Kuinka katsella UFC Live Online -tapahtumaa

Rakastatko UFC: tä? Etsitkö tapoja katsella UFC: tä verkossa? Jos vastaus on kyllä, olet laskeutunut oikeaan paikkaan! Jotta se olisi sinulle paljon helpompaa, tuomme tämän omistetun oppaan Miten katsella UFC: tä ilman kaapelia, joka sisältää kaikki parhaiten arvioidut ja korkealaatuiset online-suoratoistovaihtoehdot, mukaan lukien ilmaiset, joihin pääset mistä päin maailmaa tahansa parhaan VPN: n tuki!

Saada! Aseta! Taistella!

Urheilutapahtumien katseleminen verkossa on hidasta maailmanlaajuisesti, koska sen avulla urheilufanit voivat koskaan unohtaa suosikkiotteluitaan riippumatta siitä, missä he ovat. Joten kasvattaa tätä suuntausta, suuret urheilun tarjoajat tarjoavat nyt korkean tason narunleikkausvaihtoehtoja niille omistautuneille käyttäjille, jotka haluavat seurata otteluita verkossa.

Kuinka katsella UFC: tä verkossa eri kanavilla

UFC on yksi maailman hienoimmista urheilutapahtumista, koska ne aiheuttavat aina arvonnassaan voimakasta jännitystä, ennakointia ja draamaa, jota ei ole vertaansa vailla millään muulla maailman taisteluliitolla tällä hetkellä..

Fanit odottavat nyt innokkaasti katsomassa UFC: ssä tapahtuvia erittäin voimakkaiden mestarien välisiä taisteluita, mutta tiedättekö, että vaihtoehtosi eivät ole rajoittuneet perinteiseen televisioon vain silloin, kun on kyse tämän hämmästyttävän arvonnan tai jopa muiden UFC-tapahtumien katsomisesta?

Tässä ovat parhaat vaihtoehdot katsella UFC: tä verkossa, ja vaikka suurin osa niistä vaatii tilauksen ja taistelulipun ostamista, olen sisällyttänyt jopa ilmaisen suoratoistopalvelun! Käy läpi se ja valitse parhaiten sopiva haluamallasi tavalla!

1. UFC.TV - Fight Pass ja Pay Per View

Brändi’Oma suoratoistopalvelu, UFC TV on ehkä paras tapa katsella kaikkia UFC-tapahtumia ja -taisteluita, tämä mukaan lukien.

UFC tarjoaa tällä hetkellä kolme pakettia taisteluiden katselemiseen:

 1. Kuukausittainen UFC-taistelupallo: 9,99 dollaria
 2. 6 kuukauden UFC-taistelupassi: 8,99 dollaria / kuukausi
 3. 12 kuukauden UFC-taistelupallo: 7,99 dollaria / kuukausi

Kaikki nämä suunnitelmat tarjoavat nyt myös 7 päivän ilmaisen kokeilujakson!

UFC-taistelu pass

Mutta odota, onko mahdollista, että taistelun hinnat laskevat vielä pidemmälle? Kyllä, se todella on!

UFC.TV on hinnoittelussa rajoitettu palvelu, mikä tarkoittaa, että taisteluhintojen hinnat vaihtelevat alueittain.

UFC Fight pass -suunnitelmien alin hinta on Filippiineillä, ja voit käyttää sitä helposti muodostamalla yhteyden VPN: ään ja valitsemalla Filippiinien palvelin!

Kaikki nämä hinnat on lueteltu Yhdysvaltain dollareissa:

 1. Kuukausittainen UFC-taistelupallo: 8,47 dollaria
 2. 6 kuukauden UFC-taistelupassi: 7,64 dollaria / kuukausi
 3. 12 kuukauden UFC-taistelupallo: 6,78 dollaria / kuukausi

taistelu pass UFC Philippines

2. DirecTV nyt

suora tv UFC

Arvostettu online-TV-palveluntarjoaja ja huippuluokan palvelu johtoleikkureille, DirecTV Now on nopeasti tulossa koti parhaimpiin viihdevaihtoehtoihin verkossa!

DirecTV Now tarjoaa jopa 330 kanavaa parhaimmissa kuukausisuunnitelmissaan, ja sen avulla voidaan käyttää monenlaisia ​​kanavia, muun muassa urheilua, viihdettä, uutisia.

