Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 verkossa ilmaiseksi mistä tahansa

Virallisesti tunnetaan nimellä XXIII talviolympiala ja tunnetaan yleisesti nimellä PyeongChang 2018, suurin kansainvälinen monisportti-tapahtuma on vihdoin käynnissä. Joten, on aika valmistautua joihinkin parhaimpiin urheilun mestaruuskilpailuihin, joita olet koskaan nähnyt. Alla on luettelo tapahtuman virallisista yhteistyökumppaneista ja sponsoreista.

Talviolympialaisten 2018 viralliset yhteistyökumppanit

PyeongChang tarjosi aiemmin isäntänä olympialaisiin 2010 ja 2014, mutta hävisi kolmella ja neljällä äänellä. He kuitenkin voittivat tarjouksen vuodelle 2018, mikä tarkoittaa, että he ovat valmistautuneet tapahtumaan pitkään. Lue tämä opas saadaksesi lisätietoja parhaan vpn: n 2018 talviolympialaisista:

Katso talviolympialaiset 2018 suorana verkossa ilmaiseksi mistä tahansa

 1. Talviolympialaisten 2018 sijainti
 2. Vuoden 2018 talviolympialaisten aikataulu
 3. Talviolympialaiset 2018 viralliset lähetystoiminnan harjoittajat ja kanavat
 4. Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 mistä tahansa
 5. Kuinka katsella talviolympialaisia ​​ROKU: lla
 6. Kuinka katsella talviolympialaisten avajaisia, suoratoisto ilmaiseksi
 7. Katso talviolympialaiset Hulussa
 8. Talviolympialaisten suoratoisto ilman kaapelia
 9. Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 verkossa ilmaiseksi live-tilassa
 10. Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 Kodilla
 11. Pelit, joita on etsittävä talviolympialaisissa 2018
 12. Tulevien talviolympialaisten aikataulu
 13. Talviolympialaiset 2018 - Faktat ja luvut perävaunuilla

Talviolympialaisten 2018 sijainti

PyeongChangin talviolympialaisten 2018 avajaiset pidetään 9. helmikuuta Pyeongchangin piirikunnassa. Se alkaa kello 8.00. (Korean normaaliaika). Koska itäisen normaaliajan välillä on 14 tuntia eroa, Yhdysvaltojen ihmisten tulisi virittyä kello 18.00. Sulkemisseremoniat ovat sunnuntaina 25. helmikuuta..

Winter Olympics-2018-Location

Vuoden 2018 talviolympialaisten aikataulu

Vaikka virallinen avajaiset pidetään 9. helmikuuta, pelit alkavat vasta seuraavana päivänä (lauantaina 10. helmikuuta). Jotkut lauantaina pidettävistä mitalikilpailuista ovat naisia’s ampumahiihto, miehet’suksihyppy ja naiset’S pikaluistelu.

Winter Olympics-2018-aikataulu

Tavallisten tapahtumien, kuten taitoluistelu, hiihto ja kelkkailu, lisäksi mukana on tänä vuonna neljä uutta tapahtumaa: sekoitettu kaksinkertainen curling, isoilma lumilautailu, freestyle-hiihto ja joukkotilanteen pikaluistelu. Sinulla on varmasti hauskaa tarkkailemalla urheilun monimuotoisuutta! Napsauttamalla tätä saat täydellisen aikataulun vuoden 2018 talviolympialaisista.

Talviolympialaiset 2018 viralliset lähetystoiminnan harjoittajat ja kanavat

Tärkeä tiedote!  Jos et pääse käyttämään alla lueteltuja kanavia georajoituksen takia, harkitse VPN-palvelun käyttöä & ohitusalueen esto riippumatta maasta, jossa asut.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 verkossa ilmaiseksi mistä tahansaJos sijait Yhdysvalloissa, voit helposti katsella talviolympialaisia ​​2018 NBC: llä, joka on pelien virallinen lähetystoimittaja. Jos sinulla ei ole tilausta palveluun, harkitse pian hankkimista. Voit rekisteröityä täällä ja hyödyntää ilmaisia ​​tarjouksia matkapuhelimellasi!

