Kuinka katsella Oscaria 2018 ilman kaapeli-live-ilmaisia ​​suoratoistoja

Joka vuosi meidän kaltaiset elokuvateatterit odottavat innokkaasti vuotuista rituaaalia: Oscar-patsaiden esittelyä! Ja nyt, kun olemme vain muutaman päivän päässä 90. Akatemian palkinnot, se’s yhä haastavampaa hallita jännitystä. Kyllä, kuulit oikein, Oscar 2018 on täällä, mikä tarkoittaa taas kerran’Sinulla on mahdollisuus nähdä suosikki kuuluisuutesi kävelemään punaisella matolla.

Kuinka katsella Oscaria 2018 ilman kaapelia

Kaikille, joita sinulla on muodikasta, sinä’d ehdottomasti nauttia siitä, että näemme tunnettujen suunnittelijoiden pukuvaihtoehtoja. Ja kaikki meistä viihdyttää täällä, poika voi’Odotamme, kuka voitti minkä luokan. Koska tällaiset tapahtumat kuuluvat vuoden katsotuimpaan joukkoon, meillä on jopa valtava yleisö jakamaan viestiä ja lupaamalla tukea suosikki-kuuluisuuksillemme!

Oletko iloinen myös 90. akatemiapalkinnoista? Etsitkö ratkaisuja tapahtuman seuraamiseksi mahdollisimman vaivatta? Lue tämä kattava opas siitä, kuinka katsella Oscars 2018 -sovellusta ilman kaapelia! Antaa’Aloita ensin pienellä taustalla ...

Kuinka katsella Oscaria 2018 ilman kaapelia - Äärimmäinen opas

  1. Mikä on Academy Awards 2018 -paikka?
  2. Kuka tulee Academy Awards 2018 -tapahtumaan?
  3. Täydellinen Oscar-sarjan 2018 yleisradioyhtiöiden / kanavalista
  4. Kuinka katsella Oscaria 2018 ilman kaapelia
  5. Kuinka katsella Academy Awards 2018 -kokoesitystä verkossa ilmaiseksi suoratoistoksi
  6. Kuinka katsella Oscaria 2018 Roku-ohjelmassa
  7. Kuinka katsella Akatemian palkintoja 2018 Iso-Britanniassa
  8. Kuinka katsella Oscaria 2018 Australiassa
  9. Kuinka katsella Akatemian palkintoja 2018 Kodin kautta
  10. Academy Awards 2018 -ehdokkaat
  11. Kuka’s Voittaa parhaan kuvan palkinnon?
  12. Kuinka katsella Oscaria ilman kaapeli-UKK: ta

Mikä on Academy Awards 2018 -paikka?

90. akatemiapalkinnot järjestetään elokuvataiteiden ja tieteiden akatemian (AMPAS) välityksellä The Dolby Theatressa, joka sijaitsee Hollywoodissa, Los Angeles, Kalifornia. Päätetty päivämäärä on asetettu 4. maaliskuuta 2018. Hauska tosiasia: auditorion avaamisesta vuonna 2001 lähtien kaikki Oscar-seremoniat ovat olleet The Dolby Theatressa! Se’On vaikea kuvitella, kuinka kauniin sen täytyy olla todellisuudessa.

Mikä on Academy Awards 2018 -paikka?

Kuka tulee Academy Awards 2018 -tapahtumaan?

Voi sinua’rakastan tämän kuulemista. Suosikki TV-isäntämme ja persoonallisuutemme, ilahduttava ja täysin viehättävä Jimmy Kimmel johtaa jälleen kerran vuoden 2018 Oscaria. Tämä tulee olemaan toinen vuosi peräkkäin, hän on ottanut vastaan ​​akatemiapalkintojen isäntätehtävät. Jimmy on myös esittänyt American Music Awards -palkinnot viisi kertaa, 2007 ESPYS ja 2012 ja 2016 Emmy-palkinnot. Aikaisempia Oscar-esiintyjiä olivat Chris rock, Seth MacFarlane, Neil Patrick Harris ja Ellen DeGeneres.

