Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä VPN: n avulla – Helppo asennusopas Android- ja Mac-laitteille

Kaikille niille, jotka rakastavat katsella Netflixiä, tässä on täydellinen opas kuinka katsella American Netflixiä, mukaan lukien tiedot Netflix VPN -kielosta, suosituimmat VPN: t, jotka toimivat edelleen sivuston vapauttamisessa, VPN: t, jotka eivät’t työskentelevät, kuinka parhaan VPN: n avulla pääsee Netflix USA: n kirjastoon eri alueilta ja muilta!

Netflix on maailma’suosikki suoratoistosivusto, joka on mullistellut tapaa, jolla kulutamme viihdettä. Se aiheutti liikakatselun ilmiön erittäin addiktiivisten esitysten kautta, jotka ovat paljon parempia kuin mitä muut viihdetoimittajat, kuten perinteiset kaapelitoimittajat, tällä hetkellä tarjoavat.

Mutta kaikesta suosituksestaan ​​huolimatta Netflix ei’t antaa kaikkien käyttäjiensä katsoa koko kirjastossa olevaa sisältöä. Jokainen maa saa erilaisen kirjaston Netflixin tekijänoikeusvelvoitteiden vuoksi. Tämä on tarkoittanut, että Netflix-käyttäjät muista maista eivät voi katsella kaikkia televisio-ohjelmia, elokuvia ja animaatioita, jotka ovat saatavilla Netflixin Yhdysvaltain kirjastossa.

Ilmaisia ​​Netflix VPN -verkkoja käytettiin ohittamaan nämä maantieteelliset rajoitukset sivustolla, mutta sitten Netflix otti myös käyttöön VPN-kiellon, tehden rajoituksistaan ​​tiukempia kuin koskaan ennen. Silti vain paras VPN voi antaa sinun ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää American Netflixiä helposti.

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä - sisällysluettelo

 1. American Netflixin uusin kirjasto turhauttajille
 2. Kuinka katsella amerikkalaista Netflix 2019
 3. Paras VPN katsella American Netflix
 4. Ominaisuudet, joita katsella parhaassa VPN-tilassa katsellaksesi American Netflixiä
 5. Ilmaiset VPN: t, jotka toimivat American Netflixin kanssa
 6. Voittaneet VPN: t’et anna sinun katsella amerikkalaista Netflixiä
 7. Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Android-laitteilla?
 8. Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Apple-laitteilla?

Onko Netflix-kielletty VPN?

Netflix on media streaming jättiläinen ja se toimii Subscription Video on Demand (SVOD) -mallissa. Kirjaston sisältö on peräisin eri mediataloista ja se tuottaa myös valtaosan sisällöstä talossa, ts. Netflix Originals.

Suuri osa tästä sisällöstä on kuitenkin maantieteellisesti rajoitettua, mikä tarkoittaa, että sisältö on saatavana joissakin maissa, mutta ei toisissa. Netflixin on asetettava nämä ärsyttävät georajoitukset sisällölle, koska sen on suojattava niiden mediatalojen tekijänoikeuksia, joilta se lähtee suurimman osan tästä sisällöstä..

Netflix kielsi VPN: n

Tämä tekee Netflixistä paljon vähemmän arvokasta käyttäjille Amerikan ulkopuolella, missä on saatavilla Netflixin paras kirjasto. VPN-käyttäjät ovat vuosien ajan kiertäneet maantieteellisiä rajoituksia muodostaa yhteyden Yhdysvaltoihin ja käyttää American Netflix -kirjastoa. Mutta koska tämä tarkoitti sitä Netflixiä’Sellaiset maantieteelliset rajoitukset ovat melkein turha niille, jotka käyttävät VPN: tä pääsyyn sivustoon, Netflix muutti sijoittamaan VPN-kiellon sivustoon..

Tämä tarkoitti käytännössä, että Netflix voitti’t antaa käyttäjien tarkastella sisältöä, jota ei ole saatavilla heidän alueellaan.