Winter Olympics-2018-NBC

Jos asut lammen yli, voit harkita ilmoittautumista Eurosportiin. Kanava on nimetty yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan virallisista lähetystoiminnan harjoittajista. Voit seurata olympialaisten päivityksiä täältä. Tilaustarjouksia on tyypillisesti kaksi: £ 5 / päivä ja 30 £ / vuosi.

Winter Olympics-2018-Eurosport

Jos sinulla ei ole Eurosport-tiliä, voit aina harkita BBC: n (toinen Yhdistyneen kuningaskunnan virallinen lähetystoimittaja vuoden 2018 olympialaisissa) käyttöä. Vaikka hintoja ei ole vielä ilmoitettu, voit seurata päivityksiä BBC-streamista täältä.

Winter Olympics-2018-BBC-Sport

Jos asut Kanadassa, vaihda kanavasi CBC: hen, jotta voit lähettää suoraa lähetystä ja lisätä olympialaisten kattavuutta. Kuten BBC: tä, hintailmoituksia ei ole ollut, mutta voit seurata verkkosivustolta päivityksiä täältä.

Winter Olympics-2018-CBC-Sport

Jos et asu Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa tai muualla Euroopassa, mutta jossain Aasiassa tai muualla missä tahansa, voit harkita 7 Live -palvelun käyttöä katsomaan vuoden 2018 talviolympialaisia. Viritä vain lauantaina 10. helmikuuta saadaksesi live-lähetyksen tapahtumaan.

Winter Olympics-2018 vs. 7live

Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 mistä tahansa

Jos haluat katsoa talviolympialaisia ​​2018 missä tahansa, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää VPN-palvelua. Peittämällä IP-osoitteesi ja salaa Internet-yhteytesi, VPN-verkot antavat käyttäjille mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset, jotka asetetaan sivustoille, kuten CBC, BBC, NBC jne..

Winter Olympics-2018-from-minnekään

Alla on luettelo vuoden 2018 parhaista tarjoajista luotettavuuden, suorituskyvyn, tuen, hinnoittelun ja sovellusten yhteensopivuuden perusteella. Voit vapaasti valita yhden, joka parhaiten vastaa yksityisyyden tarpeitasi ja budjettivaatimuksiasi. Muodosta yhteys mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan, Kanadan tai Yhdysvaltain palvelimeen ja pääset pääsyyn maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella talviolympialaisia ​​ROKU: lla

Talviolympialaisten jännitys jatkaa rakentamista, sillä vain yksi päivä on jäljellä tapahtuman alkamiseen! Roku tunnusti tapahtuman suosion ja julkaisi virallisen blogin, joka opastaa asiakkaita seuraamaan olympialaisia. Voit suoratoistaa koko tapahtuman tapahtuman NBC Sports App -sovelluksesta.

kuinka katsella talviolympialaisia ​​Rokulla

Muista kuitenkin, että tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan pääsyäksesi kohokohtiin, uusimpiin leikkeisiin ja kommentteihin. Tämä voi sisältää Rokua tukevien maksettujen TV-liittymien, kuten YouTube TV, Sling TV, PlayStation Vue, Hulu Live TV, DirecTV Now ja CenturyLink, käyttöoikeustiedot..

Kuinka katsella talviolympialaisten avajaisia, suoratoisto ilmaiseksi

Jos et ole halukas käyttämään rahaa premium-tilauksiin ja etsit ILMAISIA ratkaisuja, olemme sinä myös suojattu. Voit seurata tätä Facebook-sivua täällä. Sosiaalinen media on avausseremonian livelähetysten tärkein resurssi, koska monet viralliset yhteistyökumppanit lähettävät streamiä mainostamiseen.

Kuinka katsella talviolympialaisten avajaisia, suoratoisto ilmaiseksi

Toisena vaihtoehtona voit harkita ilmoittautumista Fubo TV: hen, joka virtaa myös vuoden 2018 talviolympialaisia. Saatavilla on 7 päivän ILMAINEN kokeilu, jonka avulla voit katsella pelien avajaisia ​​ja ensimmäisen viikon.