Kuka on Academy Awards 2018-isäntä?

Täydellinen Oscar-sarjan 2018 yleisradioyhtiöiden / kanavalista

ABC-verkko on nimitetty viralliseksi lähetystoiminnan harjoittajaksi 90. akatemiapalkinnolle. Kaikki Yhdysvalloissa sijaitsevat voivat vaihtaa kanavansa ABC: hen seurataksesi tapahtumaa suorana tai tilattavana seuraavana päivänä. Muiden maiden osalta katso alla oleva luettelo:

Unkari

Jos sijait Unkarissa, voit katsoa Oscaria 2018 suorana kuuden kanavan MTVA: n kautta. Vaihda verkon pääkanavalle, Duna TV: lle.

Meksiko

Niille, jotka sijaitsevat Meksikossa, “TNT Latinalainen Amerikka” lähettää tapahtuman suorana lähetyksenä. Vaihda kanavasi kello 5:30 terävästi nähdäksesi tapahtuman heti punaisen maton merkinnöistä.

Korea

CJ E&M’Hyvämaineinen ja kuuluisa CGV vastaa Oscars 2018 -lähetyksestä suorana lähetyksenä Hollywoodista.

Japani

Jos asut Japanissa, voit katsella 90. akatemiapalkintoa kotisi mukavuudesta kuuluisan WOWOW-satelliittiverkon kautta.

Ranska

Ranskassa sijaitseville ei ole vielä uutisia yhdestäkään televisioyhtiöstä. Jos kuitenkin haluat suoratoistaa tapahtuman verkossa, käy CanalPlus-ohjelmassa täydellisen kattavuuden löytämiseksi.

Intia

Voit katsoa 90. akatemiapalkintojenjakotilaisuutta Intian kautta’s 21. vuosisadan kettu’Tähtiverkko. Vaihda kanavasi Tähtielokuviin kello 5:30 (valmistaudu heräämään aikaisin, kaverit!).

Saksa

Jos haluat katsella Oscars 2018 -tapahtumaa Saksassa, siirry kaupallisen verkon kanavalle “ProSiebenin”. Voit myös tarkastella tapahtuman kohokohtia seuraavana päivänä.

Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa asuvien tulee tilata maksullinen kanava M-Net Movies, koska ne lähettävät tapahtuman suorana lähetyksenä.

Latinalainen Amerikka

Samoin kuin Meksikossa, TNT Latina America lähettää tapahtuman tänä vuonna. Jos sinulla ei ole TV-tilausta, kirjaudu TNT Go -palveluun.

Huomautus: Jos kohtaat aluerajoituksia, kun suoratoistat Oscaria yllä mainituilla kanavilla, harkitse VPN-palvelun käyttöä Oscar-streamien estämiseksi.

Poista Oscar-streamien estäminen

Kuinka katsella Oscaria 2018 ilman kaapelia

Kaikille siellä oleville naulaleikkureillesi on paljon ratkaisuja Oscars 2018 -esityksen katseluun verkossa. Jos sinulla on tilaaja ABC: lle, voit käydä heissä “Katso suorana” -sivua tapahtumapäivänä täydelliselle akatemiakokemukselle.

Kuinka katsella akatemiapalkintoja 2018 abc-verkossa

Itse Oscars tarjoaa live-lähetyksiä tapahtumalle Go-pääsivustollaan. Jos sijait Yhdysvaltojen ulkopuolella, yksinkertaisin tapa on kirjautua sisään abc.go.com. Lataa laitteellesi tarkoitettu sovellus täältä. Käytä mitä tahansa alla mainituista VPN-palveluista ja muodosta yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen nauttiaksesi vuoden 2018 Oscarien suoratoistosta!

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Sling TV

Jos yllä oleva prosessi vaikuttaa hieman liian monimutkaiselta, voit aina harkita Sling TV: n suoratoistopalvelun käyttöä. Tilaukset alkavat 20 dollaria kuukaudessa ja voit käyttää jopa 7 päivän kokeiluversiota, mikä teknisesti tarkoittaa sinua’Katson 90-vuotista akatemiapalkintoa ILMAISEKSI!