Netflixin VPN-kielto muutti valtaosan VPN-verkoista hyödytöntä ohittamaan Netflixin georajoitukset, mutta se ei’t välttämättä tarkoita sitä, että et pysty estämään sivuston georajoituksia. Voit tehdä sen silti! Mutta jotta tämä tapahtuisi, sinun on tiedettävä edelleen toimivista VPN: ista, paitsi sivuston maantieteellisten rajoitusten ohittamisen lisäksi myös sivuston VPN-kiellon kiertämiseksi..

Netflix tunnistaa VPN-yhteyden enimmäkseen tarkistamalla, tuleeko liian monta yhteyttä sen sivustoihin yhdestä IP-osoitteesta vai hyvin samanlaisista IP-osoitteista. Kun tällainen parvi on tunnistettu, Netflix estää kyseistä IP: tä / vastaavien IP-ryhmien pääsemästä sivustoonsa siten, että VPN-kielto pannaan täytäntöön.

VPN-kiellon ohittaminen ei ole ollenkaan helppoa, koska VPN-palveluntarjoajan on jatkuvasti muutettava Yhdysvaltain palvelimiaan nopeammin kuin Netflix voi kieltää ne, ja harvat palveluntarjoajat voivat tehdä tämän tänään.’aika luotettavasti. Lisää siitä myöhemmin oppaassa.

Amerikkalainen Netflixin uusin kirjasto turhauttajille:

Se’On avoin salaisuus, että amerikkalainen Netflix-kirjasto on paljon parempi kuin mitä muu maailma onnistuu pääsemään Netflixiin. Suosituimmat ohjelmat, kuten House of Cards, Black Mirror, Orange on the new Black, Stranger Things jne. Eivät ole saatavilla monissa eri maissa Netflixissä. Mutta amerikkalaisella Netflix-kirjastolla on kaikki, joten jos onnistut saamaan parhaan Netflix-VPN: n, joka voi yhdistää sinut sivuston amerikkalaiseen kirjastoon, niin sinä’olet vain lyönyt kultaa!

Jossain paikassa Netflix tarjoaa vain yhden kolmasosan sisällöstä, mikä rajoittaa ankarasti käyttäjän valintaa sivustolla katseluvaihtoehtojensa suhteen. Tämä on erittäin säälittävä tilanne, johon käyttäjä joutuu juuttuneeksi vain sijaintinsa vuoksi tällä hetkellä.

Mutta et’Sinun ei tarvitse pysyä tilanteessa pitkään, jos ryhdyt käyttämään VPN: tä, joka on riittävän hyvä poistamaan sivuston maantieteelliset rajoitukset ja ohittamaan VPN-kiellon, jotta voit katsella Netflixin amerikkalaista kirjastoa.

Tässä on luettelo eräistä esityksistä, elokuvista ja jopa animaatioelokuvista, joita ei ollut saatavilla Netflix Australiassa, joka on yksi parhaimmista Netflix-kirjastoista Yhdysvaltojen jälkeen.

 • Entinen machina

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä

 • Tohtori outo

Doctor Strange ei ole käytettävissä

 • Tähtien sota Viimeinen jedi

Tähtien sota Viimeinen jedi ei ole saatavana

 • Oikeustieteellisten tiedostojen kokoelma

Oikeustieteellisten tiedostojen kokoelma

 • Penny kauhistuttava

Penny Dreadful Ei saatavilla

 • Fosters

suojuksia ei ole saatavana

 • Laki ja järjestys

Lakia ja järjestystä ei ole saatavana

 • Skandaali

Skandaali ei saatavilla

 • Halveksittava minua 3

Despicable Me 3 ei ole käytettävissä

 • Rikolliset mielet

Rikosmieliä ei ole saatavana

Etsimme näitä elokuvia ja TV-ohjelmia Netflix Australia -sivulta nähtyään otsikot American Netflixin kotisivulta, joten me’naarmuta vain pintaa täällä. Nimikkeet, joita ei ole saatavissa paikoissa kuten Australia, Puola, Italia, Tanska, Ranska, Yhdistynyt kuningaskunta, Uusi-Seelanti, Kanada, Latvia, Saksa ja muut vastaavat maat, voivat numeroitua tuhansina joskus.

