Kuinka katsella pukuja ilman kaapelia mistä tahansa – 9 suoraa suoratoistovaihtoehtoa

Alkuperäinen yleiskaapeli, “puvut” on laillinen draamasarja, joka keskittyy kuvitteelliseen lakitoimistoon New Yorkissa. Se on tunnettu loistavuudestaan ​​tarinankerronnassa, sydämellisistä kamppailun tunneista ja hyvin kehittyneistä hahmoista’ suhteita. Nyt TV-sarja on palannut keskikauden 7 tauostaan ​​ensi-iltaan 28. maaliskuuta 2018. Etsitkö tapoja katsella “puvut” ilman kaapelia mistä tahansa? Jos näin on, lue tämä opas Best VPN: stä

Kuinka katsella pukuja ilman kaapelia

 1. Kuinka katsella “puvut” ilman kaapelia
 2. Kuinka katsoa pukuja 8. kausi, suoratoisto suorana Yhdysvaltojen ulkopuolella
 3. Kuinka katsella pukuja reaaliaikaisesti Netflixissä
 4. Kuinka katsella pukuja verkossa Hulussa
 5. Kuinka katsella pukuja verkossa ilmaiseksi
 6. Kuinka katsella sopii kauden 7 kauden kokonaisiin jaksoihin Kodilla

“puvut” - Kauden 7 yksityiskohdat!

SPOILER-HÄLYTYS! Muutamassa viimeisessä jaksossa näimme kaikki yrityksessä yrittämämme sopeutua Jessican lähdön jälkeen. Asiat eivät näytä hyvältä, ja sekaannuksia on paljon. Donna päättää toimia COO: na ja Alex (Harvey’ystävä) liittyy joukkueeseen. Louis alkaa nähdä terapeutin ja Harvey pääsee treffimaisemaan entisen terapeutinsa kanssa. Mike jatkaa pro bono -tapausten käsittelyä. Yksi heistä kuitenkin asettaa Harvey, Alex ja muut vaaraan. Huh huh…. Mikä vuoristoratamatka!

Sopii kauden7 yksityiskohtiin

Mitä’s Meghan Marklen ja Patrick J. Adamsin kohtalo?

Jos sinulla on’Kuten jo kuulin, Suits on uusittu kaudeksi 8 ilman Meghan Markleä ja Patrick J. Adamsia. Tämä voi olla ongelmallista, koska kukaan ei halua nähdä suosikkihahmojensa poistuvan, mikä johtaa suoraan katsojamäärän laskuun! Nyt me tunnemme jo Megan Marklen (nykyisin Sussexin herttuatar), naimisissa Charlesin (Walesin prinssi) nuoremman pojan, Henry Charles Albert Davidin. Koska Megan on osa kuninkaallista perhettä, hänen on muutettava täysin Hollywood-teollisuudesta.

Tämä on herättänyt suurta järkytystä, koska monet uskovat, että Megan jättää uransa asettuakseen patriarkaaliseen elämäntapaan, joka on vastoin hänen progressiivista, feminististä elämänkatsomustaan. Antakaamme kuitenkin selvittää, että hän voi tehdä enemmän hyvää herttuatarin korkeammassa asemassa kuin näyttelijä. Feministisestä näkökulmasta katsottuna hän ei tee mitään väärin, mutta seuraa sydäntään ja hänen pitäisi voida kyetä siihen. Jos hän on onnellinen siitä, kuinka asiat ovat, niin loput ovat vain täydellisiä hölynpölyjä.

Meghan ja Patrick

Joten vaikka katsojille voi olla vaikeaa päästää hänet irti ja kuvitella “puvut” ilman häntä on tärkeää, että fanit osoittavat tukea. Mitä tulee Patrick J. Adamsiin, hänellä oli joitain kauniita sanoja jaettavaksi faneilleen. “Mike Ross on opettanut minulle paljon sitoutumisesta, ahkerasta työstä ja uskomuksen voimaan itseesi ja tunnen olevansa siunattu, että nyt saamme molemmat kävellä elämään, jota emme koskaan haaveilleet, että todella olisi onni elää”. Molemmat hahmot saivat olemassaolonsa pari viikkoa ennen Marklea’tosielämän avioliitot prinssille Harrylle, johon Michael ja Rachel menivät naimisiin.

Tämä tarkoittaa, että Meghan sai ehdottomasti koulutuksensa ennen todellista hättään! Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että et enää näe Michaelia ohjelmassa. Vaikka hän ei ehkä ole säännöllinen sarja, hän on silti osa alkuperäistä näyttelijää. Toistaiseksi voimme vain kertoa teille, mitä kuulimme, ja se on: “Kaudella 8 on kaikkea liittojen vaihtamisesta ja sisäisistä voimapeleistä salaisuuksiin, pettämiseen ja tulisiin suhteisiin,” Joten valmistaudu hämmästyttävään matkaan, kaverit, ja siirrytään ylittämään sormemme toivoessamme, että emme pääty pettymään TV-sarjaan, joka palaa takaisin 25. heinäkuuta 2018.