Kuinka katsella Oscaria 2018 SlingTV: llä

Poista Sling TV: n esto

PlayStation Vue

PlayStation Vue on toinen hämmästyttävä suoratoistopalvelu, joka välittää 90. akatemiapalkinnot. Tilaukset alkavat 33,99 dollaria kuukaudessa ja aivan kuten Sling TV: llä, sinulla on saatavilla 7 päivän ilmainen kokeiluversio (joka enemmän kuin kompensoi korkeat hinnat).

Kuinka katsella akatemiapalkintoja 2018 PlayStation Vue -palvelussa

Kuinka katsella Oscars 2018 Full Show Live Online-ilmaisia ​​suoratoistoja

Jos haluat katsella 90. akatemiapalkintoja, mutta et halua polttaa rahaa tilauksille - niin meillä on ratkaisuja myös sinulle ilmaiseksi. Kyllä’oikein, ja yllätykseesi - nämä ratkaisut ovat oikeastaan ​​melko yleisiä päivittäisessä elämässämme:

Facebook Live

Kyllä, Oscars 2018 -sarjan suorana lähetyksenä SM-alustalla ei ole ollut virallisia ilmoituksia. Ottaen kuitenkin käyttöön Facebook Live -palvelun ja esteettömät streamit moniin aiempiin tapahtumiin, kuten Emmy, olemme varmoja siitä, että saatat löytää jotain täältä. Toisena vaihtoehtona harkitse hakukyselyn tekemistä hashtagin # Oscars2018Live avulla.

Kuinka katsella Oscars 2018 Full Show Live Online-ilmaisia ​​suoratoistoja

YouTube

Virallinen Oscar-sivu tarjoaa ehdottomasti Live Stream of Academy Awards -palkinnot. Seuraa päivityksiä seuraamalla heidän profiilia täällä. Jos et kuitenkaan löydä mitään YouTubesta, harkitse muiden vaihtoehtojen, kuten Vimeon ja Daily Motionin, tutkimista.

Kuinka katsella Oscaria 2018 youtubessa

Reddit

Kun kaikki muu epäonnistuu, ainoa viisas vaihtoehto on käyttää REDDIT-toimintoa. Täältä löydät luettelon Oscars 2018. -ohjelmaan liittyvistä ketjuista. Tapahtumapäivänä voit myös olla varma, että löydät runsaasti suoratoistolinkkejä ilman mainoksia ja ponnahdusikkunoita..

Kuinka katsella Akatemian palkintoja 2018 Redditissä

Muita vaihtoehtoja

Kun otetaan huomioon, kuinka Yhdysvallat haluaa pitää tällaiset tapahtumat rajoitettuina maahansa’Yleisömme kokonaan, meidän on usein luotettava valtavaan määrään vaihtoehtoja. Joitakin, joiden ennustetaan tarjoavan suoraa suoratoistoa ILMAISEKSI, ovat Time.com, InStyle.com, EW.com ja PEOPLE.com.

Kuinka katsella Oscaria 2018 Roku-ohjelmassa

Roku on yksi parhaista streaming-pelaajista tällä hetkellä. Jos haluat katsoa Oscaria 2018, varmista, että olet lisännyt seuraavat kanavat: ABC & Tähtielokuvat tai mikä tahansa lähetysluettelossa mainittu kanava. Jos sinulla ei ole tilausta, harkitse Kodin asentamista Rokuun ja seuraa sitten Kodi-oppaan ohjeita katsomassa Oscar 2018 -tapahtumaa:

Kuinka katsella Oscaria 2018 Roku-ohjelmassa

Kuinka katsella Oscaria 2018 Iso-Britanniassa

Jos haluat katsella Oscars 2018 -seremoniaa Isossa-Britanniassa, vaihda kanavasi SKY Movie Oscars -kanavaan. Ohjelma Sky Networks tarjoaa tapahtuman kattavan esityksen punaisesta matosta palkintojenjakotilaisuuteen.

