Kuinka katsoa American Idol 2023 Live Online-ilmaisia ​​suoratoistoja mistä tahansa

Yksi suurimmista TV-tapahtumista, American Idol, on valmis aloittamaan uudestaan ​​kuudennentoista kaudensa kanssa, joka ilmestyy 11. maaliskuuta. Ylpeilevä kadehdittava maine TV-juggernautina ja saavuttanut No.1-paikan kahdeksan vuoden ajan eniten arvioitua ohjelmaa varten. Yhdysvaltain televisiossa, ohjelma on puhdas viihde. Se antaa tavalliselle ihmiselle, jolla on kykyä, mahdollisuus saavuttaa supertähti ja fanien seurata sitä uh-mazing-matkaa.!

Contents

Katso American Idol 2023 Live Online-ilmaisia ​​suoratoistoja mistä tahansa

 1. American Idol Online Live-ilmainen suoratoisto
 2. American Idol Youtube -suoratoisto
 3. Onko American Idol tänään?
 4. Ketkä ovat tuomarit tulevat American Idol
 5. American Idol -kanavien / yleisradioyhtiöiden luettelot
 6. Kuinka katsoa American Idolia mistä tahansa
 7. Stream American Idol Online Kanadassa
 8. American Idol Rokulla
 9. American Idol Kodilla

Oletko innostunut myös todistamaan Amerikan etsintää’seuraava laulu sensaatio? Jos kyllä, lue sitten kattava opas, kuinka katsella American Idolia verkossa parhaan vpn: n avulla? Loppujen lopuksi kuka ei haluaisi’haluatko katsoa ohjelmaa? Se kiinnittää kirjaimellisesti kaikki televisioon ja jokainen jakso kuvaa itsessään tarinan. Ja sitten paine, joka kasvaa joka viikko äänestyskierrosten ja eliminointikierrosten aikana, kiroaa sen’s henkeäsalpaava seikkailu!

Onko American Idol tänään?

Onko American Idol tänään

Ensiesitys päällä 11. maaliskuuta 2023 – American Idol on tällä kertaa esitellyt poikkeuksellista kykyä, jossa on paljon viihdettä ja hauskoja hetkiä, jotka muistetaan koko elämän ajan. Joten toistaiseksi on valmistettu kaikkiaan 15 jaksoa, mikä tarkoittaa, että sinulla on vielä paljon katsottavaa. Uudet jaksot ovat saatavilla 12. toukokuuta (lauantai – Top 7), 13. toukokuuta (sunnuntai – Top 5), 19. toukokuuta (lauantai) finaalien lähestyessä 20. ja 21. toukokuuta, missä näet kuinka kruunattaan voittajaksi!

Ketkä ovat tuomarit tulevat olemaan American Idol?

Arvostetuilla reaktioillaan ja merkittävillä arviointitaitoillaan tuomarit ovat ehkä tärkein näyttelykokoonpano American Idolilla. Tällä kaudella show pitää normaalin kolmen tuomarin muodon ennallaan ja mukana Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian osana uusia tuomareita’ paneeli.

Ketkä tuomarit ovat American Idolilla?

Katy Perry, yksi näyttelyn tuomarista!

Ohjelman isäntänä toimii radiokuulu julkkis Ryan Seacrest, koska hän on saanut näyttelyyn erittäin hyvän vastaanoton’Yleisön edellisen kauden seremonian mestari.

Ensimmäinen jakso, joka alkaa sunnuntaina 11. maaliskuuta, alkaa ensimmäisellä koekertomuksella ikonisessa Madison Square -puutarhassa New Yorkissa, josta kuuluu runsaasti merkittäviä ääniä ja hilpeitä hetkiä, joten älä’t unohda nähdä alla oleva kanavaluettelo, jolla voit katsoa, ​​miten toiminta tapahtuu siellä ja sitten!

American Idol -kanavien / yleisradioyhtiöiden luettelot

Olemme varmoja, että tämä kausi voitti’t olla erilainen. Mutta mitä tämän rakastetun TV-franchising-fanien on tarkkailtava, on muutos kanavassa, jolla se ilmaisee. American Idol lähetettiin NBC-verkossa ensimmäisestä viidenteentoista kauteen suoraan, mutta tällä kertaa käyttäjien on näytettävä kuudestoista kausi ABC-verkossa..

  Kuinka katsoa / poistaa lukituksen televisio Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2023

American Idol 2023: n virallinen lähetyskumppani!

American Idol 2023 -kanavien / yleisradioyhtiöiden luettelot

Tällä kaudella American Idol’Virallinen lähetystoiminnan harjoittaja on The ABC-verkko, NBC: n sijaan Yhdysvalloissa, joten kaikille maan maantieteellisissä rajoissa asuville voit katsella jokaista jaksoa ABC: ssä klo 20.00 EST, kahdesti viikossa sunnuntaisin ja maanantaisin.

