä ratkaisuja LIVE-tapahtumien katseluun peliohjelmistolla käyttäjille, jotka suoratoistavat elokuvia / TV-ohjelmia. Täältä tulee PlayStation Vue, joka tarjoaa merkittävän palvelun hintaan 40 dollaria kuukaudessa, jota tukee 14 päivän ILMAINEN kokeilu. Kun olet kirjautunut, voit saada pääsyn Billboard Music Awards 2018 -sarjan live-streamiin!

Stream Billboard Music Awards PlayStation VUe -palvelussa

Hulu Live TV

Hulu on toinen VoD-palvelu, samanlainen kuin DIRECTV Now ja Sling TV, joka tarjoaa laajan kirjaston sisältöä ympäri maailmaa, mukaan lukien elokuvat / TV-ohjelmat, uutiset ja live-urheilun. Voit saada täyden pääsyn palveluun maksamalla vain 39,99 dollaria kuukaudessa. Voit jopa käyttää 7-päivän kokeiluversiota palvelun koeajoon. On kuitenkin taattu, että Hulussa on saatavilla suoratoistoja.

Relay Billboard Music Awards -palkinnot Hulu Live TV: ssä

YouTube TV

Koska ihmiset ovat alkaneet luottaa enemmän premium-streaming-palveluihin, YouTube päätti luoda kaapelittoman LIVE TV -ratkaisun nimellä “YouTube TV”, joka antaa sinulle pääsyn streamiin yli 50 verkosta ympäri maailmaa, mukaan lukien paikalliset urheilu, uutiset, kansainväliset pelit ja tapahtumat kuten Billboard Music Awards 2018. Rekisteröidy täällä, niin pääset alkuun ja katselemaan musiikkipalkintoja ilman vaivaa..

Billboard Music Awards YouTube TV: ssä

Kuinka katsoa Billboard Music Awards -kilpailua Full Show Live Online ilmaiseksi

Kaikki eivät ehkä halua ostaa kalliita tilauksia katsellaksesi suosikkitapahtumiaan. Meillä on myös joitain ILMAISUITA, jotka nauttivat lähteiden etsimisestä, jotka sallivat suurten turnausten ja palkintojenjakotilaisuuksien suoratoiston maksamatta yhden penniäkään. Jos olet yksi niistä ihmisistä, alla on joitain ratkaisuja Billboard Music Awards 2018 Live Online -toiston suoratoistoon ILMAISEKSI:

DirecTV nyt

Toinen osumaratkaisu Billboard Music Awards 2018 -esityksen suoratoistoon on käyttää DIRECTV NYT. Sivusto on kuuluisa tarjoamaan suoratoistoa kaikista tärkeimmistä turnauksista ja palkintojenjakotilaisuuksista aivan kuten Sling TV. Sivusto tarjoaa pääsyn kanaville, kuten TBS, ABS, CBS, Fox ja NBC, niinkin alhaisiksi kuin 35 dollaria kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa suoratoiston lähes heti! Sinulla on jopa 7 päivän ilmainen kokeiluversio. Jos kirjaudut lauantaina, voit katsoa tapahtumaa ILMAISEKSI teknisesti!

Kuinka katsoa Billboard Music Awards -kilpailua Full Show Live Online ilmaiseksi

Kodi - cCloud-TV-lisäosa

Kodi on avoimen lähdekoodin monialustainen viihdekeskus, joka on merkittävä valinta löytää laittomasti sisältöä suoratoistettavaksi VAPAA, jos olet kodi vpn: ssä. Se käyttää kolmansien osapuolien laajennuksia tarjotakseen pääsyn maantieteellisesti rajoitetulle sisällölle maailmanlaajuisesti, joka sisältää osumatapahtumien live-streamit. Suosituimpien lisäosien joukossa on cCloud TV, joka tarjoaa valtavan luettelon kanavia ympäri maailmaa, jotta voit nauttia kaapeli-tv: stä tietokoneellasi, matkapuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella!

Billboard Music Awards -palkinnot Kodilla cCloud TV: n kautta

Poista NBC Streamin estäminen

Billboard Music Awards 2018 -äänestys

Kun palkintojenjakotilaisuus lähestyy lähdön alkamispäivää, musiikkifanit ympäri maailmaa äänestävät suosikki tähteä eri genreissä ja saavutuksissa. Onneksi Billboard Music Awardsilla on virallinen verkkosivusto, josta pääset käsiksi koko ehdokasluetteloon ja heidän omistamiinsa esityksiin. Napsauta tätä aloittaaksesi äänestyksen suosikkitaiteilijoidesi puolesta!

Billboard Music Awards 2018 -ehdokkaat

On olemassa monia eri kategorioita, joille eri taiteilijat ja tähdet nimitetään ja myöhemmin palkitaan. Useimmat ihmiset odottavat seuraavaa: “Ylin sosiaalinen taiteilija”, Useiden vuosien ajan mielenkiintoisimmat lähtöpaikat Billboardissa’s Social 50 -kaavio. Seuraavassa korostetaan kaikkia erilaisia ​​luokkia ja niiden ehdokkaita:

Huippuartisti

 1. Taylor Swift
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. urossorsa

Suosituin naistaiteilija

 1. Camila Cabello
 2. Taylor Swift
 3. Demi Lovato
 4. Halsey
 5. Cardi B

Suosituin miestaiteilija

 1. Lähetä Malone
 2. Ed Sheeran
 3. Bruno Mars
 4. Kendrick Lamar
 5. urossorsa

Suosituin uusi taiteilija

 1. Kodak Musta
 2. Khalid
 3. Cardi B
 4. Camila Cabello
 5. 21 Savage

Ylin duo / ryhmä

 1. U2
 2. Migos
 3. Coldplay
 4. Kuvittele lohikäärmeet
 5. Ketjupolttajat

MYYTY ALBUMIA

 1. Huoneesta: Osa 1, Chris Stapleton
 2. Maine, Taylor Swift
 3. , Kendrick Lamar
 4. Kaunis trauma, vaaleanpunainen
 5. ÷, Ed Sheeran

Top 100 kappale

 1. “Sinun muoto,” Ed Sheeran
 2. “Rokkitähti,” Post Malone ja 21 Savage
 3. “Että’s mitä pidän,” Bruno Mars
 4. “Nöyrä.,” Kendrick Lamar
 5. “Despacito,” Luis Fonsi ja Daddy Yankee, mukana Justin Bieber
Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua ymmärtämään, miten voit katsoa Billboard Music Awards 2018 Live Online -palvelun. Jos kuitenkin havaitset ongelmia tai löydät muita suosituksia tapahtuman suoratoistoon, pudota kommentti alla. Älä myöskään epäröi jakaa oppaan ystävien ja perheenjäsenten kanssa, jotka ovat Music Awards -seremonian faneja.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me