Kuinka katsella “puvut” ilman kaapelia

Jos haluat katsella kaikkien aikojen kausia “puvut” verkossa ilman kaapelia, sinulla on runsaasti resursseja käytettävissä. Monet korkealaatuiset verkkopalvelun yhdistämä sisältö useilta lähetystoiminnan harjoittajilta ja tuottajilta antavat sinun katsella suosikki TV-ohjelmasi / elokuvasi mistä päin maailmaa tahansa. Katsoa “puvut”, harkitse ilmoittautumista:

Fifa Worldcup -uutiset

“Jos kohtaat aluerajoituksia alla mainituille kanaville, harkitse parhaan VPN-palvelun käyttämistä sen ohittamiseen”

Poista kanavien esto

Sling TV

Tämä VoD-suoratoistopalvelu on kehittänyt valtavan maineen verkossa tarjoamaan sisältöä monista premium-kanavista. Elokuvista, TV-ohjelmista, suoratoistettavista urheilutapahtumista ja muista tapahtumista Sling TV tarjoaa sinulle mahdollisuuden katsella kaikkea mistä tahansa. Rekisteröidy, käytä 7 päivän ilmainen kokeilu ja katso “puvut” tässä!

Katso Suits Season 7 Sling TV: stä

Vudu

Jos et halua kuluttaa rahaa, voit aina valita katsella kaiken vuoden “Puku” kautta Vudu. Tämä suoratoistoalusta on monien mielestä suosituin valinta televisio-ohjelmien ja elokuvien katseluun. Voit ostaa koko kauden 7 verkossa täältä.

Katso Suits-kausi 7 Vudulla

PlayStation Vue

Budjettiystävälliselle johtoleikkurille PlayStation Vue voi vaikuttaa SAVIORilta! Peruspaketti alkaa 29,99 dollarilta kuukaudessa, ja se tarjoaa sinulle pääsyn lähes 50 kanavalle ympäri maailmaa ja Yhdysvalloissa, joissa asuu “puvut”.Paras osa kaikkea: se on saatavana kaikissa laitteissa, joihin kuuluvat muun muassa Roku, PS3 / 4 -konsolit, iPad / iPhone, Chromecast, Amazon Firestick jne..

Katso Suits-kausi 7 PlayStation Vue -sovelluksesta

Kuinka katsella pukuja reaaliaikaisesti Netflixissä

Netflix on epäilemättä yksi parhaista streaming-alustoista verkossa. Myöhemmin se on täydellinen valinta laillisen draamasarjan televisiosarjojen suoratoistoon, “puvut”. VoD-palvelu tarjoaa näyttelyn 6 vuodenaikaa katsottaviksi erittäin mukavalla tasolla. Jos sinulla on Netflix-tili, napsauta tätä linkkiä aloittaaksesi suoratoiston!

Katso Suits-kausi 7 Netflixistä

Suits Season 7 saattaa olla saatavana vain Yhdysvalloissa Netflixissä, joten käytä VPN-palvelua ja muodosta yhteys Yhdysvaltain palvelimeen, jotta et’t kaipaamaan uutta kautta!

Kuinka katsella pukuja verkossa Hulussa

Hulu on toinen suosittu VoD-palvelu, joka tarjoaa runsaasti elokuva- / TV-sarjanimikkeitä, joita voit katsella ja nauttia milloin tahansa, missä tahansa. Valitettavasti, “puvut” ei ole käytettävissä suoratoistettavissa tilauksen mukaan. Tilien käyttäjien on ehkä vaihdettava Huluun Live TV: n avulla. Voit rekisteröityä ilmaiseksi kokeilujaksi täällä.

Kuinka katsella pukuja verkossa Hulussa

Kuinka katsoa pukuja 8. kausi, suoratoisto suorana Yhdysvaltojen ulkopuolella

Netflixin kaltaiset sivustot voivat asettaa georajoituksia, jotka rajoittavat pääsyä sisältöön tai itse verkkosivustoon. Jos sijait Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit peittää IP-osoitteesi VPN: n avulla saadaksesi sen näyttämään ikään kuin asuisit maassa. Alla on luettelo parhaista halvoista VPN-palveluntarjoajista luotettavuuden, hinnoittelun, suorituskyvyn, tuen ja turvallisuuden perusteella.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella pukuja verkossa ilmaiseksi

Kun kyse on katsomisesta “puvut” ILMAINEN, ainoa viisas vaihtoehto on löytää turvallisia suoratoistolähteitä. Olemme lisänneet alla luettelon vaihtoehdoista, joista voit löytää tv-sarjoihin liittyviä työvirtoja varmistaen, että et unohda yhtäkään jaksoa:

CMoviesHD

CMoviesHD on toinen hyvämaineinen verkkosivusto ilmaisten online-suoratoistopalvelujen luettelossa. Siinä on valtava tietokanta premium-sisältöä, mukaan lukien kaikki Seven Seasons of “puvut”. Pääset heihin täällä!