Mutta muistakaa kaksi asiaa täällä, ensinnäkin, että sinulla on oltava DirecTV-tilaus, ennen kuin voit ostaa tämän UFC-taistelukupin palvelusta. Alin suunnitelma DirecTV: ssä alkaa hinnasta 34 dollaria / kk ja sisältää yli 155 kanavaa.

Toiseksi, DirecTV Now on maantieteellisesti rajoitettu sivusto, johon pääset vain, jos käytät VPN-palvelua yhdistääksesi yhdysvaltalaisen palvelimen ja estääksesi sen!

3. FuboTV

Toinen online-suoratoistotarjoaja, joka tarjoaa omistetun UFC-kattavuuden, on FuboTV. Tarjoamalla 90+ kanavaa palvelussaan, FuboTV: stä on tulossa nopea johtojen katkaisupalvelu, jos haluat käyttää erittäin kuratoitua luetteloa online-TV-kanavista.

FuboTV UFC

Ensimmäinen kuukausi tässä palvelussa maksaa sinulle 39,99 dollaria, kun taas joudut maksamaan 44,99 dollaria kuukaudessa kuukaudesta tämän jälkeen.

Tämä on yksi halvimmista vaihtoehdoista UFC: n suoratoistoon, joten sinun on tutkittava se ehdottomasti.

Tämä palvelu on kuitenkin maantieteellisesti rajoitettu, ja se voidaan poistaa vain Yhdysvaltojen ulkopuolella ottamalla käyttöön tehokas, suoratoistoystävällinen VPN-palvelu..

4. Sling TV

Lähes samalla hinnalla UFC 229 -tapahtumalipulta kuin DirecTV Now -sivustolla, SlingTV: n pääasiallinen USP on, että se tarjoaa alhaisen hinnoittelun tilauksen nimellä SlingTV Blue!

SlingTV UFC

Taistelukupin hinta SlingTV: llä on 64,99 dollaria + vero, kun taas SlingBlue-palvelun kuukausitilaus maksaa 25 dollaria ja sisältää kanavat, kuten FS1, FX ja Bravo.

Voit jopa hankkia lisäosia premium-kanaville, kuten HBO, ja premium-palveluille, kuten CloudDVR Storage, vähimmäishinnalla alkaen 5 dollaria / kuukausi..

Katso UFC Free Online

Jos nämä maksulliset palvelut näyttävät sinulle vähän budjetista, voit valita Paras ilmainen vaihtoehto katsella UFC: tä ilman kaapelia, ts. MatchTV.

MatchTV on ilmainen venäläinen suoratoistopalvelu, joka suoratoistaa UFC-taistelua verkossa, mutta sen videon laatu ei ehkä ole hyvä verrattuna yllä mainittuihin maksettuihin suoratoistosivustoihin..

Näin pääset MatchTV.ru-palveluun mistä päin maailmaa tahansa ottamalla käyttöön paras VPN-palvelu:

 1. Tilaa paras, suoratoistoystävällinen VPN-palvelu.
 2. Maksa hinnasuunnitelmat.
 3. Hanki käyttäjän käyttäjätiedot postilaatikossa ja lataa sen VPN-asiakassovellus.
 4. Yhdistä venäläiseen palvelimeen ja käynnistä sitten MatchTV.ru päästäksesi UFC: n live-tilaan ilmaiseksi!

1. Taistele live

UFC-taistelu live

Fight Live on kerännyt valtavan määrän seuraavia tarjota ILMAISET suoratoistot nykyään parhaimmille taisteluviihdeille nykyään maailmassa, joihin kuuluvat UFC, Boxing, WWE, MMA ja Bellator. Vieraile vain sivulla tapahtumapäivänä nähdäksesi UFC: n suoratoistot.

