Kuinka katsella isoa veljeä & ldquo; viihdyttävä ja kiehtova todellisuuden TV-pelishow & rdquo;

Mikä on iso veli?

Big Brother on todellisuuden televisio-ohjelma, joka perustuu samannimiseen hollantilaiseen kollegaan. John De Molin luoma TV-sarja näytti näytöllä jo vuonna 1997 ottaen nimensä romaanin hahmosta “Yhdeksäntoista kahdeksankymmentä neljä (1984). Julie Chen julkaisi Yhdysvaltojen yleisölle uudelleen vuonna 2000, ja se on ollut käynnistettynä peräkkäin 19 vuodenaikaa. Siinä on joukko vieraita nimeltä “houseguests”, joiden on asuttava yhdessä talossa 24/7, yhteensä vähintään 90 päivää.


Missä katsella isoa veliä?

Todellisuus-TV-ohjelma on ollut käynnistyneensä Yhdysvalloissa CBS: llä. Kanava lähettää jokaisen jakson asiakkailleen. Jos sinulla ei ole liittymää, joka antaa sinulle pääsyn CBS-verkkoon, on korkea aika hankkia se. Ohjelma ilmaantuu yleensä sunnuntaina (kahdeksantoista), keskiviikkona (kahdeksantoista) ja torstaina (yhdeksäntoista). Jos et kuitenkaan ole varma ajoituksista, voit aina tarkistaa CBS-TV-aikataulun täältä.

CBS: n tilaajilla on mahdollisuus jopa katsella Big Brotherin ensimmäisen kauden eri muotoiltua versiota yhdessä toisen kauden jakson kanssa, joka ei ilmestynyt useimmilla markkinoilla. Jos haluat katsoa vanhojen vuodenaikojen uudelleenjuoksuja, voit harkita kanavasi vaihtamista TVGN: ksi. Voit myös katsoa todellisuus-TV-ohjelmaa CBS: n tytäryhtiöasemilta eri paikoissa. Nämä sisältävät:

 1. Texas - Dallas KTVT
 2. Pennsylvania - Pittsburgh KDKA
 3. Pennsylvania - Philadelphia KYW
 4. New York - New York WCBS
 5. Minnesota - Minneapolis WCCO
 6. Michigan - Detroit WWJ
 7. Massachusetts - Boston WBZ
 8. Maryland - Baltimore WJZ
 9. Illinois - Chicago WBBM
 10. Florida - Miami WFOR
 11. Colorado - Denver KCNC
 12. Kalifornia - Sacramento KOVR

Kuinka katsella isoa veljeä ilman kaapelia?

Jos harkitset Big Brotherin katselemista ilman kaapelitelevisiota, meillä on ratkaisu sinulle. TV-aseman tilaamisen sijasta harkitse todellisuuspelisanalin katsomista verkossa. CBS: llä on online-portaali, jonka avulla käyttäjät voivat katsella Big Brotheria milloin tahansa, missä tahansa. Sinun on tilattava premium-suunnitelma tehdäksesi niin.

CBS All Access on saatavana kohtuulliseen hintaan 5,99 dollaria kuukaudessa, mikä antaa sinulle myös pääsyn TV-sarjan live-syötteisiin. Aluksi tämä ominaisuus oli saatavana ilmaiseksi ensimmäisen kauden aikana. Toisen kauden alkaessa kuitenkin vaadittiin tilausta saadaksesi pääsyn näytöksen live-syötteisiin’virallinen sivusto, isännöi AOL. Hyppäämällä eteenpäin viidenteentoista kauteen, live-syötteet ovat nyt ilmaisia ​​CBS: n virallisella verkkosivustolla, joka vaatii jälleen tilaamista.

Kuinka katsella isoa veljeä ilman kaapelia

Voit katsella Big Brotheria myös älypuhelimellasi lataamalla käyttöjärjestelmäsi CBS-sovelluksen. Jos tämä vaihtoehto ei toimi, voit aina harkita jaksojen tai live-streamin katsomista suositulla Channel 5 -sivustolla. Ajoitukset vaihtelevat alkuperäisistä lähetyspäivämääristä, joten muista tarkistaa Big Brother -televisioaikataulu täältä.

Jos kaikki vaihtoehdot epäonnistuvat, voit harkita Kodin lataamista. Tämä avoimen lähdekoodin koti-mediaviihdesovellus on helppo käyttää maksettua sisältöä ympäri maailmaa vain muutamalla painikkeen napsautuksella. Lataa vain Exodus-lisäosa ja nauti selaamisesta rajattoman kokoelman televisio-ohjelmia ja elokuvia, mukaan lukien todellisuus-tv, Big Brother!

Kuinka katsella isoveli-jaksoja CBS: llä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Jos et sijaitse Yhdysvalloissa, Big Brother -jaksojen katseleminen voi vaikuttaa hieman vaivalta. Meillä on kuitenkin ratkaisu myös tähän. Voit aina luoda parhaan vpn-yhteyden sijaintiin Yhdysvalloissa päästäksesi CBS: ään ja katselemaan Big Brotheria.

