Kuinka katsella skandaalikausia verkossa ilman kaapelia

ABC-alkuperäinen, “skandaalit” on amerikkalainen poliittinen trillerisarja, joka keskittyy entisen presidentin mediakonsultin elämään, joka perustaa oman kriisinhallintaviraston! Se on tunnettu kiehtovasti vaurioituneista hahmoistaan, houkuttelevasti addiktoivista juonilannoista ja sydäntä pysäyttävistä juonen käänteistä. Kausi 7 alkoi ilmaisu 5. lokakuuta ja on jo onnistunut ylittämään kaikki’odottaa lisäämällä mysteeriä ja epävarmuutta. Etsitkö tapoja katsella sarjaa? Jos näin on, lue tämä Best VPN -oppaan ohje, kuinka katsella Scandal All-Seasonsia verkossa!

Contents

Mitä kanavaa skandaali tulee?

Jos haluat katsoa televisio-ohjelmaa kaapelitelevisiossa, käyttäjillä ympäri maailmaa on useita vaihtoehtoja. Vaihda televisio televisioon vain Yhdysvalloissa sijaitseville “ABC-kanava”. Jos asut Latinalaisessa Amerikassa, mene Canal Sony -sivustolle. Bermudan katsojat voivat katsella viimeisintä kautta ZFB-TV: ssä.

Mitä kanavaa skandaali tulee?

Miamissa asuvat voivat katsella televisio-ohjelmaa WPLG: ssä, ja Hongkongin käyttäjät voivat nauttia skandaalista TVB Pearlissa. Australiassa sijaitsevien Scandal-faneille sarja lähetetään joka torstai Seitsemän verkossa. Tapauksissa unohdit jakson jonkin paskan onnen takia (niin se tapahtuu meille kaikille); voit aina katsoa SoHossa lentäviä uusintoja.

Kuinka katsella skandaalia verkossa ilman kaapelia

Yhdysvalloissa sijaitseville johdinleikkureille sinun on luotava tili ABC Go: lla (virallisen lähetysyhtiön VoD-palvelu). Voit joko katsoa ohjelmaa suoraan verkkosivustolta tai ladata iPhonellesi tarkoitetun sovelluksen Androidille iTunesista tai Google Play Kaupasta.

Kuinka katsella skandaalia verkossa ilman kaapelia

Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit käyttää a VPN peittää IP-osoitteesi ja siirtää sijaintisi Yhdysvaltoihin hyödyntämällä samalla salausta suojaamaan henkilöllisyyttäsi verkossa. Alla on luettelo parhaista VPN-palveluntarjoajista luotettavuuden, hinnoittelun, suorituskyvyn, tuen ja turvallisuuden perusteella.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella skandaalia verkossa ilmaiseksi ilman kaapelia

Kun kyse on katsomisesta “Skandaali” ILMAINEN, ainoa viisas vaihtoehto on löytää turvallisia suoratoistolähteitä. Olemme lisänneet alla luettelon vaihtoehdoista, joista voit löytää tv-sarjoihin liittyviä työvirtoja varmistaen, että et unohda yhtäkään jaksoa:

Huomaa: Käytä VPN-palvelua suoratoistoon nimettömästi alla mainituilla suoratoistokanavilla!

Putlocker

Jos olet innoissasi katsomassa Olivia Popea pelaamassa uutta tehtäväänsä esikuntapäällikkönä, hyvä vaihtoehto on päästä Putlockeriin. Verkkosivusto on perimmäinen kohde johtoleikkureille ja ilmaisohjelmille, jotka haluavat katsella suosikki TV-ohjelmiaan ja elokuviaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haluat katsella “Skandaali”, Käy vain täällä olevalla linkillä. Jaksot ladataan säännöllisesti seuraavana päivänä niiden alkuperäisen julkaisun jälkeen. Tämä tarkoittaa, että jos jakso ilmaantuu torstaina, voit katsoa sitä ILMAISEKSI Putlockerissa perjantaina!

kuinka katsella skandaaleja

CMoviesHD

Kuten Putlocker, myös CMoviesHD on toinen hidas ilmainen suoratoistosivusto, josta löydät kaikenlaista premium-sisältöä sellaisilta sivustoilta kuin Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer ja muilta. Tähän sisältyy elokuvia / TV-ohjelmia kaikista genreistä. Näiden joukossa ovat kaikki vuodenajat osumapoliittisessa tv-sarjassa, “Skandaali”. Napsauta tätä päästäksesi sisältöön!

Kuinka katsella skandaalia verkossa ilmaiseksi ilman kaapelia

123MoviesHub

Viihdemedian suoratoistettavien isännöityjen tiedostojen online-hakemisto, 123MoviesHub, on toinen suosituin kohde kaikkien aikojen “skandaalit” ilman kaapelia. Verkkosivusto tunnetaan valtavasta elokuvien / TV-ohjelmien tietokannastaan, jota voi katsella kaikkialta maailmasta. Napsauta tätä päästäksesi streamiin!