2. Olympiavirrat

Kuten nimestä voi päätellä, Olympic Streams on pääasiassa omistettu tarjoamaan uusimmat videot, kohokohdat, uutiset ja live-esitykset vuotuisissa olympialaisissa. Sivusto kattaa kuitenkin myös kuuluisia PPV-tapahtumia, kuten edellinen Conor McGregor vs. Floyd Mayweather, ja nyt UFC!olympicStreams UFC

3. YouTube UFC

Koska YouTube ylpeilee maineessaan olla maailman parhaiten arvostettu videonjakoyhtiö, voit aina odottaa löytävänsi tapahtumavirtoja tapahtumille tarkoitetuilla kanavilla. Tässä on esimerkiksi linkki UFC Live Stream -sivulle, josta voit saada täyden kattavuuden tapahtumapäivänä.

youtube UFC

4. MMA-ydin

Kuten nimestä voi päätellä, sivusto on omistettu tarjoamaan käyttäjille täydellinen MMA-kokemus. Täältä löydät päivitykset kaikista MMA-tyylisiin taisteluihin liittyvistä otteluista, mukaan lukien UFC-tapahtuma, jossa pääset tutustumaan Kyborgin taisteluun Kunitskayaan. Napsauta tätä päästäksesi live-streamiin.

UFC MMA -ydin

5. MMA-mania

MMA Mania on toinen sekalaisten kamppailulajien omistettu verkkosivusto, josta löydät kaikki päivitykset taisteluotteluista sekä PPV-pääsyn ILMAISEKSI. Vieraile verkkosivustolla tapahtumapäivänä saadaksesi täyden kattavuuden.

MMA-mania UFC

UFC Firestickissä

Vaikka nämä ovat vaihtoehdot suoratoistoon tavanomaisissa laitteissa, kuten Windows- tai Android-laitteessasi, voit katsella UFC: tä myös kaikissa muissa suoratoistolaitteissa ja -palveluissa, jos osaat tehdä sen.

Kerron sinulle, kuinka voit suoratoistaa sitä Amazon Firestick- tai FireTV-laitteellasi kolmella yksinkertaisella vaiheella:

 1. Käytä Amazon Primea ja osta UFC Fight Pass vain 64,99 dollarilla
 2. Avaa Amazon Prime Firestickillä (Sovellus on esiasennettu alustaan)
 3. Nauti UFC: stä!

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, varmista, että käytät VPN-koodia Firestickissä yhdistääksesi Yhdysvaltain palvelimeen, jos haluat poistaa Amazon Prime -sovelluksen eston..

Kuinka katsella UFC: tä Fire TV Stick Free -sovelluksella

Vaikka UFC TV on virallinen ja maksettu vaihtoehto UFC: n katselemiseen Firestickissä, voit jopa käyttää UFC-suoratoistoja täysin ilmaiseksi MatchTV.ru: n kautta..

UFC ilmainen tulipalo

Vaiheittainen prosessi, jolla väliainetta käytetään UFC: n suoratoistoon Firestickissä, on seuraava:

Liity ja tilaa paras VPN-palvelu maksamalla hinnasuunnitelmat. On olemassa useita VPN-verkkoja, jotka tarjoavat omistettuja sovelluksia Firestickille, joten sen ei pitäisi olla’t olla ongelma

 1. Lataa ja asenna virallinen VPN-sovellus Firestick-sovelluskaupasta.
 2. Yhdistä venäläiseen palvelimeen ja käytä virallista Amazon Silk Browser -sivustoa MatchTV.ru -sivustolla.
 3. Nauti UFC: stä live-tilassa Firestickillä ilmaiseksi.

Kuinka katsella UFC: ta Kodissa

Avoimen lähdekoodin monialustainen ohjelmisto on kuuluisa palveluntarjoajien käyttäjille vaihtoehdosta katsomassa suosikki elokuviaan / ohjelmiaan, live-TV: tä, urheilua, tapahtumia ja monia muita kolmansien osapuolien lisäosien kautta. Paras vaihtoehto UFC: n katselemiseen on Planet MMA -lisäosan asentaminen. Voit silti oppia UFC-streamista kattavassa oppaassamme, kuinka katsella UFC: ta Kodilla.

Noudata alla olevia vaiheita aloittaaksesi:

Kuinka asentaa Planet MMA -laajennus UFC: lle!

 1. Avata Kodi V17 -sovellus ja mennä asetuksiin klikkaamalla päällä “vaihde” ikoni.
 2. valita “Tiedostonhallinta” ja klikkaus päällä “Lisää lähde”.
 3. Tulla sisään http://supremacy.org.uk/zip/repo/ URL-ruutuun.
 4. Nimi medialähde “Ylivalta Repo”, ja Lehdistö
 5. Palata päävalikkoon, klikkaus päällä “Lisäosia”, ja sitten  “Paketti” symboli.
 1. valita “Asenna zip-tiedostosta” ja löytö“Ylivalta Repo”.