Talviolympialaisten avajaiset, suora suoratoisto FUBO-televisiosta

Jos tämä ei auta, tilaa luotettava VPN ja muodosta yhteys Ison-Britannian palvelimeen. Oikealla IP-osoitteella voit virittää BBC: tä’Ilmainen PyeongChang-pelien kattavuus. Tällä tavoin voit olla varma, että et unohda yhtä tärkeää tapahtumaa tapahtumassa.

kuinka katsella talviolympialaisia ​​BBC Sport Streamia

Voinko seurata talviolympialaisia ​​Hulussa

Jos haluat katsella olympialaisia ​​Hulu VoD -palvelussa, sinun tarvitsee vain tilata heidän premium-suunnitelmansa. Meille onneksi se on varmuuskopioitu ILMAISEKSI. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia koko olympialaisten katsomisesta vähennettynä maksamalla kova palkkiot. Hulu menee jopa ylimääräisen mailin mukauttamalla kokemuksiasi tälle talvikaudelle. Jos haluat lisätietoja, lue heidän bloginsa täältä.

talviolympialaiset Hulussa

Talviolympialaisten suoratoisto ilman kaapelia

Jos olet johtoleikkuri, jolla ei ole pääsyä premium-tilille NBC: llä, sinulla on silti mahdollisuus katsella talviolympialaisia ​​käyttämällä kodin paras vpn-tiedostoa. Kodi (cCloud- ja Radix-lisäosien) käytön lisäksi käyttäjät voivat ladata Sling TV: n, YouTube TV: n, DirecTV Nyt ja Century Linkin viralliset sovellukset saadaksesi pääsyn tapahtuman suoratoistoihin ilman kaapeliyhteyttä..

Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 verkossa ilmaiseksi live-tilassa

Kun tarkastellaan talviolympialaisten kaltaisia ​​tapahtumia verkossa, monet ihmiset yrittävät etsiä ratkaisuja, joihin ei liity TV-tilauksen maksamista. Jos olet yksi niistä ihmisistä, harkitse kirjautumista Sling TV: hen. Se lähettää tapahtuman verkkosivustolla suorana.

Paras osa kaikkea: palvelu tarjoaa ilmaisia ​​palvelukokeiluja. Voit käyttää verkkosivustoa vapaasti seitsemän päivän ajan. Muista ilmoittautua lähellä talviolympialaisten päivämääriä katsomaan tapahtumaa maksamatta penniäkään. Toisena vaihtoehtona on myös tutustua UStreamiin, Facebookiin, Periscopeen ja YouTubeen live-linkkien linkkienä tapahtumapäivänä..

Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 Kodilla

Jos yllä olevat vaihtoehdot talviolympialaisten 2018 ILMAISEKSI seuraamiseksi eivät toimi, voit aina luottaa KODI-lisäosiin! Tämä avoimen lähdekoodin monialustainen viihdekeskus on paras valinta elokuvien, TV-ohjelmien ja live-TV: n turvallisen katselun kannalta. Lataa ja asenna vain WNBC- tai cCloud-TV-lisäosa nauttiaksesi streamista 2018 talviolympialaisille. Saat lisätietoja myös Kodi VPN -oppaasta.

Tärkeä tiedote!  Jos olet maissa, joissa tekijänoikeuslait ja DCMA: t ovat vallitsevia, suosittelemme käyttämään Kodi VPN -sovellusta suoratoistoon nimettömästi.                                                                                                                                                                  Kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 verkossa ilmaiseksi mistä tahansa

WNBC-ohjelmat

 1. Avata Kodi V17 -sovellus ja valita “Lisäosia”
 2. Klikkaus päällä “Paketti” symboli vasemmassa yläkulmassa
 3. valita “Asenna zip-tiedostosta” valintaluettelosta
 4. Klikkaus päällä “Kodi-lisäosavarasto” ja sitten “Video-lisäosat”
 5. Rullaa alas aakkosjärjestykseen “W” ja löytö WNBC-ohjelmat
 6. Avata laajennus ja osuma asennuspainike
 7. Pääsy WNBC-ohjelmat videolisäosista