Mutta katso vain amerikkalaisen Netflixin kotisivua ymmärtääksesi, miksi korostamme niin paljon Netflix-käyttäjiä saamaan VPN ja muodostamaan yhteyden Netflix USA: hon saadakseen täyden hyödyn tilauksistaan.

American Netflixin uusin kirjasto turhauttajille

Näetkö näissä American Netflix -kuvissa kaikkia elokuvia ja esityksiä, joita ei ollut läsnä Netflix Australiassa? Juuri mitä me’puhun täällä!

Netflix USA on kuin lyömällä jättipottiin Netflix-sivustolla. Saatat olla tilaamasi Netflixin omassa maassasi, mutta se’arvoisia maapähkinöitä verrattuna siihen, mitä voit saada Netflix USA: sta.

Kuinka katsella amerikkalaista Netflix 2019

Jos et ole tyytyväinen rajoitettuun Netflix-aluekirjastossamme kuten muutkin ja haluat katsella amerikkalaista Netflixiä, voit katsella sivuston uusimpia ohjelmia, elokuvia ja animoituja sarjoja, niin täällä’miten voit tehdä sen:

 1. Osta tilaussuunnitelma jollain 3 parasta VPN-verkkoa listattu alle
 2. Hanki käyttäjän käyttäjätiedot palveluntarjoajalta ja asenna sen alkuperäinen sovellus
 3. Kysy VPN: ltä’tuki live chat -toiminnon kautta tai nostamalla lippu siitä, mitkä palvelimet on rajattu Netflix USA: n lukituksen poistamiseksi
 4. Vieraile Netflix.com-sivustossa ja nauti täydellisestä pääsystä American Netflixiin!

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 2. NordVPN

  NordVPN

  11,95 dollaria3,49Kuukaudessa

  • 5200+ palvelinta 60 maassa
  • 6 samanaikaista yhteyttä
  • Toimii yhdessä USA / UK / JP Netflixin kanssa
  • Upea P2p / torrent-suorituskyky
  • Tupla-VPN ja sipuli VPN: n yli
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 70%: n alennuksen vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

Paras VPN katsella American Netflix

Aivan kuten kerroimme aiemmin tässä oppaassa, kaikki VPN: t eivät sovellu American Netflix -sovelluksen estämiseen, ja on tiettyjä ominaisuuksia, joita sinun on etsittävä, jos haluat tietää Netflixin parhaista VPN-verkoista..

Mutta halusimme pelastaa sinut ongelmasta tehdä tämä laaja ja vaivalloinen harjoitus itse, joten teimme itse luettelon tällaisista VPN-verkoista. Tämä luettelo tehtiin vasta sen jälkeen, kun olemme suorittaneet sarjan laajoja testejä, joissa tarkistimme VPN: n VPN: n jälkeen, asettamalla ne kaikki lopulliseen kokeeseen niiden kyvystä ja kiintymyksestä työskennelläkseen amerikkalaisen Netflixin vapauttamiseksi.

Tässä on 3 parasta VPN-verkkoa Netflixille että voimme turvallisesti suositella sinulle, kun olemme testien jälkeen päättäneet:

1. PureVPN:

Todennäköisesti paras VPN siellä, kun kyse on kaikenlaisten georajoitusten poistamisesta. Riippumatta siitä, onko sen BBC iPlayer, Hulu vai edes amerikkalainen Netflix, PureVPN ei koskaan petä. Sen omistautunut joukkue on aina mukana sen varmistamisessa, että käyttäjät saavat luotettavan estokokemuksen ja että kaikki sen omat palvelimet georajoitusten vapauttamiseksi ovat oikeassa toimintakunnossa.

Paras VPN katsella American Netflix

Mitä’Lisäksi PureVPN tarjoaa erittäin nopeaa live-chat-tukea, jonka kautta saat lisätietoja näistä palvelimista itse. Suojaustaso on myös erittäin korkea tässä VPN: ssä, koska se tarjoaa AES-256-salauksen ja useita protokollia tukevan tuen, mukaan lukien OpenVPN.

Se tarjoaa myös muita korkean profiilin turvaominaisuuksia, kuten Double VPN ja Onion over VPN, jotka voivat olla erittäin käteviä muissa toiminnoissa, kuten Torrenting ja P2P jakaminen.