MMA KODI LISÄÄ

 1. Tuplaklikkaus päällä “repository.supremacy-1.2.zip” ja odota ilmoitusta varten.
 2. Klikkaus päällä “Asenna arkistosta” ja valita“Ylivalta”.
 3. Rullaa alasklikkaus päällä “Video-lisäosat”, löytö“Planeetta MMA” ja avaa se.
 4. Osuma  “Asentaa” nappi, valita viimeisimmän version Supremacyltä, ja sitten Lehdistö
 5. Tuoda markkinoille Planeetta MMA ja klikkauspäällä “Taistele LIVE” aloittaa UFC: n suoratoisto!

Kuinka katsella UFC Live Online -tapahtumaa

Kuinka katsella UFC: ta Rokulla

Voit katsella UFC: tä Roku-palvelussa seuraavien vaiheiden avulla:

ROKU UFC

 • Valitse paras VPN-palvelu, asenna se reitittimeesi ja muodosta yhteys Filippiinien palvelimeen
 • Osta Fight Pass halvemmalla
 • Liitä Roku VPN-yhteensopivaan Internet-laitteeseen, mieluiten reitittimeen. Saat lisätietoja tämän tekemisestä parhaan Roku-VPN: n oppaasta
 • Lisää virallinen UFC-kanava Roku-laitteeseesi
 • Anna taistelutietisi tiedot
 • Katso UFC Roku-laitteellasi!

UFC-sähkökatkot Rokussa

ROKU BLACK OUT

Sähkökatkot ovat yksi turhauttavista kokemuksista UFC-taistelun aikana, koska se estää sinua katselemaan tällä hetkellä väliaikaisesti meneillään olevaa taistelua. No, kukaan ei pidä niin äkillisistä UFC-sähkökatkoksista koskaan, en minä varsinkaan kuin en’et halua ohittaa edes yhtäkään minuutin toimintaa!

Jos taistelua kuitenkin lähetetään myös suorassa televisiossa, kuten on normi, jostain tuntemattomasta syystä joko UFC: n hallinto tai TV: n johto määrää väliaikaisen sähkökatkon taistelulle, jossa voit kuulla äänen, mutta ei videota.

Ja jos luulet, että näin ei ole’t sovelletaan online-suoratoistopalveluihin, niin olet erehtynyt, koska tämä vaikuttaa kaikkiin alustoihin, joilla UFC: tä tarkkaillaan, ts. suoraa televisiota sekä online-suoratoistosivustoja.

Kuinka ohittaa sähkökatkos UFC-taistelut Roku-ohjelmassa

Ainoa, joka neutraloi nämä turhauttavat ja äkilliset sähkökatkut, on paras VPN, jonka avulla voit vaihtaa katselukohdan toiseen sijaintiin, jossa UFC: n suora stream ei ole’t, jota sähkökatkos vaikuttaa esimerkiksi olet Ranskassa ja sähkökatkos tapahtuu, jos voit muodostaa yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen reitittääksesi Internet-yhteytesi koko maan läpi ja ohittaaksesi Roku-laitteen UFC-taistelujen sähkökatkot, on helppo!

Kuinka katsella UFC: tä PS4: llä

PS4-omistajille, jotka ovat vaihtoehtoisesti suuria UFC-taistelujen faneja, tässä on opassi kuinka seurata UFC: tä PS4: ssä reaaliaikaisesti, mukaan lukien tiedot UFC: n suoratoistokanavista PS4: ssä, ilmainen suoratoisto UFC: lle PS4: ssä ja kuinka voit alentaa taistelu kulkee parhaan VPN: n ja paljon muuta!

 • Valitse Internet-selain PS4: n sisältöalueelta
 • Kirjoita UFC.TV osoitepalkkiin
 • Kirjaudu sisään Fight Pass -sivulla
 • Katso live-tilassa verkossa PS4: lläsi

Kuinka katsella UFC Livea PS4: llä ilmaiseksi

Vaikka UFC-taistelupassi on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat katsella taisteluaan PS4: llä teräväpiirtona, on tarjolla ilmainen vaihtoehto myös niille, jotka don’ei halua missata taistelua vain siksi, että taistelutapa on poistettu heidän budjetistaan!