Kuinka katsella akatemiapalkintoja 2018 Isossa-Britanniassa

Kuinka katsella Oscaria 2018 Australiassa

Australialaiset ovat onnekkaita! He pääsevät aina sisältöön yhdeksän verkon kautta. Joten vaihda kanavasi tarkalleen maanantaina 4. maaliskuuta 2018 kello 12.30. Jos sinulla ei ole kaapelitilausta, katsot silti tapahtumaa 9 Nyt verkossa.

Kuinka katsella Oscaria 2018 Australiassa

Kuinka katsella Oscaria 2018 Kodin kautta

Kun katsot 90. akatemiapalkintojenjakotilaisuutta Kodilla, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: cCloud TV tai Halow Live TV. Alla olemme antaneet vaiheittaiset ohjeet lisäosien asentamiseksi mahdollisimman vaivatta:

Huomautus: Jos kohtaat minkäänlaisia ​​alueellisia rajoituksia Kodi Oscar -virtoille, harkitse VPN-palvelun käyttämistä Streamin estämiseen ja Kodi Streamsin ohituslokivirheen ohittamiseen..

Poista Oscar-streamien estäminen

cCloud TV: n asennus- ja Oscar-opas 2018

 • Avata Kodi ja klikkaus päällä “asetukset” ikoni
 • valita “Tiedostonhallinta” ja klikkaus päällä “Lisää lähde”
 • Tuplaklikkaus päällä “Ei mitään” vaihtoehto ja tulla sisään seuraava URL: http://kdil.co/repo
 • Tyyppi “Kodi Israel” nimilaatikkoon ja klikkaus kunnossa
 • Mennä Kodin kotiin, klikkaus päällä “Lisäosan”, ja sitten “paketti” symboli
 • valita “Asenna ZIP-tiedostosta” ja klikkaus päällä “Kodi Israel”
 • Valita “kodil.zip” ja odota sen asentamiseen
 • Mennä että “Asenna arkistosta” ja klikkaus päällä “.www.Kodisrael.co.il -varasto”
 • valita “Video-lisäosat” ja löytö “cCloud TV”
 • Osuma asennuspainike, avata lisäosa ja mennä että “Kaikki kanavat”
 • valita ABC-uutiset Oscar-festivaalin 2018 suoratoistoista

Kuinka katsella akatemiapalkintoja 2018 Kodin kautta

Halow Live TV -asennus- ja Oscar-opas 2018

 • Avata Kodi ja klikkaus vaihdemuotoisessa kuvakkeessa (Asetukset)
 • valita “Tiedostonhallinta” ja sitten tuplaklikkaus päällä “Lisää lähde”
 • Ruutu tulee näkyviin, klikkaus “Ei mitään” URL-osoitteen lisäämistä varten
 • Kopioi liitä seuraava: http://kurdmovie.net/repo
 • Nimi medialähde “Halow Repo” ja klikkaus OK
 • Palata aloitusnäyttöön, klikkaus lisäosissa ja sitten “Paketti” symboli
 • valita “Asenna zip-tiedostosta” vaihtoehto ja löytö “Halow Repo”
 • Klikkaus päällä “repository.HalowTV-6.0.0.zip” ja odota lisäosan asennusta varten
 • Palata aloitusnäyttöön, klikkaus lisäosissa ja sitten “Paketti” symboli
 • valita “Asenna arkistosta” ja valita “HALOW-arkisto”
 • Mennä että “Video-lisäosat”, löytö “Halow Live TV” ja paina asennuspainiketta!
 • Avata lisäosa ja klikkaus päällä “Maakanavat”
 • Saat kehotuksen Asentaa “GUL LIVE -televisio”
 • Klikkaus päällä “Joo”, vieritä alas ja valita “USA: n suora TV”
 • löytö ja valita “ABC-uutiset” katsomaan Oscaria 2018!

Halow Live TV -asennus ja Oscar 2018

Academy Awards 2018 -ehdokkaat

Oscar-palkinnon ehdokkaat 2018 on vihdoin paljastunut, ja meillä on pakopaikka’t ollut innostuneempi kuin ennen. Näet luettelossa monia uusia nimiä tänä vuonna, ja on sanomattakin selvää, että kaikki ansaitsevat tunnustuksen. Kenen luulet voittavan??

