Kuinka katsoa Australian Open 2018 Live Online -tapahtumaa

Kuinka katsella Australian Open Online -tapahtumaa

 1. Milloin Australian Open järjestetään?
 2. Kuka on tapahtuman virallinen yleisradioyhtiö?
 3. Australian avoin suoratoisto
 4. Kuinka katsella Australian Open 2018 -sivustoa
 5. Poista esto Australia Open 2018 -sovelluksesta Sony Six -sovelluksella
 6. Poista esto Australian Open 2018: sta seitsemässä verkossa

Uuden vuoden myötä on vihdoin aika aloittaa uusi tenniskausi. Niille teistä, jotka eivät tiedä, Australian Open on aloittanut paluunsa Rod Laver-areenalle Melbournessa. Nyt, jos olet juuttunut töihin tai sinulla ei ole pääsyä ilmaiseen televisioon, kauden katseleminen voi olla hieman vaikeaa, mutta olemme saaneet sinut kattamaan. Seuraa alla olevaa opasta katsoaksesi vuoden 2018 Australian Open:


Milloin Australian Open järjestetään?

Australian Open alkaa maanantaina 15. tammikuuta, ja se kääntyy kahden viikon sisällä sunnuntaina 28. tammikuuta. Miehet’Piirrosssa on Stan Wawrinka, Noavk Djokovic, Rafael Nadal ja puolustava mestari Roger Federer.

Kuinka katsoa Australian Open 2018 Live Online -tapahtumaa

Naiset’Piirrosta kuvaavat Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Simona Halep, Maria Sharapova ja Venus Williams. Päiväistunnot alkavat noin klo 10.30–18. Yöistunnot on tarkoitus lähettää noin klo 18–12.30.

Kuka on tapahtuman virallinen yleisradioyhtiö?

Kuten viime vuonna, Channel 7 on valittu Australian Openin yksinoikeudelliseksi televisioyhtiöksi. Voit katsella kaikkia tennisotteluita 7mate-, 7two- ja Channel 7 -verkoissa.

Kuka on tapahtuman virallinen yleisradioyhtiö?

Jos et kuitenkaan sijaitse Australiassa ja etsit ratkaisua tapahtuman katsomiseen ulkomailla, katso alla olevien alueiden virallisten lähetystoiminnan harjoittajien luetteloa:

alue yleisradioyhtiö
Aasiakohtainen & Oseania Kanava 7, BTV, CCTV, FBC TV, Fox Sports, upea urheilu, GRT Sports, QIY, NHK, SKY
Afrikka SuperSport, beIN ja Eurosport
Pohjois-Amerikka TSN, RDS ja Tennis Channel
Lähi-itä Eurosport ja beIN Sport
Latinalainen Amerikka & Karibian ESPN International
Eurooppa Eurosport
Keski-Aasia Sony Six

Australian avoin suoratoisto

Suoratoisto-fanit voivat katsella Australian Open -sovellusta mistä päin maailmaa tahansa listatuilla virallisilla lähetystoiminnan harjoittajilla. Muista tässä vaiheessa, että kaikki viralliset lähetystoiminnan harjoittajat ovat rajoitettuja alueelleen. Tämä tarkoittaa, että et voi katsella Intiaa’suosituin urheilukanava Sony Six Malesiassa tai Australian 7 Network -suoratoisto Australian ulkopuolella.

Australian avoin suoratoisto

Vaikka suurin osa taulukon virallisista lähetystoiminnan harjoittajista vaatii premium-tilauksen, voit katsella Australia Open 2017 ilmaiseksi Intiassa’s Sony Six ja Australia’s Seitsemän verkkoa. Tarvitset vain VPN-palvelun, joka tarjoaa lukuisia paikkoja, mukaan lukien Intia ja Australia. Näyttämällä, että asut maassa, voit helposti ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

Kuinka katsella Australian Open 2018 -sivustoa

Australia Open 2018 -suoratoiston pääsy ei ole paljon vaivaa, kun VPN on valmis lähtemään. Testasin Australian VPN: ää molempien Sony Six -sovellusten kanssa & Seitsemän verkko, tässä on kuinka avata esto & katsella Australian Open 2018 -sarjaa mistä päin maailmaa tahansa.

Kuinka katsella Australian Open 2018 -sivustoa

Poista esto Australia Open 2018 -sovelluksesta Sony Six -sovelluksella

Sony Six on Intia’Premier urheilun suoratoistosivusto, joka tarjoaa molemmat tietokoneet & mobiililaitteen suoratoisto käyttäjille, joilla on intialainen IP-osoite. Koska palvelun käyttö on estetty Intian ulkopuolelta, voit käyttää intialaista VPN-palvelinta katsomaan Australian Open 2018 -tapahtumaa suorana Sony Six -sovelluksessa..

Noudata vaiheittaisia ​​ohjeita Sony Six -palvelun suoratoistopalvelun estämiseksi:

 1. Kirjaudu VPN-palveluun
 2. Määritä VPN manuaalisesti (suositellaan suoratoistoa varten) tai lataa laitteellesi sopiva VPN-palvelusovellusPoista esto Australia Open 2018 -sovelluksesta Sony Six -sovelluksella
 3. Yhdistä VPN-palvelimeen Intiassa, IP-osoitteeni & sijainti näkyy nyt Intiassa, kuten voit nähdäPoista esto Australia Open 2018 -sovelluksesta Sony Six -sovelluksella
 4. Avaa selainikkuna ja siirry kohtaan Sony SixPoista esto Australia Open 2018 -sovelluksesta Sony Six -sovelluksella

Sinun pitäisi nyt päästä käsiksi Sony Six -sivustoon ja kaikkiin sen ominaisuuksiin, nauttia suoratoistosta!

Poista esto Australian Open 2018: sta seitsemässä verkossa

Seven Network on Australian Open Grand Slam 2018 -sivuston virallinen lähetystoiminnan harjoittaja, mutta se on saatavana vain australialaisille & Uuden-Seelannin yleisöt. Seitsemän verkon lukituksen poistaminen tässä on mitä tehdä:

 1. Kirjaudu VPN-palveluun
 2. Määritä VPN manuaalisesti (suositellaan suoratoistoa varten) tai lataa VPN-palveluntarjoaja’sovellus
 3. Yhdistä Australian VPN-palvelimeenPoista esto Australian Open 2018: sta seitsemässä verkossa
 4. Avaa selaimen verkkosivu ja siirry Seven Network -verkkoon
 5. Hyväksy tuleva sijaintipyyntösanoma, napsauta SalliPoista esto Australian Open 2018: sta seitsemässä verkossa

Nauti Australian Open 2018 -esityksestä!

Poista esto Australian Open 2018: sta seitsemässä verkossa

johtopäätös

Australian Open 2018 -aloitteen on tarkoitus alkaa, kun huipputennis-urheilijat saapuvat Melbourneen ikimuistojen muistoksi. Valitse palveluntarjoaja yllä olevasta taulukosta, poista esto suositeltuilla ratkaisuillamme ja katso Australian Open -sovellusta verkossa kaikkialta maailmasta.

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me