Katso skandaali 123MoviesHub-sivustossa

Kuinka katsella skandaalia Kodilla

Toinen hieno vaihtoehto johtoleikkureille ja ilmaisohjelmille on ladata ja asentaa avoimen lähdekoodin mediaviihdesovellus Kodi. Tämä alusta muuttaa minkä tahansa älypuhelimen, kannettavan tietokoneen, tietokoneen tai tablet-laitteen televisiolaatikoksi, jotta voit nauttia suosikkiviihteestään ilman vaivaa. Katsella kaikkina vuodenaikoina “Skandaali”, harkitse Covenant-laajennuksen käyttöä. Noudata seuraavia ohjeita lisäosan asentamiseksi:

 1. AvataKodi ja klikkaus päällä “vaihde” -kuvake asettaaksesi asetukset
 2. Vaihtoehtojen luettelosta, valita“Tiedostonhallinta”
 3. Klikkaus päällä “Lisää lähde” ja sitten Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään”
 4. Tulla sisään http://kdil.co/repo URL-palkkiin ja nimi se Kodi Israel
 5. Pää takaisin päävalikkoon ja mennä että “Lisäosia”
 6. Klikkaus päällä “Paketti” symboli ja sitten “Asenna ZIP-tiedostosta”
 7. löytö“Kodi Israel” ja klikkaus päällä “kdil.zip” asentaa repo
 8. Palata edelliseen valikkoon ja valita “Asenna arkistosta”
 9. löytö “www.Kodisrael.co-arkisto” ja valita “Video-lisäosat”
 10. vierittää alas “C”, valita “liitto”, ja osuma asennuspainike
 11. Avata lisäosa, klikkaus päällä “Hae” ja tulla sisään “Skandaali”
 12. Nauttia televisiosarjan katselu verkossa ILMAISEKSI!

Kuinka katsella skandaalia Kodilla

Kuinka katsella skandaalia popcorn-ajalla

Kun kaikki muu epäonnistuu, harkitse osuman torrent-suoratoistosovelluksen, Popcorn Time, asentamista. Tämä multimediaalusta tarjoaa sinulle uskomattoman mahdollisuuden katsella haluamasi videosisältöä mahdollisimman kätevästi. Sen malli on samanlainen kuin suoratoistosivusto (Netflix). Parasta kaikessa: katsojilla on valtava luettelo katseltavissa olevia televisio-ohjelmia / elokuvia, joihin sisältyy kaikkien aikojen “Skandaali”. Lue lisää Tiedot: popcorn time vpn

Huomaa: suoratoisto PopcornTimessa on kuin lataaminen & streaming torrent, joten jos asut muualla maailmassa tiukeilla tekijänoikeuslakeilla, käytä sitten VPN-palvelua suoratoistoon nimettömästi!

Kuinka katsella skandaalia popcorn-ajalla

Katso Scandal-UKK: t

Voitko katsella skandaalia Netflixissä?

Kyllä, voit varmasti katsella “Skandaali” Netflixissä. Ainoa ongelma: sinulla ei ehkä ole pääsyä kaikkiin seitsemään vuodenaikaan. VoD-palvelu tarjoaa katseltavaksi vain kuuden vuodenajan. Joten jos haluat katsoa uusinta kausia, palveluun liittyminen ei ehkä ole hyvä valinta. Lisätietoja: Netflix VPN

Kuinka monta vuodenaikaa on “Skandaali”?

“Skandaali” on yhteensä seitsemän jännittävää ja sydäntä pysäyttävää vuodenaikaa uskomattomilla tarinoilla, jotka pitävät sinut koukussa näytöllä, varsinkin jos valitset binge-watchin. Kauden 8 saapumisesta on myös ollut uutisia. Meidän on kuitenkin vielä odotettava kauden 7 päättymistä selvittääkseen.

Kuinka monta jaksoa on “Skandaali”?

Vuoden viimeinen kausi “Skandaali” oli yhteensä 16 jaksoa, mikä oli 4 vähemmän kuin kausi 5. Ottaen huomioon, että kausi 7 merkitsee viimeistä televisio-ohjelmassa näkemääsi, odotamme sen jatkuvan ainakin 20 jaksoon.

Asioiden kääriminen

Ja tämän avulla saamme loppuun yksityiskohtaisen oppaan, kuinka katsella “Skandaali” Kaikkina vuodenaikoina. Valitse jokin yllä olevista ratkaisuista TV-sarjojen suoratoistoon parhaalla mahdollisella mukavuustasolla. Voit vapaasti jakaa artikkelin parhaiden ystävien ja perheenjäsenten kanssa. Älä myöskään unohda antaa palautetta siitä, onko tämä artikkeli hyödyllinen. Hauskaa päivän jatkoa!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Kuinka katsoa / poistaa lukituksen televisio Yhdysvaltojen ulkopuolella vuonna 2023