Paras näyttelijä

 1. Daniel Day-Lewis Reynolds Woodcock - ”Phantom-säie”
 2. Timothée Chalamet Elio Perlmanina - ”Soita minulle nimesi mukaan”
 3. Denzel Washington Roman J. Israelina - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Daniel Kaluuya Chris Washingtonina ”Mene ulos”
 5. Gary Oldman Winston Churchill - ”Pimein tunti”

Paras näyttelijä

 1. Meryl Streep Katharine Graham - ”Posti”
 2. Margot Robbie Tonya Hardingina - ”Minä, Tonya”
 3. Sally Hawkins Elisa Espositona - ”Veden muoto”
 4. Saoirse Ronan Christine “Lady Bird” McPherson in “Lady Bird”
 5. Frances McDormand Mildred Hayes - “Kolme mainostaulua ebbingin ulkopuolella, Missouri”

Paras kuva

 1. “Dunkerquen” - ohjannut Christopher Nolan
 2. ” Mene ulos” - Ohjaaja Jordan Peele
 3. ” Posti” - Ohjaaja Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - Ohjaaja Greta Gerwig
 5. ” Pimein tunti” - ohjannut Joe Wright
 6. ” Phantom-säie”  - Ohjaaja Paul Thomas Anderson
 7. ” Veden muoto”  - Ohjaaja Guillermo del Toro
 8. ” Soita minulle nimesi mukaan” - Ohjaaja Luca Guadagnino
 9. ” Kolme mainostaulua ebbingin ulkopuolella, Missouri” - Ohjaaja Martin McDonagh

Kuka’s Voittaa parhaan kuvan palkinnon?

Epäilemättä tänä vuonna’Palkintojen kausi on ollut tietoisuuden levittäjä kaikista. Niitä ovat esittäneet #MeToo- ja #TimesUp-liikkeet, jotka ovat sytyttäneet suuria keskusteluja Hollywoodin elämäntyyli- ja elokuvateollisuudelle. Silti parhaan kuvan kilpailu on silti myös odottamisen arvoinen, etenkin kun katsotaan ehdokkaita, jotka ovat täynnä arvokkaita kilpailijoita.

Kuka voittaa parhaan kuvan palkinnon?

Meille kaikki saa aikaan kaksi elokuvaa: Kolme mainostaulua ja Get Out. Perustuu entiseen’Koska olemme saavuttaneet parhaat palkinnot British Academy Film Awards-, Golden Globes- ja Screen Actor Guild Awards -kilpailuissa, olemme varmoja, että polarisoiva tumma komedia vie Oscar-patsaan “Paras kuva”. Silmämme kuitenkin, “Mene ulos” pitäisi olla voittaja.

Kuinka katsella Oscaria ilman kaapeli-UKK: ta

Mikä päivä on Oscar?

90. akatemiapalkinnot järjestetään 4. maaliskuuta 2018 klo 18.30 terävästi Yhdysvalloissa.

Kuinka kauan Akatemian palkinnot ovat?

Seremonia kestää yleensä noin kolme ja puoli tuntia punaisesta matosta loppuun.

Mikä asema on Akatemian palkinnot?

Jos sijait Yhdysvalloissa, vaihda vain kanavasi ABC-verkkoon.

Katso suosikki tähtiä punaisella matolla!

Toivomme, että tämä opas auttaa vastaamaan kysymykseesi siitä, kuinka katsella Oscars 2018 -sovellusta ilman kaapelia. Joidenkin sivustojen maantieteellisten rajoitusten valossa olemme lisänneet valtavan listan suoratoistovaihtoehdoista ja niiden vaihtoehdoista. Kerro meille, mikä sopii sinulle ja mikä ei! Voit myös jakaa kaksi senttiäsi kenelle’voittaa mikä palkinto alla olevassa kommenttiosassa. Hyvää päivää!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me