Voit katsella sitä ilmaiseksi MatchTV.ru-sivulla, miten:

 • Kytke PS4 VPN-yhteensopivaan yhteyteen. Voit tehdä tämän asettamalla VPN Wi-Fi-reitittimellesi ja kytkemällä sitten PS4: n sen kautta
 • Avaa PS4-Internet-selain sisältöalueelta
 • Kirjoita osoitekenttään “MatchTV.ru”
 • Nauti UFC: stä reaaliaikaisesti verkossa PS4: lläsi ilmaiseksi

Kuinka katsella UFC: tä Kanadassa

Kanadan UFC-faneille Fight Network on oikea paikka virittää katsomaan UFC: tä Kanadassa. Parasta UFC: n katselussa Kanadassa on, että Fight Network on saatavana useissa laitteissa, kuten Android, iOS ja Roku, jolloin voit valita useista vaihtoehdoista..

TORJUNTA VERKKO UFC

UFC-kanavien / yleisradioyhtiöiden luettelo

UFC: n virallinen lähetystoiminnan harjoittaja on BT Sport, urheilutelevisiokanava, jota hallinnoi BT-ryhmä Irlannissa ja Isossa-Britanniassa. Siksi kummassakin maassa sijaitsevat käyttäjät voivat helposti nauttia tapahtuman katsomisesta kaapeli-tv: ssä vaihtamalla kanavansa BT Sportiin. Katso muualla sijaitsevat käyttäjät alla olevasta kanavien / lähetystoiminnan luettelosta.

Australia

Australiassa sijaitsevat MMA-fanit voivat helposti katsella UFC: tä ja kaikkia upeita taisteluita Fox Sports 3, joka lähettää melkein kaikki osumatapahtumat ympäri maailmaa.

Venäjä

Venäjällä asuvat UFC-ystävät voivat vaihtaa kanavansa Venäjä-2: een mennessä VGTRK päätaistelun ja alakorttien kattavaa kattavuutta varten.

Kiina

Toistaiseksi ei ole uutisia virallisesta lähetystoiminnan harjoittajasta, joka tarjoaisi UFC: n suoraa suoratoistoa Kiinassa. Voit kuitenkin liittyä PPTV: hen - Kiinan videoiden suoratoistoympäristöön.

Japani

Niille, jotka asuvat Japanissa, voit vaihtaa kanavasi kuuluisaan WOWOW-satelliittiverkko katsomassa UFC-tapahtumaa suorana.

Kanada

Kanadan MMA-fanit voivat helposti katsella UFC-tapahtumaa suorana kaapeli-TV: ssä kuuluisan kautta “Fight Network” kanava, joka tarjoaa jopa esikatseluohjelman streamit.

Brasilia

Katsellaksesi UFC PPV -tapahtumaa suorana Brasilian kaapeli-TV: ssä, katsojien tulisi vaihtaa kanavansa kuuluisaan ilmaiseen televisioverkkoon nimeltä “Globo”.

Yhdistynyt kuningaskunta

Vaihda kanavasi kuuluisaan BT Sports -sarjaan. Katso tapahtuma verkossa käymällä heidän pääsivustollaan.

johtopäätös

Se’Nyt on yleisesti tiedossa, että VPN: ää voidaan käyttää ohittamaan maantieteelliset rajoitukset suurimmissa suoratoistosivustoissa ympäri maailmaa. Koska useimmat näistä suoratoistosivustoista, kuten UFC TV, DirecTV Now ja jopa Amazon Prime, ovat tiukat maantieteellisten rajoitustensa suhteen, et voi poistaa näiden sivustojen lukitusta, ellet ole tilannut parasta VPN-palvelua, joka ei voi vain ohittaa rajoituksia. mutta voi myös tarjota parhaan mahdollisuuden suoratoistoon.

UFC-faneille ympäri maailmaa VPN-verkkoista on tulossa välttämätöntä avata sellaisten suoratoistosivustojen lukitus, jotka tarjoavat merkittäviä UFC-tapahtumia!

Jos olet UFC-fani ja pidät fightentin tarjoamasta toiminnasta ja draamasta, on korkea aika alkaa harkita Top VPN -tilauksen ostamista ja varmistaa, että et koskaan unohda yhtäkään tämän fantastisen taisteluligan tapahtumaa.!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me