Tämän lisäksi siinä on jaettu tunnelointitoiminto, jonka avulla voit ohjata vain osan liikenteestä VPN: n kautta ja loput ilman sitä.

Hinnasuunnitelmat ovat yksi kohtuullisimmista ja edullisimmista VPN-palveluista päivän suosituimpien tarjoajien joukossa. Viiden vuotuisen liittymäsuunnitelman hinta on vain 99,00 dollaria. Sinä voitit’t ei saa parempaa hintaa Netflixin parhaasta VPN: stä kuin mitä sinä’tulossa tähän VPN: ään.

 • Kuukausitilaus: 10,95 dollaria laskutetaan kerran
 • Vuotuinen tilaus: 5,81 dollaria / kuukausi (69,72 dollaria laskutetaan kerran)
 • 5 vuoden tilaus: 1,65 dollaria / kuukausi (99 dollaria laskutetaan kerran)

purevpn hinnoittelukatsaus

Plussat

 • Erittäin edulliset hinnasuunnitelmat Netflix US VPN: nä
 • 2000 palvelimen sijaintia
 • Paras live chat-tuki kaikenlaisiin teknisiin ohjeisiin
 • Omistettu palvelu amerikkalaiselle Netflixille
 • Jaettu tunnelointi
 • Nopea

Haittoja

 • Joskus sinun on tarkistettava Yhdysvaltain uusimman palvelimen tuki American Netflix -sovelluksen poistamiseksi, koska se muuttaa näitä palvelimia palvelun jatkuvuuden varmistamiseksi

käy palveluntarjoajalla

2. NordVPN:

Tehokas ja erittäin luotettava palvelu, NordVPN voi myös vapauttaa American Netflix -sovelluksen helposti. Paras osa NordVPN: stä on se, että sen tarjoamat seisonta-ajat ovat huomattavasti alhaiset, jotta saat parhaan mahdollisen näyttöajan ja vähiten käyttöhäiriöitä.

NordVPN Yhdysvaltain Netflixille

NordVPN: n tarjoama salaus on AES-256, joka antaa sinulle etulyöntiaseman tietosuojaasi koskevissa asioissa, koska sen käytöstä on melkein mahdotonta rikkoa salausta ja torjua tietojasi..

Tämä palveluntarjoaja tarjoaa myös laajan valikoiman alkuperäisiä asiakkaita, jotka kattavat lähes kaikki suositut käyttöjärjestelmät, kuten Windows, Mac, Android, iOS jne. Se tukee myös niche-laitteita, kuten Roku ja reitittimiä..

NordVPN: n palvelininfrastruktuuri koostuu nyt yli 4800 palvelimesta verkossa, joka kattaa laajan maailman. Tämä tarkoittaa, että et voi vain poistaa American Netflix -sovellusta sen kanssa, vaan myös saada itsesi ympäri georajoituksia sivustolla muissa maissa. Esim. NordVPN Netflix -sovelluksella se ei’riippumatta siitä, haluatko käyttää American Netflixiä tai saksalaista Netflixiä, VPN toimii yhtä hyvin molemmissa tehtävissä.

Hinnasuunnitelmat olivat kohtuuhintaisella alueella jonkin aikaa sitten, mutta NordVPN näyttää poistaneen edullisemman 3 vuoden hinnasuunnitelman luettelostaan ​​ja nyt meillä on vain vaihtoehto vain seuraaville suunnitelmille:

 • Kuukausitilaus: 11,99 dollaria laskutetaan kerran
 • Vuositilaukseksi: 83,88 dollaria laskutetaan kerran
 • 3 vuoden tilaus: 125,64 dollaria laskutetaan kerran

Nämä ovat vähän kalliita, mutta jos haluat hankkia itsellesi NordVPN-tilauksen, valitse 3 vuoden suunnitelma, koska se’s edullisin tässä luettelossa.