American Idol voi myös nauttia lataamalla viralliset ABC-sovellukset Google Play -kaupasta Android-käyttäjille tai iTunes-kaupasta Apple-käyttäjille.

Ihmisille, jotka eivät asu Yhdysvalloissa, täällä’Kuinka voit katsella American Idol:

Maa

kanava

Kuinka suoratoistaa Yhdysvaltojen ulkopuolella

Yhdysvallat katsella ABC: tä suorana verkossaABC-verkko      purevpn-logo

  Poista esto käyttämällä PureVPN USA Server -palvelinta

vain 2.48 dollaria / kuukausi

Yhdistynyt kuningaskunta
Kanada
Ranska
UAE
Intia
Australia Kettu 8

Australia:

Monet kutsuivat seuraavana “Yhdysvallat”, kahden maan välisten yhteisten arvojen ja etujen vuoksi mikään maa ei löydä American Idolista kiehtovampaa kuin Australia. Joten Australiassa asuville Fox8-kanava on oikea paikka virittää 11. maaliskuuta!

Loput!

Jos satut asumaan missä tahansa maassa yllä mainittujen paikkojen ulkopuolella, saatat tutustua kuvaan tulevina päivinä, jos yrität katsella American Idolia!

kuinka katsella amerikkalaista idolia mistä tahansa

American Idolin fanit voittivat tulenseinäisestä Kiinasta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan’tillä on pääsy esitykseen ABC-verkossa tai muilla kanavilla maassaan.

Saatavilla on kuitenkin kiertotapa, joka ei vain avaa American Idol -sisäntulosi, mutta toimii myös tulevaisuuden loistavasti maantieteellisesti rajoitetun sisällön suhteen. Jatka oppaan lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voit katsella American Idolia helposti!

Kuinka katsoa American Idolia mistä tahansa?

Se’ei vain American Idol, mutta kaikki muut ohjelmat näyttävät nykyään olevan georajoituksilla, mikä vie miljoonia ihmisiä katselemaan suosikkiohjelmiaan, mutta täällä’missä VPN-verkot ovat hyödyllisiä.

VPN-verkot eivät ole vain siellä tarjoamalla sinulle erinomaista online-tietoturvaa ja tietosuojaa, vaikka ne ovatkin erinomaisia, ne voivat myös antaa sinulle mahdollisuuden estää maantieteellisesti rajoitetun sisällön, kuten American Idol, huijaamalla IP: täsi..

Suosituimmat VPN-palveluntarjoajat, kuten Nord VPN, Pure VPN ja muut alla olevassa taulukossa mainitut palveluntarjoajat, ovat joitain suosituimmista ja erittäin uskottavista maantieteellisesti rajoitetuista sisällön estäjistä..

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Vaikka VPN ei’t poistaa tarvetta kirjautua kaapeliyhteyteen ABC: llä, se antaa sinulle ehdottomasti mahdollisuuden tarkastella sitä, kun sinulla on tosiasiallisesti voimassa oleva liittymä, riippumatta siitä, missä olet Yhdysvaltojen tai sen alueiden ulkopuolella.

Suurimmalla osalla yllä mainituista VPN-palveluntarjoajista on omistettu VPN-sovelluksia yhteensopiville laitteille, kuten Windows, Mac OS, IOS, Android ja muut, joten et’t tarvitse huolehtia siitä, että valitset tietyn laitteen VPN: n toimimaan.

Lataa vain VPN-sovellus yhdessä virallisen ABC-sovelluksen kanssa, kirjaudu voimassa olevaan tilaukseen molemmilla ja tiedät kuinka katsella American Idolia helposti.

Kuinka katsoa American Idol Online Kanadassa?

Jos asut vain rajan yli Kanadassa, olet yksi harvoista onnekasista, jotka voivat katsella American Idolia ottamatta käyttöön VPN: tä. Erittäin odotettua ohjelmaa voidaan seurata väritelevisiosta. Joten älä’t unohda virittää klo 7 iltapäivällä CT päällä 11. maaliskuuta katsomaan jännittävää ensimmäistä jaksoa!

Kuinka katsella American Idolia Rokulla?

Roku on hieno tapa katsella American Idolin kaltaisia ​​ohjelmia television suurella näytöllä. Television uraauurtava suoratoistopalvelu on uskomattoman helppo asentaa ja määrittää. Jotta voit katsoa uusinta laulukilpailukautta, sinun on varustettava Roku-laitteesi ABC-lisäosalla, joka on ladattavissa täältä. Muista käyttää VPN: tä ja valita amerikkalainen palvelin nauttimaan ohjelmasta.