Kuinka katsella Big Brother -jaksoja Yhdysvaltojen ulkopuolella

Tilaa VPN-palvelu, kuten Ivacy, PureVPN tai ExpressVPN, jotka kaikki tarjoavat merkittäviä suojaus- ja geo-lukituksen poisto-ominaisuuksia. Lataa laitteellesi / käyttöjärjestelmällesi tarkoitettu sovellus. Yhdistä Yhdysvalloissa sijaitsevaan palvelimeen ja katsele todellisuuden TV-ohjelmaa äärimmäisen mukavasti.

Palveluntarjoajat Hinta ($) Ominaisuudet Luokitus Alennus Vieraile palveluntarjoajalla

 1. Surfshark

  Surfshark

  11,95 dollaria1,99Kuukaudessa

  • 800+ palvelinta yli 50 maassa
  • AES-256-GCM-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • Rajoittamaton samanaikainen yhteys
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 83% alennus käynti sivustossa
  Lue arvostelu

 2. PureVPN

  PureVPN

  10,95 dollaria2,91Kuukaudessa

  • 2 000 palvelinta yli 140 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 5 samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 73% alennus vierailussivustolta
  Lue arvostelu

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  12,95 dollaria8,32Kuukaudessa

  • 3000 yli palvelinta 94 maassa
  • AES 256-bittinen salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Ei kirjauskäytäntöä
  • 3 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Luotettava 35%: n vierailu sivustolla
  Lue arvostelu

 4. Ivacy

  Ivacy

  9,95 dollaria2,25Kuukaudessa

  • Yli 1000 palvelinta 100 sijaintipaikassa
  • 256-bittinen standardi armeijan luokan salaus
  • Live chat-tuki on erinomaista
  • Nolla lokien tarjoaja
  • Käytettävissä on 5 kirjautumista
  • Windows, Mac, Android, iOS-sovellukset ja Chrome-laajennus

  Luotettava 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  12,99 dollaria2,75Kuukaudessa

  • 3700 palvelinta 60 maassa
  • 256-bittinen AES-salaus
  • 24/7 Live Chat
  • Tiukka Ei lokikäytäntöä
  • 7 samanaikaiset yhteydet
  • Sovellukset Windows, Mac, iOS & Android

  Reliabile 77% pois hinnasta Käy sivustolla
  Lue arvostelu

Kuinka katsella Big Brotheria Kanadassa

Sen lisäksi, että VPN-palvelua käytetään yhteyden muodostamiseen yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja katsottava Big Brotheria CBS: llä, käyttäjillä on mahdollisuus tilata Kanadan Global TV: tä katsomaan todellisuuspeliä. Operaattorilla on oma kanava, jossa voit katsella Big Brotheria. Jos tämä ei onnistu, voit suoratoistaa jaksot sen virallisella verkkosivustolla. Ajoitukset vaihtelevat alkuperäisistä lähetyspäivämääristä, joten muista tarkistaa Big Brother -televisioaikataulu täältä.

kuinka katsella isoverta Kanadassa

Kuinka katsella Big Brotheria verkossa ilmaiseksi

Jos etsit sopivinta vaihtoehtoa katsella Big Brotheria verkossa - maksamatta yhtäkään penniä -, harkitse DirectTV: n tai MyWatchSeriesin käyttöä. Molemmat verkkosivut ovat luokitelleet jokaisen vuodenajan numeron perusteella. Tämän avulla voit katsella todellisuus-TV-ohjelmaa ja sen jaksoja toisiinsa ilman, että sinun tarvitse huolehtia maksullisen palvelun tilaamisesta..

Reality-TV-peliesityksen pääteema:

Kilpailijat ovat oleskelunsa aikana täysin erillään ulkomaailmasta. Heillä ei ole mahdollisuutta kommunikoida perheenjäsenten / ystävien kanssa ja heidän on suoritettava erilaisia ​​haasteita ja pelejä selviytyäkseen. Pelaajilla ei ole minkäänlaista yksityisyyttä näyttelyssä. He ovat jatkuvasti katsojien valvonnassa. Tämä ainutlaatuinen käsite täyttää talo vierailla erilaisista taustoista on erittäin taitava. Voit nähdä ihmisten vuorovaikutuksessa, muodostaen ryhmäliittoja, ystävyyssuhteita ja romansseja.

Myös näytöksen sosiaalinen dynamiikka muuttuu jatkuvasti, kun kohtaamiset ja haasteet kovenevat. Heikko putoaminen tien varrella, kun taas vahvemmat nousevat vähitellen finaaliin. Joillakin pelaajilla onnistuu saavuttaa ylempi käsi pelaamalla likaista politiikkaa; toiset osoittavat kykynsä peleissä. Televisio-ohjelma on kaiken kaikkiaan todellinen herkkupala kaikille, koska taistelut alkavat ja riidat ratkaistaan. Jos etsit nautittavaa todellisuuspelishowa, Big Brotherin tulisi ehdottomasti olla listan kärjessä!

Nauti Big Brotherin katsomisesta!

Ja tällä olemme vastanneet kauan odotettuun kysymykseen aiheesta Kuinka katsoa Big Brotheria verkossa, suorana ja televisiona sinulle. Nyt sinun tarvitsee vain valita sopiva menetelmä tarpeidesi mukaan. Toivotamme teille hämmästyttävää binge-katselukokemusta! Älä unohda auttaa muita tarvitsevia ja jakaa artikkeli ihmisille, jotka etsivät kätevää tapaa katsella Big Brotheria!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me