Tilaukset tarjoaa NordVPN

Plussat

 • Tarjoaa omistettuja Yhdysvaltain palvelimia American Netflix -sovelluksen poistamiseksi
 • Sipuli VPN: n yli
 • Nollahakukäytäntö
 • Ilmainen kokeilu 3 päivää
 • Bitcoin-maksutapa
 • Nopea

Haittoja

 • Live chat ei’t olemassa. Sinun on tuotettava lippuja ongelmien ratkaisemiseksi

käy palveluntarjoajalla

3. ExpressVPN:

Tämä VPN-palveluntarjoaja on käyttäjän suosikki johtuen jatkuvasta eheydestään ja tähtien suorituskyvystään VPN: nä vuosien varrella. ExpressVPN: llä on ollut suuri vaikutus VPN-verkkotunnukseen erittäin tasaisena palveluna, joka ei koskaan vaaranna käyttäjän eheyttä olosuhteista riippumatta.

EpressVPN amerikkalaiselle Netflixille

Paras osa ExpressVPN: stä on kuitenkin se, että se varmistaa, että kaikki sen yhdysvaltalaiset palvelimet pyrkivät sallimaan käyttäjän pääsyn American Netflixiin, mikä on tauko VPN-verkkotunnuksen tavanomaisesta modus-operandista, jossa palveluntarjoaja tarjoaa omistettuja palvelimia samalle tehtävälle.

Tietoturva-alueella ExpressVPN on uskomattoman sovelias, koska se pitää nolla lokitiedostoa, tarjoaa AES 256 -salauksen, tukee OpenVPN-protokollaa, mikä tekee parhaansa eteenpäin varmistaakseen, että käyttäjä pysyy suojassa käyttäessään palveluaan.

Se tarjoaa myös älykkään DNS: n, jonka avulla on helpompaa poistaa amerikkalaisen Netflixin esto Medistreamersissa, kuten Apple TV ja Roku.

Live-chat-tuki on uskomattoman tehokas ratkaisemaan kaikkein vaikeimmatkin tekniset haasteet, ja siellä on joitain parhaista oppaista ja opetusvideoista, jotka johtavat sinut melkein missä tahansa asennusprosessissa..

Mutta kaikesta tästä huolimatta, ExpressVPN’Hinnasuunnitelmat ovat kohtuuttoman korkeat verrattuna muihin VPN-palveluntarjoajiin.

 • Kuukausitilaus: 12,95 dollaria laskutetaan kerran
 • Puolen vuoden tilaus: 9,99 dollaria / kuukausi (59,95 dollaria laskutetaan kerran)
 • Vuotuinen tilaus: 8,32 dollaria / kuukausi (99,95 dollaria laskutetaan kerran)

ExpressVPN-hinnasuunnitelmat amerikkalaiselle netflixille

Plussat

 • Kaikki Yhdysvaltain palvelimet toimivat Netflix US: n vapauttamisen estämiseksi
 • Nollahakukäytäntö
 • Parhaat oppaat ja opetusvideot asennusprosesseista
 • AES 256 -salaus
 • Omistetut VPN-asiakkaat
 • SmartDNS saatavana

Haittoja

 • Hinnat ovat liian korkeat

käy palveluntarjoajalla

Ominaisuudet, joita katsella parhaassa VPN-tilassa katsellaksesi American Netflixiä

Kuinka tunnistaa tarkalleen VPN, joka on tarpeeksi hyvä Netflix-tarpeitasi varten? Siellä on satoja VPN-palveluntarjoajia, ja jokainen väittää olevansa parempi kuin viimeinen. Netflixissä kuitenkin melkein kaikki menettävät höyrynsä, lukuun ottamatta muutamaa muutamaa.

Valituissa VPN-palveluissa, joiden avulla voit katsella amerikkalaista Netflix-kirjastoa, on erottavia ominaisuuksia, jotka muut eivät tarjoa’t on. Näin voit tunnistaa ne tarkan ominaisuuden avulla:

Toimivat Yhdysvaltain palvelimet Netflixille:

Netflix US: n estämiseksi VPN: n on oltava riittävän nopea muuttamaan Yhdysvaltain palvelimiaan ennen kuin Netflix voi kimppuun ja estääkseen ne. Useimmat VPN: t, jotka työskentelevät Netflix USA: n kanssa, noudattavat strategiaa, jonka mukaan ne omistavat omistettuja sijainteja Netflixin käyttämistä varten, minkä voit selvittää, jos kysyt heidän live-chat-tukea helposti.