Kuinka katsella American Idolia Rokulla

Kuinka katsoa American Idol Online Live -suoraa suoratoistoa

Tällä hetkellä ABC ei ole’t ilmoitti kaikista American Idol Season 16 -sarjan ilmaisista suoratoistoista, ja ne toimitetaan vain ulkopuolisten lähteiden kautta. Me kuitenkin voitimme’t suosittele, että valitset sen ensisijaiseksi katseluvaihtoehtoksi, koska emme tarjoa’Ei vielä tiedä kuka suoratoistaa ohjelmaa ilmaiseksi verkossa, ja toiseksi, tällaisten ohjelmien monien kolmansien osapuolien suoriin suoratoistopalveluihin liittyy usein runsaasti häiritseviä mainoksia, haittaohjelmia sisältäviä linkkejä ja muita spoilereita, mikä tuhoaa koko kokemuksen! Don’t mennä siihen! Nauti FIFA: n 2k18-maailmancupin avajaisseremoniosta täällä BestVPN.co

American Idol YouTube-suoratoisto

amerikkalainen idoli youtube streaming

Valitettavasti ei ole käytettävissä live-linkkejä, joiden avulla voit katsella American Idol -jaksoja 2023 verkossa YouTubesta. On kuitenkin virallinen American Idol -sivu, josta voit saada säännöllisiä päivityksiä videoiden muodossa näytön viimeisimmistä tapahtumista. Voi olla parempi, että valitset muut yllä olevassa oppaassa mainitut suoratoistoresurssit.

Kuinka katsella American Idol -tapahtumaa Kodilla?

Kodi on tulossa suosituksi päivä päivältä, ja suosittelemme, että katsot American Idolin tulevaa kautta tällä hienolla online-median katselualustalla. Yksi parhaimmista tavoista on ladata USTV-lisäosa, joka ei vain tarjoa sinulle pääsyä ABC: hen, vaan antaa sinun katsella myös muita suosittuja amerikkalaisia ​​kanavia, kuten NBC: tä.

Tämän lisäksi se on täysin laillinen ja ilmainen:

Kuinka katsella amerikkalaista idolia 2023 Live Kodilla

Tässä’s helpoin tapa asentaa USTV Kodi: iin:

Huomaa: Tarvitset VPN-palvelun pääsynksesi USTV NOW -virtoihin Yhdysvaltojen ulkopuolella 

 1. Lataa ja asenna Kodi täältä
 2. Kun olet käynnistänyt Kodi-sovelluksen, valitse “Lisäosia”
 3. Vasemmassa yläkulmassa on vaihtoehto “Pakettien asentaja”, Klikkaa sitä
 4. Valitse nyt “Asenna arkistosta” > Kodi-lisäosavarasto
 5. Napsauta USTVNow ja aloita asennus
 6. Nyt USTVNow-lisäosa otetaan käyttöön, kun saat ilmoituksen
 7. Palaa nyt Kodi-aloitusnäyttöön ja napsauta ‘lisät’ kieleke
 8. Siirry nyt videon lisäosiin
 9. Täällä voit nähdä USTVNow
 10. Käynnistä se ja nauti katsomisesta

kuinka katsella amerikkalaista idolia 2023 kodi

Mutta muista, sinun on ensin luotava tili USTV: ssä’verkkosivustollesi ja valitse, että olet Yhdysvaltain kansalainen, kun sitä pyydetään. Suosittelemme aloittamaan VPN ja valitse amerikkalainen IP ennen kuin teet kaiken tämän varmistaaksesi, että prosessi on sujuvaa purjehdusta ja ilman ongelmia.

Poista USTV-esto nyt

American Idol -esittäjät odottavat tulevia jaksoja

American Idol -tuomarilla on ollut pitkä matka löytää vain parhaat satojen koeiden joukosta ja asettua vankkaan 24 kilpailijaluetteloon. Siitä lähtien olemme nähneet paljon merkittäviä laulajia palaamassa kotiin, toisilla mielenterveys ja toisilla täysin menettäneet menetys. Jokainen jakso kuitenkin paranee, ja tässä on joitain parhaista esiintyjistä, jotka tulevat odottamaan tulevaisuuden sarjaa, jotka kirjaimellisesti ylittivät itsensä näissä kohtauksissa:

 1. Caleb Lee Hutchinson – “Hämmästynyt“
 2. Michael J. Woodard – “Ehkä tällä kertaa”
 3. Maddie Poppe – “Mikään ei verrata sinua”
 4. Gabby Barrett – “Kuinka sinä Don’t Soita minulle enää”
 5. Code Foehner – “Kuka pelastaa sielusi”

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa kaikkia American Idol -faneja katsomaan televisio-ohjelmaa erittäin mukavasti ja helposti. Älä epäröi pudottaa kommentti alla, jos sinulla on vaikeuksia tai löydät muita tapoja katsella American Idol -tapahtumaa verkossa. Me’d mielelläni kuulla sinusta! Ja kuten tuomarit sanoisivat “Sinä’olet menossa Hollywoodiin!”

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kuinka katsella skandaalikausia verkossa ilman kaapelia