Katso Suits-kausi 7 CmoviesHD: ltä

Putlocker

Viihdemediaan virtautettujen tiedostojen online-hakemisto Putlocker on toinen tärkein kohdepaikka kaikkien viiden Suits-kauden live-katseluun. Napsauta tätä päästäksesi streamiin!

Katso Suits-kausi 7 Putlockerilla

Popcorn-Time.to

Tämä ohjelmisto tarjoaa sinulle hämmästyttävän mahdollisuuden katsella haluamaasi videosisältöä mahdollisimman helposti. Parasta kaikessa: katsojilla on valtava luettelo katseltavissa olevia televisio-ohjelmia / elokuvia, joihin kuuluu “puvut” ja kaikki sen vuodenajat. Lue lisää täältä: paras vpn popcorniaikaan

Katso Suits-kausi 7 Popcorntime.to -sivustolla

Vastuuvapauslauseke: Käytä palvelua aina VPN: n kanssa maissa, joissa on tiukkoja tekijänoikeuslakeja, jotta voit suoratoistaa suosikkiohjelmasi nimettömästi.

Kuinka katsella sopii kauden 7 kauden kokonaisiin jaksoihin Kodilla

Jos yllä olevat vaihtoehdot eivät toimi, kannattaa valita KODI! Tämä mediaviihdealusta käyttää kolmansien osapuolien laajennuksia sisällön yhdistämiseen valtavasta korkealaatuisten VoD-palvelujen luettelosta. Tyypillisesti: suoratoistettavissa lisäosissa on monia vaihtoehtoja “puvut”, mutta mikään ei ole Covenantin ottelu. Asenna laajennus seuraavien ohjeiden mukaan:

 1. AvataKodi ja klikkaus päällä “vaihde” -kuvake asettaaksesi asetukset
 2. Vaihtoehtojen luettelosta, valita“Tiedostonhallinta”
 3. Klikkaus päällä “Lisää lähde” ja sitten Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään”
 4. Tulla sisään http://kdil.co/repo URL-palkkiin ja nimi se Kodi Israel
 5. Pää takaisin päävalikkoon ja mennä että “Lisäosia”
 6. Klikkaus päällä “Paketti” symboli ja sitten “Asenna ZIP-tiedostosta”
 7. löytö“Kodi Israel” ja klikkaus päällä “kdil.zip” asentaa repo
 8. Palata edelliseen valikkoon ja valita “Asenna arkistosta”
 9. löytö“www.Kodisrael.co-arkisto” ja valita “Video-lisäosat”
 10. vierittää alas “C”, valita “liitto”, ja osuma asennuspainike
 11. Avata lisäosa, klikkaus päällä “Hae” ja tulla sisään “puvut”
 12. Nauttia katsomassa TV-sarjaa!

Katso Suits-kausi 7 Kodista

Missä katsella pukuja Redditissä

Mikään suoratoisto-opas ei ole koskaan täydellinen näinä päivinä ilman, että otetaan mukaan eniten kiinnostuneiden ihmisten mielipiteet, ts. Ohjelman tai palvelun todelliset fanit. Ja mikä olisi parempi paikka arvioida käyttäjien mielipiteitä kuin kääntyä Redditiin.
Kun menimme Redditiin tarkistamaan, millä kanavilla ja palveluilla nämä ihmiset käyttivät Suitesia katsomassa, huomasimme, että suurin osa heistä piti parempana online-suoratoisto-sivustoja, kuten Netflix ja Amazon Prime, koska ne tarjoavat melkein kaikki vuodenaikojen Suites, mahdollistaen jopa uusien käyttäjien tai sarjan suuret fanit seuraamaan kaikkia jaksoja pyydettäessä.
Tässä on muutamia katkelmia Reddit-säikeestä, joissa käyttäjät ovat kommentoineet samaa:

Missä voin katsoa vanhoja vuodenaikoja ja jaksoja? pukuista

Kommentti keskustelusta [tili poistettu]’kommentti keskustelusta "Missä voin katsoa vanhoja vuodenaikoja ja jaksoja?".

Tuleeko pukukausi 8?

Kauden 7 osan B tuuletuksen jälkeen monet ihmiset kysyvät jo, onko kausi 8, ja palaavatko Patrick J. Adams ja Meghan Markle takaisin. Jätä huolenaihe syrjään, sillä USA Network on vahvistanut uuden kauden. Et kuitenkaan välttämättä näe Patrickia ja Meghania, koska molemmat ovat päättäneet liittyä “Prinssi Harry” myöhemmin tänä vuonna.

Asioiden kääriminen

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua ymmärtämään kuinka katsoa “puvut” elää verkossa. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia tai löydät muita ratkaisuja TV-sarjojen suoratoistoon, älä epäröi kommentoida alla. Voit myös jakaa artikkelin ystävillesi / perheenjäsenillesi, jotka ovat innokkaita tv-sarjan faneja. Nauttia!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me