Nopea:

Ei ole tarvetta saada nopeinta VPN-palvelua Netflix US -sovelluksen poistamiseksi, jos saat säälittävää nopeutta. VPN: n, joka tappaa yli 35% todellisesta Internet-palveluntarjoajan nopeudesta, ei pitäisi olla’t olla mitä sinä’etsitkö uudelleen

Dedicated Client -sovellukset:

Voit katsella Netflixiä millä tahansa laitteella matkapuhelimestasi älytelevisioon tai Mediastreameriin, joten se’On välttämätöntä, että VPN tarjoaa omistautuneille asiakkailleen, jotka helpottavat VPN: n asettamista laitteelle, jossa käytät Netflixiä

turvallisuus:

Sotilaallisen luokan AES 256 -salaus ja OpenVPN-protokollan tuki ovat välttämättömiä ominaisuuksia VPN: ssä, koska kuka tahansa voi torjua tietojasi Internetissä ja käyttää niitä pahaen tarkoituksiin. Älä koskaan altista itseäsi tälle digitaalisessa valtakunnassa, joten älä anna’t tyytyä VPN: ään, joka ei toimi’t tarjoavat näitä alustavia turvaominaisuuksia!

Samanaikaiset yhteydet:

Jos ostat Netflix-tilauksen, on normaalia, että jaat kirjautumistietosi perheen kanssa tai katsot Netflixiä eri laitteilla eri kellonaikoina, joten VPN: n on tarjottava vähintään 3 samanaikaista yhteyttä kerrallaan, aivan kuten Netflix tekee. teho helpompi yhteensopivuus

Edullinen pitkän aikavälin suunnitelmat:

Netflix-käyttäjien tulisi etsiä VPN-verkkoja, joihin on kohtuuhintaisia ​​liittyä pitkällä tähtäimellä. Kohtuuttomilla hinnoilla varustetut VPN-verkot ovat iso kielto Netflix-käyttäjille!

* Pidämme mielessä kaikki asiat, jotka Netflix VPN: llä pitäisi olla, päättelimme, että PureVPN toimi parhaiten suoratoistoon erittäin edulliseen hintaan liittyvän paketin avulla.

Paras Netflix VPN

Ilmaiset VPN: t, jotka toimivat American Netflixin kanssa

Jos yrität löytää ilmaisen VPN: n, joka pyrkii vapauttamaan amerikkalaisen Netflixin lukituksen, et tee mitään muuta kuin huijata omaa itsesi. Ilmaiset VPN-verkot eivät voi koskaan olla yhteensopivia suoratoistosivustojen kanssa, puhumattakaan yrittäessään käyttää American Netflixiä niiden kautta. Tämä johtuu ilmaisten VPN: n vakavista rajoituksista pyrkiessään voittamaan tämä pelottava tehtävä

Ensimmäinen rajoitus on, että ilmaiset VPN: t eivät tarvitse’t tarjoavat rajoittamatonta kaistanleveyttä ja niiden kaistanleveyden rajat ovat vain 500 Mt - 10 Gt / kk, mikä ei ole tarpeeksi hyvä tukemaan nykypäivän Netflix-käyttäjän jatkuvasti kasvavia tarpeita tarkkailemaan.

Toiseksi ja mikä tärkeintä, ilmaiset VPN: t voivat’Älä poista Netflix USA: n estämistä, koska VPN: n on pysyttävä askeleen edellä Netflix VPN -kieltoa vaihtamalla palvelimia jatkuvasti. Tämä vaatii palveluntarjoajalta erittäin suuria taloudellisia investointeja, eikä millään ilmaisella VPN: llä ole varaa tarjota tätä palvelua käyttäjilleen koskaan.