Winter Olympics-2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Avata Kodi V17 -sovellus ja klikkaus päällä “vaihde” ikoni
 2. valita “Tiedostonhallinta” valintaluettelosta
 3. Rullaa alas ja klikkaus päällä “Lisää lähde”
 4. Tulla sisään http://kdil.co/repo URL-kentässä
 5. Nimi medialähde Kodi Israel
 6. Palata päävalikkoon ja valita “Lisäosia”
 7. Klikkaus päällä “Paketti” symboli vasemmassa yläkulmassa
 8. valita “Asenna zip-tiedostosta” ja klikkaus Kodi Israelissa
 9. Klikkaus päällä “Kodil.zip” arkiston asentamiseksi
 10. Odota varten “Lisäosa asennettu” ilmoitus
 11. Pää kohti “Asenna arkistosta”
 12. valita “..Kodilin arkisto” ja sitten “Video-lisäosat”
 13. Rullaa alas, löytö cCloud TV ja osuma asennuspainike
 14. Avata lisäosa, valita “Kaikki kanavat”
 15. Lehdistö näppäimistön vasen painike
 16. valita “Hae” ja tyyppi sisään “NBC”
 17. Nauttia katsomassa talviolympialaisia ​​2018!

Winter Olympics-2018-Kodi-cCloud-tv

Pelit, joita on etsittävä talviolympialaisissa 2018

 1. Lyhytradan luistelu
 2. Murtomaahiihto
 3. Yhdistetty
 4. Freestyle-hiihto
 5. lumilautailu
 6. Taitoluistelu
 7. Pikaluistelu
 8. Alppihiihto
 9. Mäkihyppy
 10. Jääkiekko
 11. Luuranko
 12. Ampumahiihto
 13. Curling
 14. Rattikelkka
 15. Pikaluistelu

Tulevien talviolympialaisten aikataulu

Talviolympialaisten jännitys on täysin euforinen tunne, koska se antaa tavalliselle ihmiselle mahdollisuuden seurata urheilun monimuotoisuutta ja heidän kuuluisia urheilijoita toiminnassa. Odotatko innolla tulevia tapahtumia? Jos on, niin sinun on tiedettävä, että Tokio on valittu kesäolympialaisiin 2020, Pekingin vuodelle 2022, Pariisin vuodelle 2024 ja Los Angelesin vuodelle 2028.!

Talviolympialaiset 2018 - Faktat ja luvut perävaunuilla

 1. Vaikka vuoden 1988 kesäolympialaiset pidettiin Soulissa, tämä on oikeastaan ​​ensimmäinen kerta, kun Etelä-Korea isännöi talviolympialaisia!
 2. Verrattuna Sotšin olympialaisten vuoden 2014 kustannuksiin PyeongChangin talviolympialaisten arvioidut kustannukset ovat 10 miljardia dollaria, mikä on viisi kertaa vähemmän!
 3. Vuoden 2018 tapahtumaan PyeongChang on lisännyt olympialaisiin neljä uutta urheilulajia. Näitä ovat lumilautailu big air, alppihiihto, pikaluistelu ja curling sekoitettu kaksinkertaistuu.
 4. Viimeiset talviolympialaiset pidettiin Sotšissa, Venäjällä - jako sijoittui 33 mitalilla, joista 13 kultaa! Etelä-Korea voitti heiltä yhteensä kahdeksan mitalia.

Asioiden kääriminen

Jos yrität selvittää, kuinka katsella talviolympialaisia ​​2018 verkossa, noudata yllä mainittuja vinkkejä. Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi ilmoittaa meille alla. Voit vapaasti jakaa artikkelin ystävillesi / perheenjäsenillesi odottaen urheiluseremoniaa. Pidä upea viikko!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me