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Iso-Britanniassa? Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Iso-Britanniassa

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, saatat käyttää parempia Netflix-kirjastoja kuin muissa maissa, mutta se ei silti ole paras verrattuna sivuston amerikkalaiseen versioon. Jos haluat nousta ylöspäin ja päästä käsiksi American Netflixiin Isosta-Britanniasta, sinun on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Valitse paras VPN American Netflixille ja maksa sen hinnasuunnitelma
 2. Lataa ja asenna VPN-asiakasohjelma laitteellesi
 3. Muodosta yhteys Yhdysvaltojen palvelimeen, jonka palveluntarjoajasi poistaa American Netflix -sovelluksen
 4. Vieraile Netflix.com-sivustossa tai avaa Netflix-sovellus ja näet koko amerikkalaisen Netflix-kirjaston!

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Euroopassa?

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Euroopassa

Huolimatta siitä, että se on länsimaista, Eurooppa saa eräitä maailman pahimmista Netflix-kirjastoista. Maat, kuten Puola, Latvia, Tšekin tasavalta, Kroatia ja muut kärsivät eniten, koska Netflix ei kärsi’t pyrkii lisäämään sisältöä näihin kirjastoihin näiden maiden pienen populaation vuoksi.

Jos kohtaat samanlaista tilannetta kuin eurooppalainen asukas, joka on Netflix-tilaaja, niin tässä on miten voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää paljon parempaa amerikkalaista Netflix-kirjastoa:

 • Valitse paras VPN American Netflixille Euroopassa
 • Valitse hinnasuunnitelma VPN: n tarjoamien joukosta ja maksa siitä
 • Asenna VPN-asiakassovellus laitteellesi lataamisen jälkeen
 • Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen, jonka palveluntarjoajasi sanoo toimivan American Netflixin kanssa
 • Nauti täydellisestä American Netflix -kirjastosta laitteellasi milloin tahansa!

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa?

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Australiassa

Netflix ei kohtele oikeudenmukaisesti Netflix-käyttäjiä alhaalta alhaalta, koska sivuston australialainen versio imee paljon aikaa. Joitakin suuria esityksiä puuttuu luettelosta. Netflix USA: lla on kaikki näytöt, jotka tekevät Netflixin käytöstä paljon paremman kokemuksen.

Käynnistämme proseduurin, jonka kautta pääset Netflix US: ään Australiasta:

 • Osta tilaajasuunnitelma parhaassa VPN-verkossa Netflix USA: lle
 • Lataa ja asenna VPN’asiakassovellus käyttöjärjestelmässäsi / laitteellasi
 • Yhdistä yhdysvaltalaiseen VPN-palvelimeen VPN-asiakassovelluksestasi
 • American Netflix -kirjasto on nyt käytettävissä laitteellasi!

Kuinka katsella American Netflixiä Kanadassa?Kuinka katsella American Netflixiä Kanadassa

Huolimatta siitä, että se on niin lähellä Yhdysvaltoja, Kanadan Netflix-kirjasto ei kuulu parhaimpiin kirjastoihin, joita Netflix tarjoaa. Kanadan kansalaisille Yhdysvaltain Netflix-käyttö on välttämätöntä, jos he haluavat käyttää Netflixiä parhaalla mahdollisella ja nautinnollisimmalla tavalla:

 • Valitse Netflixin suosituin VPN, joka estää Netflix USA: n eston
 • Maksaa hinnasuunnitelmasta ja lataa ja asenna sitten VPN-asiakassovellus laitteeseesi
 • Yhdistä toimivaan Yhdysvaltain palvelimeen
 • Poista amerikkalaisen Netflixin esto ja katsele kaikkia ohjelmia, joita et olisi koskaan käyttänyt ilman VPN: tä!

Voittaneet VPN: t’et anna sinun katsella amerikkalaista Netflixiä

Siellä on monia VPN-palveluntarjoajia, jotka väittävät voivansa saada sinut käyttämään American Netflixiä, mutta heidän vaatimuksensa eivät ole muuta kuin vain vääriä toiveita. Voimme sanoa tämän, koska me’olen testannut ne kaikki. Jotkut näistä VPN-verkoista, joita me’Ve lueteltu alla, don’t työskentele lainkaan, kun taas muilla on erittäin hajanainen suorituskyky, mikä tarkoittaa, että voit’t luottaa niihin Netflixin vapauttamistarpeisiisi:

 1. Tunnelbear (ilmainen & Maksetut molemmat)
 2. Torgaurd (oikallinen esitys)
 3. Zenmate
 4. HotspotShield
 5. StrongVPN
 6. Getflix

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Android-laitteilla?

Katso American Netflix Android-laitteilla

Android on älypuhelimien suosituin käyttöjärjestelmä, ja se on myös hallitseva käyttöjärjestelmä muissa laitteissa, kuten älytelevisioissa ja -tableteissa. Tämä johtuu pääasiassa sen äärimmäisestä käyttäjäystävällisyydestä ja erittäin helposta ja interaktiivisesta käyttöliittymästä. Toinen tehokas ominaisuus, joka pelaa suurta osaa tässä käyttöjärjestelmässä’Suosio on laaja sovellusohjelma, jota se tukee Google Playn kautta.

Ja koska suuri joukko käyttäjiä haluaa katsoa amerikkalaista Netflixiä Android-laitteella, tässä on tapa, jolla voit tehdä sen muutamalla helpon vaiheen avulla:

 • Hanki VPN-tilaus ostamalla hinnasuunnitelma
 • Kerran sinä’Kun olet saanut käyttäjän käyttäjätiedot, siirry Google Play -sovellukseen ladataksesi alkuperäisen Android-asiakasohjelman ja asentaa sen sitten laitteeseesi
 • Kirjoita käyttäjän käyttäjätiedot Android VPN -sovellukseen ja muodosta sitten yhteys toimivaan Yhdysvaltain palvelimeen, joka poistaa Yhdysvaltain Netflixin käytön
 • Nauti Yhdysvaltojen koko Netflix-kirjastosta Android-laitteellasi!

Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä Apple-laitteilla?

Katso American Netflix Apple-laitteilla

Apple tuli äskettäin maailmaan’Ensimmäinen yritys kosketti arvonmäärityksessä triljoona dollarin markkaa, joka puhuu paljon luottamuksesta, jonka käyttäjät antavat Applen asettamiin laitteisiin, kuten iPhoneen ja iPadiin..

Parhaat VPN: t tukevat alkuperäistä yhteensopivuutta näiden Apple iOS -laitteiden kanssa tarjoamalla natiivi-asiakkaita iTunes-kaupassa. Jos haluat käyttää näitä sovelluksia American Netflix -sovelluksen estämiseen Apple-laitteellasi, toimi seuraavasti:

 • Valitse Top Mac VPN ja hanki sen tilaaminen valitsemalla hinnasuunnitelma ja maksamalla siitä
 • Lataa ja asenna sen alkuperäinen iOS-asiakasohjelma iTunes-kaupasta
 • Yhdistä kyseisen asiakkaan yhdysvaltalaiseen palvelimeen (mikä toimii Netflix US: n vapauttamisen estämiseksi)
 • Avaa Netflix-sovellus ja pääsyt nyt Netflixin Yhdysvaltain kirjastoon!

johtopäätös

Netflix lisää jatkuvasti yhä enemmän sisältöä sivustolleen tyydyttääkseen kasvavien miljoonien käyttäjien luetteloiden viihdevaatimuksia, mutta sen on myös suojattava tekijänoikeuksia koskevia velvoitteitaan mediataloille, jotta se tarkoittaa, että maantieteelliset rajoitukset ja VPN-kielto eivät ole menossa. missä tahansa lähitulevaisuudessa. Ne saattavat jopa vahvistaa ja tiukentaa palvelun kasvaessa, joten ainoa vastaus kysymykseen “Kuinka katsella amerikkalaista Netflixiä?” on se, että hankit luotettavan VPN-palvelun, jonka avulla voit saada täyden hyödyn tilaamastasi asemasta pääsemällä helposti American Netflixiin.

Lisää ehdotuksia tai mielipiteesi vapaasti alla olevaan kommenttikierrokseen. Jos pidämme heistä, voimme jopa lisätä heidät tähän oppaaseen aitona käyttäjän arvosteluina / mielipiteinä! Iloinen Netflix-in!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me